Ocekuje se stabilnih ali bucnih max 2000 gledalaca
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ušli bi da nisu lopovi u savezu.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:25Pa sto ne udjete ne igrate? Koliko vam je ono koeficijent 4.000? Ili jos manje? Koliko ono nama? 12,500? Uzmi ubi pa se pistolj hajvanu jedan, guzice bi dali samo jedno pretkolo da prodjete a kamoli da se plasirate. Eto ta Craiova koja je vas 4-0 ubila nije prosla dalje a mi jesmo. Lijep dan ti zelim, da uzivas u pravom derbiju BiH danas.NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:03Pa jako takmičenje, čim moraš dobiti Lincoln i Hacken i odigrati neriješeno s drugom ekipom Rapida iz Beča da bi prezimio u istom.HercegovinaCali je napisao/la: ↑21 dec 2025, 11:55Čovjek se smije natjecanju kojeg igra Zrinjski a njegov omiljeni klub u kvalifikacijama istog ispada od Kopera. Da ne pričamo o njegovoj euforiji po forumu kad su izvukli spomenutog protivnika sanjajući da će proći bar jedno pretkolo.
Sah-mat, ne bih vas vise zadrzavaoNemanja99 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 11:28I s te je strane derbi, ne samo športske. Derbi vladajuće osovine koja drma državom. Derbi klubova koji su jedini u povijesti prezimili u Europi. Derbi rezultatski najuspješnijih..
U pravu si, na više razina je ova utakmica značajna za društvo zajedničke nam države.
Hoce, ako napravimo jedinstvenu drugu ligu...TribuneEst je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:29Za koju godinu ova dva kluba ce igrati decenijski derbi, jer mislim da uz pokusaj Sarajeva nemaju konkurenciju na neki duzi rok od 4-5 god.
Jednostavno dva kluba, htjeli to priznat ili ne odskacu od ostatka lige kvalitetom trenutno. Neka pumpaju koeficijent pa da za koju godinu imamo klub i u Ligi Evrope, a abd i dva kluba u grupnim fazama.
- LondonBlues
- Kontakt:
I opet mi prosli Craiova nije a vas 4-0 ubili.bvsic je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:27Eto ta Craiova uzme Mainza protiv kojeg slavite sto ste samo 1-0 izgubiliLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:25Pa sto ne udjete ne igrate? Koliko vam je ono koeficijent 4.000? Ili jos manje? Koliko ono nama? 12,500? Uzmi ubi pa se pistolj hajvanu jedan, guzice bi dali samo jedno pretkolo da prodjete a kamoli da se plasirate. Eto ta Craiova koja je vas 4-0 ubila nije prosla dalje a mi jesmo. Lijep dan ti zelim, da uzivas u pravom derbiju BiH danas.
Ukradu ljudi titulu koja ti garantuje europu i qurce se
Izvini ali ne bih se slozio da titula garantuje europu jer vi nemate taj koeficijent, jos jedno 5 puta da osvojite ligu i da izbacite barem 4-5 ekipa pa bi onda tek uspjeli da se plasirate, al dok vi to uspijete mi i Borac cemo vam utabati put i olaksati vam nema brige. I tebi zelim ugodan dan da uzivas danas u spektaklu BiH nogometa.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- LondonBlues
- Kontakt:
Pitanje za diveve: Da li stvarno mislite da budete prvaci da vam je zagarantovan nastup u ligaskoj fazi???
A ja gluposti pitam vi bi ligu prvaka zagarantovano osvojili samo da je bit prvak.
A ja gluposti pitam vi bi ligu prvaka zagarantovano osvojili samo da je bit prvak.
Čim sjašu kriminalci, u koje se kunete, iz saveza hoćemo.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:25Pa sto ne udjete ne igrate? Koliko vam je ono koeficijent 4.000? Ili jos manje? Koliko ono nama? 12,500? Uzmi ubi pa se pistolj hajvanu jedan, guzice bi dali samo jedno pretkolo da prodjete a kamoli da se plasirate. Eto ta Craiova koja je vas 4-0 ubila nije prosla dalje a mi jesmo. Lijep dan ti zelim, da uzivas u pravom derbiju BiH danas.NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:03Pa jako takmičenje, čim moraš dobiti Lincoln i Hacken i odigrati neriješeno s drugom ekipom Rapida iz Beča da bi prezimio u istom.HercegovinaCali je napisao/la: ↑21 dec 2025, 11:55Čovjek se smije natjecanju kojeg igra Zrinjski a njegov omiljeni klub u kvalifikacijama istog ispada od Kopera. Da ne pričamo o njegovoj euforiji po forumu kad su izvukli spomenutog protivnika sanjajući da će proći bar jedno pretkolo.
Ta ista Craiova je mlatnula prvu ekipu Rapida, mlatnula Mainza... Uostalom, mi smo mlatnuli vas, o čemu pričamo?
-
rimljanin90
- Kontakt:
Jeste momcino, kada drita s kosova i njima slicni igraju. Moze svaka ekipa iz top 4 u nasoj ligi igratiLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:35Pitanje za diveve: Da li stvarno mislite da budete prvaci da vam je zagarantovan nastup u ligaskoj fazi???
- LondonBlues
- Kontakt:
Zadnjih 10 utakmicaNoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:36Čim sjašu kriminalci, u koje se kunete, iz saveza hoćemo.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:25Pa sto ne udjete ne igrate? Koliko vam je ono koeficijent 4.000? Ili jos manje? Koliko ono nama? 12,500? Uzmi ubi pa se pistolj hajvanu jedan, guzice bi dali samo jedno pretkolo da prodjete a kamoli da se plasirate. Eto ta Craiova koja je vas 4-0 ubila nije prosla dalje a mi jesmo. Lijep dan ti zelim, da uzivas u pravom derbiju BiH danas.![]()
Ta ista Craiova je mlatnula prvu ekipu Rapida, mlatnula Mainza... Uostalom, mi smo mlatnuli vas, o čemu pričamo?![]()
Zrinjski 4 pobjede
Sarajevo 3 uz 3 remija i gol razliku 12-9 u korist zrinjskog.
U 5 sezona 100 bodova kasnite za nama. Zadnjih 10 godina mi imamo 6 titula. Pa bola Nodi je realniji od vas kad krene ulagat Mirviceve pare.
- LondonBlues
- Kontakt:
Pa sto vas poluamateri onda izbacuju i prvim pretkolima kako onda poluamatere ne mozete bar da dpbijete pa skupite koeficijent pa da budete i nositelj itd itd itd.rimljanin90 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:38Jeste momcino, kada drita s kosova i njima slicni igraju. Moze svaka ekipa iz top 4 u nasoj ligi igratiLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:35Pitanje za diveve: Da li stvarno mislite da budete prvaci da vam je zagarantovan nastup u ligaskoj fazi???
Daj nam sada ukupni skorLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:40Zadnjih 10 utakmicaNoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:36Čim sjašu kriminalci, u koje se kunete, iz saveza hoćemo.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:25
Pa sto ne udjete ne igrate? Koliko vam je ono koeficijent 4.000? Ili jos manje? Koliko ono nama? 12,500? Uzmi ubi pa se pistolj hajvanu jedan, guzice bi dali samo jedno pretkolo da prodjete a kamoli da se plasirate. Eto ta Craiova koja je vas 4-0 ubila nije prosla dalje a mi jesmo. Lijep dan ti zelim, da uzivas u pravom derbiju BiH danas.![]()
Ta ista Craiova je mlatnula prvu ekipu Rapida, mlatnula Mainza... Uostalom, mi smo mlatnuli vas, o čemu pričamo?![]()
Zrinjski 4 pobjede
U 5 sezona 100 bodova kasnite za nama. Zadnjih 10 godina mi imamo 6 titula. Pa bola Nodi je realniji od vas kad krene ulagat Mirviceve pare.
Brat hladno izvuče podatke koji njemu odgovaraju.
Misliš u ovih pet sezona u kojima vladaju oni koji mrze sve što ima veze s Bosnom i Hercegovinom i u kojima su nas pljačkali na način na koji se pljačka još samo u najgorim Afričkim državama? Ok.
Zajebani ste vi igrači, čim ste Hacken i Lincoln dobili. Nismo vam mi ni Hacken ni Lincoln.
- LondonBlues
- Kontakt:
Ukupni skor 23 pobjede SarajevaNoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:44Daj nam sada ukupni skorLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:40Zadnjih 10 utakmica
Zrinjski 4 pobjede
U 5 sezona 100 bodova kasnite za nama. Zadnjih 10 godina mi imamo 6 titula. Pa bola Nodi je realniji od vas kad krene ulagat Mirviceve pare.![]()
Brat hladno izvuče podatke koji njemu odgovaraju.![]()
![]()
![]()
Misliš u ovih pet sezona u kojima vladaju oni koji mrze sve što ima veze s Bosnom i Hercegovinom i u kojima su nas pljačkali na način na koji se pljačka još samo u najgorim Afričkim državama? Ok.
Zajebani ste vi igrači, čim ste Hacken i Lincoln dobili. Nismo vam mi ni Hacken ni Lincoln.![]()
Zrinjski 20 uz 20 remija uz gol razliku od 71-70 u korist Zrinjskog.
Vas je pljackao Borac a mi smo vas lagano ostavljali po 30 bodova iza sebe u sezonama prije ili su vas i tada pljackali?
Pa niste, vi ne mozete ni prvo pretkolo proci.
Pazi, vladaoci u BiH koji “mrze” BiH su za fudbal uradili sljedece:NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:44Daj nam sada ukupni skorLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:40Zadnjih 10 utakmica
Zrinjski 4 pobjede
U 5 sezona 100 bodova kasnite za nama. Zadnjih 10 godina mi imamo 6 titula. Pa bola Nodi je realniji od vas kad krene ulagat Mirviceve pare.![]()
![]()
![]()
Zajebani ste vi igrači, čim ste Hacken i Lincoln dobili. Nismo vam mi ni Hacken ni Lincoln.![]()
1. Kontinuitet igranja u grupama evrope Zrinjski x2, Borac x1
2. Dva puta proljece u klipskom fudbalu, Zrinjski 1x, Borac 1x
3. Osmina finala LK, Borac, mozda i Zrnjski pa onda i dalje
4. Hibridni tereni, skoro svi u PL BiH
5. Svi clanovi PL BiH igraju pod reflektorima
6. Represenaciju preuzemo Barbarez
7. Ozbiljna smijena generacije u reprezentaciji
8. Baraz za SP, uz malo srece se moglo i dirketno ma SP
itd. Itd. Itd…
Kako bi bilo da nisu mrzitelji, a da znamo, SA vedre i oblace a rezultata ni na mapi zadnjih 20godina
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zasto pokusavas da se pravdas, lopovi i lopovi, hdz-snsd. Smijesni ste jednostavno.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:51Ukupni skor 23 pobjede SarajevaNoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:44Daj nam sada ukupni skorLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:40
Zadnjih 10 utakmica
Zrinjski 4 pobjede
![]()
![]()
Vas je pljackao Borac a mi smo vas lagano ostavljali po 30 bodova iza sebe u sezonama prije ili su vas i tada pljackali?
zrinjski i borac nisu osteceni godinama, kradete, svi gledamo i opet se pravdate.
Za 15 godina necete da postojite, politicke qurve
- LondonBlues
- Kontakt:
Jedne sezone ste drasticno pokradeni i to ne od nas, a odma iduce ste poceli dogovarat kup. Kako vas Mirvic hendla sa placenim clancima i prekidnjem utakmica je za nepovjerovat blago receno. I danas imas likove koji su ubjedjeni da bi osvojili ligu prvaka ali eto Gigovic im ne da. Mi smo im krivi sto se ne prodajemo nego cvrsto stojimo iza svog kluba i imamo nekoga ko ce nas zastit dok vas vasi prodaju. Za 15 godina cemo biti jos jaci. Sve dok je Hrvata u BiH imat cemo i jak Zrinjski.bvsic je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:56Zasto pokusavas da se pravdas, lopovi i lopovi, hdz-snsd. Smijesni ste jednostavno.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:51Ukupni skor 23 pobjede SarajevaNoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:44
Daj nam sada ukupni skor![]()
![]()
![]()
zrinjski i borac nisu osteceni godinama, kradete, svi gledamo i opet se pravdate.
Za 15 godina necete da postojite, politicke qurve
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sarajevski velikani bi bili i gori od Borca samo da mogu doci na red. Ili bolje receno, pokazali su vec u proslosti..samo sto suoni krali, a nista opet nisu ucinili u europi za BiH. Ali doci ce i njihovih 5 minuta opet nazalost pa cemo onda pricat. Manite me se tog laznog postenja.
Necemo se sada praviti da dodju na poziciju Borca, mogu i na poziciji Zrinjskog, Bilbija rukometas prosle sezone npr.u svakom slucaju znamo svi kako je kada oni zajasututankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:08Sarajevski velikani bi bili i gori od Borca samo da mogu doci na red. Ili bolje receno, pokazali su vec u proslosti..samo sto suoni krali, a nista opet nisu ucinili u europi za BiH. Ali doci ce i njihovih 5 minuta opet nazalost pa cemo onda pricat. Manite me se tog laznog postenja.
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 21 dec 2025, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Strašan uspjeh u 2026. godini imati čak reflektore i hibridne terene.MikiPirs je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:52Pazi, vladaoci u BiH koji “mrze” BiH su za fudbal uradili sljedece:NoProfit je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:44Daj nam sada ukupni skorLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:40
Zadnjih 10 utakmica
Zrinjski 4 pobjede
![]()
![]()
1. Kontinuitet igranja u grupama evrope Zrinjski x2, Borac x1
2. Dva puta proljece u klipskom fudbalu, Zrinjski 1x, Borac 1x
3. Osmina finala LK, Borac, mozda i Zrnjski pa onda i dalje
4. Hibridni tereni, skoro svi u PL BiH
5. Svi clanovi PL BiH igraju pod reflektorima
6. Represenaciju preuzemo Barbarez
7. Ozbiljna smijena generacije u reprezentaciji
8. Baraz za SP, uz malo srece se moglo i dirketno ma SP
itd. Itd. Itd…
Kako bi bilo da nisu mrzitelji, a da znamo, SA vedre i oblace a rezultata ni na mapi zadnjih 20godina![]()
Dobro si napisao, tj. potvrdio ovo što sam ja napisao što se tiče klupskog fudbala u Bosni i Hercegovini. Dakle, samo Borac i Zrinjski.
Pa mrze Bosnu i Hercegovinu, ne znam zašto ti je to teško napisati bez navodnika. Jedan od njih je to čak i javno pisao, znaš ti koji.
Meni čak i godi kada vidim da smo ozbiljniji protivnik Zrinjskom od evropskih velikana poput Hackena, Lincolna i druge ekipe Rapida iz Beča.
- LondonBlues
- Kontakt:
Ta Bilbijina ruka im je mac sa dvije ostrice, od kako Rumunjima nisu svirali penal na istu situaciju protiv Bosne te Bilbijine ruke mnogi se ni ne sjecaju. S tim da ja se dam kladit da od Jelica niko ono nije trazio nego je covijek jednostavno iskoristio priliku da se opredjeli.MikiPirs je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:10Necemo se sada praviti da dodju na poziciju Borca, mogu i na poziciji Zrinjskog, bilboja rilometas prosle sezone npr. I svakom slucaju znamo svi kako je kada oni zajasututankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 13:08Sarajevski velikani bi bili i gori od Borca samo da mogu doci na red. Ili bolje receno, pokazali su vec u proslosti..samo sto suoni krali, a nista opet nisu ucinili u europi za BiH. Ali doci ce i njihovih 5 minuta opet nazalost pa cemo onda pricat. Manite me se tog laznog postenja.![]()
Trenutno korisnika/ca: FranckRibery i 17 gostiju.
.png)