Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Mislim da je vrijeme da nam čestitate 

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Neymar: Serija A? Tko zna što donosi budućnost
Brazilski nogometaš Neymar, 19-godišnja zvijezda svjetskog nogometa, kaže da se ne zamara s ljetnim prijelaznim rokom, iako mnogi smatraju da će on biti jedna od najzanimljivijih protagonista istog...
Mladi napadač Santosa i brazilske reprezentacije svojim je velikim predstavama stigao na radar najvećih klubova kao što su Barcelona, Chelsea ili Juventus proteklih mjeseci...
- Serija A? Tko zna što mi donosi budućnost, sve je u Božjim rukama. Stvarno ne znam što će se događati u lipnju. Moj fokus usmjeren je na Copa Americu. Moram igrati na najvišoj razini ako želim izboriti mjesto u reprezentaciji - izjavio je Neymar za talijanski Sky Sport.
Neymar je već sada među najbolje plaćenim nogometašima u Brazilu.
- Drago mi je da je moj rad na cijeni. Lijepo mi je igrati s mojim suigračima u Santosu i nadam se da ćemo ostati na okupu, te da ćemo i dalje igrati zajedno. No, budućnost svih nas često ne ovisi o našim željama - konstatirao je Neymar
Brazilski nogometaš Neymar, 19-godišnja zvijezda svjetskog nogometa, kaže da se ne zamara s ljetnim prijelaznim rokom, iako mnogi smatraju da će on biti jedna od najzanimljivijih protagonista istog...
Mladi napadač Santosa i brazilske reprezentacije svojim je velikim predstavama stigao na radar najvećih klubova kao što su Barcelona, Chelsea ili Juventus proteklih mjeseci...
- Serija A? Tko zna što mi donosi budućnost, sve je u Božjim rukama. Stvarno ne znam što će se događati u lipnju. Moj fokus usmjeren je na Copa Americu. Moram igrati na najvišoj razini ako želim izboriti mjesto u reprezentaciji - izjavio je Neymar za talijanski Sky Sport.
Neymar je već sada među najbolje plaćenim nogometašima u Brazilu.
- Drago mi je da je moj rad na cijeni. Lijepo mi je igrati s mojim suigračima u Santosu i nadam se da ćemo ostati na okupu, te da ćemo i dalje igrati zajedno. No, budućnost svih nas često ne ovisi o našim željama - konstatirao je Neymar

de ste ****, sad ce me banovat onaj ppk
zalosna liga kada Milan osvoji titulu..

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- anton 1983
- Kontakt:
Ljubi te deda žika!Italia je napisao/la:

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Italia je napisao/la:de ste ****, sad ce me banovat onaj ppk![]()
Zamisli onda kako bi tek bila žalosna da ju je uzeo Inter ili pak Juve

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ove godine sve je ja mislim rješeno milan uzima 

Serie A i migliori di tutti tempi
Vidim da su bratija sa pdfa "Premiership" metnuli temu u kojoj biraju najboljih 11 u ligi, "dream team" po uzoru na NBA (by Paja drkadzija). Takodje, tokom zimske stanke, kobasicari sa BuLi odabrase najtim svih vremena u Bundeski. Na ovoj temi cemo birati all time greats igrace, jednu po jednu poziciju, tokom sledecih sedmica. Glasacete za 3 igraca po sopstvenom izboru, koji igraju/su igrali na toj poziciji. Prvi predlog nosi 3 poena, drugi nosi 2, a treci - jedan poen (dakle, redosled vazi, i obratite paznju na to). Danas, pa do zavrsetka predstojeceg kola, glasamo za golmane. Molim da se uz predlog napisu i obrazlozenja. Znaci, ne mres bit lo zingaro i samo napisati npr. Rossi ili Vieri, vec valja i obrazlozit. Svi ste pozvani da ucestvujete, a provokatore ce nas vrli @Sarajlija (zastitnik Serie A i talijanstine) pobrisat k'o Gonzalez rezultate Miloseviceve izborne kradje iz 1996.
Dakle, evo ja da pocnem:
1) Gianluigi Buffon - po mom misljenju najbolji golman ikada. Tu je sve receno.
2) Dino Zoff - do pojave Buffona je smatran najboljim golmanom Italije svih vremena.
3) Walter Zenga - od Zoffa do Buffona, bio je samo 1 Uomo Ragno ili Spiderman.

Dakle, evo ja da pocnem:
1) Gianluigi Buffon - po mom misljenju najbolji golman ikada. Tu je sve receno.
2) Dino Zoff - do pojave Buffona je smatran najboljim golmanom Italije svih vremena.
3) Walter Zenga - od Zoffa do Buffona, bio je samo 1 Uomo Ragno ili Spiderman.
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Serie A i migliori di tutti tempi
Tema ce ostati....nije losa ideja.I Nijemci su to isto radili i bilo je zanimljivo sve skupa...
Eto, izvolite....ako ima kakvih sugestija...samo recite...
Ovi postovi iznad ce biti izbrisani...posto je off..

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sto si ih izbrisao, kad kobasicar dobi opet po usimasarajlija89 je napisao/la:Tema ce ostati....nije losa ideja.I Nijemci su to isto radili i bilo je zanimljivo sve skupa...

Ajde, daj svoje predloge.
Ajmo, raja, ukljucite se.
Re: Serie A i miglori di tutti tempi
Posto sam ipak mlađi i nisam gleda Zengu ili Zoffa ja cu ovako rangirat golmane
1. Gianluigi Buffon - Golman koji je vec 10-ak godina među najbolja 3 golmana.
2. Angelo Peruzzi - Kada pogledate karijeru tog golmana i vidite gdje je sve branio to dovoljno govori o njegovoj kvaliteti ( Lazio, Juventus, Inter)
3. Za trece mjesto sam se mislio između Tolda i Pagliuce i odlucio sam se za Tolda cisto iz razloga zato sta mi je drazi, ali dovoljno je pogledati njegove obrane na Euru 2000 i shvatit o kakvom se golmanu radi.
Eto, toliko od mene

1. Gianluigi Buffon - Golman koji je vec 10-ak godina među najbolja 3 golmana.
2. Angelo Peruzzi - Kada pogledate karijeru tog golmana i vidite gdje je sve branio to dovoljno govori o njegovoj kvaliteti ( Lazio, Juventus, Inter)
3. Za trece mjesto sam se mislio između Tolda i Pagliuce i odlucio sam se za Tolda cisto iz razloga zato sta mi je drazi, ali dovoljno je pogledati njegove obrane na Euru 2000 i shvatit o kakvom se golmanu radi.
Eto, toliko od mene

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- sarajlija89
- Kontakt:
1) Gianluigi Buffon - definitivno najbolji golman kojega sam gledao...Ima sve - reflex, prati igru odlicno, miran i stalozen, jak na centarsutevima,veoma konstantan do posljednje povrede - jednostavno, najbolji golman svih vremena.
2) Dino Zoff - najstariji kapiten koji je podigao pehar WC-a, sa 40 godina, sto dovoljno govori koliko je trajao na velikoj sceni. Medju najboljim golmanima svoga vremena i jedan od simbola Talijanskog fudbala.
3) Walter Zenga - Ko se jos ne sjeca SP 90'
Ja se ne sjecam, ali dovoljno informisan pa znam da je bio nesavladiv citavih 518. minuta...do tekme sa Argentinom i gola Caniggie, u polufinalu.
Jedan od najvecih Talijanskih golmana...
2) Dino Zoff - najstariji kapiten koji je podigao pehar WC-a, sa 40 godina, sto dovoljno govori koliko je trajao na velikoj sceni. Medju najboljim golmanima svoga vremena i jedan od simbola Talijanskog fudbala.
3) Walter Zenga - Ko se jos ne sjeca SP 90'

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
1. Buffon - Nema Obrazloženja !
2. Zoff - Vođa starih generacija, jednostavno u to doba mu nije bilo konkurencije na golu Italije
3. Toldo - Po meni fantastičan golman koji je uvijek bio u sjeni Buffona, ali kada god bi stao na gol navijači Italije bi se osjećali s istom sigurnošću kao da je na golu Buffon

2. Zoff - Vođa starih generacija, jednostavno u to doba mu nije bilo konkurencije na golu Italije

3. Toldo - Po meni fantastičan golman koji je uvijek bio u sjeni Buffona, ali kada god bi stao na gol navijači Italije bi se osjećali s istom sigurnošću kao da je na golu Buffon

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- JuveSissoko
- Kontakt:
1. Buffon- jednostavno najbolji svih vremena, nije pravio greske nikada u odlucujucim utakmicama, naprotiv tada je briljirao, mislim da je jedini golman koji je bio blizu nagrade za najboljeg igraca svijeta,al Cannavaro je "ukrade"
2.Zoff-nisam ga gledao, sem snimaka, svijetski prvak, dugo medju stativama, velika konstantnost u branjenju
3.Pagliuca-jos jedan od finalista Svijetskog Prvenstva,super golman, penali protiv Brazila 94' i Francuske 98' slobodnjak protiv Barselone su ga sprijecili da dosta toga osvoji
2.Zoff-nisam ga gledao, sem snimaka, svijetski prvak, dugo medju stativama, velika konstantnost u branjenju
3.Pagliuca-jos jedan od finalista Svijetskog Prvenstva,super golman, penali protiv Brazila 94' i Francuske 98' slobodnjak protiv Barselone su ga sprijecili da dosta toga osvoji

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
1...Buffon- NUMERO UNO
Najbolji golman svi vremena
2...Zoff
3...Peruzzi

2...Zoff
3...Peruzzi
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Interista di cuore
- Kontakt:
mah za golmana se zna,meni je jedino malo glupo sto ja pola tih igraca nisam gledo...da biramo najbolje zadnjih 15 godina onda bi bilo puno lakse. No :
1.Gigi - no comment
2.Zenga - jbg drag mi,a i bio je golmancina
3.Zoff - jbg svi ga hvale,ja sam samo gledo neke isjecke
da je zadnjih 15 godina,to bi bilo ovako :
1.Gigi
2.Toldone
3.Peruzzi (
)
1.Gigi - no comment
2.Zenga - jbg drag mi,a i bio je golmancina

3.Zoff - jbg svi ga hvale,ja sam samo gledo neke isjecke
da je zadnjih 15 godina,to bi bilo ovako :
1.Gigi
2.Toldone
3.Peruzzi (

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
1) Gianluigi Buffon, najbolji golman svih vremena, čovjek ima sve, jeste da je sad u malom padu zbog povrede, ali može Gigi dati još mnogo toga do kraja karijere.
2) Dino Zoff - Gledao sam samo njegove odbrane na youtubu, imao je čovjek dobru karijeru, i ono što sam vidio na snimkama bilo je dobro, a sad o konstantnosti i svemu ostalom nije realno da ja pišem.
3) Angelo Peruzzi - Također jedan odličan golman, a o tome će dovoljno reći njegova karijera, odnosno klubovi za koje je branio.
2) Dino Zoff - Gledao sam samo njegove odbrane na youtubu, imao je čovjek dobru karijeru, i ono što sam vidio na snimkama bilo je dobro, a sad o konstantnosti i svemu ostalom nije realno da ja pišem.
3) Angelo Peruzzi - Također jedan odličan golman, a o tome će dovoljno reći njegova karijera, odnosno klubovi za koje je branio.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
All-time
1. Gianluigi Buffon
2. Walter Zenga
3. Dino Zoff
zadnijih 15-ak godina
1.Gianluigi Buffon
2. Francesco Toldo
3. Gianluca Pagliuca
1. Gianluigi Buffon
2. Walter Zenga
3. Dino Zoff
zadnijih 15-ak godina
1.Gianluigi Buffon
2. Francesco Toldo
3. Gianluca Pagliuca
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Samo ti se ova prva trojica racunaju.Puma je napisao/la:All-time
1. Gianluigi Buffon
2. Walter Zenga
3. Dino Zoff
zadnijih 15-ak godina
1.Gianluigi Buffon
2. Francesco Toldo
3. Gianluca Pagliuca
@ostali
Batalite vise sa tim "zadnjih xy godina". Racuna se da znate nesto vise i o igracima koje niste gledali u real time-u.
Jbte, kako jedan BuLi spam majstor ume da zayebe nasu temu - strasno.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A Luca Marchegiani?
Mogu li ja staviti čitav sastav ili mogu samo izabrati najboljeg golmana?
Od ovih koji su branili dok se nisam rodio: Zoff, Lorenzo Buffon i Taccon
Od ovih koji su branili odkad sam rođen: Buffon, Pagluica i Peruzzi
A najbolji svih vremena: Gigi Buffon, Dino Zoff i Gianluca Pagliuca

Mogu li ja staviti čitav sastav ili mogu samo izabrati najboljeg golmana?

Od ovih koji su branili dok se nisam rodio: Zoff, Lorenzo Buffon i Taccon

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Bold1- Lik se preziva Tacconi.Bianconeri1988 je napisao/la:A Luca Marchegiani?![]()
Mogu li ja staviti čitav sastav ili mogu samo izabrati najboljeg golmana?![]()
Od ovih koji su branili dok se nisam rodio: Zoff, Lorenzo Buffon i Taccon![]()

Bold2 - To mi reci.

Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 27 apr 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.