San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Fina lekcija za veceras kako se bitna tekma igra 48min i kako nema popustanja.
Posebno lekcija Wembyu koji je bukvalno isforsirao cijelu tekmu i koji nas je uveo u kontraritam.Uzimao je lose suteve u napadu, a na pocetku 4/4, kad je NY i preuzeo vodstvo, nije skakao.Dopustio je valjda 5 ofanzivnih skokova u 2 napada i vise nije bilo povratka.
Nikad nije dobro gubiti ovakve tekme, ali sreca je da nije u rekord.
Steta fantasticnih partija Harpera i Castlea.
Spremiti se sada za b2b protiv sa WSH kuci, a onda gostovanje ATL.
Posebno lekcija Wembyu koji je bukvalno isforsirao cijelu tekmu i koji nas je uveo u kontraritam.Uzimao je lose suteve u napadu, a na pocetku 4/4, kad je NY i preuzeo vodstvo, nije skakao.Dopustio je valjda 5 ofanzivnih skokova u 2 napada i vise nije bilo povratka.
Nikad nije dobro gubiti ovakve tekme, ali sreca je da nije u rekord.
Steta fantasticnih partija Harpera i Castlea.
Spremiti se sada za b2b protiv sa WSH kuci, a onda gostovanje ATL.
Steta zbog poraza,presudio pocetak 4Q i oni ofanzivni skokovi igraca NY,ali glavu gore i ovo je odlican rezultat i neko iskustvo.SA vodio vecim dijelom tekme ovi okrenuli i posteno pobjedili.Idemo dalje.
I OKC je prosle godine izgubio u finalu cupa pa znamo sta je poslije bilo
I OKC je prosle godine izgubio u finalu cupa pa znamo sta je poslije bilo
Being second is to be the first of the ones who lose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je ono sto sam ti pisao i prije i nakon OKCa.Ova ekipa nema zajednickog iskustva i kroz ovakve momente se mora proci.Tesko jeste, ali te ovo cini boljim i ovo je odlicna priprema za PO.Neizbjezna.Kugla3 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 05:10Steta zbog poraza,presudio pocetak 4Q i oni ofanzivni skokovi igraca NY,ali glavu gore i ovo je odlican rezultat i neko iskustvo.SA vodio vecim dijelom tekme ovi okrenuli i posteno pobjedili.Idemo dalje.
I OKC je prosle godine izgubio u finalu cupa pa znamo sta je poslije bilo![]()
Jednostavno, ne mozes se pojaviti niotkud i pobjedjivati.Mi smo ovu tekmu trebali uzeti po svim parametrima, jer smo vodili 3/4 i kontrolisali apsolutno sve, a nismo zato sto prvo ne zatvoris cetvrtinu kako treba sa +10, pa onda napustis sve fundamente u skoku i dopustis jednom jedinom covjeku da ima 10 ofanzivnih skokova! 10!! Bez da ga je iko faulirao.
Veceras se bas pokazala mladost Wembya.Izgorio je bukvalno u zelji da vodi ekipu, a nije bio spreman za to fizicki nakon povrede i kako vec rekoh, uveo nas je u totalani kontraritam.Pozitivno je sto ce ovo zapaliti jos vecu vatru kod njega.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tek jutros saznam da je Wemby igrao uprkos tome sto mu je baka preminula.To objasnjava dosta toga od sinoc.
Respekt za cinjenicu da je u takvim okolnostima uopste bio na terenu!! Rodjeni lider!!

Respekt za cinjenicu da je u takvim okolnostima uopste bio na terenu!! Rodjeni lider!!
U leru smo odigrali prvo poluvrijeme a onda pojačali i lagano dobili utakmicu! Koliko je dobar Harper
u jednoj sekvenci bas me posjetio na Kyrie Irvinga..
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Laganini sinoc.Veceras je bitno pobijediti, jer ta pobjeda vrijedi dvostruko.Potom opet imamo WSH pred jako zahtjevnu sedmicu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dvostruka pobjeda sinoc zbog pika.Kako stvari stoje, ovaj pik ATL koji imamo bi mogao biti rubni lutrijski, sto je jako lijepo.
Usput, lijepo je biti kompletan i vidjeti sav potencijal ove ekipe.
Slijedi WSH sutra, a onda 2 meca sa OKCem.
Usput, lijepo je biti kompletan i vidjeti sav potencijal ove ekipe.
Slijedi WSH sutra, a onda 2 meca sa OKCem.
Atlanta ce vjerovatno biti play in ekipa (15 do 20 pik).Trae kakav god bio defanzivac ima da popravi napad barem.Mogli bi iskoristit KP ugovor i neke druge chipove da unaprijede ekipu svakako pa cisto mentalno sam se pomirio s nekim 18 pikom (sto je okej).Necemo se ljutit da bude gore.
Malo sam se plasio b2b ovog nakon kupa,dodatnih tekmi dok su drugi odmarali i nekog emotivnog praznjena al jok
Iskoristio si ove dvije tekme da dovedes defanzivni rejting na 5. mjesto u ligi (5 net rating opcenito).
Pomaze kad igras protiv ovakvih ekipa, pomaze i kad imas onog Francuza u srcu reketa.
Mislim srcu reketa, sinoc cuvao Dyson Danielsa citavo vrijeme.Ono je kriminalno, da mu se odmaknes po 5 metara i da lik ne moze pogodit obruc kako treba, ne znam kakav da si defanzivac, ti si minus igrac s ovakvim sutem kad igra ekipa 4 vs 5 s tobom na terenu.Niko nije odigrao vise od 27 minuta u ove dvije tekme, to je odlika pravo dobre ekipe.Dok neki trose svoje zvijezde na 40 minuta u decembru, to se osjeti poslije itekako.Ovako svi igraju,svi spremni,svi aktivni,svjezi i odmorni.Ako budu imali slican pristup protiv Wizardsa, ima da bude ista prica, da tekma bude gotova prije zadnje cetvrtine i da mozes stavit led na glavne igrace.Sinoc smo igrali jako brzo, nakon svake kvalitetne odbrane je lopta letjela.
Imam osjecaj da Fox bira tekme koje ce igrati.Ove dvije je imao 22% USG (manji nego Harper,Vassell,Castle etc).Tacno vidis da se ovisno o rivalu lik dozira sto je pametno vala i da nema uopste potrebe da forsira.A sto bi? morao je forsirat u Sacramentu.Ovako moze cuvati energiju za bitnije tekme, nema potrebe da siluje,dobio je pare,dobio je ekipu u kojoj je zelio igrati i to je toliko dobro za Castla i Harpera.
Dvije obzervacije što se tiče igrača.
- Vassell igra najbolji basket u eri Wembia, pronašao svoju rolu, siguran u šutu (digao na 40%), igra bolju odbranu, baš mi se dopada ova verzija Devina i da potraje malo duže, jer ovu verziju ja ne bi trejdao, koja savršeno zna svoju rolu i pogađa svoje šuteve koji ćemu bit dostupni
- Harper...Wembi će biti dobra druga opcija za njega (šalim se...donekle).Eye test je zastrašajući jer i da tražim neke slične profile u zadnjih 30 godina poput Hardena/Cunnighaama, oni su imali 20 godina u ruki sezoni i čak nisu ovoliko detalja pokazivali.Nisam od Dončića vidio beka sa ovoliko kontrole u pik situacijama,kordinacije,sve djeluje lagano.Očekivao sam da će biti zvijer na lopti(ne ovako rano), ne mogu ostati ispred njega i ako bude šut iz vana počeo ulazit, game over.No nisam znao šta da očekujem u odbrani.Sinoć na kraju prvog poluvremena 2x zaredom preuzima Jalena (all stara ove godine) i ovaj nije mogao napravit sekundu prednosti.I takvih poteza je bilo dosta ove sezone do te mjere da mogu reći da je pozitivan defanzivac.Treba imati na umu da 99% rukija (pogotovo bekova) su negativni defanzivci i da je on samo "prosječan" bi bio veliki plus al trenutno je pozitivan na tom djelu.Ostaje ispred igrača,jak je,brze ruke,inteligentan.Mislim da mi nismo svjesni još šta imamo u njemu, nije ni liga svjesna jer igra još limitirane minute i nije dobio ključeve u napadu(sinoć nije igrao zadnje minute da nabija statistiku npr. iako je mogao) al ovaj lik je poseban.Brojke su dobre i sve je to uredu al kad ga gledam, taj eye test neće zajebat, to je toliko posebno i onda se sjetiš da ima 19 godina i zaprepastiš se koliko je već sad jak,prodoran,kakav paket završavanja oko obruča ima i čitanja igre već sad.I kakav će tek imat.
Biti ozbiljan protiv Wizardsa, majketi, nemoj zajebavat se.
Protiv Oklahome pokušat dobit 1 od 2 tekme.Neće biti lako jer će doći sigurno motivisani i napaljeni nakon kupa.
No zdravi smo, igramo dobar basket i ovo je jako zabavno.
Malo sam se plasio b2b ovog nakon kupa,dodatnih tekmi dok su drugi odmarali i nekog emotivnog praznjena al jok
Iskoristio si ove dvije tekme da dovedes defanzivni rejting na 5. mjesto u ligi (5 net rating opcenito).
Pomaze kad igras protiv ovakvih ekipa, pomaze i kad imas onog Francuza u srcu reketa.
Mislim srcu reketa, sinoc cuvao Dyson Danielsa citavo vrijeme.Ono je kriminalno, da mu se odmaknes po 5 metara i da lik ne moze pogodit obruc kako treba, ne znam kakav da si defanzivac, ti si minus igrac s ovakvim sutem kad igra ekipa 4 vs 5 s tobom na terenu.Niko nije odigrao vise od 27 minuta u ove dvije tekme, to je odlika pravo dobre ekipe.Dok neki trose svoje zvijezde na 40 minuta u decembru, to se osjeti poslije itekako.Ovako svi igraju,svi spremni,svi aktivni,svjezi i odmorni.Ako budu imali slican pristup protiv Wizardsa, ima da bude ista prica, da tekma bude gotova prije zadnje cetvrtine i da mozes stavit led na glavne igrace.Sinoc smo igrali jako brzo, nakon svake kvalitetne odbrane je lopta letjela.
Imam osjecaj da Fox bira tekme koje ce igrati.Ove dvije je imao 22% USG (manji nego Harper,Vassell,Castle etc).Tacno vidis da se ovisno o rivalu lik dozira sto je pametno vala i da nema uopste potrebe da forsira.A sto bi? morao je forsirat u Sacramentu.Ovako moze cuvati energiju za bitnije tekme, nema potrebe da siluje,dobio je pare,dobio je ekipu u kojoj je zelio igrati i to je toliko dobro za Castla i Harpera.
- Vassell igra najbolji basket u eri Wembia, pronašao svoju rolu, siguran u šutu (digao na 40%), igra bolju odbranu, baš mi se dopada ova verzija Devina i da potraje malo duže, jer ovu verziju ja ne bi trejdao, koja savršeno zna svoju rolu i pogađa svoje šuteve koji ćemu bit dostupni
- Harper...Wembi će biti dobra druga opcija za njega (šalim se...donekle).Eye test je zastrašajući jer i da tražim neke slične profile u zadnjih 30 godina poput Hardena/Cunnighaama, oni su imali 20 godina u ruki sezoni i čak nisu ovoliko detalja pokazivali.Nisam od Dončića vidio beka sa ovoliko kontrole u pik situacijama,kordinacije,sve djeluje lagano.Očekivao sam da će biti zvijer na lopti(ne ovako rano), ne mogu ostati ispred njega i ako bude šut iz vana počeo ulazit, game over.No nisam znao šta da očekujem u odbrani.Sinoć na kraju prvog poluvremena 2x zaredom preuzima Jalena (all stara ove godine) i ovaj nije mogao napravit sekundu prednosti.I takvih poteza je bilo dosta ove sezone do te mjere da mogu reći da je pozitivan defanzivac.Treba imati na umu da 99% rukija (pogotovo bekova) su negativni defanzivci i da je on samo "prosječan" bi bio veliki plus al trenutno je pozitivan na tom djelu.Ostaje ispred igrača,jak je,brze ruke,inteligentan.Mislim da mi nismo svjesni još šta imamo u njemu, nije ni liga svjesna jer igra još limitirane minute i nije dobio ključeve u napadu(sinoć nije igrao zadnje minute da nabija statistiku npr. iako je mogao) al ovaj lik je poseban.Brojke su dobre i sve je to uredu al kad ga gledam, taj eye test neće zajebat, to je toliko posebno i onda se sjetiš da ima 19 godina i zaprepastiš se koliko je već sad jak,prodoran,kakav paket završavanja oko obruča ima i čitanja igre već sad.I kakav će tek imat.
Protiv Oklahome pokušat dobit 1 od 2 tekme.Neće biti lako jer će doći sigurno motivisani i napaljeni nakon kupa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
ATL ce najvjerovatnije ostati na tome da bude play in ekipa, a to ti nije garantovan PO.Raul_64 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 15:12Atlanta ce vjerovatno biti play in ekipa (15 do 20 pik).Trae kakav god bio defanzivac ima da popravi napad barem.Mogli bi iskoristit KP ugovor i neke druge chipove da unaprijede ekipu svakako pa cisto mentalno sam se pomirio s nekim 18 pikom (sto je okej).Necemo se ljutit da bude gore.
Sto ce reci, vrlo lako taj pik moze biti i lutrijski, ali ne treba cjepidlaciti svakako.
Fox definitivno bira tekme, jer je dovoljno pametan da zna kad treba povuci.Ima i on svojih nekih mana koje bas i nisam ocekivao, ali se jasno vidi da su te mane plod dugogodisnjeg igranja u ku.rcevoj fransizi, pa su se razvile neke ruzne navike.Meni se najvise kod njega dopada to sto se ne boji momenta i sto je plus defanzivac.Uvijek je tijelom ispred napadaca, ima aktivne ruke i jako je brz.Tako da, uz njega i Castlea, stavljamo bas velik pritisak na loptu.
Vassell je bas pronasao rolu, kao i Keldon.Vjerujem da su svima nama zadnjih godina njih dvojica bila na prvom mjestu za "odstrel".Medjutim, ove godine kao da gledamo druge igrace.Ovaj prvi se pronasao u ulozi sutera sa aktivnom odbranom i ozbiljnim ucestvovanjem u defanzivnom skoku.Konstantan je, a to je nesto sto mu se najvise zamjeralo.Ovaj drugi je preporodjen u ulozi s klupe.Jedan je od najboljih i najefikasnijih igraca s klupe u cijeloj ligi.Trudi se u odbrani, skace, tuce se itd itd.Energetski je lider ekipe.Ako ovako nastave i budu spremni za razumne ugovore, dugo ce oni jos biti sa nama.
Za Harpera se nema sta reci, osim toga da su svi impresionirani.Ovako nesto igracki zrelo sa 19 godina, na ovoj poziciji u ekipi, ne znam da sam vidio otkako pratim NBA.Tony jeste startao za nas sa 19 god kao rookie, ali Tony bi preveo loptu, spustio na post Duncanu i to je bilo to u njegovoj 1.sezoni.Ponekad bi sta uradio scorerski, "gurao" loptu u tranziciji, trudio se u odbrani i to je bila njegova igra.Ovaj mali probija ozbiljne defanzivce, zavrsava na obrucu sa obje ruke, ima nestvaran pregled igre, a na to sve je, cini se, odlican defanzivac.To nije cudno znajuci ko mu je otac, ali on ovo nije pokazivao u toj mjeri na koledzu.Vjerovatno i zbog toga sto je tamo, kreatorski, sve bilo na njemu.Ono sto je jos strasnije, izgleda da mu polako i sut nadolazi, a ako se jos i to desi-to je kraj igrice. 19 je.benih godina!!!!
Sad se tek vidi koliko su glupi i plitki bili svi analiticari, a i mi ovdje koji smo "padali" na njihove analize oko toga hoce li trojac Fox/Castle/Harper moci egzistirati!? Ne samo da egzistiraju zajedno, nego su postali luksuz kakav nema NIJEDNA ekipa u ligi.Mi 48min stavljamo elitni pritisak na protivnicke odbrane, a to znaci da ce ista kad-tad puci ili ce im vanjski igraci jednostavno postati premoreni.To se najbolje sinoc vidjelo u ekipi ATL.
Sutra je WSH i kao sto kazes treba biti ozbiljan.Dobro je sto ce oni biti na b2bu protiv nas, jer igraju i veceras.Ista stvar je i sa OKCom u utorak.Oni igraju noc prije i to trebamo iskoristiti.Definitivno ih moramo uzeti jednom naredne sedmice i to ce biti super rezultat.
Još samo Fox šuta dobro za tri poena i opet nije bitno.Ako Castle i Harper vremenom dovedu to na potreban nivo, nema tu više sakrivanja.Pomaže kad Castle je 6-6,Harper 6-5 (i obojica sa dugim rukama) pa taj perimetar nije obični petimetar sa "tri playmakera".Pogotovo kad imaš korektora iza njih poput Wembia koji čisti sve.Što me dovodi do druge stvari...treba pokušat dovesti to jedno krilo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 dec 2025, 16:40
Sad se tek vidi koliko su glupi i plitki bili svi analiticari, a i mi ovdje koji smo "padali" na njihove analize oko toga hoce li trojac Fox/Castle/Harper moci egzistirati!? Ne samo da egzistiraju zajedno, nego su postali luksuz kakav nema NIJEDNA ekipa u ligi.Mi 48min stavljamo elitni pritisak na protivnicke odbrane, a to znaci da ce ista kad-tad puci ili ce im vanjski igraci jednostavno postati premoreni.To se najbolje sinoc vidjelo u ekipi ATL.
Nećeš možda pronaći idealno krilo tokom sezone al neki upgrade je potreban.
Barnes je mator i varira,Bryant je zelen,Sohan je gotov.
EPM (%ile) Offensive/Defensive EPM (%ile)
Victor Wembanyama +5.9
De'Aaron Fox +2.8
Stephon Castle +2.8
Devin Vassell +1.8
Harrison Barnes +0.6
Dylan Harper +0.5
Julian Champagnie + 0.5
Luke Kornet +0.3
Keldon Johnson +0.3
Jeremy Sochan -3.4
Castle na nivou Foxa,Vassell potvrda jake sezone,Harper pozitivan kao ruki.Svi pozitivni u svojim rolama i imamo Sohana.
Koji ne vidim da će okrenut situaciju kao Vassell i Keldon jer ima fundamentalnu manu za koju se ne vidi napredak.
Imamo ovdje solidnu rotaciju od 9 igraca al trebamo pokusat unaprijedit to krilo.
To ti moze biti razlika da ovaj playoff igramo 6 ili 15 playoff tekmi.Da igras jednu rundu ili tri runde.
Je,je...mladi smo haos i trebali bi deceniju imat ove djece.Al djeca su spremna vec sad da naprave problem.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma Sochan me bas razocarao ove godine.Cak ima ozbiljne i defanzivne propuste.Ocigledno je da mentalnu barijeru u glavi u smislu ofanzivne agresivnosti, nije mogao prevazici.Nije tu samo do suta, vec lik milion puta udje i u reket i samo se okrene ka vani.To, nakon 4 godine u sistemu, ne moze!!Raul_64 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 17:20Još samo Fox šuta dobro za tri poena i opet nije bitno.Ako Castle i Harper vremenom dovedu to na potreban nivo, nema tu više sakrivanja.Pomaže kad Castle je 6-6,Harper 6-5 (i obojica sa dugim rukama) pa taj perimetar nije obični petimetar sa "tri playmakera".Pogotovo kad imaš korektora iza njih poput Wembia koji čisti sve.Što me dovodi do druge stvari...treba pokušat dovesti to jedno krilo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 dec 2025, 16:40
Nećeš možda pronaći idealno krilo tokom sezone al neki upgrade je potreban.
Barnes je mator i varira,Bryant je zelen,Sohan je gotov.
EPM (%ile) Offensive/Defensive EPM (%ile)
Victor Wembanyama +5.9
De'Aaron Fox +2.8
Stephon Castle +2.8
Devin Vassell +1.8
Harrison Barnes +0.6
Dylan Harper +0.5
Julian Champagnie + 0.5
Luke Kornet +0.3
Keldon Johnson +0.3
Jeremy Sochan -3.4
Castle na nivou Foxa,Vassell potvrda jake sezone,Harper pozitivan kao ruki.Svi pozitivni u svojim rolama i imamo Sohana.
Koji ne vidim da će okrenut situaciju kao Vassell i Keldon jer ima fundamentalnu manu za koju se ne vidi napredak.
Imamo ovdje solidnu rotaciju od 9 igraca al trebamo pokusat unaprijedit to krilo.
To ti moze biti razlika da ovaj playoff igramo 6 ili 15 playoff tekmi.Da igras jednu rundu ili tri runde.
Je,je...mladi smo haos i trebali bi deceniju imat ove djece.Al djeca su spremna vec sad da naprave problem.
Za PO bi trebao upgrade, ali Barnesa sigurno neces trejdovati, sto ti znaci da ce on i igrati.Mozes dovesti samo nekog za klupe na krilu da ti da sirinu.Pitanje je ko je taj igrac kojeg bi mogao dovesti lupam za Sochana i pik ili dva 2.runde, a da nam da rotaciju od 10 igraca!?Malog Bryanta na racunam u 10 igraca.On ce biti tu naredne godine.
Fontecchio iz MIA mozda?Ne treba nam nista preskupo, jer za takvo nesto nemamo ni prostora.To je igrac u rangu Sochanove plate ili Barnesove plate, ako ga ne mislimo produzivati.Za sve ostalo nemamo prostora.Takvih igraca nema puno u ligi.
Ma prihvatio bi Italijana.Bio bi upgrade.
Poslije Sohan u nekoj drugoj ekipi pronadje rolu u ligi, sretno njemu.Mozda nekom bude zanimljiv profil.Kod nas nije.
Tako da iako Fontekio daleko od neceg idealnog, lik ima pracku i vec je neko ko moze igrati vise minuta.
Dugorocne opcije nema u FA vjerovatno.
Ako bi pretpostavio, bez da radimo neki veci deal ove sezone.Vratimo Barnesa bla,bla.
Mislim da bi pratili razvoj Bryanta, potencijalno draftali jos nekog SF/PF ili PF/C profil
I uzdali se da neko od pomenutih bude spreman
ako ne...tokom naredne sezone mozes unovcit cipove za "nekog"
Vjerovatno nece zurit ove godine.Al takav neki manji potez bi zelio da odradimo.
Idealno to krilo bi trebao biti dobar "skakac".Castle,Harper ce biti dobri za svoju poziciju al trebamo jos jednog s mesom tu.
Poslije Sohan u nekoj drugoj ekipi pronadje rolu u ligi, sretno njemu.Mozda nekom bude zanimljiv profil.Kod nas nije.
Tako da iako Fontekio daleko od neceg idealnog, lik ima pracku i vec je neko ko moze igrati vise minuta.
Ako bi pretpostavio, bez da radimo neki veci deal ove sezone.Vratimo Barnesa bla,bla.
Mislim da bi pratili razvoj Bryanta, potencijalno draftali jos nekog SF/PF ili PF/C profil
Vjerovatno nece zurit ove godine.Al takav neki manji potez bi zelio da odradimo.
Idealno to krilo bi trebao biti dobar "skakac".Castle,Harper ce biti dobri za svoju poziciju al trebamo jos jednog s mesom tu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma to sto si naveo nemas u FAu sigurno.Mi i nemamo novac za FA.Preostaje ti razvoj ili neki sitni upgrade tipa ovog koji smo naveli.Za nesto vise, ne vjerujem da ce nasi ici dok jasno ne vide sta je to bila posebna mana u POu, a da nije samo iskustvo.Tako je OKC vidio da ima treba C pa dovedose Hartensteina.Raul_64 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 17:44Ma prihvatio bi Italijana.Bio bi upgrade.
Mislim da se ozbiljno racuna na Bryanta i licno mislim da ce vec iduce godine sigurno biti upgrade u odnosu na Barnesa.Ne mozda suterski ili poenterski, ali sigurno defanzivno.Uz daljnji razvoj Wembya i ekipe, nama ce samo i trebati da pogadja korner trojku kad je sam, igra odbranu i zavrsava u tranziciji sto sigurno nece biti problem na atletiku koju ima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eto ga @Raule.Citaju ljudi sta pisemo.
Sta god dobijemo za njega (bez da poboljsamo ponudu s nekim pikom i idemo po nesto vece) je pozitivno.
Jer em nemamo nista od njega, em nece se zadrzati nakon ove sezone.
Steta...da ima iole pristojan sut, bio bi to kvalitetno visoko krilo koje nam nedostaje.
Spakovati Sochana u neki trejd paket za Murphya iz Pelicansa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze to.To zaboravi.To bi znacilo da SA ne moze platiti nekog od trojca Harper, Castle, Wemby ili morao pomjerati Vassella i Keldona.To se nece desiti.
@Raul Ma sta bilo da se izvuce, a da moze pomoci kratkorocno, jer ovaj ode za dz na ljeto.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jako los nastup veceras.Neozbiljno i nezrelo protiv ekipe koja je bila na b2bu i kojoj nije igralo masa bitnih igraca.
Ovako se ne napreduje.Taman rijesis ATL kako treba, kontas to je to protiv losijih ekipa i onda ovakav nastup.
Ovako se ne napreduje.Taman rijesis ATL kako treba, kontas to je to protiv losijih ekipa i onda ovakav nastup.
Drugo poluvrijeme jako neozbiljno,u prvom napravili veliku prednost ali kao sto kazes ovo se ne smije ovako raditi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 dec 2025, 03:31Jako los nastup veceras.Neozbiljno i nezrelo protiv ekipe koja je bila na b2bu i kojoj nije igralo masa bitnih igraca.
Ovako se ne napreduje.Taman rijesis ATL kako treba, kontas to je to protiv losijih ekipa i onda ovakav nastup.![]()
Sad 2 tekme sa OKC,a prva ce biti kljucna i tu treba ganjat pobjedu,em ce OKC biti na b2b em SA igra kuci.
Being second is to be the first of the ones who lose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bilo bi lijepo dobiti OKC sutra, a izgleda da i oni ozbiljno ciljaju revans.Nema im veceras protiv MEM Holmgrena, Hartensteina i Carusoa.Kugla3 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 03:38Drugo poluvrijeme jako neozbiljno,u prvom napravili veliku prednost ali kao sto kazes ovo se ne smije ovako raditi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 dec 2025, 03:31Jako los nastup veceras.Neozbiljno i nezrelo protiv ekipe koja je bila na b2bu i kojoj nije igralo masa bitnih igraca.
Ovako se ne napreduje.Taman rijesis ATL kako treba, kontas to je to protiv losijih ekipa i onda ovakav nastup.![]()
Sad 2 tekme sa OKC,a prva ce biti kljucna i tu treba ganjat pobjedu,em ce OKC biti na b2b em SA igra kuci.
Strah od Wembya, odmaraju kompletnu centarsku liniju.
EDIT: Wemby upitan sutra.Zvanicni izvjestaj kaze "menadzment povrijedjenog lista", a nezvanicni izvori govore da je otisao na sprovod preminuloj baki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.