KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

akisarajevo92
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la akisarajevo92 » 21 dec 2025, 23:06

Samozdravlje je napisao/la:
21 dec 2025, 22:42
akisarajevo92 je napisao/la:
21 dec 2025, 21:37
JayCatwright je napisao/la:

de video
u pp
20 k. postova, a ... Razumijem , provalio si se , ali gosp. @Kaunas :thumbup: :tokralju: Ti nije kriv. Do Kovacevica i Salica je :urnebes:
Da, 20k postova i 12 godina na forumu i nikad se nisam svadjao po forumu, da me neko iznervira moram ga znati licno da bi mi uopste bilo stalo

Ali ovaj litvanski grad se nakacio uvredama ljudima koji su se nervirali i kritikovali (sto je sasvim razumljivo) na -15 u prvoj cetvrtini, ja sam se tek tad upisao na temi tokom utakmice, onda se meni obratio takodjer uz neke uvrede, pa se onda hinjski nadao rezultatskom povratku koji se desava jednom od 50 slucajeva da bi se javio i dodatno provocirao, kao on je jedini vjerovao u ekipu, u ostalih 49 puta ne bi se vise ni oglasavao na temi par dana
Don't believe the hype.

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 21 dec 2025, 23:08

Zubwc, đoko i estonac sut karta

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 21 dec 2025, 23:18

bordobijeli je napisao/la:
21 dec 2025, 23:01
Bio sam na granici da ne gledam 2 poluvrijeme a na kraju ludilo. Sad sam vratio snimak i gledam lagano drugo poluvrijeme :kafa:. Bosna igrala sezonu iznad očekivanja ja ne znam čemu stalno negativa prema igračima i klubu KK Bosna.
Zato što su ljude poslije korone portali i ostali mediji ubili u pojam sa negativnošću , konstantno bombardovanje donosi posljedice .

Pored šampiona negativnosti smeća od kliksa , ljudi su postali opčinjeni crnom hronikom :arrow:

Samo uporedi postove na ovom forumu prije i poslije korone , koliko je manje zayebancije , koliko su ljudi nadrkani ...

Onda opet moram spomenuti fudbalske navijače , koji su navikli da yebu mrtve , da psuju djecu igračima i treneru ako slučajno možeš zamisliti izgube .

Ovako nešto se ne treba ni pomisliti , zamislite Neno se vrati u Bosnu i da ovo doživi , eto samo to zamislite , ma ne može .

Može kritika , može i neki epitet ako baš zabušavaju ali mora biti većinom podrška .

Što kaže Muha pobjedili Murciu , koja je nakon 11 kola na 2 mjestu najjače lige u Evropi .
Zamislite da Sarajevo ili Željo pobjede Manchester City , pa i Aston Villu ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 dec 2025, 23:22

VensanKasel je napisao/la:
21 dec 2025, 23:18
bordobijeli je napisao/la:
21 dec 2025, 23:01
Bio sam na granici da ne gledam 2 poluvrijeme a na kraju ludilo. Sad sam vratio snimak i gledam lagano drugo poluvrijeme :kafa:. Bosna igrala sezonu iznad očekivanja ja ne znam čemu stalno negativa prema igračima i klubu KK Bosna.
Zato što su ljude poslije korone portali i ostali mediji ubili u pojam sa negativnošću , konstantno bombardovanje donosi posljedice .

Pored šampiona negativnosti smeća od kliksa , ljudi su postali opčinjeni crnom hronikom :arrow:

Samo uporedi postove na ovom forumu prije i poslije korone , koliko je manje zayebancije , koliko su ljudi nadrkani ...

Onda opet moram spomenuti fudbalske navijače , koji su navikli da yebu mrtve , da psuju djecu igračima i treneru ako slučajno možeš zamisliti izgube .

Ovako nešto se ne treba ni pomisliti , zamislite Neno se vrati u Bosnu i da ovo doživi , eto samo to zamislite , ma ne može .

Može kritika , može i neki epitet ako baš zabušavaju ali mora biti većinom podrška .

Što kaže Muha pobjedili Murciu , koja je nakon 11 kola na 2 mjestu najjače lige u Evropi .
Zamislite da Sarajevo ili Željo pobjede Manchester City , pa i Aston Villu ?
Ma apsolutno se slažem, pa evo i u ovoj ludoj pobjedi traži se losa tacka i vise se piše da su West i Joesar losi bili nego o Joung i Plumeru.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 dec 2025, 23:32

21 dec 2025, 23:06
Samozdravlje je napisao/la:
21 dec 2025, 22:42

u pp
20 k. postova, a ... Razumijem , provalio si se , ali gosp. @Kaunas :thumbup: :tokralju: Ti nije kriv. Do Kovacevica i Salica je :urnebes:
Da, 20k postova i 12 godina na forumu i nikad se nisam svadjao po forumu, da me neko iznervira moram ga znati licno da bi mi uopste bilo stalo

Ali ovaj litvanski grad se nakacio uvredama ljudima koji su se nervirali i kritikovali (sto je sasvim razumljivo) na -15 u prvoj cetvrtini, ja sam se tek tad upisao na temi tokom utakmice, onda se meni obratio takodjer uz neke uvrede, pa se onda hinjski nadao rezultatskom povratku koji se desava jednom od 50 slucajeva da bi se javio i dodatno provocirao, kao on je jedini vjerovao u ekipu, u ostalih 49 puta ne bi se vise ni oglasavao na temi par dana
Posrecilo se momku i nasoj Bosni i malo te bocnuo, a uzvratio si vrijedjanjem, e tu je kvaka.
Ko zna kome je ova pobjeda draza, tebi ili njemu. Licno sam i kad smo poveli, bio zadovoljan sa -14(radi boljeg odnosa). Ispade ludilo doslovno. Skenderija i karte na 15 KM i doslovno ce se vratiti kosarka kuci. :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Bordeaux433
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux433 » 21 dec 2025, 23:39

Za Novu godinu se moraju pocastiti navijaci ili jeftinijim kartama ili Skenderijom (ili oboje).

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 21 dec 2025, 23:48

Velicanstvena pobjeda, pogotovo na strani sto se uzelo. Zaista za svaki respekt. Treba odati i priznanje sudackoj trojci koja je napravila maestralan mec, niti jednog trenutka nije bilo niti jedne sumnje u odluku. Bravo i za naseg Maida Lasetovica, sina legendarnog Laseta, koji je veceras odradio odlican posao. Pribojavao sam se sudjenja sve vrijeme, Jaramazovic stalno prijeti da ce napustiti projekat Spartaka, ali veceras kad je krenulo nizbrdo, pokazali su veliku ranjivost.

Potajno sam se nadao pobjedi i da Plummer i Young odigraju ovako dobar mec. Alfonso dolazi na radnu temperaturu, a veceras je odigrao odlicno u drugom poluvremenu. Razlog sto je odigrao odlicno u drugom poluvremenu je nazalost taj sto se vidjelo da Bosna puno energicnije i bolje izgleda bez Edina Atica. Lopta je puno tecnije isla u napadu, uspostavila se hijerarhija gdje se trazio ili Young ili Plummer. Cinjenica da je West odigrao katastrofalan mec i da smo uspjeli na kraju dobiti, pokazuje koliko su maestralni u drugom dijelu bili Young, Plummer i Kovacevic. Za Younga sam znao da ce odigrati vrhunski mec, jer na drugoj strani nema Danila Nikolica koji bi ga konstantno u odbrani izvlacio vani i sutirao iz pick n’pop situacija, znao sam da ce biti odmorniji, ostali (Ilic, Medarevic, itd nemaju tu sposobnost).

Prvo poluvrijeme oni nisu toliko dobri bili koliko smo mi lose igrali u odbrani. Ovaj tim zivi i umire s odbranom, kad god smo dobru odbranu odigrali, nagradjeni smo i pobjedom. Igrac tipa Lopeza bolje odgovara ovom timu, ne Atic npr. jer Edo previse zeli da “carini” loptu, kada je on u ekipi previse smo staticni.

Od Joesara sam ocekivao da odigra jos bolju utakmicu, nije ponovo na nivou bio. Pero je u nestvarnoj formi, nikada u zivotu nije ovako igrao. Nazalost, ispade da je veci doprinos u sezoni dao Djoko, nego Miralem koji ce ispasti najveci promasaj sezone. Uz sve nedace povreda Shepharda, neigranje Halilovica, Muhamed je klupirao i Delu (nemam informaciju da je povrijedjen), na kraju je sansu dobio i Manojlovic. Cak i kada smo se vracali, malo ga je vratio nazad u igru, sto je za svaki respekt. Novak ima veliko srce, radan je, nije veliki talenat, ali moze koristiti u narednom periodu.

Young ima problema s motivacijom, ali kada je motivisan, rijetko ko ga moze cuvati. Veceras se na njemu bas vidjelo da mu je stalo i da zeli preokret. Nadam se da cemo sto vise akcija vidjeti za Plummera, jer je ozbiljna prijetnja svima, da je visociji 6/7 cm, igrao bi sigurno ozbiljnu ulogu u puno jacim klubovima.

Nadam se da ce protiv Zadra makar na tribinama biti 2.500-3.000 ljudi, a ne samo mi standardni koji smo kupili sezonske ulaznice i jos par stotina ljudi koji dodju povremeno.
Zadnja izmjena: DirkNowitzki, dana/u 22 dec 2025, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 21 dec 2025, 23:54

Bravo bradicu!

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 22 dec 2025, 00:04

DirkNowitzki je napisao/la:
21 dec 2025, 23:48
Velicanstvena pobjeda, pogotovo na strani sto se uzelo. Zaista za svaki respekt. Treba odati i priznanje sudackoj trojci koja je napravila maestralan mec, niti jednog trenutka nije bilo niti jedne sumnje u odluku. Bravo i za naseg Maida Lasetovica, sina legendarnog Laseta, koji je veceras odradio odlican posao. On je inace, sin od Laseta iz Tuzle. Pribojavao sam se sudjenja sve vrijeme, Jaramazovic stalno prijeti da ce napustiti projekat Spartaka, ali veceras kad je krenulo nizbrdo, pokazali su veliku ranjivost.

Potajno sam se nadao pobjedi i da Plummer i Young odigraju ovako dobar mec. Alfonso dolazi na radnu temperaturu, a veceras je odigrao odlicno u drugom poluvremenu. Razlog sto je odigrao odlicno u drugom poluvremenu je nazalost taj sto se vidjelo da Bosna puno energicnije i bolje izgleda bez Edina Atica. Lopta je puno tecnije isla u napadu, uspostavila se hijerarhija gdje se trazio ili Young ili Plummer. Cinjenica da je West odigrao katastrofalan mec i da smo uspjeli na kraju dobiti, pokazuje koliko su maestralni u drugom dijelu bili Young, Plummer i Kovacevic. Za Younga sam znao da ce odigrati vrhunski mec, jer na drugoj strani nema Danila Nikolica koji bi ga konstantno u odbrani izvlacio vani i sutirao iz pick n’pop situacija, znao sam da ce biti odmorniji, ostali (Ilic, Medarevic, itd nemaju tu sposobnost).

Prvo poluvrijeme oni nisu toliko dobri bili koliko smo mi lose igrali u odbrani. Ovaj tim zivi i umire s odbranom, kad god smo dobru odbranu odigrali, nagradjeni smo i pobjedom. Igrac tipa Lopeza bolje odgovara ovom timu, ne Atic npr. jer Edo previse zeli da “carini” loptu, kada je on u ekipi previse smo staticni.

Od Joesara sam ocekivao da odigra jos bolju utakmicu, nije ponovo na nivou bio. Pero je u nestvarnoj formi, nikada u zivotu nije ovako igrao. Nazalost, ispade da je veci doprinos u sezoni dao Djoko, nego Miralem koji ce ispasti najveci promasaj sezone. Uz sve nedace povreda Shepharda, neigranje Halilovica, Muhamed je klupirao i Delu (nemam informaciju da je povrijedjen), na kraju je sansu dobio i Manojlovic. Cak i kada smo se vracali, malo ga je vratio nazad u igru, sto je za svaki respekt. Novak ima veliko srce, radan je, nije veliki talenat, ali moze koristiti u narednom periodu.

Young ima problema s motivacijom, ali kada je motivisan, rijetko ko ga moze cuvati. Veceras se na njemu bas vidjelo da mu je stalo i da zeli preokret. Nadam se da cemo sto vise akcija vidjeti za Plummera, jer je ozbiljna prijetnja svima, da je visociji 6/7 cm, igrao bi sigurno ozbiljnu ulogu u puno jacim klubovima.

Nadam se da ce protiv Zadra makar na tribinama biti 2.500-3.000 ljudi, a ne samo mi standardni koji smo kupili sezonske ulaznice i jos par stotina ljudi koji dodju povremeno.
Dela je na hlađenju , eto ti od mene jedna ;)

Sad će Muha biti u problemu , jer je Alfonso pokazao da može i trojke i ulaz , samo mu treba lopta . Kao i Atiću i Westu .

Možda Lopez da počinje , West da vodi drugu petorku ? Krene Lopez , Alfonso , Estonac , Young i Đoko . Prva izmjena Atić , Kovačević i West sljedeći .

Od Halilovića neće biti koristi , jer nije ni ušao u formu zbog povrede , sad opet povreda . Radije bi Manojlovića gledao . E sad toliki ugovor i da ne igra , baš loše ...

Petak i 2 januar , ekstra termin . Taman da se kasnije proslavi pobjeda .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 22 dec 2025, 00:19

VensanKasel je napisao/la:
22 dec 2025, 00:04
DirkNowitzki je napisao/la:
21 dec 2025, 23:48
Velicanstvena pobjeda, pogotovo na strani sto se uzelo. Zaista za svaki respekt. Treba odati i priznanje sudackoj trojci koja je napravila maestralan mec, niti jednog trenutka nije bilo niti jedne sumnje u odluku. Bravo i za naseg Maida Lasetovica, sina legendarnog Laseta, koji je veceras odradio odlican posao. On je inace, sin od Laseta iz Tuzle. Pribojavao sam se sudjenja sve vrijeme, Jaramazovic stalno prijeti da ce napustiti projekat Spartaka, ali veceras kad je krenulo nizbrdo, pokazali su veliku ranjivost.

Dela je na hlađenju , eto ti od mene jedna ;)

Sad će Muha biti u problemu , jer je Alfonso pokazao da može i trojke i ulaz , samo mu treba lopta . Kao i Atiću i Westu .

Možda Lopez da počinje , West da vodi drugu petorku ? Krene Lopez , Alfonso , Estonac , Young i Đoko . Prva izmejna Atić , Kovačević i West sljedeći .

Od Halilovića neće biti koristi , jer nije ni ušao u formu zbog povrede , sad opet povreda . Radije bi Manojlovića gledao . E sad toliki ugovor i da ne igra , baš loše ...

Petak i 2 januar , ekstra termin . Taman da se kasnije proslavi pobjeda .
Ma Dela ne moze dugorocno biti na hladjenju, ocekujem ga vec u iducoj utakmici.

Eh sad, vidjelo se da Plummer puno bolje izgleda kada je u ekipi sa Lopezom, tj. sa nekim kada ili mu se iskreira akcija, ili mu otvori prostor za ulaz pod kos. Koliko god cudno izgledalo, da se nije desila povreda Atica (pogledao sam sada vise puta situaciju, cudno je u najmanju ruku), mislim da ne bi dobili.

Kada je Edo tu, lopta ne ide jednostavno, previse staticnu kosarku Bosna igra kao sto je reprezentacija igrala za vrijeme Damira Mrsica i preduge napade. I na ovo sve imamo nerijesenu situaciju sa Shepherdom, a Lopez je dosao na probni ugovor, ali se bori i daje maksimum. Uvijek vise volim gledati igraca manjeg znanja i da se bori, a ne “zvijezdu” koja ne isporucuje ono sto se od njega ocekuje.

Da se pogodilo sa nekim centrom, Bosna bi bila jos puno jaca. Razumijem i Dubravkov kont, zelio je imena koja ce zvoniti u glavama ljudi, dugogodisnji kapiten reprezentacije, samo je realno visoka cijena plate od 22.500 eura mjesecno.

Shvatio je Muha da mu veceras npr. nece moci pomoci ni Gutic, realno decko zauzima bespotrebno mjesto u rosteru, bolje da je tu npr. Parcan da eventualno nekada dobije koju minutu.

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 22 dec 2025, 00:22

Plummer i Young ih uništili. Mozemo bez Atica, bez Halilovica, bez Delalica....još nam dva playa ukupno dala 2poena 🤪🤪
Al Muha i dalje vjeruje Zubcu, bez njega ne možemo 🤣🤣
Samo da je nač ozbiljnog playa ako več nema ništa od tog Sepharda, i centra koji može pokupit šta pod košem, trenutno nam je Atić sa 4 skoka najbolji skakač i Young sa 3,6 skoka po tekmi...
Haris

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 dec 2025, 01:44

prividja mi se LBJ od Younga

Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.