tradicija je da se rusi sutra je rusimoellaxaz je napisao/la:Željo-Čelik, tradicija na strani plavih
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ani-plavih
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bilinopolje
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
razocara me likce po ko zna koji put .....al
-
- Kontakt:
bilinopolje je napisao/la:tradicija je da se rusi sutra je rusimoellaxaz je napisao/la:Željo-Čelik, tradicija na strani plavih
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ani-plavih
hahahahahahahahahahahahahahha.........i znali se kada je danas trening zelje

Almir Gredić, potpredsjednik FK Željezničarnick je napisao/la:hmm jeli ovo Gredic novi kolac? ili sam ja nesto pobrko?
mah ili sam ja nesto pobrko ili je on tek uletio... vjerovatno je do mene...Buddy je napisao/la:Almir Gredić, potpredsjednik FK Željezničarnick je napisao/la:hmm jeli ovo Gredic novi kolac? ili sam ja nesto pobrko?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
nick je napisao/la:mah ili sam ja nesto pobrko ili je on tek uletio... vjerovatno je do mene...Buddy je napisao/la:Almir Gredić, potpredsjednik FK Željezničarnick je napisao/la:hmm jeli ovo Gredic novi kolac? ili sam ja nesto pobrko?
Kada danas ima trening zelje
-
- Kontakt:
jeli se meni cini ili je i amar utrto nesto cini mi se da i njega ova igra brine
Muštuluk. U ligaškoj utakmici u Zenici će se također plaćati ulaz. Cijena nepoznata. Očekivano. Seljačka posla. Idemo dalje.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zna se i cijena.banovan je napisao/la:Muštuluk. U ligaškoj utakmici u Zenici će se također plaćati ulaz. Cijena nepoznata. Očekivano. Seljačka posla. Idemo dalje.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Koliko iznosi, ako nije tajnaStole iz Bora je napisao/la:Zna se i cijena.banovan je napisao/la:Muštuluk. U ligaškoj utakmici u Zenici će se također plaćati ulaz. Cijena nepoznata. Očekivano. Seljačka posla. Idemo dalje.

znam da ce se placati ligaska utakmica kao i kup a za kup sam cuo od jednog clana uprave da ce cijena biti samo 15 eura tj 30 km..za sjevernu tribinu sto za navijace celika sto za navijace zelje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
jel ti drago ?avenija je napisao/la:znam da ce se placati ligaska utakmica kao i kup a za kup sam cuo od jednog clana uprave da ce cijena biti samo 15 eura tj 30 km..za sjevernu tribinu sto za navijace celika sto za navijace zelje
G R B A V I C A 2
Ne bih rekao. Al eto.Stole iz Bora je napisao/la:Zna se i cijena.banovan je napisao/la:Muštuluk. U ligaškoj utakmici u Zenici će se također plaćati ulaz. Cijena nepoznata. Očekivano. Seljačka posla. Idemo dalje.
Idemo dalje. Kad su ljudi govorili, **** to, cener je, nek plate nisu imali u vidu da su ovi papci iz Zenice baš seljačine. Uprava će skupljati poene kod navijača pa će nas naguziti. Seljačka posla. Što naravno ne amnestira, zapravo što više, našu upravu(izuzevši Amara i stručni štab) kojoj se lagano sjetim kompletne familije.
Ovo već postaje bezobrazno.
A ne bi bilo uopste neocekivano od vas i da je tolika cijena,tu se nista ne moze uraditi,ipak vam dolazi jedna ekipa,to je za vas kao da igrate u evropi kad se sastanete s namaavenija je napisao/la:znam da ce se placati ligaska utakmica kao i kup a za kup sam cuo od jednog clana uprave da ce cijena biti samo 15 eura tj 30 km..za sjevernu tribinu sto za navijace celika sto za navijace zelje
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
sta kukate nije bitno koliko je para i sto se placa kad volis svoj klub mozes 100 km odvojit za dva gostovanjabanovan je napisao/la:Ne bih rekao. Al eto.Stole iz Bora je napisao/la:Zna se i cijena.banovan je napisao/la:Muštuluk. U ligaškoj utakmici u Zenici će se također plaćati ulaz. Cijena nepoznata. Očekivano. Seljačka posla. Idemo dalje.
Idemo dalje. Kad su ljudi govorili, **** to, cener je, nek plate nisu imali u vidu da su ovi papci iz Zenice baš seljačine. Uprava će skupljati poene kod navijača pa će nas naguziti. Seljačka posla. Što naravno ne amnestira, zapravo što više, našu upravu(izuzevši Amara i stručni štab) kojoj se lagano sjetim kompletne familije.
Post od jučer. Prvi momenat hlado pogođen. Sumnjam da ću samo to pogoditi.banovan je napisao/la:Što se tiče naplaćivanja ulaznica u kupu, evo šta se vrlo lako može desiti na tim gostovanjima.
Nije u pitanju cener, u pitanju je par momenata ako im naplatimo ulaz u kupu.
Momenat prvi:
mi gostujemo dva puta u Zenici. Oni gostuju jednom u Sarajevu. Usput, prvo oni gostuju na Grbavici pa onda mi idemo dva puta u Zenicu. Ako im sada naplatimo, svašta se može dogoditi na ta gostovanja. Tako će na kraju i biti. Nema veze što su oni ušli džaba kad se liga igrala, jadovi su to.
Momenat drugi:
Bez obzira na sve, na gostovanje će krenuti barem trećina navijača koja nema za karte. Stadion, ulazak, kupovina karte, njihova murija i naši koji nemaju za karte. Mogući problem, blago rečeno. Sa kornjačama. Kad/ako neko zakuha, masa će se priključiti i eto belaja, žestokog.
Momenat treći:
i da svi imaju za karte(a neće imati), takva će gužva biti prilikom kupovine istih da nećemo ući na stadion do sudnjeg dana. Uđeš, haman poluvrijeme, tamo negdje oko 75-80 minute, noga sa stadiona. Đe si bio, šta si radio. Hoću barem poluvrijeme da odgledam. Po ovome, sumnjam da ću pola sata odgledati ako me pritom ne slomi neka hrabra kornjača iz Zenice ili okoline. Inače se baš volimo sa njima.
Momenat četvrti:
sve gore navedeno se vrlo lako može desiti zbog nekih 10.000 KM ; U prijevodu, **** navijače daj nam cenera, oni neka se pate ko ih ****. Jadno i bijedno.
Usput, mi nismo Europa, mi smo Balkan. Postoji samo jedan ulaz za gostujuće navijače u Zenici. Gužva, krkljanac i mogući cirkus opštih razmjera. Da je u pitanju više para, poštujem. Ovako. Fuj.
Sve sam napisao. Šta mislim o tebi i sličnim i šta mislim o svojoj upravi. Samo pažljivo pročitati.mrzim_ulizice je napisao/la:sta kukate nije bitno koliko je para i sto se placa kad volis svoj klub mozes 100 km odvojit za dva gostovanjabanovan je napisao/la: Ne bih rekao. Al eto.
nije mi drago sto su nakon toliko godina na BP i grbavici pocele naplacivat ulaznice..Baby je napisao/la:jel ti drago ?avenija je napisao/la:znam da ce se placati ligaska utakmica kao i kup a za kup sam cuo od jednog clana uprave da ce cijena biti samo 15 eura tj 30 km..za sjevernu tribinu sto za navijace celika sto za navijace zelje
a vasa uprava je mislila posteno zafrkati nas i nasu upravu a nisu ni svjesni da kod nas sjede jedno 150 puta jaci ljudi u prevari i lazima pa ce tako ispastati samo navijaci.
Da se nista nije diralo da je ostalo kako je sto godina unazad obje utakmice i vi besplatno i to je to..
ali vidjela se negdje racunica 1000 zenicana x 10 km = 10 000 km pa hajmo pocet naplacivati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ja ove navijace Celika ne bendam ni 2 %, bitno je da nas voljeni Zeljo osvoji Kup !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jedini validan argument protiv odluke Želje jeste da je iznešena u javnost prekasno.avenija je napisao/la:nije mi drago sto su nakon toliko godina na BP i grbavici pocele naplacivat ulaznice..Baby je napisao/la:jel ti drago ?avenija je napisao/la:znam da ce se placati ligaska utakmica kao i kup a za kup sam cuo od jednog clana uprave da ce cijena biti samo 15 eura tj 30 km..za sjevernu tribinu sto za navijace celika sto za navijace zelje
a vasa uprava je mislila posteno zafrkati nas i nasu upravu a nisu ni svjesni da kod nas sjede jedno 150 puta jaci ljudi u prevari i lazima pa ce tako ispastati samo navijaci.
Da se nista nije diralo da je ostalo kako je sto godina unazad obje utakmice i vi besplatno i to je to..
ali vidjela se negdje racunica 1000 zenicana x 10 km = 10 000 km pa hajmo pocet naplacivati.
Sve ostalo u vezi nekakvog nepostojećeg dogovora, o opravdanosti "osvete" od strane Čelika i sl. je šuplja.
-
- Kontakt:
neutralac sam ali sto je vama sada krivo nista ovo ne bi bilo da nije od vas krenulo ovo kazem kao covjek koji ne navija ni za jedan od ova dva klubabanovan je napisao/la:Ne bih rekao. Al eto.Stole iz Bora je napisao/la:Zna se i cijena.banovan je napisao/la:Muštuluk. U ligaškoj utakmici u Zenici će se također plaćati ulaz. Cijena nepoznata. Očekivano. Seljačka posla. Idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, bvsic, Paromlinac, pinki, Proximic i 32 gosta.