Premijer liga BiH - aktuelno

Combattente87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Combattente87 » 23 dec 2025, 07:53

Sad kada vidim ovu raspravu oko stadiona u Vrapčićima, sjetih se da je to jedini stadion trenutno u PL na kojem nisam bio, pa upalih mape da bacim oko iz vazduha...Jedna stvar me malo bacila u dilemu, uzeći u obzir da je priča kako žele napraviti stadion koji će ispunjavati norme za igranje evropskih utakmica....Neka me neko ispravi ako griješim, ali jedan od uslova je da se mora osigurati određeni dio parking mjesta od kapaciteta stadiona, a ja na prvi pogled ne vidim uopšte parking mjesta.Evo čisto za usporedbu kako to treba da izgleda da bi se igrale evropske utakmice.
slika

slika
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 23 dec 2025, 07:56

Combattente87 je napisao/la:
23 dec 2025, 07:53
Sad kada vidim ovu raspravu oko stadiona u Vrapčićima, sjetih se da je to jedini stadion trenutno u PL na kojem nisam bio, pa upalih mape da bacim oko iz vazduha...Jedna stvar me malo bacila u dilemu, uzeći u obzir da je priča kako žele napraviti stadion koji će ispunjavati norme za igranje evropskih utakmica....Neka me neko ispravi ako griješim, ali jedan od uslova je da se mora osigurati određeni dio parking mjesta od kapaciteta stadiona, a ja na prvi pogled ne vidim uopšte parking mjesta.Evo čisto za usporedbu kako to treba da izgleda da bi se igrale evropske utakmice.
slika

slika
Gledaj koliko njive imaju iza, mogu jos dva stadiona napraviti, a ne parking :mrgreen:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 dec 2025, 08:00

Jako neinteligentan momak. Molim te ako nisi bio do sada nemoj ni dolaziti zaglupit ćeš nam ovu novoizgrađenu ljepoticu :mrgreen:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 23 dec 2025, 08:20

Sramota :sick:
slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 dec 2025, 08:20

Argentina je napisao/la:
23 dec 2025, 07:49
jurisicduska je napisao/la:
22 dec 2025, 22:57
19vendetta87 je napisao/la:
22 dec 2025, 22:53
Da se Zeljeznicar ugasi sutra, Duskica bi se takodjer deaktivirao sa foruma jer ne bi imao o cemu da pise...
Odgovaram na vase nebuloze.
Ne možete lagati o plaćanju poreza.
Vi pioniri utaje poreza. Od vas ljudi vidjeli da može.

Imas na internetu 100 članaka kako kršite dogovore s poreznom, kako vam je jedan igrac prijavljen. Kako su vam utvrdili naknadno porez od prije 10 godina, kako ste naprasno prestali plaćati porez Itd Itd.

Nemojte muda pod bubrege prodavat pa nece niko ništa pisat.

Ne prijavljujete vi na stvarne iznose jer volite nego jer ste opomenuti zbog kriminala prethodnih godina

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

E gledaj najvećih platiša poreze **** ti državu.

I onda im na ovo sve drzava napravi stadion. Zato i jesmo najnerazvijenija zemlja na balkanu. Ima 20 godina robije ovdje ali nagradis ih malo.

Datumi prošla godina, pretrposla, prije 10, prije 15 godina. Uvijek isto.
Po pitarskoj prici donpodne se gasimo, poslijepodne imamo para da kupujemo i placano igrace. Sutra iata prica, nemamo za racune dompodne, a poslije podne platili sudije, savez, ne znam ti ni ja koga vise.

Malo lupas za plate i previse se bavis Zeljom, ali fkt previse. Imas svoj klub, bolje da se brines sto ti je pila ekipe prijavljeno po sekuritasu, bas burgerima i tako dalje, a posebno da se brines sto je dosla kazna 2.5M€ koju vam je Vico rjesio pa mu sad lagano pusite na koljenima.

I da, najvise doprinosa ubjedljivo imamo i placamo, na kraji doci ce zvanicni izvjestaj porezne pa cemo vidjeti. Da li mi imamo dugove prema poreznoj, imamo. Placamo ih, radimo reprograme, na kraju ce nam se kamata otpisati. Je li to lose, da je normalna drzava rekao bih da jeste, ali posto prvi vas klub ima igraca sa primanja po 40k-50k, a prijavljen na 2k, ni malo mi ne smeta sto ce nam se kamata otpisati na ovaj nacin.

Ako pises, napisi sve do kraja i objektivno, sa plus i minus za sve.
Ne plaćate.
Nije nam Vico ništa riješio.
Nemamo igrače prijavljene na 2 hiljade.
Svi igrači za razliku od vaših su profesionalci.
Evo imaš gore sliku ko prijavljuje po prodavnicama, postavi i ti ako imaš za nas nešto slično.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 23 dec 2025, 08:32

slika

slika
slika
Pošto nema mostaraca, trenutno se ovde parkira. Ono što je najveća mana jeste što se mora prelaziti magistralni put a jedan minijaturni pješački prelaz ima. Nije im to neka investicija ako bude zahtjev za neku kategorizaciju, sve je ravnica samo pukni asfalt i nacrtaj parking prostoro. Ono što im treba je ta pasarela preko magistrale al opet nisu to neke investicije. Inače stadion je bombona.

Herson

Post Postao/la Herson » 23 dec 2025, 08:43

2,5 miliona eura kazna :rol: :rol: :rol:

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 23 dec 2025, 08:49

Rodjeni81 je napisao/la:
22 dec 2025, 19:48
Pusti skutora, samo zbog toga sto Velez gradi stadion svaki put oni dobiju finu cifru koju ulazu u sve samo ne u infrastrukturu jer nece majorizirani koji su na vlasti da potpisu nista ako ne ide i njima bez obzira sto ne rade nista.
A koliko su desetina miliona izvukli iz Almuminija, Elektroprivrede, Eroneta i slicnih firmi u flasnistvu federacije to ni Bog ne zna.
https://m.ostar.live/4-4-2-velez-u-pobj ... -politika/

tko o čemu, k.urva o poštenju (politička) :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 23 dec 2025, 09:02

Threeplanetrees je napisao/la:
23 dec 2025, 08:00
Jako neinteligentan momak. Molim te ako nisi bio do sada nemoj ni dolaziti zaglupit ćeš nam ovu novoizgrađenu ljepoticu :mrgreen:
Mislim da i tvoji imaju trenutno transfer blama prema tebi....
Ja nikakve namjere nisam imao da provociram, a ti si izgleda opravdao epitet ovih što su sa druge strane brda ;)
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 23 dec 2025, 09:05

Onaj Štimac je pravi ustaški kreten. Neki tip koji na fb profilnoj ima šahovnicu sa prvim bijelim poljem mu napisao u komentaru ispod onog videa što slave pobjedu u Banja luci "bitno je da ste razvalili Srbadiju", Štimac mu lajkuje to.
Glory Glory Man United

Herson

Post Postao/la Herson » 23 dec 2025, 09:21

Daduli je napisao/la:
23 dec 2025, 09:05
Onaj Štimac je pravi ustaški kreten. Neki tip koji na fb profilnoj ima šahovnicu sa prvim bijelim poljem mu napisao u komentaru ispod onog videa što slave pobjedu u Banja luci "bitno je da ste razvalili Srbadiju", Štimac mu lajkuje to.
Zato i jeste trener zrinskog. U Hrvatskoj nijedan klub ni ne pomišlja angažovati ga za trenera, a o inostranstvu je iluzorno i pričati. U kojem ozbiljnom klubu bi trener mogao raditi takve stvari bez ozbiljne i oštre sankcije?

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 23 dec 2025, 09:22

23 dec 2025, 08:20
Argentina je napisao/la:
23 dec 2025, 07:49
22 dec 2025, 22:57

Odgovaram na vase nebuloze.
Ne možete lagati o plaćanju poreza.
Vi pioniri utaje poreza. Od vas ljudi vidjeli da može.

Imas na internetu 100 članaka kako kršite dogovore s poreznom, kako vam je jedan igrac prijavljen. Kako su vam utvrdili naknadno porez od prije 10 godina, kako ste naprasno prestali plaćati porez Itd Itd.

Nemojte muda pod bubrege prodavat pa nece niko ništa pisat.

Ne prijavljujete vi na stvarne iznose jer volite nego jer ste opomenuti zbog kriminala prethodnih godina

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

E gledaj najvećih platiša poreze **** ti državu.

I onda im na ovo sve drzava napravi stadion. Zato i jesmo najnerazvijenija zemlja na balkanu. Ima 20 godina robije ovdje ali nagradis ih malo.

Datumi prošla godina, pretrposla, prije 10, prije 15 godina. Uvijek isto.
Po pitarskoj prici donpodne se gasimo, poslijepodne imamo para da kupujemo i placano igrace. Sutra iata prica, nemamo za racune dompodne, a poslije podne platili sudije, savez, ne znam ti ni ja koga vise.

Malo lupas za plate i previse se bavis Zeljom, ali fkt previse. Imas svoj klub, bolje da se brines sto ti je pila ekipe prijavljeno po sekuritasu, bas burgerima i tako dalje, a posebno da se brines sto je dosla kazna 2.5M€ koju vam je Vico rjesio pa mu sad lagano pusite na koljenima.

I da, najvise doprinosa ubjedljivo imamo i placamo, na kraji doci ce zvanicni izvjestaj porezne pa cemo vidjeti. Da li mi imamo dugove prema poreznoj, imamo. Placamo ih, radimo reprograme, na kraju ce nam se kamata otpisati. Je li to lose, da je normalna drzava rekao bih da jeste, ali posto prvi vas klub ima igraca sa primanja po 40k-50k, a prijavljen na 2k, ni malo mi ne smeta sto ce nam se kamata otpisati na ovaj nacin.

Ako pises, napisi sve do kraja i objektivno, sa plus i minus za sve.
Ne plaćate.
Nije nam Vico ništa riješio.
Nemamo igrače prijavljene na 2 hiljade.
Svi igrači za razliku od vaših su profesionalci.
Evo imaš gore sliku ko prijavljuje po prodavnicama, postavi i ti ako imaš za nas nešto slično.
Vidjet cemo izvjestaj porezne. A mozes naci i ranije, mozda nase i imas :rol:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 23 dec 2025, 09:23

slika

slika
eto ti prilike odma u februaru da prvi put dodjes kod nas :thumbup:
parking je predvidjen na ovom dijelu do jezera, gdje je neko prethodno zaokruzio crvenom bojom. Ima dosta prostora, predvidjeno je to da se radi. Takodjer se i trazi nacin da se ove kuce iza VIP tribine uklone

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 23 dec 2025, 09:24

Herson je napisao/la:
23 dec 2025, 08:43
Informacije koje imas su ti na nivou faktora i ss-a. Raspitaj se malo za Rozman&Ibricic prijavu UEFAi za ligu i Sarajevo. Placena nazna je 250k na kraju i pusenje kurca Vici.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Herson

Post Postao/la Herson » 23 dec 2025, 09:28

Argentina je napisao/la:
23 dec 2025, 09:24
Herson je napisao/la:
Informacije koje imas su ti na nivou faktora i ss-a. Raspitaj se malo za Rozman&Ibricic prijavu UEFAi za ligu i Sarajevo. Placena nazna je 250k na kraju i pusenje kurca Vici.
Ove sezone nas interesuju samo titula, kup i superkup. Tim kaznama nek se bave Vico i savez. Dužnost i obaveza im je da se bore za interes bh klubova.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 09:30

Herson je napisao/la:
23 dec 2025, 09:28
Argentina je napisao/la:
23 dec 2025, 09:24
Herson je napisao/la:
Ove sezone nas interesuju samo titula, kup i superkup. Tim kaznama nek se bave Vico i savez. Dužnost i obaveza im je da se bore za interes bh klubova.
Mislis od iduce? Ove ste vec izgubili titulu.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 23 dec 2025, 09:30

samo da pitam, jel smije bjegunac imat pravo na vodjenje kluba
nek crknu dusmani, najjaci smo

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 09:36

slika

slika
S obzirom da bi bilo ofirno da im Niksic za Novu Godinu sad dadne jos 2-3 miliona, kategorizacija ce sacekat sljedecu sezonu, jer treba jos ulozit u nekoliko stvari a pare ne padaju sa neba.
Sad ce me proglasit drzavnim neprijateljem, jer sam realan.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 dec 2025, 09:38

Nećemo, proglasićemo te nepismenim i neobrazovanim mitomanom i falsifikatorom apsolutno svega, što, realno, i jesi.

Eto, bolje si prošao.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 dec 2025, 09:38

Škutori samo o mostarskom Veležu 😍 Koji je to kompleks ja mislim i na polnoćki će o nama pričat :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.