Koliko sam upratio dosta se vise ulaze u sport od kako je on ministar. Ja ne vjerujem nijednom politicaru da se razumijemo, ali Mandicu vjerujem puno manje nego Magodi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Hordas1990
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mandic jos veca ubleha, a za politicare se slazem. Ne zna se ko je goriHordas1990 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 12:41Koliko sam upratio dosta se vise ulaze u sport od kako je on ministar. Ja ne vjerujem nijednom politicaru da se razumijemo, ali Mandicu vjerujem puno manje nego Magodi.
Koliko je Mirvic bacio para na igrace i trenere sve ove godine mogao se dobar stadion od nule napraviti za iste rezultate u ligi, e sad da bi Kosevo licilo na koliko toliko dobar stadion treba dosta ulaganja i miliona realno se vise isplati od nule krenut, ko zna koliko godina i ko zna koliko nacelnika i ministara ce se promjeniti da bi se izgradio stadion kakav bi svi mi htjeli , jel neko zna ako se podje radit sta bi prioritet bio jel krov na istoku ?
-
KarloIvandic
- Kontakt:
ja samo ne kontam kako Mirvicu nije cilj da Sarajevo ima stadion kako treba.UtdBiH21 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:38Koliko je Mirvic bacio para na igrace i trenere sve ove godine mogao se dobar stadion od nule napraviti za iste rezultate u ligi, e sad da bi Kosevo licilo na koliko toliko dobar stadion treba dosta ulaganja i miliona realno se vise isplati od nule krenut, ko zna koliko godina i ko zna koliko nacelnika i ministara ce se promjeniti da bi se izgradio stadion kakav bi svi mi htjeli , jel neko zna ako se podje radit sta bi prioritet bio jel krov na istoku ?
Jer ocigledno ne planira dugo da bude tu, stadion da se pocne otplacivat treba 20 godina barKarloIvandic je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:49ja samo ne kontam kako Mirvicu nije cilj da Sarajevo ima stadion kako treba.UtdBiH21 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:38Koliko je Mirvic bacio para na igrace i trenere sve ove godine mogao se dobar stadion od nule napraviti za iste rezultate u ligi, e sad da bi Kosevo licilo na koliko toliko dobar stadion treba dosta ulaganja i miliona realno se vise isplati od nule krenut, ko zna koliko godina i ko zna koliko nacelnika i ministara ce se promjeniti da bi se izgradio stadion kakav bi svi mi htjeli , jel neko zna ako se podje radit sta bi prioritet bio jel krov na istoku ?
Zato sto je ublehaš u fazonu Sisoje i sto je za sport apsolutni laik.KarloIvandic je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:49ja samo ne kontam kako Mirvicu nije cilj da Sarajevo ima stadion kako treba.UtdBiH21 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:38Koliko je Mirvic bacio para na igrace i trenere sve ove godine mogao se dobar stadion od nule napraviti za iste rezultate u ligi, e sad da bi Kosevo licilo na koliko toliko dobar stadion treba dosta ulaganja i miliona realno se vise isplati od nule krenut, ko zna koliko godina i ko zna koliko nacelnika i ministara ce se promjeniti da bi se izgradio stadion kakav bi svi mi htjeli , jel neko zna ako se podje radit sta bi prioritet bio jel krov na istoku ?
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Vise je Tan ulozio od Mirvica,on sad gleda samo kako da pobjegne,jer je totalni nered napravio.
Ni ajla, ni ismir, ni magoda, a pogotovo ublehas mandic ne znaju kako Kosevo dovesti u pristojno stanje da ne moramo u Zenicu nakon 2. pretkola (koje vise i ne prolazimo nazalsot). Bar da formalno ispunjavamo nekakva uslove. Megalomanski projekti od 800 miliona koje im nacrta neko drugi, a za koje para nema su im maksimum.
Ko god da je pare su se mogle puno korisnije iskoristiti , nije problem ni uviditi gresku pa ispraviti ali problem je sto se nastavljaju iste greske ulazu se enormne cifre za nasu ligu a svi znamo da dok je god vico tu da imamo 1 posto sanse da osvojimo titulu i da cemo sa 70 posto manje ulaganja imati iste rezultate , valjda ce dolaskom Mamica malo drugaciji sistem da se uspostavi da se ulazi pare u mlade igrace i skaute sto bi donijelo dugorocno puno vecu korist za klub , pa i ako ulozis u nekog mladog igraca a ne bude se isplatio nece nam biti krivo bar se uspostavio neki sistem ali kada se bacaju pare na 30 + igrace samo ti igraci imaju korist od toga niko vise , ali ova sada pauza ce najbolje pokazati u kakvom smjeru cemo ici u buducnosti ako se budu dovodili mladi igraci treba im dati podrsku , ako se nastavilo isto ko do sada treba is sve poslati u pm od princa do ostalihVolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:20Vise je Tan ulozio od Mirvica,on sad gleda samo kako da pobjegne,jer je totalni nered napravio.
Jug ukinuti i na njegovom mjestu napraviti garažu, tržni centar, hotel...a ove ovamo tribine srediti jednu po jednu ili kupiti parcelu pa polahko uz Božiju pomoć zakopat stadion.
Ja samo znam da Ismir ostavlja pare za "novi stadion", sta god to znacilo i to su njegove rijeci od prije mjesec otprilike. Cuo sam to od njega, nije rekla kazala, al kad sta kako ne znam, na hajr ugl.
Sve mi znamo.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Buraz, kod tebe dva posta o FK Sarajevu, i odmah bi tjerao, rušio, slao sve u pm...UtdBiH21 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:35Ko god da je pare su se mogle puno korisnije iskoristiti , nije problem ni uviditi gresku pa ispraviti ali problem je sto se nastavljaju iste greske ulazu se enormne cifre za nasu ligu a svi znamo da dok je god vico tu da imamo 1 posto sanse da osvojimo titulu i da cemo sa 70 posto manje ulaganja imati iste rezultate , valjda ce dolaskom Mamica malo drugaciji sistem da se uspostavi da se ulazi pare u mlade igrace i skaute sto bi donijelo dugorocno puno vecu korist za klub , pa i ako ulozis u nekog mladog igraca a ne bude se isplatio nece nam biti krivo bar se uspostavio neki sistem ali kada se bacaju pare na 30 + igrace samo ti igraci imaju korist od toga niko vise , ali ova sada pauza ce najbolje pokazati u kakvom smjeru cemo ici u buducnosti ako se budu dovodili mladi igraci treba im dati podrsku , ako se nastavilo isto ko do sada treba is sve poslati u pm od princa do ostalihVolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:20Vise je Tan ulozio od Mirvica,on sad gleda samo kako da pobjegne,jer je totalni nered napravio.![]()
SARAJEVO SIAMO NOI
Hahahah zajebancija je za slanje u pmOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:58Buraz, kod tebe dva posta o FK Sarajevu, i odmah bi tjerao, rušio, slao sve u pm...UtdBiH21 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:35Ko god da je pare su se mogle puno korisnije iskoristiti , nije problem ni uviditi gresku pa ispraviti ali problem je sto se nastavljaju iste greske ulazu se enormne cifre za nasu ligu a svi znamo da dok je god vico tu da imamo 1 posto sanse da osvojimo titulu i da cemo sa 70 posto manje ulaganja imati iste rezultate , valjda ce dolaskom Mamica malo drugaciji sistem da se uspostavi da se ulazi pare u mlade igrace i skaute sto bi donijelo dugorocno puno vecu korist za klub , pa i ako ulozis u nekog mladog igraca a ne bude se isplatio nece nam biti krivo bar se uspostavio neki sistem ali kada se bacaju pare na 30 + igrace samo ti igraci imaju korist od toga niko vise , ali ova sada pauza ce najbolje pokazati u kakvom smjeru cemo ici u buducnosti ako se budu dovodili mladi igraci treba im dati podrsku , ako se nastavilo isto ko do sada treba is sve poslati u pm od princa do ostalihVolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:20Vise je Tan ulozio od Mirvica,on sad gleda samo kako da pobjegne,jer je totalni nered napravio.![]()
Ode Mudražija u Slovan. Bar je u Dinamo stigla ponuda od pola miliona eura a Dinamo žitra 700 hiljada eura.
Zoran Zekic je pokazao da zna posao, al on je tip koji krece punim gasom i onda nemoze dugo da izdrzi.Bajroni je napisao/la: ↑23 dec 2025, 11:07Ko ga ne otjero? Lik je na prosto pregorio i nije htio dalje. Zar ne vidis da stalno potencira na uzasno sudjenje i kradju FKSA. Bilo je sigurno nesuglasica i u samom klubu ali sam je dao isravku sto he meni i zao.Pendulum je napisao/la: ↑22 dec 2025, 16:14Kakvog čovjeka i stručnjaka su oni otjerali. Strašno.Na sugestiju voditelja da su ga Horde zla obožavale, Zekić je uzvratio:
- Pa obožavao sam i ja njih. Imali smo jedan zaista specifičan odnos pun poštovanja i respekta, zapravo smo prepoznali jedni u drugima ono što Sarajevu treba, a to je predanost, poštovanje, profesionalnost i na kraju krajeva - ljubav.
Po mom misljenju Zekic je ispao NE FER prema klubu i navijacima. Po njegovom ako je bio problem sa platama sa sd sa mirvicem ili bilo sta nije trebao produzivat ugovor vec po zavrsetku prvenstva podnijet ostavku i to je to.
Hvala njemu na fin rijecima, al po mom misljenju ovo je fake odnosno pravi se da je on zrtva, i pokazuje neko lice da je sanjim milina saradjivat al bas je suprotno od toga veoma komplikovan arogantan i nebi ga preporucio nijednom klubu.
Pogledajte sta je uradio i sta je objavio kad je na isti nacin ispalio partizaniju
Hajmo ovom covjeku, momku...kupiti nesto iz Fan shopa i pokloniti mu kao Forumašu godine na prvoj domaćoj utakmici u novoj godini.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 17:13Zoran Zekic je pokazao da zna posao, al on je tip koji krece punim gasom i onda nemoze dugo da izdrzi.
Po mom misljenju Zekic je ispao NE FER prema klubu i navijacima. Po njegovom ako je bio problem sa platama sa sd sa mirvicem ili bilo sta nije trebao produzivat ugovor vec po zavrsetku prvenstva podnijet ostavku i to je to.
Hvala njemu na fin rijecima, al po mom misljenju ovo je fake odnosno pravi se da je on zrtva, i pokazuje neko lice da je sanjim milina saradjivat al bas je suprotno od toga veoma komplikovan arogantan i nebi ga preporucio nijednom klubu.
Pogledajte sta je uradio i sta je objavio kad je na isti nacin ispalio partizaniju
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Mirvic odlazi iz kluba,princ uzima sve.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 06:31Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno
Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
BRAT!Hordas1990 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 17:36Pitar6785 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 06:31Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno
Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA![]()
![]()
![]()
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Evo ga Mandić prebacuje lopticu na Grad Sarajevo...mamu li vam j... svima