FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
28
11%
Drugi
24
9%
Treći
75
28%
Četvrti
68
26%
Peti
24
9%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 266

pitara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitara » 22 dec 2025, 21:32

DoktorXabaras je napisao/la:
22 dec 2025, 19:27
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 dec 2025, 18:50
DoktorXabaras je napisao/la:
22 dec 2025, 18:07

Zamišljam tebe i tebi slične kakvi ste intelekti kad ste popušili priču da klub nema para i da su se morale klupske prostorije staviti pod hipoteku da bi se digao kredit. :bow: ja bijabola, pa majstore ti si napisao na forumu da je klub digao kredit :urnebes:
Ohanite i jedan i drugi, jel se može normalno pričati?
Kod vas uvijek ista mantra, upozoravate one koji odgovore i vrate istom mjerom.
Kad se vrijeđaju naši treneri i nazivaju pogrdnim imenima, igrači da su obični plačenici a forumaši nekim primitivnim nadimcima to bude sve ok i baš zanimljivo uvijek isti lik a kolega @fks74 dokazani naš navijač bude upozoren što samo uzvrati istom mjerom.
Koliko god vi ovde pokušavate da zaštitite forumaše tako bi trebali i sam klub i da bar upozorite kad neko pokušava da blati klub bez ikakve osnove.
Jos uvijek se pamti famozna tuča između Mirze Varešanovića i Avramovskog zbog Dala, koju je ovaj plasirao pa Avram otrča u zagrljaj Mirzi poslije gola dva dana nakon toga...
I naravno samo da se zahvalim našoj dragoj predsjednici Sabrini koja radi odličan posao i koja nam je sve ovo omogućila. Ta mu je nenadjebiva

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 22 dec 2025, 21:42

NeSamSafetee je napisao/la:
22 dec 2025, 10:24
goGlobal je napisao/la:
21 dec 2025, 23:35
Officiellt: Giorgi Guliashvili klar för AIK – ansluter från FK Sarajevo

AIK Fotboll har presenterat sitt senaste nyförvärv. Den georgiske offensivspelaren Giorgi Guliashvili är klar för klubben efter en överenskommelse med FK Sarajevo, där spelaren haft en framträdande roll under den gångna perioden.

Guliashvili har skrivit på ett tvåårigt kontrakt med AIK, med ett totalt kontraktsvärde på 50 miljoner svenska kronor. Övergången genomfördes efter slutförda förhandlingar mellan klubbarna och en godkänd läkarundersökning i Stockholm.

Presentation och bildmaterial följer AIK Fotbolls officiella visuella och redaktionella uttryck, i linje med hur klubben vanligtvis kommunicerar spelarövergångar på sin webbplats och i sina digitala kanaler.

– Jag är väldigt stolt över att ta nästa steg i min karriär och skriva på för AIK. Det här är en stor klubb med höga ambitioner. Jag ser fram emot att börja arbeta med laget, säger Giorgi Guliashvili i samband med övergången.

AIK bekräftar att Guliashvili ansluter till lagets träningar från och med måndag, där han påbörjar förberedelserna inför den kommande säsongen tillsammans med sina nya lagkamrater och tränarstab.

Övergången från FK Sarajevo till AIK ses som en strategisk värvning och ett viktigt tillskott till lagets offensiva alternativ inför framtida utmaningar i Allsvenskan.
Ko je objavio?
Ma sprdancija. Umjetna inteligencija cini cuda. Nadovezao se na fks.info sto su objavili uz sliku kao da je Gulaš potpisao. Neka malo hajpa, nek se raja zanima pozitivom, samo da ne skreneno s puta i u negativne tokove.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 22 dec 2025, 23:14

NazorUso je napisao/la:
22 dec 2025, 19:45
Kmeeeee 🤣🤣🤣
Cuj ti mlade nade stupcanice
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 dec 2025, 00:53

MaroonWhite1946 je napisao/la:
22 dec 2025, 23:14
NazorUso je napisao/la:
22 dec 2025, 19:45
Kmeeeee 🤣🤣🤣
Cuj ti mlade nade stupcanice
:rol: :kralj: :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 dec 2025, 06:31

Jeble vas svadje i prepucavanja vasa.

Nac nacin da netrazimo sumnju za potencijalni problem.

Sabrina lezbejka (gu zi se sa muskarcima)
Sabrina alkoholicarka isplazila jezik i lize glavic od fale sampanjca
Sabrina lopov bankrotirala NAMA, jer je izmislila koronu koja je sj bala biznise po cjelom svjetu misojedu.

Ibrakovic, kriminalac afera punac itd itd
Mirza drogera bojkot, DAL
ROZMAN CU RECI I NJEGOV MUZ SENAID **** zeljin isprdak izdo nas dzeko ga poslo da nas unisti navija za zelju itd itd

ZORAN ZEKIC, najbolju otmosveru slobodu za rad imao, AL NA KRAJU GA GLAVNA SKUPINA TACNIJE HZ optuzise da je prodo utakmicu sb i popisase ono sve sto je bilo prije

Husref placi pi zda kesoljub ubleha bla bla

Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno

Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA

KO ZNA POSO i koji nece bojat 500-1000 nabrijani tinejdzera vec gdje ce on stat i reci dodjite svi mater vam j e bem necete vi mene reketirat i ucjenjivat. I kad se guza stegne onda ce jednog po jednog pretuc i samim tim eleminisat sitnicare a ujedno utjerat strah i u sudije i kriminalce oko i u savezu. JA NEVIDIM DRUGI NACIN. Dodao ni i podrzao da prebije i sudije pojedine.

Radnik
Sloga
Posusje
Borac
Rudar

Ako uzmemo svih 5 utakmica u natavku mi imamo sansu za titulu

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 23 dec 2025, 07:01

Pitar6785 je napisao/la:
23 dec 2025, 06:31
Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 23 dec 2025, 08:18

Pitar6785 je napisao/la:
23 dec 2025, 06:31
Jeble vas svadje i prepucavanja vasa.

Nac nacin da netrazimo sumnju za potencijalni problem.

Sabrina lezbejka (gu zi se sa muskarcima)
Sabrina alkoholicarka isplazila jezik i lize glavic od fale sampanjca
Sabrina lopov bankrotirala NAMA, jer je izmislila koronu koja je sj bala biznise po cjelom svjetu misojedu.

Ibrakovic, kriminalac afera punac itd itd
Mirza drogera bojkot, DAL
ROZMAN CU RECI I NJEGOV MUZ SENAID **** zeljin isprdak izdo nas dzeko ga poslo da nas unisti navija za zelju itd itd

ZORAN ZEKIC, najbolju otmosveru slobodu za rad imao, AL NA KRAJU GA GLAVNA SKUPINA TACNIJE HZ optuzise da je prodo utakmicu sb i popisase ono sve sto je bilo prije

Husref placi pi zda kesoljub ubleha bla bla

Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno

Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA

KO ZNA POSO i koji nece bojat 500-1000 nabrijani tinejdzera vec gdje ce on stat i reci dodjite svi mater vam j e bem necete vi mene reketirat i ucjenjivat. I kad se guza stegne onda ce jednog po jednog pretuc i samim tim eleminisat sitnicare a ujedno utjerat strah i u sudije i kriminalce oko i u savezu. JA NEVIDIM DRUGI NACIN. Dodao ni i podrzao da prebije i sudije pojedine.

Radnik
Sloga
Posusje
Borac
Rudar

Ako uzmemo svih 5 utakmica u natavku mi imamo sansu za titulu
Pročitaš ovo nasabahu i ko onda da ti pokvari dan. Takav ne postoji žena, djeca, šefovi, direktori piz.dematerine, ma nema teorije.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 dec 2025, 10:42

U posljednje vrijeme dobivam mnogo pitanja zašto ne započinjemo rekonstrukciju stadiona “Asim Ferhatović Hase”. Zbog javnosti želim još jednom vrlo jasno pojasniti nekoliko ključnih činjenica.
Stadion Koševo je u vlasništvu Općine Centar, a koristi ga FK Sarajevo. Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, do današnjeg dana, nije dobilo niti jedan zvaničan zahtjev, niti glavni projekat, niti kompletnu dokumentaciju i dozvole koje su zakonski preduslov za početak bilo kakvih radova.
Mi kao institucija ne možemo ulaziti projekte bez papira, procedura i jasne projektne osnove. To nije pitanje želje,to je pitanje zakona i odgovornosti.
Ipak, želim vrlo otvoreno reći, onog trenutka kada Općina Centar zajedno sa korisnikom dostavi glavni projekat i kompletnu dokumentaciju, ja lično jedva čekam da na Koševu vidimo bagere, baš kao što smo ih gledali na Grbavici.
To je interes sporta, interesa navijača i interesa ovog grada.
Vrata Ministarstva su široko otvorena. Čim dobijemo projekat, spremni smo odmah krenuti…
Magoda

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 23 dec 2025, 10:44

bvsic je napisao/la:
23 dec 2025, 10:42
U posljednje vrijeme dobivam mnogo pitanja zašto ne započinjemo rekonstrukciju stadiona “Asim Ferhatović Hase”. Zbog javnosti želim još jednom vrlo jasno pojasniti nekoliko ključnih činjenica.
Stadion Koševo je u vlasništvu Općine Centar, a koristi ga FK Sarajevo. Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, do današnjeg dana, nije dobilo niti jedan zvaničan zahtjev, niti glavni projekat, niti kompletnu dokumentaciju i dozvole koje su zakonski preduslov za početak bilo kakvih radova.
Mi kao institucija ne možemo ulaziti projekte bez papira, procedura i jasne projektne osnove. To nije pitanje želje,to je pitanje zakona i odgovornosti.
Ipak, želim vrlo otvoreno reći, onog trenutka kada Općina Centar zajedno sa korisnikom dostavi glavni projekat i kompletnu dokumentaciju, ja lično jedva čekam da na Koševu vidimo bagere, baš kao što smo ih gledali na Grbavici.
Vrata Ministarstva su široko otvorena. Čim dobijemo projekat, spremni smo odmah krenuti…
Magoda
pa branite gnjidu Mandica i dalje :bih: :bih:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 dec 2025, 10:45

KarloIvandic je napisao/la:
23 dec 2025, 10:44
bvsic je napisao/la:
Magoda
Ne znam kako ga iko moze branit, 100 godina je tu nikad nista nije uradio
Vidicemo, reko je najkasnije u februaru projekat treba bit gotov i da se pocne radit

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 dec 2025, 10:49

Koševo nikad za nikad neće dočekati rekonstrukciju! Jedini način da mi krenemo od nule, pa makar bila tribina po tribina.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

teamnorth1989
Kontakt:

Post Postao/la teamnorth1989 » 23 dec 2025, 10:58

pa zar nije neko ovdje pisao da je Magoda dosta uradio za rekonstrukciju i da ide natkrivanje istoka po projektu? Po ovoj njegovoj izjavi ispade nije se ništa pokrenulo sa mrtve tačke.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 23 dec 2025, 11:00

H8Z7 je napisao/la:
23 dec 2025, 10:49
Koševo nikad za nikad neće dočekati rekonstrukciju! Jedini način da mi krenemo od nule, pa makar bila tribina po tribina.
Pa mi nismo sposobni od države da tražimo, a da gradimo nesto sami.

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 23 dec 2025, 11:07

Pendulum je napisao/la:
22 dec 2025, 16:14
Na sugestiju voditelja da su ga Horde zla obožavale, Zekić je uzvratio:

- Pa obožavao sam i ja njih. Imali smo jedan zaista specifičan odnos pun poštovanja i respekta, zapravo smo prepoznali jedni u drugima ono što Sarajevu treba, a to je predanost, poštovanje, profesionalnost i na kraju krajeva - ljubav.
Kakvog čovjeka i stručnjaka su oni otjerali. Strašno.
Ko ga ne otjero? Lik je na prosto pregorio i nije htio dalje. Zar ne vidis da stalno potencira na uzasno sudjenje i kradju FKSA. Bilo je sigurno nesuglasica i u samom klubu ali sam je dao isravku sto he meni i zao.

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 23 dec 2025, 11:17

bvsic je napisao/la:
23 dec 2025, 10:45
KarloIvandic je napisao/la:
23 dec 2025, 10:44
bvsic je napisao/la:

Magoda
Ne znam kako ga iko moze branit, 100 godina je tu nikad nista nije uradio
Vidicemo, reko je najkasnije u februaru projekat treba bit gotov i da se pocne radit
Ovaj Nandic je najveci ublehas, pjandura i neradnik. Pred izbore prosle g je izjavio da je projekat istocne tribine u izradi i da se sa radovima pocinje u feb. ne bude li to ispostvo treba se organizovati i pred opstinu

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 23 dec 2025, 11:20

H8Z7 je napisao/la:
23 dec 2025, 10:49
Tacno ali prvo moras naci lokaciju i pocetni kapital

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 23 dec 2025, 11:36

Ja stvarno ne znam sto vam je toliko bitno i da se podje radit Kosevo, meni bi opet bilo bezveze, **** stadion gdje su navijaci kilometar od terena, nikad se ta kohezija nece napravit dok se ne odradi stadion gdje ce biti tribine deset metara od terena, zamjerim samo ljudima u klubu sto nisu javno izasli sa tom pricom da se vidi misljenje ljudi, a Kosevo za mene vec odavno ne predstavlja nista, i ono je najveci uteg nasem klubu, i danas, a i sutra ce nam upravo ono biti najveci problem razvoja kluba.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 23 dec 2025, 12:16

Kakav magoda, ne bi supu mogao napraviti. Debil u rangu stranackih kolega njive i cengica "ne treba mi fakultet" da bi bio nacelnik

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 dec 2025, 12:20

Mandic pise projekat 5 godina jos nije završen.

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 23 dec 2025, 12:32

Ne znam sta se sad Magoda javlja, vjerovatno da se opere zbog ljudi koji ga pitaju, ali ako je Mandic rekao da ce glavni projekt biti gotov na proljece, ne znam sta sad on govori da mu jos niko isti nije dostavio :rol: :rol:

Dobili smo 1mil KM od vlade federacije, opstina je spremna dati dio, grad "casti" glavnim projektom, i vlada ks ko zna jos koliko...

Znaci ostaje jos samo raspisivanje tendera nakon glavnog projekta i stizu bageri, valjda. :bih:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], juka55, NazorUso, tuitamo i 32 gosta.