FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
28
11%
Drugi
24
9%
Treći
75
28%
Četvrti
68
26%
Peti
24
9%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 266

Hordas1990
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas1990 » 23 dec 2025, 12:41

boki86 je napisao/la:
23 dec 2025, 12:16
Kakav magoda, ne bi supu mogao napraviti. Debil u rangu stranackih kolega njive i cengica "ne treba mi fakultet" da bi bio nacelnik
Koliko sam upratio dosta se vise ulaze u sport od kako je on ministar. Ja ne vjerujem nijednom politicaru da se razumijemo, ali Mandicu vjerujem puno manje nego Magodi.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 23 dec 2025, 12:48

Hordas1990 je napisao/la:
23 dec 2025, 12:41
boki86 je napisao/la:
23 dec 2025, 12:16
Kakav magoda, ne bi supu mogao napraviti. Debil u rangu stranackih kolega njive i cengica "ne treba mi fakultet" da bi bio nacelnik
Koliko sam upratio dosta se vise ulaze u sport od kako je on ministar. Ja ne vjerujem nijednom politicaru da se razumijemo, ali Mandicu vjerujem puno manje nego Magodi.
Mandic jos veca ubleha, a za politicare se slazem. Ne zna se ko je gori

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 23 dec 2025, 13:38

Koliko je Mirvic bacio para na igrace i trenere sve ove godine mogao se dobar stadion od nule napraviti za iste rezultate u ligi, e sad da bi Kosevo licilo na koliko toliko dobar stadion treba dosta ulaganja i miliona realno se vise isplati od nule krenut, ko zna koliko godina i ko zna koliko nacelnika i ministara ce se promjeniti da bi se izgradio stadion kakav bi svi mi htjeli , jel neko zna ako se podje radit sta bi prioritet bio jel krov na istoku ?

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 23 dec 2025, 13:49

UtdBiH21 je napisao/la:
23 dec 2025, 13:38
Koliko je Mirvic bacio para na igrace i trenere sve ove godine mogao se dobar stadion od nule napraviti za iste rezultate u ligi, e sad da bi Kosevo licilo na koliko toliko dobar stadion treba dosta ulaganja i miliona realno se vise isplati od nule krenut, ko zna koliko godina i ko zna koliko nacelnika i ministara ce se promjeniti da bi se izgradio stadion kakav bi svi mi htjeli , jel neko zna ako se podje radit sta bi prioritet bio jel krov na istoku ?
ja samo ne kontam kako Mirvicu nije cilj da Sarajevo ima stadion kako treba.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 dec 2025, 14:04

KarloIvandic je napisao/la:
23 dec 2025, 13:49
UtdBiH21 je napisao/la:
Jer ocigledno ne planira dugo da bude tu, stadion da se pocne otplacivat treba 20 godina bar

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 23 dec 2025, 14:11

KarloIvandic je napisao/la:
23 dec 2025, 13:49
UtdBiH21 je napisao/la:
Zato sto je ublehaš u fazonu Sisoje i sto je za sport apsolutni laik.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 23 dec 2025, 14:20

Vise je Tan ulozio od Mirvica,on sad gleda samo kako da pobjegne,jer je totalni nered napravio.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 23 dec 2025, 14:28

Ni ajla, ni ismir, ni magoda, a pogotovo ublehas mandic ne znaju kako Kosevo dovesti u pristojno stanje da ne moramo u Zenicu nakon 2. pretkola (koje vise i ne prolazimo nazalsot). Bar da formalno ispunjavamo nekakva uslove. Megalomanski projekti od 800 miliona koje im nacrta neko drugi, a za koje para nema su im maksimum.

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 23 dec 2025, 14:35

VolimoSarajevo je napisao/la:
23 dec 2025, 14:20
Vise je Tan ulozio od Mirvica,on sad gleda samo kako da pobjegne,jer je totalni nered napravio.
Ko god da je pare su se mogle puno korisnije iskoristiti , nije problem ni uviditi gresku pa ispraviti ali problem je sto se nastavljaju iste greske ulazu se enormne cifre za nasu ligu a svi znamo da dok je god vico tu da imamo 1 posto sanse da osvojimo titulu i da cemo sa 70 posto manje ulaganja imati iste rezultate , valjda ce dolaskom Mamica malo drugaciji sistem da se uspostavi da se ulazi pare u mlade igrace i skaute sto bi donijelo dugorocno puno vecu korist za klub , pa i ako ulozis u nekog mladog igraca a ne bude se isplatio nece nam biti krivo bar se uspostavio neki sistem ali kada se bacaju pare na 30 + igrace samo ti igraci imaju korist od toga niko vise , ali ova sada pauza ce najbolje pokazati u kakvom smjeru cemo ici u buducnosti ako se budu dovodili mladi igraci treba im dati podrsku , ako se nastavilo isto ko do sada treba is sve poslati u pm od princa do ostalih :D

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 23 dec 2025, 15:00

Jug ukinuti i na njegovom mjestu napraviti garažu, tržni centar, hotel...a ove ovamo tribine srediti jednu po jednu ili kupiti parcelu pa polahko uz Božiju pomoć zakopat stadion.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 23 dec 2025, 15:46

Ja samo znam da Ismir ostavlja pare za "novi stadion", sta god to znacilo i to su njegove rijeci od prije mjesec otprilike. Cuo sam to od njega, nije rekla kazala, al kad sta kako ne znam, na hajr ugl.
Sve mi znamo.

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 23 dec 2025, 15:58

UtdBiH21 je napisao/la:
23 dec 2025, 14:35
Ko god da je pare su se mogle puno korisnije iskoristiti , nije problem ni uviditi gresku pa ispraviti ali problem je sto se nastavljaju iste greske ulazu se enormne cifre za nasu ligu a svi znamo da dok je god vico tu da imamo 1 posto sanse da osvojimo titulu i da cemo sa 70 posto manje ulaganja imati iste rezultate , valjda ce dolaskom Mamica malo drugaciji sistem da se uspostavi da se ulazi pare u mlade igrace i skaute sto bi donijelo dugorocno puno vecu korist za klub , pa i ako ulozis u nekog mladog igraca a ne bude se isplatio nece nam biti krivo bar se uspostavio neki sistem ali kada se bacaju pare na 30 + igrace samo ti igraci imaju korist od toga niko vise , ali ova sada pauza ce najbolje pokazati u kakvom smjeru cemo ici u buducnosti ako se budu dovodili mladi igraci treba im dati podrsku , ako se nastavilo isto ko do sada treba is sve poslati u pm od princa do ostalih :D
Buraz, kod tebe dva posta o FK Sarajevu, i odmah bi tjerao, rušio, slao sve u pm...
SARAJEVO SIAMO NOI

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 23 dec 2025, 16:21

OzmoodPinglewood je napisao/la:
23 dec 2025, 15:58
UtdBiH21 je napisao/la:
23 dec 2025, 14:35
Buraz, kod tebe dva posta o FK Sarajevu, i odmah bi tjerao, rušio, slao sve u pm...
Hahahah zajebancija je za slanje u pm :D , kad bi se otjerali ovi ljudi tek bi onda otisli u pm :D , samo kazem da treba puno pametnije radit barem dok je vico tu , trebalo bi biti prioritet ulaganje u talente do dvadesetak godina ako bi uopste takvi htjeli doci u nasu ligu i ulaganje u omladinsku i skaute , da imamo tri cetri bas iskusna igraca koji su dokazani tipa Ljajic , Gojkovic , Ristovski , i iskusni golman jer golmani nisu neka investicija za prodaju , a ovo ostalo da gledamo da se sto vise igraca proda za dobre pare jer samo tako mozemo imati koristi za buducnost i samo tako ce i princ i Tan ostati u klubu , i sto prije probati naci rjesenje sa stadionom jer ovako se samo stoji u mjestu na svim poljima.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 23 dec 2025, 16:58

Ode Mudražija u Slovan. Bar je u Dinamo stigla ponuda od pola miliona eura a Dinamo žitra 700 hiljada eura.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 dec 2025, 17:13

Bajroni je napisao/la:
23 dec 2025, 11:07
Pendulum je napisao/la:
22 dec 2025, 16:14
Na sugestiju voditelja da su ga Horde zla obožavale, Zekić je uzvratio:

- Pa obožavao sam i ja njih. Imali smo jedan zaista specifičan odnos pun poštovanja i respekta, zapravo smo prepoznali jedni u drugima ono što Sarajevu treba, a to je predanost, poštovanje, profesionalnost i na kraju krajeva - ljubav.
Kakvog čovjeka i stručnjaka su oni otjerali. Strašno.
Ko ga ne otjero? Lik je na prosto pregorio i nije htio dalje. Zar ne vidis da stalno potencira na uzasno sudjenje i kradju FKSA. Bilo je sigurno nesuglasica i u samom klubu ali sam je dao isravku sto he meni i zao.
Zoran Zekic je pokazao da zna posao, al on je tip koji krece punim gasom i onda nemoze dugo da izdrzi.

Po mom misljenju Zekic je ispao NE FER prema klubu i navijacima. Po njegovom ako je bio problem sa platama sa sd sa mirvicem ili bilo sta nije trebao produzivat ugovor vec po zavrsetku prvenstva podnijet ostavku i to je to.

Hvala njemu na fin rijecima, al po mom misljenju ovo je fake odnosno pravi se da je on zrtva, i pokazuje neko lice da je sanjim milina saradjivat al bas je suprotno od toga veoma komplikovan arogantan i nebi ga preporucio nijednom klubu.

Pogledajte sta je uradio i sta je objavio kad je na isti nacin ispalio partizaniju

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 23 dec 2025, 17:26

Pitar6785 je napisao/la:
23 dec 2025, 17:13
Bajroni je napisao/la:
23 dec 2025, 11:07
Pendulum je napisao/la:
22 dec 2025, 16:14

Kakvog čovjeka i stručnjaka su oni otjerali. Strašno.
Ko ga ne otjero? Lik je na prosto pregorio i nije htio dalje. Zar ne vidis da stalno potencira na uzasno sudjenje i kradju FKSA. Bilo je sigurno nesuglasica i u samom klubu ali sam je dao isravku sto he meni i zao.
Zoran Zekic je pokazao da zna posao, al on je tip koji krece punim gasom i onda nemoze dugo da izdrzi.

Po mom misljenju Zekic je ispao NE FER prema klubu i navijacima. Po njegovom ako je bio problem sa platama sa sd sa mirvicem ili bilo sta nije trebao produzivat ugovor vec po zavrsetku prvenstva podnijet ostavku i to je to.

Hvala njemu na fin rijecima, al po mom misljenju ovo je fake odnosno pravi se da je on zrtva, i pokazuje neko lice da je sanjim milina saradjivat al bas je suprotno od toga veoma komplikovan arogantan i nebi ga preporucio nijednom klubu.

Pogledajte sta je uradio i sta je objavio kad je na isti nacin ispalio partizaniju
Hajmo ovom covjeku, momku...kupiti nesto iz Fan shopa i pokloniti mu kao Forumašu godine na prvoj domaćoj utakmici u novoj godini.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 23 dec 2025, 17:32

Mirvic odlazi iz kluba,princ uzima sve.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 23 dec 2025, 17:36

Pitar6785 je napisao/la:
23 dec 2025, 06:31
Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno

Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA
:rol: :kralj: :tokralju:

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 23 dec 2025, 17:40

Hordas1990 je napisao/la:
23 dec 2025, 17:36
Pitar6785 je napisao/la:
23 dec 2025, 06:31
Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno

Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA
:rol: :kralj: :tokralju:
BRAT! :rol: :rol:
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 23 dec 2025, 17:42

Evo ga Mandić prebacuje lopticu na Grad Sarajevo...mamu li vam j... svima

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bajroni, cookiech, ebi46, laznokrilo, Pablo11, PapakIzSa, skoJaa i 34 gosta.