Ja mislim da bi ova nasa zajednicka drzava vise volila da joj pjevate da je sugava nego sto je izradiste za milione a i ovako nezz gdje udaraNoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:34Upravo si pokušao izjednačiti nas sa onima koji pjevaju kako im titula ne treba jer Bosna nije njihova država i onima koji pjevaju da su prvaci šugave zemlje?HercegovinaCali je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:30Zrinjski i Borac mrze a Sarajevo koje na kraju prošle godine prijavi financijski plan u kojima prikaže da im igrači imaju primanja kao da konobare na Baščaršiji su domoljubi.NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:44
Daj nam sada ukupni skor![]()
Brat hladno izvuče podatke koji njemu odgovaraju.![]()
![]()
![]()
Misliš u ovih pet sezona u kojima vladaju oni koji mrze sve što ima veze s Bosnom i Hercegovinom i u kojima su nas pljačkali na način na koji se pljačka još samo u najgorim Afričkim državama? Ok.
Zajebani ste vi igrači, čim ste Hacken i Lincoln dobili. Nismo vam mi ni Hacken ni Lincoln.![]()
![]()
Šta im je danas, k'o da su svi istu terapiju popili?
Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Pa prolazili smo i mi nekad do play offa LP (Dinamo Kijev, Borussia, Celtic, Cluj) i s tim rezultatom bi, po ovome danas, igrali grupe Evropske lige, ali da su babi muda...LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:39Ali je velika razlika ispast kao Sarajevo u prvom pretkolu ili proci 2 pa ispast u trecem.NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:37Hvala lijepo. Potvrdio si ovo što pričam.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:35
I te godine smo prosli Bravo i Botev i tek onda ispali.![]()
- LondonBlues
- Kontakt:
Zato danas meda ne mozete, dovoljno je uporedit koeficijent da se vidi gdje je ko ili su i za to krivi Beus i Vico. I Parma je osvajala Kup uefa nekad pa je danas nigdje. Ne interesuje me gdje ste bili sta ste radili nisam zaostao u proslosti niti je nas fudbal ostao u proslosti sve se krece naprijed pa bi trebali i vi. Gdje ste danas?NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:43Pa prolazili smo i mi nekad do play offa LP (Dinamo Kijev, Borussia, Celtic, Cluj) i s tim rezultatom bi, po ovome danas, igrali grupe Evropske lige, ali da su babi muda...LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:39Ali je velika razlika ispast kao Sarajevo u prvom pretkolu ili proci 2 pa ispast u trecem.
Pa šta ste vi mogli u tom periodu klaune? Dovoljno ti je pogledati šta danas napravite u Evropi i vi i Borac kad niste šampioni. A svi znamo kako postanete šampioni.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:50Zato danas meda ne mozete, dovoljno je uporedit koeficijent da se vidi gdje je ko ili su i za to krivi Beus i Vico. I Parma je osvajala Kup uefa nekad pa je danas nigdje. Ne interesuje me gdje ste bili sta ste radili nisam zaostao u proslosti niti je nas fudbal ostao u proslosti sve se krece naprijed pa bi trebali i vi. Gdje ste danas?NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:43Pa prolazili smo i mi nekad do play offa LP (Dinamo Kijev, Borussia, Celtic, Cluj) i s tim rezultatom bi, po ovome danas, igrali grupe Evropske lige, ali da su babi muda...LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:39
Ali je velika razlika ispast kao Sarajevo u prvom pretkolu ili proci 2 pa ispast u trecem.
- LondonBlues
- Kontakt:
Nismo mogli nista tad marljivo radili da bi danas ubirali plodove toga. Mi vala opet izbacimo nekoga prodjemo koje pretkolo podignemo malo koeficijet i opet pitam a gdje ste vi sad?NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:51Pa šta ste vi mogli u tom periodu klaune? Dovoljno ti je pogledati šta danas napravite u Evropi i vi i Borac kad niste šampioni. A svi znamo kako postanete šampioni.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:50Zato danas meda ne mozete, dovoljno je uporedit koeficijent da se vidi gdje je ko ili su i za to krivi Beus i Vico. I Parma je osvajala Kup uefa nekad pa je danas nigdje. Ne interesuje me gdje ste bili sta ste radili nisam zaostao u proslosti niti je nas fudbal ostao u proslosti sve se krece naprijed pa bi trebali i vi. Gdje ste danas?
Pa rekao ti čovjek.. Manje više isto gdje i vi kad niste šampioni.. S tim da vi imate danas ovu treću ligu, mi to nismo imali...LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:55Nismo mogli nista tad marljivo radili da bi danas ubirali plodove toga. Mi vala opet izbacimo nekoga prodjemo koje pretkolo podignemo malo koeficijet i opet pitam a gdje ste vi sad?NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:51Pa šta ste vi mogli u tom periodu klaune? Dovoljno ti je pogledati šta danas napravite u Evropi i vi i Borac kad niste šampioni. A svi znamo kako postanete šampioni.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:50
Zato danas meda ne mozete, dovoljno je uporedit koeficijent da se vidi gdje je ko ili su i za to krivi Beus i Vico. I Parma je osvajala Kup uefa nekad pa je danas nigdje. Ne interesuje me gdje ste bili sta ste radili nisam zaostao u proslosti niti je nas fudbal ostao u proslosti sve se krece naprijed pa bi trebali i vi. Gdje ste danas?
HAHAHAHAHAHAHAHAHALondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:55Nismo mogli nista tad marljivo radili da bi danas ubirali plodove toga. Mi vala opet izbacimo nekoga prodjemo koje pretkolo podignemo malo koeficijet i opet pitam a gdje ste vi sad?NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:51Pa šta ste vi mogli u tom periodu klaune? Dovoljno ti je pogledati šta danas napravite u Evropi i vi i Borac kad niste šampioni. A svi znamo kako postanete šampioni.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:50
Zato danas meda ne mozete, dovoljno je uporedit koeficijent da se vidi gdje je ko ili su i za to krivi Beus i Vico. I Parma je osvajala Kup uefa nekad pa je danas nigdje. Ne interesuje me gdje ste bili sta ste radili nisam zaostao u proslosti niti je nas fudbal ostao u proslosti sve se krece naprijed pa bi trebali i vi. Gdje ste danas?
Na istom mjestu gdje ste vi, samo što vi trenutno imate ljude u savezu koji vam svake druge godine omoguće titulu, a mi to nemamo.
Uz Željezničar, na tronu po broju osvojenih trofeja, tu smo.
Ocekujem pun stadion, sastaju se prva i druga ekipa.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- LondonBlues
- Kontakt:
Pa s obzirom da u 10 godina mi smo uzeli 6 a vi 2 i s obzirom da zadnjih 5 godina niste osvojili nastavi li se ovim tempom ne da vas stizemo nego prestizemo dok kazes keks. Trenutno nam ni blizu niste uporedi samo koeficijent europe i koliko bodova kasnite za nama zadnjih 5 godina. Na istom mjestu gdje i vi to bi ti volio ali tesko sine.NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 14:04HAHAHAHAHAHAHAHAHALondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:55Nismo mogli nista tad marljivo radili da bi danas ubirali plodove toga. Mi vala opet izbacimo nekoga prodjemo koje pretkolo podignemo malo koeficijet i opet pitam a gdje ste vi sad?
Na istom mjestu gdje ste vi, samo što vi trenutno imate ljude u savezu koji vam svake druge godine omoguće titulu, a mi to nemamo.
LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 14:10Pa s obzirom da u 10 godina mi smo uzeli 6 a vi 2 i s obzirom da zadnjih 5 godina niste osvojili nastavi li se ovim tempom ne da vas stizemo nego prestizemo dok kazes keks. Trenutno nam ni blizu niste uporedi samo koeficijent europe i koliko bodova kasnite za nama zadnjih 5 godina. Na istom mjestu gdje i vi to bi ti volio ali tesko sine.NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 14:04HAHAHAHAHAHAHAHAHALondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:55
Nismo mogli nista tad marljivo radili da bi danas ubirali plodove toga. Mi vala opet izbacimo nekoga prodjemo koje pretkolo podignemo malo koeficijet i opet pitam a gdje ste vi sad?
Čuj sine
Ok, ja sam kriv jer se raspravljam s tobom takvim kakav si.
- Combattente87
- Kontakt:
Mrka kapa....još neka kiša sipi cijeli dan, 2 hiljade max...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
zamirLaganini
- Kontakt:
suska se da ce biti penal i crveni danas hehehe
- LondonBlues
- Kontakt:
Mene da neko ovako nepismen i neinteligentan kao ja isamara argumentima da nemam vise sta da kazem i meni bi isti odgovor bio.NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 14:17LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 14:10Pa s obzirom da u 10 godina mi smo uzeli 6 a vi 2 i s obzirom da zadnjih 5 godina niste osvojili nastavi li se ovim tempom ne da vas stizemo nego prestizemo dok kazes keks. Trenutno nam ni blizu niste uporedi samo koeficijent europe i koliko bodova kasnite za nama zadnjih 5 godina. Na istom mjestu gdje i vi to bi ti volio ali tesko sine.
Čuj sine![]()
![]()
Ok, ja sam kriv jer se raspravljam s tobom takvim kakav si.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Kretenu vise ne postoje poluamateri. Svaka ekipa igra fudbal. Borac izbaci jacu ekipu od sebe pa ispadne od andoraca. Sarajevo igralo protiv craiove koja bi zrinjskog u mostaru rastavila, a ne u rumuniji. Pa samo pogledaj celje. Izmislilo fudbal za sve nase klubove u zadnje 2-3 godine s ekipama koje su pobijedili.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:42Pa sto vas poluamateri onda izbacuju i prvim pretkolima kako onda poluamatere ne mozete bar da dpbijete pa skupite koeficijent pa da budete i nositelj itd itd itd.rimljanin90 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:38Jeste momcino, kada drita s kosova i njima slicni igraju. Moze svaka ekipa iz top 4 u nasoj ligi igratiLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:35Pitanje za diveve: Da li stvarno mislite da budete prvaci da vam je zagarantovan nastup u ligaskoj fazi???
A ja gluposti pitam vi bi ligu prvaka zagarantovano osvojili samo da je bit prvak.
Trazi se karta vise u BL.
Pozitivno sam iznenadjem posjetom 
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Gori u Banja Luci.
Craiova bi Zrinjskog razbila u Mostaru jel hahahahahahah,sunce ti **** Aston Villa,Utrecht,AZ nas nisu razbili u Mostaru,a Craiova da nas razbije ,mokri snovi picko usrana
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, Hamagara, MokraKifla i 123 gosta.