Daleko najveće ime koje bi došlo u našu ligu kao trener.
Veliko znanje i iskustvo, posebno zna raditi pod pritiskom, a i osvajati trofeje.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Daleko najveće ime koje bi došlo u našu ligu kao trener.
Ne znam otkud ta prica uopste da neko reketira? Odavno ispravnije glave nisu vodile grupu, pricalo se ovdje svasta za BHH, pa su odredjeni sklonjeni zauvijek zbog te nove ‘grupe’.Rivaldinho je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:08Amar je teski tvrdoglavi konj i nije bas da se nesto ikoga boji, a valjda postoje neki i organi vlasti kad ti neko projeti, udara, ucjenjuje itd.. Znaci ako nama pojedinci koji vjerujem i nisu na tribini uopste reketiraju i upravljaju klubom, onda ga treba njima i klub i ostavit.Pablo11 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:43Isto tako su otjerali Amara parolom, nije bas da ne smiju, ali eto.. Oni su najveci problem.tiagofaria25 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:00
Slavko je imao odlicne rezultate, ko zna zasto nije uspio osvojiti titulu zna sve. Tako da ti je glupa usporedba.
Iskreno ne mislim ( ai nadam se) da je to tako, a kao i svaki navijac, simpatizer i clan normalno da tesko podnosim stanje u kojem jesmo i svojim djelovanjem zelim konstruktivno pomoci grupi kojoj pripadamo.
A ako to zaista jeste tako, onda jedino sto nas odvaja od totalnog ponora je neko ko bi uzeo stvar u svoje ruke i vodio kao firmu. Mi drugu sansu i nacin nemamo..

Baš ispravne glave skidaju svojim igračima dresove. Šta je sljedeće? Pištoljima ganjati i pucati igrače kao u Ekvadoru?Pablo11 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 17:48Ne znam otkud ta prica uopste da neko reketira? Odavno ispravnije glave nisu vodile grupu, pricalo se ovdje svasta za BHH, pa su odredjeni sklonjeni zauvijek zbog te nove ‘grupe’.Rivaldinho je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:08Amar je teski tvrdoglavi konj i nije bas da se nesto ikoga boji, a valjda postoje neki i organi vlasti kad ti neko projeti, udara, ucjenjuje itd.. Znaci ako nama pojedinci koji vjerujem i nisu na tribini uopste reketiraju i upravljaju klubom, onda ga treba njima i klub i ostavit.
Iskreno ne mislim ( ai nadam se) da je to tako, a kao i svaki navijac, simpatizer i clan normalno da tesko podnosim stanje u kojem jesmo i svojim djelovanjem zelim konstruktivno pomoci grupi kojoj pripadamo.
A ako to zaista jeste tako, onda jedino sto nas odvaja od totalnog ponora je neko ko bi uzeo stvar u svoje ruke i vodio kao firmu. Mi drugu sansu i nacin nemamo..
Otprilike, tu je to negdje.Laudrup je napisao/la: ↑18 dec 2025, 20:33Baš ispravne glave skidaju svojim igračima dresove. Šta je sljedeće? Pištoljima ganjati i pucati igrače kao u Ekvadoru?Pablo11 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 17:48Ne znam otkud ta prica uopste da neko reketira? Odavno ispravnije glave nisu vodile grupu, pricalo se ovdje svasta za BHH, pa su odredjeni sklonjeni zauvijek zbog te nove ‘grupe’.Rivaldinho je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:08
Amar je teski tvrdoglavi konj i nije bas da se nesto ikoga boji, a valjda postoje neki i organi vlasti kad ti neko projeti, udara, ucjenjuje itd.. Znaci ako nama pojedinci koji vjerujem i nisu na tribini uopste reketiraju i upravljaju klubom, onda ga treba njima i klub i ostavit.
Ozbiljno se pricalo da od prodaje karata navijacka skupina uzima pare. Pa se upakovalo to kroz futsal. Ne znam da li je tacno, ali sa puno strana su te informacije dolazile.Pablo11 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 17:48Ne znam otkud ta prica uopste da neko reketira? Odavno ispravnije glave nisu vodile grupu, pricalo se ovdje svasta za BHH, pa su odredjeni sklonjeni zauvijek zbog te nove ‘grupe’.Rivaldinho je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:08Amar je teski tvrdoglavi konj i nije bas da se nesto ikoga boji, a valjda postoje neki i organi vlasti kad ti neko projeti, udara, ucjenjuje itd.. Znaci ako nama pojedinci koji vjerujem i nisu na tribini uopste reketiraju i upravljaju klubom, onda ga treba njima i klub i ostavit.
Ovo je za Real skupo i neisplativo (nama zadnje dvije tekme nije skupa bilo 5000 ljudi).NoDi80 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 18:14Zapad preko 10.000 kapacitet
Idealno rijesenje Grbavice je 25.000, 30.000 po uzoru na utakmicu Zeljeznicar Videoton
Navodno u sklopu zapada bi trebao biti klupski hotel koji ce imati sve potrebno za nas klub od teretane, bazena..
Drugog rijesenja nemamo i investitor je od krucijalnog znacaja
Samo Mirvica podrzati i mi smo na pravom putu
Obostrana korist je kljuc duge i uspjesne saradnje!
Podrska i manijacima nije sve crno kako neki pisu ima tu jako dobrih momaka i ovi mladji sto vode su super momci
Nek nista od toga nije tacno (nazalost dio jeste jer su do mene informacije dolazile od nasih), skidanjem dresova su pokazali svoj nivo primitivizma i klosarluka.MrkiMedo je napisao/la: ↑18 dec 2025, 22:35Sve te informacije su dolazile iskljucivo sa one strane i sve su te informacije redom plasirali pitari kako bi svoju sramotu prikrili. Vama svima na obraz koji tek tako pljujete po grupi i onima koji su dio iste. Cak i razumijem kada ljudi se bune za bakljade i slicno, ali govoriti kako neko uzima pare od kluba, kako je neko na platnoj listi pa ce to sve cak doci do tog da je grupa glavni krivac za ovakvo stanje u klubu. Tuzno kako lako nasjedate na spinove onih koji su slavili Vicu pa poslije slavili kup koji im je poklonio.
Vidjet cemo to su za sad samo navodi i nista potvrdjenoArgentina je napisao/la: ↑18 dec 2025, 22:12
Ovo je za Real skupo i neisplativo (nama zadnje dvije tekme nije skupa bilo 5000 ljudi).
Mi imamo pun stadion za Evropu samo. Ne treba nam vise od 15k. Ovo s jugom je top. Treba srediti istok i sjever, osposobiti za rente i vece prihode.
Hoteli, bazeni, teretane - jednog dana sa kampom napraviti van stadiona da se odvoji omladinski i seniorski tim. Da se ima internat za mlade igrace.
Jedan od navjecih problema klubaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 dec 2025, 19:42koji god trener da dodje ako iole rezultate ima, nemojte opet ds tjeramo
Nece. Nije potpisano sporazumno vec je on sam ponudio ostavku.
Da grupa naplacuje karte i pere ih kroz futsal jos nisam cuo, pa samo jedan covjek iz te iste grupe je pratio futsal do onog derbija. Grupa jeste imala upitnih stvari i ispada koji nisu trebali ali cesto zbog par specijalno glupih individualaca, a na celu grupe su nelosi ljudi koji nisu glupiMrkiMedo je napisao/la: ↑18 dec 2025, 22:35Sve te informacije su dolazile iskljucivo sa one strane i sve su te informacije redom plasirali pitari kako bi svoju sramotu prikrili. Vama svima na obraz koji tek tako pljujete po grupi i onima koji su dio iste. Cak i razumijem kada ljudi se bune za bakljade i slicno, ali govoriti kako neko uzima pare od kluba, kako je neko na platnoj listi pa ce to sve cak doci do tog da je grupa glavni krivac za ovakvo stanje u klubu. Tuzno kako lako nasjedate na spinove onih koji su slavili Vicu pa poslije slavili kup koji im je poklonio.
Ma nikakve info nisu dolazile, nego ovaj stalno pljuje grupu, vjerovatno im je nesto zamjerio nije bez razloga.f16 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 23:47Da grupa naplacuje karte i pere ih kroz futsal jos nisam cuo, pa samo jedan covjek iz te iste grupe je pratio futsal do onog derbija. Grupa jeste imala upitnih stvari i ispada koji nisu trebali ali cesto zbog par specijalno glupih individualaca, a na celu grupe su nelosi ljudi koji nisu glupiMrkiMedo je napisao/la: ↑18 dec 2025, 22:35Sve te informacije su dolazile iskljucivo sa one strane i sve su te informacije redom plasirali pitari kako bi svoju sramotu prikrili. Vama svima na obraz koji tek tako pljujete po grupi i onima koji su dio iste. Cak i razumijem kada ljudi se bune za bakljade i slicno, ali govoriti kako neko uzima pare od kluba, kako je neko na platnoj listi pa ce to sve cak doci do tog da je grupa glavni krivac za ovakvo stanje u klubu. Tuzno kako lako nasjedate na spinove onih koji su slavili Vicu pa poslije slavili kup koji im je poklonio.
Družeeee 8 godina istok zjapi prazan(poslovni prostor ispod tribine), neznalice i taldžije nedaju Želji naprijed. Pare su tu dobre ali nemaju tala i nema ništa od posla. Nek se svi gone u tri PM .. Samo investitor i to onaj koji će da vlada svojim novcem.Argentina je napisao/la: ↑18 dec 2025, 22:12Ovo je za Real skupo i neisplativo (nama zadnje dvije tekme nije skupa bilo 5000 ljudi).NoDi80 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 18:14Zapad preko 10.000 kapacitet
Idealno rijesenje Grbavice je 25.000, 30.000 po uzoru na utakmicu Zeljeznicar Videoton
Navodno u sklopu zapada bi trebao biti klupski hotel koji ce imati sve potrebno za nas klub od teretane, bazena..
Drugog rijesenja nemamo i investitor je od krucijalnog znacaja
Samo Mirvica podrzati i mi smo na pravom putu
Obostrana korist je kljuc duge i uspjesne saradnje!
Podrska i manijacima nije sve crno kako neki pisu ima tu jako dobrih momaka i ovi mladji sto vode su super momci
Mi imamo pun stadion za Evropu samo. Ne treba nam vise od 15k. Ovo s jugom je top. Treba srediti istok i sjever, osposobiti za rente i vece prihode.
Hoteli, bazeni, teretane - jednog dana sa kampom napraviti van stadiona da se odvoji omladinski i seniorski tim. Da se ima internat za mlade igrace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.