Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čelik oprašta sve ako kupiš vip kartu. Čuj sa zadovoljstvomSa zadovoljstvom predstavljamo naše prve ovogodišnje VIP članove – Fuad Kasumović i Mersija Kasumović.
Hvala vam na ukazanom povjerenju, podršci i zajedničkoj viziji ‼
Grupa iznad svakog pojedinca.
Telalović mora što prije ići iz te Fudine privatne prćije.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:17Čelik oprašta sve ako kupiš vip kartu. Čuj sa zadovoljstvomSa zadovoljstvom predstavljamo naše prve ovogodišnje VIP članove – Fuad Kasumović i Mersija Kasumović.
Hvala vam na ukazanom povjerenju, podršci i zajedničkoj viziji ‼![]()
![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
-
Convicts1988
- Kontakt:
Otkud Čelik ovdje tema ? 
- Riquelme1921
- Kontakt:
Sa zadovoljstvom predstavljamo naše prve ovogodišnje forumaše koji ne pripadaju ovom pdf ali vise na njemu više nego drugi navijači stvarnih premijerligaša. Jedna vip karta za njih.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel upratio itko kako je Adem slobodnjakom i petom donio Sarajevu trece mjesto i smanjio zaostatak za prvoplasiranim na 14 bodova. Kolko je god placen, malo je
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
za ovo pumpanje novca u rupu bez dna neko mora odgovarati.
- LondonBlues
- Kontakt:
A gol protiv Rudara kuci za vrlo vazna i teska 3 boda?tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:52Jel upratio itko kako je Adem slobodnjakom i petom donio Sarajevu trece mjesto i smanjio zaostatak za prvoplasiranim na 14 bodova. Kolko je god placen, malo je
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Samo da ne objavljujem bilborde gdje mu se rođendan cestita, kao sto neka prcija radi. Necemo je imenovat, ali ce se ista svakako pronaci samaHerson je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:20Telalović mora što prije ići iz te Fudine privatne prćije.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:17Čelik oprašta sve ako kupiš vip kartu. Čuj sa zadovoljstvomSa zadovoljstvom predstavljamo naše prve ovogodišnje VIP članove – Fuad Kasumović i Mersija Kasumović.
Hvala vam na ukazanom povjerenju, podršci i zajedničkoj viziji ‼![]()
![]()
Srce, čast i ponos!
Molim vas nek neko objasni simpatizerima kluba iz Međugorja da klub koji postoji 33 godine i nema nikakvu tradiciju, treba bar još 40-50 godina proći pa da bi ih neko smatrao ozbiljnim.
Pa ni u vlastitom gradu vas niko ne doživljava, historijska utakmica i 4000 ljudi na tribinama, pa draga djeco nekad je tu dolazila Borussia i bilo je preko 20 hiljada ljudi.
Doduše roditelji vam vjerovatno ne idu na tekme jer su navijači Veleža, tako da donekle ima nade za vas, samo rekao sam vam još 40-50 godina minimalno.
Pa ni u vlastitom gradu vas niko ne doživljava, historijska utakmica i 4000 ljudi na tribinama, pa draga djeco nekad je tu dolazila Borussia i bilo je preko 20 hiljada ljudi.
Doduše roditelji vam vjerovatno ne idu na tekme jer su navijači Veleža, tako da donekle ima nade za vas, samo rekao sam vam još 40-50 godina minimalno.
MNON
Ne znam @Noke, sto i ulazis u neku raspravu s njima...Noke995 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:10Molim vas nek neko objasni simpatizerima kluba iz Međugorja da klub koji postoji 33 godine i nema nikakvu tradiciju, treba bar još 40-50 godina proći pa da bi ih neko smatrao ozbiljnim.
Vidis da ni svoje teme nemaju, a ibrete se sto onakav potez napravi igrac, ljudi navikli da to sudije dovrsavaju...
Pa sjeti se rukometa protiv Veleza, penala protiv Radnika, a i protiv nas lik se baci sa centra u 16 m i dobi... qrcinu
A šta ću brate kad sam merhametli pa pokušavam pomoć, žive u neznanjuVanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:17Ne znam @Noke, sto i ulazis u neku raspravu s njima...Noke995 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:10Molim vas nek neko objasni simpatizerima kluba iz Međugorja da klub koji postoji 33 godine i nema nikakvu tradiciju, treba bar još 40-50 godina proći pa da bi ih neko smatrao ozbiljnim.
Vidis da ni svoje teme nemaju, a ibrete se sto onakav potez napravi igrac, ljudi navikli da to sudije dovrsavaju...
Pa sjeti se rukometa protiv Veleza, penala protiv Radnika, a i protiv nas lik se baci sa centra u 16 m i dobi... qrcinu![]()
![]()
![]()
MNON
- tutankamon1905
- Kontakt:
4000 ljudi na tribinama je sasvim ok jer mi nemamo igraca poteza koji bi nam donio neki znacajan rezultat i za kojeg vrijedi doci i platiti ulaznicu. Vi imate, Adem se zvao. Taman ti to dodje ovih 5 tisuca vise sto imate, a velicina grada i broj stanovnika nam je tu negdjeNoke995 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:10Molim vas nek neko objasni simpatizerima kluba iz Međugorja da klub koji postoji 33 godine i nema nikakvu tradiciju, treba bar još 40-50 godina proći pa da bi ih neko smatrao ozbiljnim.
Moraš malo pametnije, malo promisli prije nego napišeš nemoj samo lupat.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:294000 ljudi na tribinama je sasvim ok jer mi nemamo igraca poteza koji bi nam donio rezultat i za kojeg vrijedi doci i platiti ulaznicu. Vi imate, Adem se zvao. Taman ti to dodje ovih 5 tisuca vise sto imate, a velicina grada i broj stanovnika nam je tu negdjeNoke995 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:10Molim vas nek neko objasni simpatizerima kluba iz Međugorja da klub koji postoji 33 godine i nema nikakvu tradiciju, treba bar još 40-50 godina proći pa da bi ih neko smatrao ozbiljnim.
Doduše roditelji vam vjerovatno ne idu na tekme jer su navijači Veleža, tako da donekle ima nade za vas, samo rekao sam vam još 40-50 godina minimalno.![]()
Sarajevo u Evropi gleda 25000 ljudi redovno, pretkola, nikakva historijska utakmica.
Šta je to 20 hiljada gore dole.
MNON
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.