KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Nevjerovatan preokret, bravo momci.
Napuniti dvoranu protiv Zadra.
Napuniti dvoranu protiv Zadra.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Još puno borbe pred Bosnom , Spartak je u padu i nadam se da de izgubiti od Budućnosti koju su dobili u Podgorici. Bosni ce Mega biti najteža kuci utakmica te mlade ekipe ne leže, Mega,cedevita junior . Igraju rasterećenju i trče i pale nema puno pametovanja to nam ne odgovara.UtdBiH21 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:11To je to bit ce dovoljno 100 % , u Beogradu i Podgorici nemas sta trazit, dva dana poslije cz je protiv onih Italijana u Euro cupu , zadnje dvije Viena i Ilirija kud ces boljeakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:01znaci pisemo odmah dva poraza u Podgorici i Bg-u, za top 4 ovo ostalo moramo dobiti (kuci Zadar, Ilirija, Mega i Bec u gostima)![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Upravo tako , ali mi smo sada druga ekipa u odnosu onu utakmicu protiv Mege . Plus , oni su kući puno bolji . Igrati odbranu iz drugog poluvremena i pobjeda neće doći u pitanje .bordobijeli je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:17Još puno borbe pred Bosnom , Spartak je u padu i nadam se da de izgubiti od Budućnosti koju su dobili u Podgorici. Bosni ce Mega biti najteža kuci utakmica te mlade ekipe ne leže, Mega,cedevita junior . Igraju rasterećenju i trče i pale nema puno pametovanja to nam ne odgovara.UtdBiH21 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:11To je to bit ce dovoljno 100 % , u Beogradu i Podgorici nemas sta trazit, dva dana poslije cz je protiv onih Italijana u Euro cupu , zadnje dvije Viena i Ilirija kud ces boljeakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:01
znaci pisemo odmah dva poraza u Podgorici i Bg-u, za top 4 ovo ostalo moramo dobiti (kuci Zadar, Ilirija, Mega i Bec u gostima)![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma proigrali su nakon kritike, što znači urodilo plodom.Samozdravlje je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:13Hajmo mi Pasa na bh tenis, nije ovo za nas dvojicu, mislim na sport.Unofficialpage je napisao/la: ↑21 dec 2025, 20:32Ovo je užas, ni odbrane ni napada. Na kraju sezone mora biti rez veliki, početi od stručnog štaba pa do igrača.
Lp.![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
bordobijeli
- Kontakt:
2 januar , petak protiv Zadra . Extra termin napuniti dvoranu , Bosna zasluzuje pravu podrsku.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 21 dec 2025, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Da smo dobili Megu i Olimpiju kuci bila bi idealna sezona do sad.
Bitno je zavrsit ispred Reggiane u EC da ne idemo na Murciu u ranoj fazi.
Bitno je zavrsit ispred Reggiane u EC da ne idemo na Murciu u ranoj fazi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- VensanKasel
- Kontakt:
Dobio je pitanje Muhamed Pašalić i o tome što u Sarajevu nema dovoljno publike na tribinama.
"Zaista ne znam šta da Vam kažem, neka je letargija, koju ne razumijem. Nakon dugo vremena igramo ovakvo takmičenje, koje je jako ozbiljno.
Ima ozbiljnih ekipa i u FIBA Europe Cup. Murcia protiv koje smo igrali je danas savladala Valenciju. Ne znam koga još treba da dovedemo i da se ljudi probude i shvate šta nudimo.
Mislim da su ovi momci zaslužili više pažnje i da će nas dočekati mnogo više publike", završio je Pašalić.
Nažalost dok se ne vratimo u Skenderiju , tako će biti .
"Zaista ne znam šta da Vam kažem, neka je letargija, koju ne razumijem. Nakon dugo vremena igramo ovakvo takmičenje, koje je jako ozbiljno.
Ima ozbiljnih ekipa i u FIBA Europe Cup. Murcia protiv koje smo igrali je danas savladala Valenciju. Ne znam koga još treba da dovedemo i da se ljudi probude i shvate šta nudimo.
Mislim da su ovi momci zaslužili više pažnje i da će nas dočekati mnogo više publike", završio je Pašalić.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Uvijek bude tako. Ti kritiku nakon 2 seta, a Bosna/mirDa u 1/8/16Unofficialpage je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:20Ma proigrali su nakon kritike, što znači urodilo plodom.Samozdravlje je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:13Hajmo mi Pasa na bh tenis, nije ovo za nas dvojicu, mislim na sport.Unofficialpage je napisao/la: ↑21 dec 2025, 20:32Ovo je užas, ni odbrane ni napada. Na kraju sezone mora biti rez veliki, početi od stručnog štaba pa do igrača.
Lp.![]()
![]()
A sad će Damir ubrzo da nas nervira u novoj sezoni sad neka to radi malo i KK Bosna.
![]()
Samo kritika, pedadoska
Ali Muha nema kiksa kako je sjeo na klupu. Izgubio je 2x od Cedevite, jednom od Zvezde i jednom od Mursije.
Sve ostalo je pobjedio!
Sve ostalo je pobjedio!
ZELJEZNICAR 1921!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Skenderija i cijene karata, ako cemo biti posteni.VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:24Dobio je pitanje Muhamed Pašalić i o tome što u Sarajevu nema dovoljno publike na tribinama.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Dosta raje je davno nekad gledalo kosarku..
Pa bi nakon prve cetvrtine sve otjerali.. ovo je kosarka drugaciju tip sporta od fudbala.
Bravo momci!!
Pa bi nakon prve cetvrtine sve otjerali.. ovo je kosarka drugaciju tip sporta od fudbala.
Bravo momci!!
- VensanKasel
- Kontakt:
Da , ali mislim da bi se više godišnjih uzelo sigurno .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:26Skenderija i cijene karata, ako cemo biti posteni.VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:24Dobio je pitanje Muhamed Pašalić i o tome što u Sarajevu nema dovoljno publike na tribinama.
I onda ko nema , jače će platiti .
Tako Partizan radi , ove sezone baš su poskupili sa kartama .
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se, ali to ne mozes raditi odmah u 1.sezoni.Treba tu kulturu izgraditi nakon svih ovih godina.VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:28Da , ali mislim da bi se više godišnjih uzelo sigurno .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:26Skenderija i cijene karata, ako cemo biti posteni.VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:24Dobio je pitanje Muhamed Pašalić i o tome što u Sarajevu nema dovoljno publike na tribinama.
I onda ko nema , jače će platiti .
Tako Partizan radi , ove sezone baš su poskupili sa kartama .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
20 k. postova, a ... Razumijem , provalio si se , ali gosp. @Kaunasakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 21:37u pp
Ma bit ce tesko normalno pogotovo sto Bosna mora svaku odigrati 100 posto inace male su sanse za pobjedu , protiv Cedevite proslu je najbolji primjer , ali djeluje obecavajuca sezona pogotovo poslije ove pobjede velika je stvar na mentalnom planu nadoknaditi 25 razlike .bordobijeli je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:17Još puno borbe pred Bosnom , Spartak je u padu i nadam se da de izgubiti od Budućnosti koju su dobili u Podgorici. Bosni ce Mega biti najteža kuci utakmica te mlade ekipe ne leže, Mega,cedevita junior . Igraju rasterećenju i trče i pale nema puno pametovanja to nam ne odgovara.UtdBiH21 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:11To je to bit ce dovoljno 100 % , u Beogradu i Podgorici nemas sta trazit, dva dana poslije cz je protiv onih Italijana u Euro cupu , zadnje dvije Viena i Ilirija kud ces boljeakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:01
znaci pisemo odmah dva poraza u Podgorici i Bg-u, za top 4 ovo ostalo moramo dobiti (kuci Zadar, Ilirija, Mega i Bec u gostima)![]()
Časno ime nosi, a psuje Boga...
- VensanKasel
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bio sam na granici da ne gledam 2 poluvrijeme a na kraju ludilo. Sad sam vratio snimak i gledam lagano drugo poluvrijeme
. Bosna igrala sezonu iznad očekivanja ja ne znam čemu stalno negativa prema igračima i klubu KK Bosna.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovoj ekipi trebaju 2 dobra beka-sutera, 2 krilna centra , 1+1 centara, glavni i pomocni trener.
Mislim na Spartak.

Mislim na Spartak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.