A znate li ko je tu istu tribinu sa hipodroma u Butmiru, gdje je originalno i napravljena, na svojim rukama prenio na stadion 6.april ?jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 22:27Znamo to je ona Slavija od koje ste prenijeli prvu tribinu sebi na stadion sve sami svojim rukama, radnički.Argentina je napisao/la: ↑20 dec 2025, 21:42Slavija je starija od tvog kluba cca 40 godina i carsijski je klub za razliku od nekih koji se tako predstavljaju. Nastala u danasnjem hotelu Evropa, prvo igraliste im Metalac.Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:53Sad cemo preuzeti i Slaviju iz lukavice.
Izgradit cemo lukavicu kao teharan.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Paromlinac
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mali ce se boriti za minute u akademiji.convict35 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 21:15Vise ste glupi sa tim forama, vi ste svakako prodane k..ve koje nemaju pojma o desavanju u klubu i samo ko rasne k..ve sanjaju ko ce ih vise na...it i koliko ce im ko dublje zavuc.Ajlah je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:34Igrace za Sarajevo B svake sedmice prijateljske utakmice protiv istih protivnika sa kojima se trenutno takmiciConvicts1988 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:04Najbolje za njega je ostati u Čeliku, ako ništa do ljeta pa ako bude jaka ponuda iz vana može ići a svakako će i Čelik u PL za par mjeseci.
Standardan s 17 godina i igrati će nonstop što u Sarajevu ne bi nikako bio slučaj, a to je njemu u ovim godinama prioritet nad prioritetima, bar bi trebao biti. Može sam sebe upropastiti ako poleti za malo više novca.![]()
Pustite momka ima menadzera truhlog milionera i vi mislite da ce ga dat za sicu, hoce al malo sutra.Ko god bude izvalio gutu evropski i dobice dobrog igraca
Kupujemo skretnicare i saljemo ih kod ćelika
-
jurisicduska
- Kontakt:
Na kraju je kod vas završila i služila vas. To je u tom periodu bilo nespecifično za nedržavne i radničke projekte. Kao naravno i prepisivanje vlasništva nad državnom imovinom sportskom društvu, kao i poslijeratno upisivanje vlasništva UG Zeljeznicar. Svi radnički klubovi diljem svijeta su po tom poznati i ima još jedan specifikum. Poznati su po investitoru i po tom da im politika finansira infrastruktu.Paromlinac je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:03A znate li ko je tu istu tribinu sa hipodroma u Butmiru, gdje je originalno i napravljena, na svojim rukama prenio na stadion 6.april ?jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 22:27Znamo to je ona Slavija od koje ste prenijeli prvu tribinu sebi na stadion sve sami svojim rukama, radnički.
-
Paromlinac
A gdje je trebalo da zavrsi, kada je odluceno da se stadion rusi i da se gradi Bulevar Borisa Kidrica ? Mozda na Kosevu, bas bi se tamo dobro uklopila ? Kakva je trebalo da bude sudbina te tribine pa da se zbog nje ne kukumace nakon svih ovih decenija ? Inace, izgradjena je 1892. godine, napravili su je Austrijanci i sa nje su se gledale konjicke tke na hipodromu Butmir, a izgorjela je na svoj stoti rodjendan.jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:12Na kraju je kod vas završila i služila vas. To je u tom periodu bilo nespecifično za nedržavne i radničke projekte. Kao naravno i prepisivanje vlasništva nad državnom imovinom sportskom društvu, kao i poslijeratno upisivanje vlasništva UG Zeljeznicar. Svi radnički klubovi diljem svijeta su po tom poznati i ima još jedan specifikum. Poznati su po investitoru i po tom da im politika finansira infrastruktu.Paromlinac je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:03A znate li ko je tu istu tribinu sa hipodroma u Butmiru, gdje je originalno i napravljena, na svojim rukama prenio na stadion 6.april ?jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 22:27
Znamo to je ona Slavija od koje ste prenijeli prvu tribinu sebi na stadion sve sami svojim rukama, radnički.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Niko ne kukumace. Nego s obzirom da ste bili kontra režima i to čudno sta vam sve je sve rezim dao. Izgleda da je bolje bit kontra nego da te režim osnuje ko nas. Mi ništa hajrovali nismo. Vi zemlju, tribinu, sad opet tribine, renoviranja, otpise poreza, reprogram reprograma, zakon promijenise ima sjednica na YT, uleti Neka za licencu u zadnji momenat sad nedavno ko slag na tortu , visnja na šlag na tortu ili pogled na višnju na šlagu na torti Vijeće ministara vam da 100.000 km za izgradnju šampiona vi ne možete bit šampion ni u jednoj kategoriji, pa ni cicibanima. Bas čudno. Sad na kraju i investitor. Meni tu nešto ne štima. Mislim znam da je kod vas uvijek nešto tajno, tajna borba za titulu, tajni milionski transferi braće Alibasic, tajni investitori, ali čini mi ste da ste potajno i državni klub bar malo. Izvini ali ja sam takvog dojma. Možda griješim. Ali ovo su sve cinjenice.Paromlinac je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:24A gdje je trebalo da zavrsi, kada je odluceno da se stadion rusi i da se gradi Bulevar Borisa Kidrica ? Mozda na Kosevu, bas bi se tamo dobro uklopila ? Kakva je trebalo da bude sudbina te tribine pa da se zbog nje ne kukumace nakon svih ovih decenija ? Inace, izgradjena je 1892. godine, napravili su je Austrijanci i sa nje su se gledale konjicke tke na hipodromu Butmir, a izgorjela je na svoj stoti rodjendan.jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:12Na kraju je kod vas završila i služila vas. To je u tom periodu bilo nespecifično za nedržavne i radničke projekte. Kao naravno i prepisivanje vlasništva nad državnom imovinom sportskom društvu, kao i poslijeratno upisivanje vlasništva UG Zeljeznicar. Svi radnički klubovi diljem svijeta su po tom poznati i ima još jedan specifikum. Poznati su po investitoru i po tom da im politika finansira infrastruktu.Paromlinac je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:03
A znate li ko je tu istu tribinu sa hipodroma u Butmiru, gdje je originalno i napravljena, na svojim rukama prenio na stadion 6.april ?
Dobro mora ti se priznat ovo oko historije uvijek je lijepo pročitat.
Jel to funkcionise npr budete kontra jednog režima pa kad drugi dođe pogura vas pa vi opet budete kontra pa kad dođe treći pogura vas i sve tako. Mislim lukavo zaista.
Stvarno ste maloumi i nemate pojma da imate, ustvari da samo znate citat kako treba znao bi da je prije 10 dana potpisao ugovor na 3 duge godine i et on ce doc u vasu akademiju, Koja bahatost prodani navijaca tudzeg im klubamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 21:40O kakvim ti prodajama pricasconvict35 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 21:15Vise ste glupi sa tim forama, vi ste svakako prodane k..ve koje nemaju pojma o desavanju u klubu i samo ko rasne k..ve sanjaju ko ce ih vise na...it i koliko ce im ko dublje zavuc.
Pustite momka ima menadzera truhlog milionera i vi mislite da ce ga dat za sicu, hoce al malo sutra.Ko god bude izvalio gutu evropski i dobice dobrog igracada bi prodao igraca za neku veliku cifru mora imati dug ugovor i odlicnu olatu,neces nekog ko igra za 2000 sigurno prodat za milion. Kakve veze ima sto mu je menager truli milioner? Sto se ka.ranja tice vas nije hebao samo ko nije zelio
![]()
-
sakahuligana
- Kontakt:
To su prijateljstva neka koja manje vise nije bitno kako su nastala i koliko traju koja takodjer postoje i na drugoj strani i sta je tu lose svi smo onda zajedno cetnici bravo majmune evo bananaZutti je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:53Pa jbg, vodstvo grupe koju toliko braniš ti dovodi četnike u goste, a ostatak juga šuti. Šta je neispravno u tome da vas se onda nazove četnicima?sakahuligana je napisao/la: ↑19 dec 2025, 18:38qrac me boli normalno necu nikome ko je normalan opsovati al ko zasluzuje to opsovat cu mu sa zadovoljsvom , kao sto sam rekao u nekom od postova da se naziva neko cetnicima a koliko nas je izgubilo clanove familije od istih ( ni mjesto ni vrijeme ni tema da se to spominje al moram ) prvi ja i ja kad to cujem psovat cu na svaki cu mu post odgovarat takvom psovkomgh0stHZ je napisao/la: ↑19 dec 2025, 17:13Ja bih za ovo psovanje djece trajni ban dao, i nalupao negdje u mraku. @sakahuligana indijanac jedan kad budeš svoju djecu imao, znati ćeš kakva je to psovka mongoloidu glupi.
@admin da se pozabavi ovim slučajevima. Ima ljudi kojima je dijete preselilo i gade se na ovakve stvari.
Kasumovic se pita. Ugovor sa ćelikom je nebitan ako akademija odluci da im treba.convict35 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:36Stvarno ste maloumi i nemate pojma da imate, ustvari da samo znate citat kako treba znao bi da je prije 10 dana potpisao ugovor na 3 duge godine i et on ce doc u vasu akademiju, Koja bahatost prodani navijaca tudzeg im klubamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 21:40O kakvim ti prodajama pricasconvict35 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 21:15
Vise ste glupi sa tim forama, vi ste svakako prodane k..ve koje nemaju pojma o desavanju u klubu i samo ko rasne k..ve sanjaju ko ce ih vise na...it i koliko ce im ko dublje zavuc.
Pustite momka ima menadzera truhlog milionera i vi mislite da ce ga dat za sicu, hoce al malo sutra.Ko god bude izvalio gutu evropski i dobice dobrog igracada bi prodao igraca za neku veliku cifru mora imati dug ugovor i odlicnu olatu,neces nekog ko igra za 2000 sigurno prodat za milion. Kakve veze ima sto mu je menager truli milioner? Sto se ka.ranja tice vas nije hebao samo ko nije zelio
![]()
![]()
Ćetaljisakahuligana je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:48To su prijateljstva neka koja manje vise nije bitno kako su nastala i koliko traju koja takodjer postoje i na drugoj strani i sta je tu lose svi smo onda zajedno cetnici bravo majmune evo bananaZutti je napisao/la: ↑19 dec 2025, 19:53Pa jbg, vodstvo grupe koju toliko braniš ti dovodi četnike u goste, a ostatak juga šuti. Šta je neispravno u tome da vas se onda nazove četnicima?sakahuligana je napisao/la: ↑19 dec 2025, 18:38
qrac me boli normalno necu nikome ko je normalan opsovati al ko zasluzuje to opsovat cu mu sa zadovoljsvom , kao sto sam rekao u nekom od postova da se naziva neko cetnicima a koliko nas je izgubilo clanove familije od istih ( ni mjesto ni vrijeme ni tema da se to spominje al moram ) prvi ja i ja kad to cujem psovat cu na svaki cu mu post odgovarat takvom psovkom
- Shategabri
- Kontakt:
Koji god igrač se ovako dizao, nije uspio.convict35 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:36Stvarno ste maloumi i nemate pojma da imate, ustvari da samo znate citat kako treba znao bi da je prije 10 dana potpisao ugovor na 3 duge godine i et on ce doc u vasu akademiju, Koja bahatost prodani navijaca tudzeg im klubamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 21:40O kakvim ti prodajama pricasconvict35 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 21:15
Vise ste glupi sa tim forama, vi ste svakako prodane k..ve koje nemaju pojma o desavanju u klubu i samo ko rasne k..ve sanjaju ko ce ih vise na...it i koliko ce im ko dublje zavuc.
![]()
![]()
Koševo Zapad
- LondonBlues
- Kontakt:
Nema ni ovih Vicinih botova po forumu, nece ni oni bez love da pisu.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Nista se ne sekirajte, to je Borcev prirodni habit, nabicemo Zrinjski danas 3:0 u inat
a plata more bit bidne 
- Combattente87
- Kontakt:
Vicini botovi su u Sarajevu
Neka se u ostalim klubovima sve uredno isplaćuje i na vrijeme
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Jest,jest,iz FederacijeCombattente87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 08:58Vicini botovi su u SarajevuLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 08:28Nema ni ovih Vicinih botova po forumu, nece ni oni bez love da pisu.![]()
Neka se u ostalim klubovima sve uredno isplaćuje i na vrijemeSan svakog novinara iz fbih, da u drugom entitetu zahvali love...

vremenski ograničen link na sliku
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Navikli ste pobjeđivati najveći klub u BiH sa tri razlike.
Pa od 2022 nemate pobjede na domaćem terenu a i tad ste pokrali
1:7 gol razlika Borac Zrinjski na Gradskom od 2022.godine. unatoc suđenju
Borac Zrinjski 0:1
Borac Zrinjski 0:1
Borac Zrinjski 1:2
Borac Zrinjski 0:0
Borac : Zrinjski 0:3
Borac : Zrinjski 1:0
Borac : Zrinjski 1:5
Zadnjih 7 susreta na Gradskom a ova 1:0 pobjeda je bila na kaljuži zamjenskog terena
12 golova na suprot 3 gola Borca i ono će nekome tricu uvaliti jedino da se sklanjamo kao klubovi iz RS
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Slazem se ovo za novinare, odmah su poletjeli da napisu kako to nije regulisano...
Ni jedan od tih novinara se nije ogradio, a trebao je, da je informacija o isplati plata tacna i da ce se to regulisati u utorak, ali da nije naveden mjesec i godina u kojem ce taj utorak pasti...
Medjutim ko se sve bavi novinarstvom nista ne treba da cudi, ali se baca ljaga bez veze na dobro poslovanje kluba...
Mislim da bi Borac trebao protiv ovakvih napisa da poduzme pravne korake i da se tome konacno stane u kraj, cisto radi zastite integriteta kluba...
Ni jedan od tih novinara se nije ogradio, a trebao je, da je informacija o isplati plata tacna i da ce se to regulisati u utorak, ali da nije naveden mjesec i godina u kojem ce taj utorak pasti...
Medjutim ko se sve bavi novinarstvom nista ne treba da cudi, ali se baca ljaga bez veze na dobro poslovanje kluba...
Mislim da bi Borac trebao protiv ovakvih napisa da poduzme pravne korake i da se tome konacno stane u kraj, cisto radi zastite integriteta kluba...
- LondonBlues
- Kontakt:
Ja vjerujem da ce Bilbija danas da se oduzi za sve promaseno u zadnje 3 utakmice, pa ce da bude 
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, mnon46 i 44 gosta.