FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
28
11%
Drugi
24
9%
Treći
73
28%
Četvrti
68
26%
Peti
24
9%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 264

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 21 dec 2025, 14:38

Ima li šta u Domžalama da valja, vidim raspali se skroz.

iliyaa8
Kontakt:

Post Postao/la iliyaa8 » 21 dec 2025, 14:48

Jel igdje iko pisao da je Unusic otisao u Duklu Prag, ja tek sad vidjeh na njihovom instagramu?

Kod nas bi dobar prvih par utakmica i onda grohno skroz
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO

⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 21 dec 2025, 15:13

Dakle Guli je vec 99% otisao. Jovic i zvanicno.

Jos se spominju odlasci Djordjevica, Kyeremeha i Beganovica. Djordjevic ima kvalitet, ali realno uslijed cestih povreda i malo jace konkurencije tesko je ocekivati da ce dobijati priliku u kontinuitetu.

S druge strane, Francis je ultrazahvalan igrac i mislim da on mora ostati. Odlazak Beganovica bi takodjer bio udarac s obzirom na to da bi ostali bez beka koji je standardan vec 3 sezone.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 dec 2025, 15:33

vedinjo98 je napisao/la:
21 dec 2025, 15:13

Jos se spominju odlasci Djordjevica, Kyeremeha i Beganovica. Djordjevic ima kvalitet, ali realno uslijed cestih povreda i malo jace konkurencije tesko je ocekivati da ce dobijati priliku u kontinuitetu.

S druge strane, Francis je ultrazahvalan igrac i mislim da on mora ostati. Odlazak Beganovica bi takodjer bio udarac s obzirom na to da bi ostali bez beka koji je standardan vec 3 sezone.
Cvitanović je samo rekao da Beganović nema zamjenu na beku, nije spomenuo da će otići.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 dec 2025, 15:36

Butic
Beganovic
Kapetanovic
Jovic
Julardzija
Gulijashvili
Djordjevic

Od ovih 7 igraca jedino Guli i beganovic su iz prvih 11. I na njihove pozicije trebamo dovest 4 igraca dvoicu na Beganovicevo mjesto i jednog na Gulijevo i JEDNOG SPICA. Ako uzmemo u konstataviju da se vratio GOJKOVIC. Smatram da bi mogli imat bas beton ekipu ako bi pogodili sa spicem ili ako bi Renan procepio. Imam takodje osjecaj ako Guli ode da bi mlinaric il elezi bas prodisali kao i keremeh.

Takodje sa oslobadjanjem ovih 7 plata na ljeto bi mogli bas napravit ekipu koja bi mogla imat 36 od 36

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 21 dec 2025, 15:38

I dalje ne vjerujem da će Guli preći u AIK. po mom mišljenju, to ne bi bio korak naprijed.takođe ne mogu da zamislim da će platiti ono što želimo.

Fouzi1
Kontakt:

Post Postao/la Fouzi1 » 21 dec 2025, 15:44

Turo je napisao/la:
21 dec 2025, 15:38
I dalje ne vjerujem da će Guli preći u AIK. po mom mišljenju, to ne bi bio korak naprijed.takođe ne mogu da zamislim da će platiti ono što želimo.
Za koliko smo ga prodali uopste, ja ne procitah nigdje do sad

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 21 dec 2025, 15:58

Turo je napisao/la:
Po čemu nije napredak ?

Ide u uređenu zemlju kakva mi nećemo biti nikad nažalost.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 21 dec 2025, 15:58

Sto se tice odlaska tj raskida ugovora po meni to bi trebali biti:
Rockov, Paskalev, Jovic, Djordjevic, Julardzija, Kapetanovic.
Sto se tice prodaje eto Guli navjerovatnije da odlazi, sto se tice drugih stranaca mozda da Kyeremeha da tusnemo negdje time oslobadjas dva mjesta za strance. Renan sigurno da ostaje slusajuci Cvitanovica kako prica o njemu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 dec 2025, 16:22

Djulboni je napisao/la:
21 dec 2025, 15:58
Turo je napisao/la:
Po čemu nije napredak ?

Pa nije on doktor ili inzenjer da mu je bitno kakva je drzava. Gleda se snaga lige i kvalitet fudbala, a u Svedskoj je to za nijansu bolje nego ovdje. Nasi predstavnici su u vise navrata izbacivali te Skandinavce. Plus sto ne vjerujem da cemo od njih neku top cifru dobit al et.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 21 dec 2025, 16:42

Bolje mu je da ode u zrinjski nego u aik

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 21 dec 2025, 17:01

Čak bi i turska liga bila bolja. :D

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 dec 2025, 17:16

Mogli bi mi uzet titulu, ako sudjenje bude fer 2 pobjede protiv borca pobjeda protiv zrinjskog i nerjeseno izmedju zrinjskog i borca 2x mi smo u igri..

Nas je ZORAN ZEKIC sjebo sa naglim odlaskom, gledao sam inkubator, sve isto prica sto je pricao za osjek belupo serif partizan a sve je ekipe na isti nacin ispalio. Takodje fizicki i kondiciono ekipu je spremio losije nego saner bajramovic.

Smatram da smo imali najlosije i sudjenje, da smo imali takodje najvise povrijedjeni igraca, takodje smo imali najvise katastrofalni golova utakmica u smislu primljeni golova.

Zrinjski je imao tu otezavajucu okolnost igranje evrope, pored toga imao je pogurance sudiskim odlukama imao je odlaganje utakmica i dosta mali broj povrijdjeni igraca.

Rudar na kosevu 3:0 pa 4:4 to je katastrofa i to nema nista sa onim sto ZZ prica sa kadnjenjem plata.

Borac ponistiti go crveni penal itd
Penal u doboju
Penal u sb

Prvi go protiv zelje cimirot grijesi pa losa intervencija musije pa fula mlinarica pa fula beganovica pa fula gulija

Crveni kartoni jatti

Samo da smo na kosevu uzeli radnik i sb i nerjeseno protiv rudara, i da ovakve stvari u drugom djelu sebi ne dozvolimo micemo lagano bit u par bidova sa borcem i zrinjskijem

Mi smo jesino slogu pobjedili sa golom u 90 minuti al smo u toj utakmici fulili penal u prvom pol.

Sudiski smo pogurani samo protiv posusja sa crvenim kartonom PENAL JE BIO CIST

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 21 dec 2025, 17:42

Pitar6785 je napisao/la:
21 dec 2025, 17:16
Mogli bi mi uzet titulu, ako sudjenje bude fer 2 pobjede protiv borca pobjeda protiv zrinjskog i nerjeseno izmedju zrinjskog i borca 2x mi smo u igri..

Nas je ZORAN ZEKIC sjebo sa naglim odlaskom, gledao sam inkubator, sve isto prica sto je pricao za osjek belupo serif partizan a sve je ekipe na isti nacin ispalio. Takodje fizicki i kondiciono ekipu je spremio losije nego saner bajramovic.

Smatram da smo imali najlosije i sudjenje, da smo imali takodje najvise povrijedjeni igraca, takodje smo imali najvise katastrofalni golova utakmica u smislu primljeni golova.

Zrinjski je imao tu otezavajucu okolnost igranje evrope, pored toga imao je pogurance sudiskim odlukama imao je odlaganje utakmica i dosta mali broj povrijdjeni igraca.

Rudar na kosevu 3:0 pa 4:4 to je katastrofa i to nema nista sa onim sto ZZ prica sa kadnjenjem plata.

Borac ponistiti go crveni penal itd
Penal u doboju
Penal u sb

Prvi go protiv zelje cimirot grijesi pa losa intervencija musije pa fula mlinarica pa fula beganovica pa fula gulija

Crveni kartoni jatti

Samo da smo na kosevu uzeli radnik i sb i nerjeseno protiv rudara, i da ovakve stvari u drugom djelu sebi ne dozvolimo micemo lagano bit u par bidova sa borcem i zrinjskijem

Mi smo jesino slogu pobjedili sa golom u 90 minuti al smo u toj utakmici fulili penal u prvom pol.

Sudiski smo pogurani samo protiv posusja sa crvenim kartonom PENAL JE BIO CIST
:salut:

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 21 dec 2025, 17:43

Nije nas sjebo Zekic, covjek nije imao rezultat, izgubio ekipu i otisao.. Nas je sjebala utopija s Husrefom i to je period gdje smo u svemu izgubili najvise. Gubili smo i bodove i vrijeme…

Da nam ovaj rez iz BL odgovara to stoji al da imamo realne sanse za titulu, to bar za sada nije realno. Treba igrat, pobjedjivat redom. Ako se sta otvori, otvori a realan cilj je opet kup..

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 21 dec 2025, 17:52

Valjo bi sad duljevic umjesto gulasa. Trebalo bi ga zaganjati dok je jos slobodan

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 21 dec 2025, 18:02

napoleon72 je napisao/la:
21 dec 2025, 16:22
Djulboni je napisao/la:
21 dec 2025, 15:58
Turo je napisao/la:
Po čemu nije napredak ?

Pa nije on doktor ili inzenjer da mu je bitno kakva je drzava. Gleda se snaga lige i kvalitet fudbala, a u Svedskoj je to za nijansu bolje nego ovdje. Nasi predstavnici su u vise navrata izbacivali te Skandinavce. Plus sto ne vjerujem da cemo od njih neku top cifru dobit al et.
Nema AIK para za te egzibicije. Nego treba uhvatiti dobru formu u drugom dijelu sezone, i put pod noge.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 dec 2025, 18:47

trener reko da nece doci 7 igraca, max 4.
mislim da je rubrika odlasci veca i to dobrano, rockov, unusic, paskalev, jovic, kapetanovic, julardzija, djordjevic, gulas, butic? i eto pisu svi gulas + began, CIJELI TIM 11 igraca!
jbt mogu misliti koliko je ovo rasterecenje za budzet... :crazy:

ps. prije bih forsirao malog mehmedovica na krilu nego dovodio telalovica iz celika.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 21 dec 2025, 18:51

vedinjo98 je napisao/la:
21 dec 2025, 15:13

Sad citam otisao za 5Mio. € ili ti ga skoro 10Mio KM i procenat od 15% od narednog transfera. Neka mu je sretno i da sto uspjesniji transfer iz Aik-a napravi cim prije..
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 21 dec 2025, 19:05

Dobro je ovo ako bude kako se najavljuje da ce otici ovi igraci sto uglavnom slabo ili gotovo nikako ne igraju + guli iskreno ne znam ni kako smo ga do sada zadržali. Trener kaze nece biti puno dolazaka kao prije dopuniti samo gdje skripi i sa par talentovanih omladinaca trebalo bi biti dobro.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.