Pogodi fudbalera ??
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Pogodi fudbalera ??
Panucci?
https://****.com - Local Chat Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Chat Local Girls [/url]
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
2. U pitanju je igrač koji nije iz Evrope. Sa svojom reprezentacijom osvojio je zlato na Olimpijskim igrama. U jednom periodu nastupao je i za regionalnog Ex-Yu giganta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Austinpowers
- Kontakt:
- Austinpowers
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
Znači sinoć sam se ubio razmiščjajući ko je taj igrač. Znao sam da je igrap za ili Milan-Inter ili Chelsea-Arsenal, ali nisam nadošao i zaspao. To je bilo prije druge asocijacije koja bi mi sigurno pomogla, jer gledao sam ga dva puta uživo. Legendarni Taribo.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
1. Jedan od meni dražih igrača. Mali majstor. Na PES-u sam ga uvijek dovodio u onaj tim Master lige. Igrao u tri lige petice. Igrao za tri prvaka Evrope. Najviše ga pamtim iz dresa jednog velikana u kome je i igrao najbolje i nekako mi je bio "dio kluba", neko ko se povezao sa klubom i bukvalno bio maskota. Preko 170 utakmica, preko 100 G/A.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
2. Odrastao u velikanu u domovini, a tu i završio karijeru. Sa njima pet trofeja u dva mandata. Nakon spomenutog evropskog velikana igrao je još i za njihovog najvećeg rivala, te za prvake Portugala, Francuske i Grčke, ali i u malom klubu serije A. Ima medalju sa olimpijcima i trofej sa juniorima.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
3. Brz, snalažljiv, fina realizacija. Volio je da predibla golmana. Na turniru na kome je sa juniorima uzeo trofej, postigao je dva het-trika.
Commando Ultrà Curva Sud
- bromazepam
- Kontakt:
Javier Saviola mi prvi pada na pamet nakon prvog detalja, još kako master ligu spomenu 
Santos sa Tušnja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.