Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U životu je najteže kad ti roditelj navija za gradskog rivala.
MNON
Bitno je da se svugdje nesto gradi i da infrastuktura u nasem fudbalu raste, zasto uvijek svi trazimo nesto najgore kod drugoga?
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Selendra, za gostujuce kroz trnje prolazis skoro.Combattente87 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 09:46Iskreno volio bih da Velež ako izbori evropu igra na svom stadionu kao i svi klubovi, ali ima tu još posla, između ostalog i da se izbori evropa...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 09:23eto ti prilike odma u februaru da prvi put dodjes kod nasCombattente87 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 07:53Sad kada vidim ovu raspravu oko stadiona u Vrapčićima, sjetih se da je to jedini stadion trenutno u PL na kojem nisam bio, pa upalih mape da bacim oko iz vazduha...Jedna stvar me malo bacila u dilemu, uzeći u obzir da je priča kako žele napraviti stadion koji će ispunjavati norme za igranje evropskih utakmica....Neka me neko ispravi ako griješim, ali jedan od uslova je da se mora osigurati određeni dio parking mjesta od kapaciteta stadiona, a ja na prvi pogled ne vidim uopšte parking mjesta.Evo čisto za usporedbu kako to treba da izgleda da bi se igrale evropske utakmice.
![]()
![]()
parking je predvidjen na ovom dijelu do jezera, gdje je neko prethodno zaokruzio crvenom bojom. Ima dosta prostora, predvidjeno je to da se radi. Takodjer se i trazi nacin da se ove kuce iza VIP tribine uklone
Evo i mi čekamo natkrivanje tribine, biće valjda do 2049![]()
Fk Željezničar.
- LondonBlues
- Kontakt:
Vidi brata prozva roditelje svoje sto mu za Zelju navijaju 
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Takmicite se ko ce izbaciti boljeg igraca, trazite pozitivne stvari i inspirisite ostale da napreduju
Ne moramo svaki dan biti pokvarenjaci koji hejtaju jedni druge
Ko to ima igraca do 17 godina ?
Crnogorska liga izbaci igraca od 17 i proda ga za 4,5 miliona eura u ligi petice, znaci po tom pitanju kasnimo i zato svi na poso!!!
Svi se kao bavimo, interesujemo fudbalom, a ovdje skoro nikako se ne prica o igracima
Crnogorska liga izbaci igraca od 17 i proda ga za 4,5 miliona eura u ligi petice, znaci po tom pitanju kasnimo i zato svi na poso!!!
Svi se kao bavimo, interesujemo fudbalom, a ovdje skoro nikako se ne prica o igracima
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jesul moguci ovi podaci za gledatelje u ovih 19 kola? Borac gledaniji od veleza? Znam da velez takodjer ne blista, al Borac sam upalio tri puta ove sezone, ubij me ako je 500 ljudi bilo na tribinama
De NoDi mojne skretati sa teme. Ljepše je čitati ove tople ljudske priče iz Hercegovine nego išta drugo.NoDi80 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 12:28Takmicite se ko ce izbaciti boljeg igraca, trazite pozitivne stvari i inspirisite ostale da napreduju
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zatekao sam se u tom momentu u Banjaluci, pa otišao na utakmicu. Bilo je sigurno 4-5000 ljudi na utakmici, zapravo ne znam tačne brojke, ali pretpostavljam da je makar 4000 ljudi bilo na utakmici.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 12:41Jesul moguci ovi podaci za gledatelje u ovih 19 kola? Borac gledaniji od veleza? Znam da velez takodjer ne blista, al Borac sam upalio tri puta ove sezone, ubij me ako je 500 ljudi bilo na tribinama
Mislim da nas je i najviše bilo protiv Zrinjskog.
Ne računam evropski blam protiv Andore.
Možda protiv Sarajeva, da je bilo više, ne sjećam se ovako na prvu.
Kako god, poražavajuća posjeta.
Ne računam evropski blam protiv Andore.
Možda protiv Sarajeva, da je bilo više, ne sjećam se ovako na prvu.
Kako god, poražavajuća posjeta.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jasno je da puno pratis Zelju, ali ove informacije nisu tacne bas. Fan shop je na Zeljo doo, kao i svaciji shop jer ne moze Udruzenje gradjana (sto su nasi klubovi) da ima tu djelatnost.jurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 10:54O vašoj finansijskoj stabilnosti dovoljno govori što vam trece lice drzi fan shop. Dakle da ponovim trece lice je vlasnik vaseg fan shopa. Vi ste mu za sitne pare prodali taj brend koji je nadaleko u europi poznat.
U prilog toj tezi imamo i dvije podjele paketica. Jedna u organizaciji kluba a druga u organizaciji gospodina Salčina.
Zamisli brenda kupio ih Adzemov badzo i moraju i igrači doći na dvije podjele paketićane do Bog nikom takvog brendiranja.
Vi bogami iz dubioze u dubiozu. Gdje ćeš bolan Fan shop dati trećem licu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma cita drugi forum i prenosi ovdje, samo pogresno prenio.. Nije sve kako je napisao.Argentina je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:01Jasno je da puno pratis Zelju, ali ove informacije nisu tacne bas. Fan shop je na Zeljo doo, kao i svaciji shop jer ne moze Udruzenje gradjana (sto su nasi klubovi) da ima tu djelatnost.jurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 10:54O vašoj finansijskoj stabilnosti dovoljno govori što vam trece lice drzi fan shop. Dakle da ponovim trece lice je vlasnik vaseg fan shopa. Vi ste mu za sitne pare prodali taj brend koji je nadaleko u europi poznat.
U prilog toj tezi imamo i dvije podjele paketica. Jedna u organizaciji kluba a druga u organizaciji gospodina Salčina.
Zamisli brenda kupio ih Adzemov badzo i moraju i igrači doći na dvije podjele paketićane do Bog nikom takvog brendiranja.
Vi bogami iz dubioze u dubiozu. Gdje ćeš bolan Fan shop dati trećem licu.
Fk Željezničar.
- Combattente87
- Kontakt:
Ja znam da si ti navikao na samo jednu tribinu da ima stadion, ali u Platonovoj imaju 3 tribine, a glavna kamera je postavljena na natkrivenoj tribini, koju možeš da vidiš samo ako je neki faul ili prilika na ponovljenom snimku....tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 12:41Jesul moguci ovi podaci za gledatelje u ovih 19 kola? Borac gledaniji od veleza? Znam da velez takodjer ne blista, al Borac sam upalio tri puta ove sezone, ubij me ako je 500 ljudi bilo na tribinama
Druga stvar, tribina na gradskom stadionu na koju gledaš u prenosu, je skoro pa duplo veća od one na Veležovom stadionu....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Hoćeš reći imate sličan problem kao mi na KoševuCombattente87 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:08Ja znam da si ti navikao na samo jednu tribinu da ima stadion, ali u Platonovoj imaju 3 tribine, a glavna kamera je postavljena na natkrivenoj tribini, koju možeš da vidiš samo ako je neki faul ili prilika na ponovljenom snimku....tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 12:41Jesul moguci ovi podaci za gledatelje u ovih 19 kola? Borac gledaniji od veleza? Znam da velez takodjer ne blista, al Borac sam upalio tri puta ove sezone, ubij me ako je 500 ljudi bilo na tribinama
Druga stvar, tribina na gradskom stadionu na koju gledaš u prenosu, je skoro pa duplo veća od one na Veležovom stadionu....
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovaj nesretnik sam sebe proziva
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
19vendetta87
- Kontakt:
- Combattente87
- Kontakt:
Hoću reći da je u BL uvijek posjeta bila odron, ali da, i vama samo na osnovu slike istoka ocijenjuju posjetu.....mada, evo čekamo taj krov na istoku, eno istovarili su konstrukciju, pa se valjda i posjeta malo digne, za nekih 1 do 4 %DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:23Hoćeš reći imate sličan problem kao mi na KoševuCombattente87 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:08Ja znam da si ti navikao na samo jednu tribinu da ima stadion, ali u Platonovoj imaju 3 tribine, a glavna kamera je postavljena na natkrivenoj tribini, koju možeš da vidiš samo ako je neki faul ili prilika na ponovljenom snimku....tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 12:41Jesul moguci ovi podaci za gledatelje u ovih 19 kola? Borac gledaniji od veleza? Znam da velez takodjer ne blista, al Borac sam upalio tri puta ove sezone, ubij me ako je 500 ljudi bilo na tribinama
Druga stvar, tribina na gradskom stadionu na koju gledaš u prenosu, je skoro pa duplo veća od one na Veležovom stadionu....![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Da, @19vegeta mu je vanbracni sin
Interesantno kako glupani nikad ne dolaze sami.
Uvijek je kombinacija timi-međugorje ili timi-BL .
Uvijek je kombinacija timi-međugorje ili timi-BL .
MNON
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, Bajroni, bvsic, Hajdeee, jurisicduska, Kajkutenjoyer, Lavcina, Noke995, PapakIzSa, Zaboljesutra i 29 gostiju.

.png)