I to u genku yebenom igraSindikat12 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:10Nevjerovatno cuj 8 miliona haha.
Ovaj lik 18 godina
17 utakmica 0 golova
28 mil
![]()
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
naprijed rejal
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja ne znam je li vi ne pratite fudbal ili se šalite ovaj mali Karetsas će se prodat za 50 miliona , City , Bayern ili neka tako ekipa. Generacijski talenat u Belgiji.
Jedina je misterija kako ga je Grčka uzela, sve selekcije Belgije je prošao sad igra za A Grčku i ima već 9 nastupa a neki dan napunio 18 godina.
Jedina je misterija kako ga je Grčka uzela, sve selekcije Belgije je prošao sad igra za A Grčku i ima već 9 nastupa a neki dan napunio 18 godina.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jel nije Kerim ogroman talenat isto?jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 23:58Ja ne znam je li vi ne pratite fudbal ili se šalite ovaj mali Karetsas će se prodat za 50 miliona , City , Bayern ili neka tako ekipa. Generacijski talenat u Belgiji.
17 godina dobio ugovor s Leverkusenom prvakom njemacke lige te godine.
Sad kad je 18, dobro igra u Salzburgu, koja je solidna ekipa.
Da je Kerim iz neke nacije sto igra u EP/SP cesce, bio bi sigurno sada 20-25 miliona na TM.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bogami volim ja Kerima ali ovaj mali je strašan.Edincapitano je napisao/la: ↑23 dec 2025, 01:05Jel nije Kerim ogroman talenat isto?jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 23:58Ja ne znam je li vi ne pratite fudbal ili se šalite ovaj mali Karetsas će se prodat za 50 miliona , City , Bayern ili neka tako ekipa. Generacijski talenat u Belgiji.
Da je Kerim iz neke nacije sto igra u EP/SP cesce, bio bi sigurno sada 20-25 miliona na TM.
Pišete o golovima on nosioc igre tamo ima 10 asistencija.
Pogledaj tekmu nađi i vidjet ces da je klasa igrač. Zreo već može igrat gdje hoće.
- PeppermintSA
- Kontakt:
90% naših ljudi samo gledaju reprezentaciju i biscu klubove gdje igraju naši. Veze nemaju s fudbalom u širem smislu.jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 23:58Ja ne znam je li vi ne pratite fudbal ili se šalite ovaj mali Karetsas će se prodat za 50 miliona , City , Bayern ili neka tako ekipa. Generacijski talenat u Belgiji.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma nemoj pretjerivat, igrao je i onaj mali De kataleere ili kako se zove u Belgiji pa otisao u Milan za velike pare i nije se mogao sastati s loptom.jurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 01:31Bogami volim ja Kerima ali ovaj mali je strašan.Edincapitano je napisao/la: ↑23 dec 2025, 01:05Jel nije Kerim ogroman talenat isto?jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 23:58Ja ne znam je li vi ne pratite fudbal ili se šalite ovaj mali Karetsas će se prodat za 50 miliona , City , Bayern ili neka tako ekipa. Generacijski talenat u Belgiji.
Pogledaj tekmu nađi i vidjet ces da je klasa igrač. Zreo već može igrat gdje hoće.
Tanka je liga Belgija, ne kazem da je Austrija neka WOW liga ali ako Kerim zaigra malo u Leverkusenu, to je 10 klasi bolji nivou nego gdje ovaj grk igra.
Kako god, Kerim vrijedi vise nego 8 miliona, i ako bi bio je njemac ili nesto slicno vrijedio bi sigurno najmanje 20+.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Evo prvi odgovaram opisuPeppermintSA je napisao/la: ↑23 dec 2025, 02:0190% naših ljudi samo gledaju reprezentaciju i biscu klubove gdje igraju naši. Veze nemaju s fudbalom u širem smislu.
I meni nešto malo ovih 8m, al šta ću to komentarisati kad ga ni u klubu ne pratim kako treba, kamoli ostale evropske igrače iz te generacije.
Pošteno, pa kako bude.
Dok Kerim bude neki faktor u Leverkusenu neće ni ovaj mali biti u Genku.Edincapitano je napisao/la: ↑23 dec 2025, 09:26Ma nemoj pretjerivat, igrao je i onaj mali De kataleere ili kako se zove u Belgiji pa otisao u Milan za velike pare i nije se mogao sastati s loptom.jurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 01:31Bogami volim ja Kerima ali ovaj mali je strašan.Edincapitano je napisao/la: ↑23 dec 2025, 01:05
Jel nije Kerim ogroman talenat isto?
Tanka je liga Belgija, ne kazem da je Austrija neka WOW liga ali ako Kerim zaigra malo u Leverkusenu, to je 10 klasi bolji nivou nego gdje ovaj grk igra.
Kako god, Kerim vrijedi vise nego 8 miliona, i ako bi bio je njemac ili nesto slicno vrijedio bi sigurno najmanje 20+.![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
[quote=Edincapitano post_id=10422775 time=1766478367 user_id=55086]
[quote=jurisicduska post_id=10422717 time=1766449885 user_id=37574]
[quote=Edincapitano post_id=10422716 time=1766448342 user_id=55086]
[/quote]
Bogami volim ja Kerima ali ovaj mali je strašan.
[/quote]
Ma nemoj pretjerivat, igrao je i onaj mali De kataleere ili kako se zove u Belgiji pa otisao u Milan za velike pare i nije se mogao sastati s loptom.
Kako god, Kerim vrijedi vise nego 8 miliona, i ako bi bio je njemac ili nesto slicno vrijedio bi sigurno najmanje 20+.
[/quote]
Priznat ćeš da je belgijska liga daleko bolja od austrijske. Mislim ja ne volim Transfernarkt nije relevantan. Ali čak i tu ti je to 3 puta skuplja liga.
Npr isto Belgijska liga je 8.liga u Europi a Austrijska 17.liga u Europi.
I ovaj mali bolje igra u jačoj ligi. I statistički i svakako.
Ne bi da je Brazilac bio skuplji u Austriji , kad i ako se pokaže na većem nivou , može sva ta priča imat smisla. On je za sad sklonjen iz Bayera i počeo davat naznake života u Austriji. To kad ga ovi vrate i kad bude igrao je na dugom štapu.
A ovaj mali će ti isto preci u neki top klub možda čak i u Leverkusen i oni ga traže. Ali vjerojatnije u još veći.
Kera je nas dragulj ali moramo malo bit realni.
[quote=jurisicduska post_id=10422717 time=1766449885 user_id=37574]
[quote=Edincapitano post_id=10422716 time=1766448342 user_id=55086]
[/quote]
Bogami volim ja Kerima ali ovaj mali je strašan.
[/quote]
Ma nemoj pretjerivat, igrao je i onaj mali De kataleere ili kako se zove u Belgiji pa otisao u Milan za velike pare i nije se mogao sastati s loptom.
[/quote]
Priznat ćeš da je belgijska liga daleko bolja od austrijske. Mislim ja ne volim Transfernarkt nije relevantan. Ali čak i tu ti je to 3 puta skuplja liga.
Npr isto Belgijska liga je 8.liga u Europi a Austrijska 17.liga u Europi.
I ovaj mali bolje igra u jačoj ligi. I statistički i svakako.
Ne bi da je Brazilac bio skuplji u Austriji , kad i ako se pokaže na većem nivou , može sva ta priča imat smisla. On je za sad sklonjen iz Bayera i počeo davat naznake života u Austriji. To kad ga ovi vrate i kad bude igrao je na dugom štapu.
A ovaj mali će ti isto preci u neki top klub možda čak i u Leverkusen i oni ga traže. Ali vjerojatnije u još veći.
Kera je nas dragulj ali moramo malo bit realni.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 23 dec 2025, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
General505
- Kontakt:
Gledao sam ja ovog Karetsasa u kvalifikacijama protiv Skotske jer volim pratiti ekipe gdje se pojavi dosta mladih igrača.
TM je glupost svakako, i naravno prevelike su cifre za igrace tako i za Karetsasa niti je momak extra talenat zapavo čak Kerim bolje izgleda na terenu ood njega i fizicka građa.
Ovaj Karetsas nesto kao kod nas Esmir, zuji tu okolo ima taj dribling ali iz toga nista konkretnoo da napravi jer fali mu i snage i ideje u samoj završnici.
Možda to popravi kada fizicki i mentalno jos sazrije ali u ovom trenutku definitivno više bih volio Kerima u ekipi nego njega zbog okomitosti i fizickih predispozicija.
TM je glupost svakako, i naravno prevelike su cifre za igrace tako i za Karetsasa niti je momak extra talenat zapavo čak Kerim bolje izgleda na terenu ood njega i fizicka građa.
Ovaj Karetsas nesto kao kod nas Esmir, zuji tu okolo ima taj dribling ali iz toga nista konkretnoo da napravi jer fali mu i snage i ideje u samoj završnici.
Možda to popravi kada fizicki i mentalno jos sazrije ali u ovom trenutku definitivno više bih volio Kerima u ekipi nego njega zbog okomitosti i fizickih predispozicija.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma svako je zvijer samo da nije bosnjo, sad kao ovaj grk neki fenomen. Iskreno pratim svasta u fudbalu i nikad nisam cuo za njega.
Dzeko kad je harao u engleskoj, nije bosnji valjo. Kloc ovo ono.
Pjanic kad je bio glavni u Juventusu, uvijek se govorilo da nije Modric. Nigdje veze.
Itd itd.
Al dobro, svak ima svoje misljenje. Ja mislim samo da bas podcjenujemo nase talente a dizemo tude, kakav mrtvi Grk sto je dao 6 assistencija i 0 golova u Belgioj i ovaj lik gore pise kao moze on igrati gdje hoce kako je zreo. Pa nije yebeni Yamal
Dzeko kad je harao u engleskoj, nije bosnji valjo. Kloc ovo ono.
Pjanic kad je bio glavni u Juventusu, uvijek se govorilo da nije Modric. Nigdje veze.
Itd itd.
Al dobro, svak ima svoje misljenje. Ja mislim samo da bas podcjenujemo nase talente a dizemo tude, kakav mrtvi Grk sto je dao 6 assistencija i 0 golova u Belgioj i ovaj lik gore pise kao moze on igrati gdje hoce kako je zreo. Pa nije yebeni Yamal
Zadnja izmjena: Edincapitano, dana/u 23 dec 2025, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Mozda i jest bolji od Kerima, mozda i nije. Ne vjerujem da je bas tolika razlika ali ovdje se pise kao Karetsas je neki super talenat a Kerim kao neka srednja zalost u Austriji.General505 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 11:04Gledao sam ja ovog Karetsasa u kvalifikacijama protiv Skotske jer volim pratiti ekipe gdje se pojavi dosta mladih igrača.
Ma nije brate razlika u kvaliteti, talentuEdincapitano je napisao/la: ↑23 dec 2025, 12:00Mozda i jest bolji od Kerima, mozda i nije. Ne vjerujem da je bas tolika razlika ali ovdje se pise kao Karetsas je neki super talenat a Kerim kao neka srednja zalost u Austriji.General505 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 11:04Gledao sam ja ovog Karetsasa u kvalifikacijama protiv Skotske jer volim pratiti ekipe gdje se pojavi dosta mladih igrača.
Možda to popravi kada fizicki i mentalno jos sazrije ali u ovom trenutku definitivno više bih volio Kerima u ekipi nego njega zbog okomitosti i fizickih predispozicija.![]()
Razlika je u pasosu BiH, razlika je u lobiju i to je sva prica
Mi sto mozemo uraditi jeste otici na svjetsko, europsko, ojacati nasu ligu i napraviti rezultat da bi nas kvalitet vise placali
**** cijenu nek on nama igra i zabija, neka BiH repka napreduje, a ostalo je nebitno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sve u svemu bice zanimljivo za 10tak dana Salzburg igra protiv Bayerna prijateljsku
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.