Posto vidim da si zaljubljen u Almira Bradica, posaljem ti broj mobitela od njega pa se dogovorite da vidite sta i kako.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Najveći su problem sjever i jug sa po 35KM, za njih treba biti cijena 5 max 10 KM
- svrakino1921
- Kontakt:

Bradić jasan
Predsjednik sarajevskog kluba upozorava: Ako se Bosna odvoji od Royala, Bosna je mrtva
27.01.2020.
Košarkaši Bosna Royala su ove sezone na putu da osvoje prvenstvo u A1 ligi i vrate se u elitni rang bh. košarke, no upitno je da li će to zbog katastrofalne finansijske situacije to i učiniti.
Bosna Royal je na skoru 12-1 i ima četiri pobjede više od prvog pratitelja Čelika.
Zanimljivo, upravo su Studenti u posljednji trenutak otputovali na gostovanje Čeliku prošle sedmice na kojem su slavili sa 92:80, a danas je sazvana vanredna konferencija za medije kako bi se javnost upoznala sa situacijom u klubu.
Predsjednik Bosna Royala Almir Bradić je istakao kako se niko u klubu neće predati i neće dozvoliti da se Studenti ugase.
"Mi se borimo za jedan od tri sarajevska sportska brenda, a to su Sarajevo, Željezničar i Bosna. Bosna ima oko dva i po miliona KM duga poreza. Ko je taj političar koji će ugasiti Bosnu zbog tog duga? Nećemo odustati od Bosne, niti ćemo učestvovati u njenom gašenju. Ako neko na to računa, grdno se vara. Ne može se Bosna ugasiti ili preimenovati jer to je klub koji su ljudi godinama gradili i postali evropski prvaci. Samo nas političari trebaju podržati i pustiti da radimo svoj posao bez da kreiraju negativne priče oko kluba. Bosna nosi ime države, bivši je prvak Evrope, a od države nema nikakve pomoći. Ako nam pomognu na odgovarajući način, vratit ćemo klub u vrh bh. košarke, a onda ćemo gledati kako da se vratimo u društvo najboljih ekipa regiona jer Bosna tamo i pripada. Ja sam predsjednik Royala, jedinog kluba koji je htio pomoći Bosni. Sve fakture, svi računi dolaze na Royal i upozoravam sve da ako se Bosna odvoji od Royala, da je Bosna mrtva", rekao je Bradić i dodao:
"Nama treba oko 70.000 KM da bismo završili sezonu u kojoj ćemo izboriti povratak u najviši rang", dodao je Bradić.
"Krenuli smo s idejom da okupimo što više mladih talentovanih momaka koji su spremni za rad, da se pokušamo vratiti u Premijer ligu. U tom cilju smo uspjeli. Cilj kluba je da napredujemo, da zadržimo mlade igrače koji bi bili jezgro ekipe na duže staze te da s njima razvijamo svijest i ljubav prema klubu", rekao je trener Ahmed Pašalić.
"Naša najveća pobjeda je što smo uopće otišli na gostovanje u Zenicu. Pomogao nam je Igor Stojanović, jedini političar koji je na raspolaganju klubu 24 sata. Preko njegovog ličnog kontakta s minstrom kulture i sporta KS obećana su nam određena sredstva za nastavak rada kluba. Radi se o pomoći za samo mjesec dana, a do kraja takmičenja su još tri mjeseca. Nadam se da će i ostali to prepoznati, posebno iz općina iz kojih, osim Općine Hadžići, do sada nismo dobili nikakvu pomoć", rekao je fizioterapeut i član Skupštine KK Bosna Royal Amer Salihagić.
Ovo se dešavalo 27.01.2020.
Druga liga
Match
BOS - CZV
ROUND 9, AdmiralBet ABA League, Season 2025/26 - Group B
Monday, 08.12.2025 17:00 CET
3700
Venue: Zetra Olympic Hall
77 : 86
Q1 Q2 Q3 Q4
21:24 18:24 23:22 15:16
Commissioner: Hariz Bilić
Referees: Saša Pukl, Stefan Ćalić, Goran Stojančević
Ovo nam je najveća posjeta ali je bio ponedjeljak sa početkom u 17 sati
Ovo je fantastično što su ljudi na celu sa gosp.Bradićem i gosp.Dubravkom uradili za k.k.Bosna za Grad Sarajevo za KS i za Državu BiH
Poslije 15 godina je zastava voljene BiH na dresovima u ABA ligi
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovu prvu sezonu je treblo vratiti publiku i karte su morale biti jeftinije 10 do max 20 km . Kad budeš imao interesovanje i punu dvoranu ona iduće sezone dižeš karte . Treba podrka Bosna je zasluzuje al s ovim kartama treba biti fleksibilniji , bolje 4000 ljudi po 10 km nego 1000 ljudi a 30 km karta .
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima smisla .bordobijeli je napisao/la: ↑23 dec 2025, 09:51Ovu prvu sezonu je treblo vratiti publiku i karte su morale biti jeftinije 10 do max 20 km . Kad budeš imao interesovanje i punu dvoranu ona iduće sezone dižeš karte . Treba podrka Bosna je zasluzuje al s ovim kartama treba biti fleksibilniji , bolje 4000 ljudi po 10 km nego 1000 ljudi a 30 km karta .
Onda marketing , evo ja nemam antidruštvenih mreža , ali oni su omladini sve danas . Ako yebeni influenseri im kažu da trebaju ići na utakmice Bosne , oni će ići .
Onda plakati , najaviš utakmicu 7 dana ranije . Ljudi voze i vide , pa skontaju . Malo hajpa , kao što se uradilo protiv Ilirije .
Sjećam se kako su nas prije 20 godina nervirali šminkeri sarajevski i trebe u haljinama koje pojma nisu imali ko igra ,ali su bili redovni jer je tada bilo in biti na utakmicama Bosne .
Istina je da se Sarajevo uljuljalo što se tiče sporta , jer padom Bosne je nekako krenuo i pad sporta . Lagano su SDA smeća ubila sport .
Željo korak do Lige Šampiona , dva puta se Koševo napunilo , protiv Danske 2004 i tada .
RK Bosna punila Skenderiju protiv Ciuadad Reala , Ademar Leona, Portland San Antonia , Hamburga ...
Dolazili Ivano Balić, Hens, Dinar i još mnogi poznati igrači .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
A može li se Skenderija osposobiti za iduću sezonu?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Najveci problem sa skenderijom je sto ne daju termine sve Bosni koje oni zele.Skenderija ima milion sajmova i slicnih evenata unaprijed dogovorenih koji budu i Bosna bi stalno se morala seliti.E zato su presli u Zetru najvise
Pa nek prebace sve to u zetru i ona je rasporedom veoma pogodna za sajmove i evente i te zajebancije.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Prekomplikvano je to za ovu nasu vlast, vidis da funkcionisu kao da se u putu nisu sreli, a lafo su nekakva koalicija na svim mogucim nivoima. Vecina ih se ne mijesa u svoj a kamoli tudji posao.Rule_hz je napisao/la: ↑23 dec 2025, 11:42
Pa nek prebace sve to u zetru i ona je rasporedom veoma pogodna za sajmove i evente i te zajebancije.
A yebeno je to niko ne zeli da iz centra grada seli svoj event u zetru.TETRAPAK je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:23Prekomplikvano je to za ovu nasu vlast, vidis da funkcionisu kao da se u putu nisu sreli, a lafo su nekakva koalicija na svim mogucim nivoima. Vecina ih se ne mijesa u svoj a kamoli tudji posao.
Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 5 gostiju.