Hz nisu prozvale Zekica,zna se dobro koga.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 06:31Jeble vas svadje i prepucavanja vasa.
Nac nacin da netrazimo sumnju za potencijalni problem.
Sabrina lezbejka (gu zi se sa muskarcima)
Sabrina alkoholicarka isplazila jezik i lize glavic od fale sampanjca
Sabrina lopov bankrotirala NAMA, jer je izmislila koronu koja je sj bala biznise po cjelom svjetu misojedu.
Ibrakovic, kriminalac afera punac itd itd
Mirza drogera bojkot, DAL
ROZMAN CU RECI I NJEGOV MUZ SENAID **** zeljin isprdak izdo nas dzeko ga poslo da nas unisti navija za zelju itd itd
ZORAN ZEKIC, najbolju otmosveru slobodu za rad imao, AL NA KRAJU GA GLAVNA SKUPINA TACNIJE HZ optuzise da je prodo utakmicu sb i popisase ono sve sto je bilo prije
Husref placi pi zda kesoljub ubleha bla bla
Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno
Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA
KO ZNA POSO i koji nece bojat 500-1000 nabrijani tinejdzera vec gdje ce on stat i reci dodjite svi mater vam j e bem necete vi mene reketirat i ucjenjivat. I kad se guza stegne onda ce jednog po jednog pretuc i samim tim eleminisat sitnicare a ujedno utjerat strah i u sudije i kriminalce oko i u savezu. JA NEVIDIM DRUGI NACIN. Dodao ni i podrzao da prebije i sudije pojedine.
Radnik
Sloga
Posusje
Borac
Rudar
Ako uzmemo svih 5 utakmica u natavku mi imamo sansu za titulu
Na kraju za par dana ce svi pricati da su u pravu.
.png)