English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: English Premier League
Aston Villa na svome terenu je stvarno top ekipa, u top formi su, trebali bi ovo dobiti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Cunha-Mount-Bruno odlično funckionišu naprijed. Mbeumo također do prije par kola je top kombinacija. Sad ovo sa Šeškom također radi, ali Šešku treba rutine da ovo sve pospremi. Napad definitivno imamo, mogu komotno reći bolji negoli unazad dosta godina. Šteta slabe realizacije, ali tu i samopouzdanje dosta igra ulogu.
S druge strane Ugarte je užas. Heaven nas je spasio 2 gola do sada.
S druge strane Ugarte je užas. Heaven nas je spasio 2 gola do sada.
Yoro nema konstituciju ni za logor a gdje za stopera
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Iako se nije činila opasnom povede Aston Villa, majstorija Rodgersa
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Emery kolko je god strucan covjek, opet tolko puta sam sebe pobjedjuje sa ovim naredbama o drkanju otraga
ARSENAL4ever
Ugarte ne zna šta znači preuzimanje. Defanzivni vezni koji ne čita igru sekunde. Yoro naravno premlak, to se isprati do kraja druže.
Utd je bio puno bolja ekipa i na kraju ga ovako prime, previše nam fale Harry i De Ligt, a i sa njima nismo baš stabilni. Što je najgore fali i Casemiro jer on barem nije tuka za ovog Urugvajca.
Cunha nagradio odličnu partiju do sada.
Utd je bio puno bolja ekipa i na kraju ga ovako prime, previše nam fale Harry i De Ligt, a i sa njima nismo baš stabilni. Što je najgore fali i Casemiro jer on barem nije tuka za ovog Urugvajca.
Cunha nagradio odličnu partiju do sada.
Dajte ljudi nemojte zajebavat, fascinatno je kako je ova Villa skupila ovoliko bodova
- LenyYoro15
- Kontakt:
United bez 5 igrača iz prvih 11 igra egal, ako ne i bolje od Ville.
Vjerovatno će nas dobiti jer su nemoguće učinkoviti ljudi i pojačat će intenzitet u drugom poluvrmeenu.
Cunha je majstor. Uvijek traži loptu i uvijek se nešto dešava kad igra.
Vjerovatno će nas dobiti jer su nemoguće učinkoviti ljudi i pojačat će intenzitet u drugom poluvrmeenu.
Cunha je majstor. Uvijek traži loptu i uvijek se nešto dešava kad igra.
Zna znanje
- LenyYoro15
- Kontakt:
Počet ću zajedno sa Jayom prozivat lijevog beka Leccea od 35 miliona eura.
Ugarte i Dorgu nisu za ovaj nivo fudbala. Dalot je to barem ponekad.
Šeško je počeo ulaziti u šanse. Pomak za početak. Do sada nije ni to.
Ugarte i Dorgu nisu za ovaj nivo fudbala. Dalot je to barem ponekad.
Šeško je počeo ulaziti u šanse. Pomak za početak. Do sada nije ni to.
Nekad mi se Emery cini ko genijalac, a nekad ko da blage veze nema sto radi. Dakle on pusta da mu se ofenzivci Uniteda igraju po opasnoj zoni, a napada protivnika preko kombinatorika otraga ili dugih lopti. Sad ce Bruno izac iz igre i zato ce imat sansu da dobije, al po meni bas promasena taktika skroz u 1. poluvremenu.
ARSENAL4ever
Zato je tu gdje jeste i zato su mu plafon klubovi kao AV i Sevilla.TheMix je napisao/la: ↑21 dec 2025, 18:36Nekad mi se Emery cini ko genijalac, a nekad ko da blage veze nema sto radi. Dakle on pusta da mu se ofenzivci Uniteda igraju po opasnoj zoni, a napada protivnika preko kombinatorika otraga ili dugih lopti. Sad ce Bruno izac iz igre i zato ce imat sansu da dobije, al po meni bas promasena taktika skroz u 1. poluvremenu.
Upravo to, covjek ko neki mazohist koji si namjerno hoce komplicirat zivotFinn je napisao/la: ↑21 dec 2025, 18:38Zato je tu gdje jeste i zato su mu plafon klubovi kao AV i Sevilla.TheMix je napisao/la: ↑21 dec 2025, 18:36Nekad mi se Emery cini ko genijalac, a nekad ko da blage veze nema sto radi. Dakle on pusta da mu se ofenzivci Uniteda igraju po opasnoj zoni, a napada protivnika preko kombinatorika otraga ili dugih lopti. Sad ce Bruno izac iz igre i zato ce imat sansu da dobije, al po meni bas promasena taktika skroz u 1. poluvremenu.
ARSENAL4ever
Emery je nesto najgore sto se desilo arsenalu
Sve vrijeme kontrolišemo igru, napadamo i oni samo pređu centar, ubace a Yoro to isprati pogledom. Ovo je defanziva nivo druge lige.
- akisarajevo92
- Kontakt:
gle forumskih strucnjaka sto osporavaju fudbalsko znanje covjeku koji je zaradio desetine miliona eura od trenerskog posla 
Don't believe the hype.
Yoroa je netko podvalio pod talenta.
Lik nema nista izrazito kvalitetno iako je mlad.
Heaven nije imao mjesta u Arsenalu i prodan je Man Utdu kao talent ali barem ima neke karakteristike koje su vidljive i moze postati neki nivo Dan Burna.
Yoro je Tyler Blackett za bogate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.