Kako bola nije historijska? Svako to pretkolo vam je historijska utakmica jer nakon jedne maksimalno dvije utakmice ispadnete.Noke995 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:33Moraš malo pametnije, malo promisli prije nego napišeš nemoj samo lupat.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:294000 ljudi na tribinama je sasvim ok jer mi nemamo igraca poteza koji bi nam donio rezultat i za kojeg vrijedi doci i platiti ulaznicu. Vi imate, Adem se zvao. Taman ti to dodje ovih 5 tisuca vise sto imate, a velicina grada i broj stanovnika nam je tu negdjeNoke995 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:10Molim vas nek neko objasni simpatizerima kluba iz Međugorja da klub koji postoji 33 godine i nema nikakvu tradiciju, treba bar još 40-50 godina proći pa da bi ih neko smatrao ozbiljnim.
Pa ni u vlastitom gradu vas niko ne doživljava, historijska utakmica i 4000 ljudi na tribinama, pa draga djeco nekad je tu dolazila Borussia i bilo je preko 20 hiljada ljudi.
Doduše roditelji vam vjerovatno ne idu na tekme jer su navijači Veleža, tako da donekle ima nade za vas, samo rekao sam vam još 40-50 godina minimalno.![]()
Sarajevo u Evropi gleda 25000 ljudi redovno, pretkola, nikakva historijska utakmica.
Šta je to 20 hiljada gore dole.
Zrinjski je tu fazu odavno prosao.
Ali ali prvaku je lako, nas kradu, nama ne daju da budemo prvi, ne bi bilo 14 bodova da je posteno sudjenje nego bi mi bili prvi sa 10 bodova prednosti, da je ovaj format bio prije imali bi 3 lige prvaka u vitrinama vec