Nema skupa, mislim nema razloga da bude.DUVNO1921 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:21Meni smjesno čitat da neki momci ovde misle da kad se napravi ta akademije ili kamp, da ce za godinu ili dvije izbit neki igrac koji moze bit neki nosilac ili da se proda za veliki novac…. pet do deset godina u optimalnom slucaju bi mogao izbacit dobrog igraca!
Naš klub bi sa investorom trebo ić putem Hoffenhajma… to je imat dobrog sportskog direktora koji radi zajedno sa strucnim stabom, moramo masno platit igrace i sa tim konacno imat kvalitet. Kombinacija skupih(dobrih) i mladih igraca. Realno ovo sad sto imamo je smijesno, dali mi to htjeli priznat ili ne…. Godinama imam osjecaj da kad neki igrac dodje u nas klub bukvalno zaboravi osnove fudbala. Najbolji primjer bar meni je Alic. Momak je stvarno do Oktobra mjeseca bio top, nekako sam ga vidio da bi mogao igrat za repku ili bit tu za lijevog beka, trenutno izgleda kao da ne zna da hoda.
Strasno bgm
Ona ćelava rak rana mora da napusti klub… pisao sam vec jednom i ponovo cu. On i slicni njemu sve sto je dobro u BiH i za BiH ruše samo pojavom.
Kad bude ta famozna skupstina, hoce li bit neki skup navijaca ispred? Hvala unaprijed
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Glup je onaj ko misli da Klub ovisi o navijavkoj skupini i njenih 500 posjetilaca koji vise kazni i stete prave klubu nego koristi. Neko je napisao, za prosli sezonu 123.000maraka.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Da otvorimo zimsku sezonu špekulacija i "bombi".
Iz FK Željezničar su nedavno najavili da će uskoro biti poznato ime novog šefa struke, a zatim će biti jasnija i igračka križaljka.
Mnogi fudbaleri nisu opravdali očekivanja, posebno se to odnosi na novajlije, te se očekuju raskidi saradnje.
Plavi su ponajviše problema imali u navalnoj liniji gdje se nisu proslavili Hamza Jaganjac, Davor Rakić i Joey Konings. Zbog toga u Željezničaru posebno u zimskom prelaznom roku gledaju prema ofanzivcima, pa se sa Plavima tako povezuje bivši reprezentativac Slovenije Haris Vučkić.
Vučkić je posljednji angažman imao u Domžalama, postigao je šest pogodaka u 14 utakmica, ali odlučio je uzeti slobode papire i krenut će u nove izazove.
Svoj put je počeo u Domžalama, a zatim nastupao za Cardiff, Newcastle, Wigan, Bradford, Twente, Zaragozu, Rijeku... Nije tajna da je čest gost u Sarajevu i nije krio želju da obuče dres kluba sa Grbavice.
Sigurno da ima još mnogo toga za ponuditi, a na Grbavici više nemaju mjesta za ekspermentisanje. Potrebna su provjerena imena koja mogu nositi se sa pritiskom Željinog dresa, što mnogi fudbaleri u prvom dijelu sezone nisu uspjeli.
Za reprezentaciju Slovenije Vučkić je upisao 12 nastupa uz pet pogodaka.
Izvor:Faktor.
Iz FK Željezničar su nedavno najavili da će uskoro biti poznato ime novog šefa struke, a zatim će biti jasnija i igračka križaljka.
Mnogi fudbaleri nisu opravdali očekivanja, posebno se to odnosi na novajlije, te se očekuju raskidi saradnje.
Plavi su ponajviše problema imali u navalnoj liniji gdje se nisu proslavili Hamza Jaganjac, Davor Rakić i Joey Konings. Zbog toga u Željezničaru posebno u zimskom prelaznom roku gledaju prema ofanzivcima, pa se sa Plavima tako povezuje bivši reprezentativac Slovenije Haris Vučkić.
Vučkić je posljednji angažman imao u Domžalama, postigao je šest pogodaka u 14 utakmica, ali odlučio je uzeti slobode papire i krenut će u nove izazove.
Svoj put je počeo u Domžalama, a zatim nastupao za Cardiff, Newcastle, Wigan, Bradford, Twente, Zaragozu, Rijeku... Nije tajna da je čest gost u Sarajevu i nije krio želju da obuče dres kluba sa Grbavice.
Sigurno da ima još mnogo toga za ponuditi, a na Grbavici više nemaju mjesta za ekspermentisanje. Potrebna su provjerena imena koja mogu nositi se sa pritiskom Željinog dresa, što mnogi fudbaleri u prvom dijelu sezone nisu uspjeli.
Za reprezentaciju Slovenije Vučkić je upisao 12 nastupa uz pet pogodaka.
Izvor:Faktor.
- VibeTribeX
- Kontakt:
95% navijača ne daje podršku da se klub finansijski opterecuje tim kaznama, a 5% to smatra nekom potrebnom furkom. Od ukupnog iznosa kazni ovih 5% učestvuje u 95% ukupnog iznosa istih. Zašto onda smatrate da preostalih 95% nema barem pravo da problematizuje isto. Nažalost odavno su stavovi tribina i navijača podjeljeni. Pa evo mi imamo dva foruma linafo oba Željina a postoji velika netrpeljivost.
Al tako je, kako je i biće tako i dalje (nažalost) bez obzira šta mi ostali pisali.
Al tako je, kako je i biće tako i dalje (nažalost) bez obzira šta mi ostali pisali.
- VibeTribeX
- Kontakt:
Ja se ne sjecam da smo nekoga doveli i ucinili ga boljim igracem, a to nam govori samo jedno...da nemamo koncepta i strucne ljude koji znaju dici formu igracu i raditi na njegovim nedostacima.Pablo11 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 04:08Nema skupa, mislim nema razloga da bude.DUVNO1921 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:21Meni smjesno čitat da neki momci ovde misle da kad se napravi ta akademije ili kamp, da ce za godinu ili dvije izbit neki igrac koji moze bit neki nosilac ili da se proda za veliki novac…. pet do deset godina u optimalnom slucaju bi mogao izbacit dobrog igraca!
Naš klub bi sa investorom trebo ić putem Hoffenhajma… to je imat dobrog sportskog direktora koji radi zajedno sa strucnim stabom, moramo masno platit igrace i sa tim konacno imat kvalitet. Kombinacija skupih(dobrih) i mladih igraca. Realno ovo sad sto imamo je smijesno, dali mi to htjeli priznat ili ne…. Godinama imam osjecaj da kad neki igrac dodje u nas klub bukvalno zaboravi osnove fudbala. Najbolji primjer bar meni je Alic. Momak je stvarno do Oktobra mjeseca bio top, nekako sam ga vidio da bi mogao igrat za repku ili bit tu za lijevog beka, trenutno izgleda kao da ne zna da hoda.
Strasno bgm
Ona ćelava rak rana mora da napusti klub… pisao sam vec jednom i ponovo cu. On i slicni njemu sve sto je dobro u BiH i za BiH ruše samo pojavom.
Kad bude ta famozna skupstina, hoce li bit neki skup navijaca ispred? Hvala unaprijed
Sta mislite kako je moguce da igraci koji kod nas ili kod kona nisu mogli igrati, odu u zrinjski ili borac se tako dobro razviju da se na kraju dobro prodaju.
Npr, sad bi nam hrelja bio top pojacanje.
Mnogo mi je tesko vidjeti na klupi mlade nase igrace, kojima se ne vjeruje i sa kojima se uopste ne radi na njihovom razvoju. Nije im dovoljno samo da imaju ekipni trening. Oni se bez dodatnih individualnih treninga nikad ne mogu razviti. To vani rade ekipe u 5 Ligi sa igracima, a ne vjerujem kod nas da se tako radi.
Al koji jad od covjeka moras biti da godinama pljujes po manijacima a sutio si kao zaliven kad su ti isti manijaci spasili klub od gasenja
Hajde ti debilima objasni sta si mogao s tim parama uraditi..Meni mentalni sklop nemoze dozvoliti da te "Budala" nagovara da 100-200k maraka nije nista
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
jeKo Haris Vučkić?
Još jedan polovnjak koji bi bio koristan prije par sezona, ali sada ne. Nadam se da od toga nema ništa.
Čovjek je u ligi jačoj od naše u 14 utakmica dao 6 golova. Jaganjac 14-2 Rakić 15-0 Konings 10-0. Svi naši napadači kombinovano nemaju ni pola njegove statistike.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Od tih 6 golova, 4 su iz penala, a samo dva iz igre...pri tome frajer ima 33 godine, sta ces s takvim igracem?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Inace ubjedljivo klub sa najvise navijaca, clanova, godisnjih karti..istokzeljo je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:28Sve bi nesto mijenjali a 1500 na posljednjoj tekmi. **** takve navijače. Samo da dodje investitor i da nas osekne kao što su i oni iz lavora oseknuti.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Nije problem dovesti igraca od 33g, ako ima u nogama jos 2,3 sezone, ako je bio profesionalac kroz karijeru. Problem je dovesti igraca od 33g ako mu sluzimo da uzme koju marku pred penziju jer nije nigdje drugo mogao.
Koje je on od to dvoje, to je na nasim strucnjacima da vide…
Koje je on od to dvoje, to je na nasim strucnjacima da vide…
Odlična analiza od strane Nede na njegovom kanalu vezano za igrački kadar i dovodjenje.
Umjesto da pojačamo ekipu mi smo je oslabili.
Umjesto da pojačamo ekipu mi smo je oslabili.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- BiHSportman
- Kontakt:
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Ima li kakve sanse vratit gaBiHSportman je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:01Ko je otjerao Dangubića? Za sve naše špiceve je Rivaldo.
Pola foruma je pljuvalo po Dangubicu. Kao, ne opravdava ulozeno, tj. platu. A, decko rijetko inteligentan fudbaler.BiHSportman je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:01Ko je otjerao Dangubića? Za sve naše špiceve je Rivaldo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.