fukara87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 11:14
Ne mogu da vjerujem kako su nam zgadili fudbal i klub za koji smo dali zivote, vrijeme, zivce i ostalo, sad da se ugasi klub ne bi niko mrdnuo prstom a kamoli sta drugo, isto bi se desilo kao i sa kosarkom...Trebamo bit svjesni cinjenice da mi nemamo vise kriticne mase a ni navijaca, neki navijaci su nas i ukopali tj čaršija, ne vjerujem da cemo u skorije vrijeme gledati Premijer ligu nazalost
Hocemo brate vjeruj mi,u vremenskom periodu od 3-5 god i evropu akobogda.
Ali proces je dug,bolan,a mi kao sredina ukopacemo svakog,mene,tebe Azmira,samo da ispadnemo upravu .
Korumpirani smo,prodali bi mater za funkciju i da se nesto pitamo....
Kriminal je u klubu decenijama,toliki da imas struje koja bi ga sada ugasile da se to sakrije.
Proces ciscenja je dug,spor....
Stadion je ba fuj,nama veci od 10 000 ne treba ni za ligu ni za evropu.Milioniii se skrkali u ONO,i evo sada hoce krov na ONO....Ko je ovde lud.....
Ma necu da se nerviram vise...Ako moze Azmir nek izdrzi ovo pokusa nesto i bude jednom covjek i odradi posao kako treba ako nece nek pusi k i on.
Puna usta obecanja i Slobode .
A ivmi moramo se malo dici ba....Prazsn stadion srsmota a sve hocemo nesto....ali nemoj da ja,de ti...jbg cudni smo ....
Nadam se boljim vremenima