NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Već su nešto podigli na podijumu za razliku od Raketa otkad za njih znaš i otkad si imigrirao 
"Your favorite player's favorite player" - MB
- Shategabri
- Kontakt:
Indikativno, 3 poraza raketa produžeci u zadnjih 5
Mentalitet
Altanta - Chicago, šuterska klinika, i jedni i drugi su pogađali moguće i nemoguće.
Buzelis i Krejči, pored ovih standardnih, likovi ubili tricu.
Mentalitet
Altanta - Chicago, šuterska klinika, i jedni i drugi su pogađali moguće i nemoguće.
Buzelis i Krejči, pored ovih standardnih, likovi ubili tricu.
Koševo Zapad
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa dobro, jaki su Kingsi, a i svakako je ovo entertainment, scheduled loss, u PO ide to na 7, falio je i učinak Shepcurryja sinoć.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Shep Curry,jako,jako 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ahhaha podigli kup na podijumu jelTripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 02:51Već su nešto podigli na podijumu za razliku od Raketa otkad za njih znaš i otkad si imigrirao![]()
@shate ovo su im nepotrebni porazi, ali stas kad svi zapnu protiv Raketa
ShepCurry mi se svidja, evo @dzeko prvi put da nesto korisno/adekvatno prozbori
Pa jaki su Kingsi, ima Russ ima DeMar, pa Dennis. Jbg a rakete tek ekipa u nastajanju.
KD sinoc dva suta za pobjedu promasi moj Aleme
KD sinoc dva suta za pobjedu promasi moj Aleme
Nemaju motivacije protiv luzera, razumljivo
-
TripleThreat
- Kontakt:
I još jedan porazalemsa je napisao/la: ↑22 dec 2025, 12:22Ahhaha podigli kup na podijumu jelTripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 02:51Već su nešto podigli na podijumu za razliku od Raketa otkad za njih znaš i otkad si imigrirao![]()
![]()
ShepCurry mi se svidja, evo @dzeko prvi put da nesto korisno/adekvatno prozbori![]()
5-5 u L10, Spursi i Nuggetsi se već odvajaju lagano, mogao bi i HC biti upitan
4 poraza imaju od ovih luzera Nola, Kings, Dallas, Utah.TripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:00I još jedan porazalemsa je napisao/la: ↑22 dec 2025, 12:22Ahhaha podigli kup na podijumu jelTripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 02:51Već su nešto podigli na podijumu za razliku od Raketa otkad za njih znaš i otkad si imigrirao![]()
![]()
ShepCurry mi se svidja, evo @dzeko prvi put da nesto korisno/adekvatno prozbori![]()
![]()
5-5 u L10, Spursi i Nuggetsi se već odvajaju lagano, mogao bi i HC biti upitan![]()
Ne sikiraj se promjeni se to, 10 pobjeda zaredom i eto ga drugi
-
TripleThreat
- Kontakt:
0-1 protiv Spursa, 1-2 protiv Nuggetsa, 0-1 protiv Thundera.alemsa je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:044 poraza imaju od ovih luzera Nola, Kings, Dallas, Utah.TripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:00I još jedan poraz![]()
5-5 u L10, Spursi i Nuggetsi se već odvajaju lagano, mogao bi i HC biti upitan![]()
Ne sikiraj se promjeni se to, 10 game win streak i eto ga drugi
Rakete malo jače od kisele
To su dopusteni porazi, da su naprasili ove luzere kao sto su trebali sad bi bili ubjedljivo drugi. To i jeste zapravo kvalitet RaketaTripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:06
0-1 protiv Spursa, 1-2 protiv Nuggetsa, 0-1 protiv Thundera.
Rakete malo jače od kisele![]()
-
TripleThreat
- Kontakt:
Dakle gubite i protiv ekipa protiv kojih bi trebali i protiv kojih ne bi trebali...alemsa je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:09To su dopusteni porazi, da su naprasili ove luzere kao sto su trebali sad bi bili ubjedljivo drugi. To i jeste zapravo kvalitet RaketaTripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:06
![]()
![]()
Pa ti smješniji od Raketa sa svojom mentalnom gimnastikom
Uvlačiš me lagano u svoju mašinu nebuloza odvojenih od realnosti tako da over and out, sa porukom da vam se Spursi smiju grohotom
Pa protiv dobre ekipe je 50-50. Protiv ovih luzera kontas da si dobio vec, formalnost, igras da se ne povrijedis i izgubis. Ali nema veze, Rakete su velikodusne, nek i oni osjete malo sportske srece u datoj noci.TripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:12Dakle gubite i protiv ekipa protiv kojih bi trebali i protiv kojih ne bi trebali...alemsa je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:09To su dopusteni porazi, da su naprasili ove luzere kao sto su trebali sad bi bili ubjedljivo drugi. To i jeste zapravo kvalitet RaketaTripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:06
![]()
![]()
Pa ti smješniji od Raketa sa svojom mentalnom gimnastikom![]()
Uvlačiš me lagano u svoju mašinu nebuloza odvojenih od realnosti tako da over and out, sa porukom da vam se Spursi smiju grohotom![]()
- superFrankie
- Kontakt:
Jesu velikodusne, dobro si to rekao. Vec 30 godina bez naslovaalemsa je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:24Pa protiv dobre ekipe je 50-50. Protiv ovih luzera kontas da si dobio vec, formalnost, igras da se ne povrijedis i izgubis. Ali nema veze, Rakete su velikodusne, nek i oni osjete malo sportske srece u datoj noci.TripleThreat je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:12Dakle gubite i protiv ekipa protiv kojih bi trebali i protiv kojih ne bi trebali...
Pa ti smješniji od Raketa sa svojom mentalnom gimnastikom![]()
Uvlačiš me lagano u svoju mašinu nebuloza odvojenih od realnosti tako da over and out, sa porukom da vam se Spursi smiju grohotom![]()
Lagano, imali smo dominaciju u MLB, GSW baseball-a bili, sad cemo vidjeti sta cemo uraditi u NFL, pa tek onda Rakete. Redosljed kontas, nije fazon da Houston vrsi demonstraciju sile u svim sportovima istovremeno, mora malo i neki drugi grad.superFrankie je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:48
Jesu velikodusne, dobro si to rekao. Vec 30 godina bez naslova
Mislim da u NFL cete ic u PO,ali necete daleko jer imate dobru obranu ali napad vam je losalemsa je napisao/la: ↑22 dec 2025, 15:16Lagano, imali smo dominaciju u MLB, GSW baseball-a bili, sad cemo vidjeti sta cemo uraditi u NFL, pa tek onda Rakete. Redosljed kontas, nije fazon da Houston vrsi demonstraciju sile u svim sportovima istovremeno, mora malo i neki drugi grad.superFrankie je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:48
Jesu velikodusne, dobro si to rekao. Vec 30 godina bez naslova
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Igra li iko ovdje s foruma Nba 2k,kakva je mislim se da li da je kupim ili da uzmem madden?
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.