Premijer liga BiH - aktuelno

tutankamon1905
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 dec 2025, 15:58

Noke995 je napisao/la:
23 dec 2025, 15:33
tutankamon1905 je napisao/la:
23 dec 2025, 15:29
Noke995 je napisao/la:
23 dec 2025, 15:10
Molim vas nek neko objasni simpatizerima kluba iz Međugorja da klub koji postoji 33 godine i nema nikakvu tradiciju, treba bar još 40-50 godina proći pa da bi ih neko smatrao ozbiljnim.
Pa ni u vlastitom gradu vas niko ne doživljava, historijska utakmica i 4000 ljudi na tribinama, pa draga djeco nekad je tu dolazila Borussia i bilo je preko 20 hiljada ljudi.
Doduše roditelji vam vjerovatno ne idu na tekme jer su navijači Veleža, tako da donekle ima nade za vas, samo rekao sam vam još 40-50 godina minimalno.
4000 ljudi na tribinama je sasvim ok jer mi nemamo igraca poteza koji bi nam donio rezultat i za kojeg vrijedi doci i platiti ulaznicu. Vi imate, Adem se zvao. Taman ti to dodje ovih 5 tisuca vise sto imate, a velicina grada i broj stanovnika nam je tu negdje :lol:
Moraš malo pametnije, malo promisli prije nego napišeš nemoj samo lupat.
Sarajevo u Evropi gleda 25000 ljudi redovno, pretkola, nikakva historijska utakmica.
Šta je to 20 hiljada gore dole.
Kako bola nije historijska? Svako to pretkolo vam je historijska utakmica jer nakon jedne maksimalno dvije utakmice ispadnete.
Zrinjski je tu fazu odavno prosao.
Ali ali prvaku je lako, nas kradu, nama ne daju da budemo prvi, ne bi bilo 14 bodova da je posteno sudjenje nego bi mi bili prvi sa 10 bodova prednosti, da je ovaj format bio prije imali bi 3 lige prvaka u vitrinama vec

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 23 dec 2025, 16:10

Kako brko ispliva čim se neke pare po klubu vrte 😁
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 23 dec 2025, 16:12

23 dec 2025, 15:58
Noke995 je napisao/la:
23 dec 2025, 15:29

4000 ljudi na tribinama je sasvim ok jer mi nemamo igraca poteza koji bi nam donio rezultat i za kojeg vrijedi doci i platiti ulaznicu. Vi imate, Adem se zvao. Taman ti to dodje ovih 5 tisuca vise sto imate, a velicina grada i broj stanovnika nam je tu negdje :lol:
Sarajevo u Evropi gleda 25000 ljudi redovno, pretkola, nikakva historijska utakmica.
Kako bola nije historijska? Svako to pretkolo vam je historijska utakmica jer nakon jedne maksimalno dvije utakmice ispadnete.
Ali ali prvaku je lako, nas kradu, nama ne daju da budemo prvi, ne bi bilo 14 bodova da je posteno sudjenje nego bi mi bili prvi sa 10 bodova prednosti, da je ovaj format bio prije imali bi 3 lige prvaka u vitrinama vec
Maksimalan domet do sezone 22/23 vam je treće pretkolo u bilo kojem takmičenju.
Da je ovaj format takmičenja tako je, mi bi već 6 puta bili učesnici grupne/ligaške faze, vi ne bi ni jednom jer nikad niste ni igrali playoff po starom sistemu, to je istina, sve činjenice.
Dopalo vas je i svaka čast, ali likovat a znaš kakva je situacija nema logike.
Al dobro ti si tesar u Njemačkoj i ne treba tu neka logika.
MNON

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 16:20

Opet pitanje za navijace Sarajeva da li stvarno vjerujete da budetr prvaci da su vam grupe sigurne, uzevsi u obzir koeficijent nositelj i sve ostalo??
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 23 dec 2025, 16:21

LondonBlues je napisao/la:
23 dec 2025, 16:20
Opet pitanje za navijace Sarajeva da li stvarno vjerujete da budetr prvaci da su vam grupe sigurne, uzevsi u obzir koeficijent nositelj i sve ostalo??
Koji je bio vaš koeficijent kad ste prvi put ušli?
MNON

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 dec 2025, 16:24

Nisam navijac Sarajeva, ali sve je moguce. Kad vidis kakve ekipe budu nositelji, tipa TNS iz Walesa, Lincoln i slicni, objektivno gledano bi se mogli nadati i tim grupama ako ne budu nositelji. Eto ove samo ove sezone su nositelji bili TNS, Lincoln, Breidablik, Linfield, Buducnost. Realno bi bili favoriti protiv takvih. Mada ti sve tu zavisi i od srece.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 23 dec 2025, 16:26

DamirT je napisao/la:
23 dec 2025, 10:10
rishovski je napisao/la:
22 dec 2025, 23:36
Čelik,Željo,Sloboda,zadnjih 20 godina su bili lideri u neplaćanju poreza...
S tim da je Čelik uradio ispravnu stvar i sad je na dobrom putu... Želji ce i dalje halalit kamate i izmisljat reprograme... Sloboda ce na kraju imati fuziju sa Tuzlom da spasi živu glavu..
Ne brini ti za druge. Bolje skontaj za koga tacno navijas. Lafo iz Zenice, navijas za Velez, a uvlacis se ovim iz Sarajeva maksimalno ;)
Izguglaj pa se sam uvjeri ko je najvise dužan zadnjih 15 godina..za sve postoje dokazi... Tebi ako smeta istina,to je samo tvoj problem.
A što se tiče Veleža,nemam namjeru da objašnjavam :wave: Uživaj :thumbup:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 dec 2025, 16:28

Noke995 je napisao/la:
23 dec 2025, 16:12
Noke995 je napisao/la:

Da je ovaj format takmičenja tako je, mi bi već 6 puta bili učesnici grupne/ligaške faze, vi ne bi ni jednom jer nikad niste ni igrali playoff po starom sistemu, to je istina, sve činjenice.
A ti si uvjeren da bi sve to tako lijepo, krasno izgledalo da je tada bio ovaj format? Da bi imali iste protivnike, da bi se isto sve izdesavalo? Ili cemo samo na prijasnje rezultate namontirat ovaj format i pricati sta bi bilo kad bi bilo.
Stvar je da su vam svi drugi krivi osim vas samih. Pocevsi od navijaca, preko uprava, do nerealnih i bombasticnih ocekivanja, a tek onda dolazi ovo da "vam neko ne da", da nekom "smetate".
Bogami nekad su vam topla braca iz Vrapcica odmjereniji u svojim izjavama cak i kad pokusavaju provocirat

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 23 dec 2025, 16:29

mnon46 je napisao/la:
23 dec 2025, 16:10
Grobar kluba. :lol:
Nikad poraz, samo lekcija.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 dec 2025, 16:35

Noke995 je napisao/la:
23 dec 2025, 16:21
LondonBlues je napisao/la:
23 dec 2025, 16:20
Koji je bio vaš koeficijent kad ste prvi put ušli?
8.500. Ako grijesim nek me ispravi netko

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 23 dec 2025, 16:40

23 dec 2025, 16:28
Noke995 je napisao/la:

A ti si uvjeren da bi sve to tako lijepo, krasno izgledalo da je tada bio ovaj format? Da bi imali iste protivnike, da bi se isto sve izdesavalo? Ili cemo samo na prijasnje rezultate namontirat ovaj format i pricati sta bi bilo kad bi bilo.
Stvar je da su vam svi drugi krivi osim vas samih. Pocevsi od navijaca, preko uprava, do nerealnih i bombasticnih ocekivanja, a tek onda dolazi ovo da "vam neko ne da", da nekom "smetate".
Bogami nekad su vam topla braca iz Vrapcica odmjereniji u svojim izjavama cak i kad pokusavaju provocirat
Ja drug ništa ne kažem kad bi i šta bi, samo iznosim činjenice.
Možda i da uzmemo titulu se ne bi plasirali, naravno da titula nije garant, ali je ogromna olakšica.
Vidjeli smo šta ste vi uradili prošle sezone kao i Borac ove.

Za rezultate FKS ja najviše krivim debila Mirvića, nisi ti to dobro ispratio.
Ali isto tako ne mogu se pravit lud i ne uzeti u obzir da smo zaklani sezonama unazad najviše od svih klubova, a konkurente ti poguraju, pa onda i ne čudi tolika bodovna razlika.
MNON

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 16:50

Noke995 je napisao/la:
23 dec 2025, 16:40
23 dec 2025, 16:28
Noke995 je napisao/la:

Ja drug ništa ne kažem kad bi i šta bi, samo iznosim činjenice.
Možda i da uzmemo titulu se ne bi plasirali, naravno da titula nije garant, ali je ogromna olakšica.
Vidjeli smo šta ste vi uradili prošle sezone kao i Borac ove.

Za rezultate FKS ja najviše krivim debila Mirvića, nisi ti to dobro ispratio.
Ali isto tako ne mogu se pravit lud i ne uzeti u obzir da smo zaklani sezonama unazad najviše od svih klubova, a konkurente ti poguraju, pa onda i ne čudi tolika bodovna razlika.
Dosli do playoff i ispali od Vitorie iz Portugala. Ali smo do toga 2 ekipe izbacili Bravo i Botev.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 dec 2025, 16:58

Argentina je napisao/la:
23 dec 2025, 13:01
jurisicduska je napisao/la:
23 dec 2025, 10:54
O vašoj finansijskoj stabilnosti dovoljno govori što vam trece lice drzi fan shop. Dakle da ponovim trece lice je vlasnik vaseg fan shopa. Vi ste mu za sitne pare prodali taj brend koji je nadaleko u europi poznat.

U prilog toj tezi imamo i dvije podjele paketica. Jedna u organizaciji kluba a druga u organizaciji gospodina Salčina.

Zamisli brenda kupio ih Adzemov badzo i moraju i igrači doći na dvije podjele paketića :D ne do Bog nikom takvog brendiranja.

Vi bogami iz dubioze u dubiozu. Gdje ćeš bolan Fan shop dati trećem licu.
Jasno je da puno pratis Zelju, ali ove informacije nisu tacne bas. Fan shop je na Zeljo doo, kao i svaciji shop jer ne moze Udruzenje gradjana (sto su nasi klubovi) da ima tu djelatnost.

slika

slika

slika

slika

slika

Ja ne znam sta je s tobom ja uvijek istinu pišem.

Vidis li da imate dva djeda mraza , vidis.
Vidis li da Fan shop u gradu nije vaš, vidiš.
Vidiš li da je od Izudina Salčina brata Ahmeta Salčina člana vase uprave, Adžemovog Badže

Prodali ste mu brend da bi imali u gradu vaš artikal , za male pare.

Starosjedioci.

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 23 dec 2025, 17:13

Riquelme1921 je napisao/la:
23 dec 2025, 14:17
Sa zadovoljstvom predstavljamo naše prve ovogodišnje VIP članove – Fuad Kasumović i Mersija Kasumović.
Hvala vam na ukazanom povjerenju, podršci i zajedničkoj viziji ‼
Čelik oprašta sve ako kupiš vip kartu. Čuj sa zadovoljstvom :mrgreen: :mrgreen:
Taj isti je i prošle godine bio VIP član, tako da ššš
Imaju privilegije ako si VIP član, jedan od njih je i taj da klub objavi na svojim društvenim mrežama sliku ime i prezime ako si postao., a također možeš biti i anoniman.
Odete na fb stranicu kluba, vratite godinu dana unazad pa ćete vidjeti da se isto objavljivalo.

Nekad prvo očistite ispred svojih vrata, pa onda komentarišite ispred tuđih!

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 23 dec 2025, 17:22

Noke995 je napisao/la:
Molim vas nek neko objasni simpatizerima kluba iz Međugorja da klub koji postoji 33 godine i nema nikakvu tradiciju, treba bar još 40-50 godina proći pa da bi ih neko smatrao ozbiljnim.
Pa ni u vlastitom gradu vas niko ne doživljava, historijska utakmica i 4000 ljudi na tribinama, pa draga djeco nekad je tu dolazila Borussia i bilo je preko 20 hiljada ljudi.
Doduše roditelji vam vjerovatno ne idu na tekme jer su navijači Veleža, tako da donekle ima nade za vas, samo rekao sam vam još 40-50 godina minimalno.
Je li ima potrebe uopće spominjati veličine samih gradova i njihovih okolica, broj članova kluba...

slika

Herson

Post Postao/la Herson » 23 dec 2025, 17:23

Nulatridva je napisao/la:
23 dec 2025, 17:13
Sa zadovoljstvom predstavljamo naše prve ovogodišnje VIP članove – Fuad Kasumović i Mersija Kasumović.
Hvala vam na ukazanom povjerenju, podršci i zajedničkoj viziji ‼
Imaju privilegije ako si VIP član, jedan od njih je i taj da klub objavi na svojim društvenim mrežama sliku ime i prezime ako si postao., a također možeš biti i anoniman.
Odete na fb stranicu kluba, vratite godinu dana unazad pa ćete vidjeti da se isto objavljivalo.

Predizborna kampanja se vodi preko zvanične stranice kluba. Zanimljivo, ali i neprikladno.

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 23 dec 2025, 17:28

Herson je napisao/la:
23 dec 2025, 17:23
Nulatridva je napisao/la:
23 dec 2025, 17:13

Predizborna kampanja se vodi preko zvanične stranice kluba. Zanimljivo, ali i neprikladno.
Boli nas K Jel predizborna Jel ova Jel ona kampanja, postani VIP član i zdravo.
Tako da su prošle godine političari bili članovi, od premijera zdk, nekih ministara i gradonačelnika.
Zeničani koji su članovi, to nešto loše?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 23 dec 2025, 17:29

tabba77 je napisao/la:
23 dec 2025, 16:29
mnon46 je napisao/la:
Nama je sreća što nismo od Husrefa posuđivali haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 dec 2025, 17:49

mnon46 je napisao/la:
23 dec 2025, 17:29
tabba77 je napisao/la:
23 dec 2025, 16:29
mnon46 je napisao/la:
Nama je sreća što nismo od Husrefa posuđivali haha
Pa imaju mu duzni. Zbog odnosa prema njemu ne bi im ni ja halalio. Ima on porodicu. Kad je vadio iz svog dzepa i davao plate svojim parama i osvajao trofeje valjao im je. Ima 2 spora on oba ce dobit. Najgore sto ce mu kamate platit ko i glavnice.

Ja sam im to napisao 20x ali ne slušaju.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 23 dec 2025, 17:55

HercegovinaCali je napisao/la:
23 dec 2025, 17:22
Noke995 je napisao/la:
Je li ima potrebe uopće spominjati veličine samih gradova i njihovih okolica, broj članova kluba...

slika
Pričali smo o Evropi i historijskoj utakmici i ispisali još 10 postova poslije, kakve veze liga s tim ima?
MNON

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Burberry46, bvsic, Combattente87, Zrinjaaaa i 24 gosta.