FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve dok navijači budu tjerali igrače da skidaju dresove, klub neće napraviti ozbiljan iskorak u bilo kojem smislu.
Pa to je demonstracija onih najnižih ruralnih metoda.
Čovječe, ti dođeš igraš 90 minuta i neko te natjera da skineš dres. Taj klub i ti navijači mene nikad ne bi više vodjeli tom dresu.
Ti isti navijači raspale bakljadu, naprave štetu klubu, koji pđaća kazne zbog toga redovno, a lafo oni nekoga tjeraju da skida dres zbog neke časti i poštenja.
Sve je izraženija činjenica da neki poluinteligentni bekani određuju pravila ponašanja. Jad i čemer..
Čovječe, ti dođeš igraš 90 minuta i neko te natjera da skineš dres. Taj klub i ti navijači mene nikad ne bi više vodjeli tom dresu.
Ti isti navijači raspale bakljadu, naprave štetu klubu, koji pđaća kazne zbog toga redovno, a lafo oni nekoga tjeraju da skida dres zbog neke časti i poštenja.
Sve je izraženija činjenica da neki poluinteligentni bekani određuju pravila ponašanja. Jad i čemer..
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Vazda sam govorio da treba ići na stadion i podržavati prije svega Želju, a ne balerine i ove uhljebe, od danas ne treba ni to. Oduzeti im jedini način na koji su sposobni da doðu do nekih para, a to je kupovina karata i rekvizita iz shopa. Ako Mirvić ne uðe u klub, sve i jednog koji su glasali protiv polahko ispred haustora pa po ušima. Mrtve vam ****.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Prije dvije godine kad smo u jednom dijelu bili u zoni ispadanja, price su kruzile grupa im daje podrsku, ne reaguju, mora da su u talu? Grupa zatrazi da se skinu dresovi ne valja ni to? Grupa obavi razgovor sa igracima ,ne valja ni to? Pa odlucite se koja je prava solucija.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nodi napiše da je najlakše Adžema otjerati a već u narednoj rečenici pita zašto su Radovac i Krpić izbačeni 
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Da je pametan da se nikad ne vrati, iako žalim za tim. Zadnji je koji je trebao da se naðe na transparentu na Jugu, i zadnji je prema kome se trebalo ovako karastrofalno postupiti. Na desetine ih je koji trebaju na red doći, ali jok… Od blata će se Brko praviti.mavi je napisao/la: ↑17 dec 2025, 19:24Nema potrebe ili što bi Brko rekao " eto Hin, oni su najpametniji, znaju šta rade".
Pa pitam zato sto je meni potpuno naopako da se izbace igraci u cetvrtom, petom koluRiquelme1921 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 19:50Nodi napiše da je najlakše Adžema otjerati a već u narednoj rečenici pita zašto su Radovac i Krpić izbačeni![]()
Sta su radili 3 mjeseca na pripremama?
Sto nisu izbaceni prije i ne bi ih imali na teretu?
Ovako plata redovno ide, a oni se ne koriste
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 dec 2025, 19:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- avalPacidoroP
- Kontakt:
To je to.BarbareZeljin je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:57Jedina utijeha u svemu ovome je sto se sad sirom otvorilo za ulazak Mirvica,i za temeljite promijene u klubu. A znajuci za sta smo sve u stanju usrati,ne bi me i to zacudilo.
Ovi sto ponovo postavljaju slike Amara,samo da kazem,sta god radio i kako god ego trenirao,jednu stvar smo trebali imati na pameti,a to je respekt i postovanje za sve sto je uradio. Taj covjek je volio Zelju,i to potvrdjuju i price igraca gdje ih je **** i stavljao im do znanja da je klub ispred njih. Sta je ljudi zasluzilo transparente a nikad ih nisu dobili.
Za nadati se da je ovaj put glas javnosti jači od klošara koji su protiv investitora..
Što se tiče Amara, sto puta sam rekao, da je to najgora parola ikad napisana od grupe.
Još dugo duuuuuugo će se njegovo ime spominjati, toliki je uticaj imao ,i najveće uspjehe ostavio u klubu iza sebe.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
E bas je u ovoj situaciji bitno obaviti razgovor bas sa igracima koji se svakako ne pitaju nista.Pablo11 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 19:50Prije dvije godine kad smo u jednom dijelu bili u zoni ispadanja, price su kruzile grupa im daje podrsku, ne reaguju, mora da su u talu? Grupa zatrazi da se skinu dresovi ne valja ni to? Grupa obavi razgovor sa igracima ,ne valja ni to? Pa odlucite se koja je prava solucija.
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
Jedino mi je žao ove djece. Dvojici je bio i zvanični debi za Klub. Oni nisu ništa krivi. Ako su i pokazivali kvalitet na treningu najdalje su do klupe dogurali.
Jesi to ti Pejicu,trebalo vas je i nalupati josZhustri je napisao/la: ↑17 dec 2025, 19:46Sve dok navijači budu tjerali igrače da skidaju dresove, klub neće napraviti ozbiljan iskorak u bilo kojem smislu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Klub da ima viziju, mudrost i strategiju Gojak i Korora bi davno dobili sansuAhmedNurudin je napisao/la: ↑17 dec 2025, 19:59Jedino mi je žao ove djece. Dvojici je bio i zvanični debi za Klub. Oni nisu ništa krivi. Ako su i pokazivali kvalitet na treningu najdalje su do klupe dogurali.
Svraki su mogli dati sansu umjesto strucnog staba koji ce biti otjeran
Nadam se da ih nece sad skloniti u stranu i da ih nisu samo gurnuli u vatru zadnju utakmicu zbog pritiska navijaca
Takodjer se nadam da se razmotre Efendic, Ibraheem, Mujkic, Babaluk, Dragovic, Freeman, Omerbasic…
Sad je sve na toj skupstini i bez investitora mi cemo propasti ko Celik
Sreca je nasa samo sto nas ima puno i navijaci podrzavaju klub finansijski, inace davno bi propali u drugu ligu, jer smo bas neozbiljan klub u kojem amaterizam prevladava
Zeljo se mora mijenjati iz korijena i to je neophodno
Jedino ime i grb kluba treba da ostanu isti, a sve ostalo je neminovno da bi se konacno uozbiljili
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 dec 2025, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Šta treba da ih miluju po svilenoj kosici !? 8 utakmica bez pobjede, 4/24 boda, to je najmanje što mogu da skinu dresove. Nadam se ulasku investitora i da niko osim ovih omladinaca neće ostat u klubuZhustri je napisao/la: ↑17 dec 2025, 19:46Sve dok navijači budu tjerali igrače da skidaju dresove, klub neće napraviti ozbiljan iskorak u bilo kojem smislu.
Za prvom na polusezoni zaostajemo vise nego prosle sezone na kraju - bravo Adzem i Uprava koja ga je dovela.
Mladi igraci - odigrali 30 minuta i to zadnje kolo polusezone i dvojica pokazali da imaju slifa i potencijala
Napadac - kojem smo se radovali, bez komentara
Igraci koji su dosli?!
Skupatina je nada i cudno sto cu reci, oni su svijetla tacka ako dovedu i prihvate investitora.
Basic i Coric su Klop za Adzema i kompaniju, pa vi vidite sta nam je Uprava dovela.
Legendarna izjava: Poceli smo nekome smetati, mi samo sebi smetamo. Ne znam koja tekma da se medjusobno sudaramo u duelima gdje nema protivnika.
Mladi igraci - odigrali 30 minuta i to zadnje kolo polusezone i dvojica pokazali da imaju slifa i potencijala
Napadac - kojem smo se radovali, bez komentara
Igraci koji su dosli?!
Skupatina je nada i cudno sto cu reci, oni su svijetla tacka ako dovedu i prihvate investitora.
Basic i Coric su Klop za Adzema i kompaniju, pa vi vidite sta nam je Uprava dovela.
Legendarna izjava: Poceli smo nekome smetati, mi samo sebi smetamo. Ne znam koja tekma da se medjusobno sudaramo u duelima gdje nema protivnika.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Lokomotifa
- Kontakt:
Najveći je mit da kao Željin DNK je ono što nama treba. Pa nas syebaše ovi što imaju Željin DNK. Pogledajte Željinog Dervišija i ponašanje mu na pressici, pa on poslije ovoga više ni granap ne može voditi. Pogledajte Željinog Adžema i šta je uradio od kluba za 6 mjeseci, pa frajer nas devastirao. Ko god kaže da su i ove dvije utakmice protiv Sloge i Radnika Adžemove, jesu, jer to su njegovi igrači i njegova bezidejna i nikakva igra.
Sanine ulazi u klub što je prije moguće i molim te kloni se ovih što imaju Željin DNK, ispast ćemo u drugu ligu. Dovedi nam trenera stranca, a pola ekipe po mogućnosti ako može da budu iz Afrike i Južne Amerike, da se ne bave ovim našim mahalaštinama.
A ovi salčini, tunovići i slični su posebna tema. Oni nemaju Željin DNK, oni mrze klub, jer ovakve odluke u zadnjih 7-8 mjeseci može donositi samo neko ko ne voli klub i želi mu sve najgore. Mrsh iz svetinje.
Sanine ulazi u klub što je prije moguće i molim te kloni se ovih što imaju Željin DNK, ispast ćemo u drugu ligu. Dovedi nam trenera stranca, a pola ekipe po mogućnosti ako može da budu iz Afrike i Južne Amerike, da se ne bave ovim našim mahalaštinama.
A ovi salčini, tunovići i slični su posebna tema. Oni nemaju Željin DNK, oni mrze klub, jer ovakve odluke u zadnjih 7-8 mjeseci može donositi samo neko ko ne voli klub i želi mu sve najgore. Mrsh iz svetinje.
Zadnja izmjena: Lokomotifa, dana/u 17 dec 2025, 20:21, ukupno mijenjano 3 puta.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- VibeTribeX
- Kontakt:
Skidanje dresova djeci je užasan potez.perodeformero je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:35Zamisli imaš 17 18 godina i narkomansko **** gabarita ofingera sa tribine ti kaže skini dres, a prva ti utakmica, pa jehbo bih mu mrtvu majku to bi zadnji put kad bi kročio na taj stadion nogom. I da li je to taj DNK ili je neka zabuna u pitanju
Oni ono fol bitni
Karne realno sve i jedan
U ovoj situaciji djecu maltretiraju
Sta jadni Vedo nije uradio sve na golu
Da mu se onako vraća
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ima za njega lafe da bude i direktor i trener i predsjednik i sve, velik si klub radi njegaValter je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:52Naravno da ima, sjeverna, istočna i zapadna tribina, mjesto gdje su i ostali navijači Želje.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:47KimJongEsmer je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:20Brko vrati se molimo te ko Boga. Sve ti je oprošteno
onaj transparent nam nije trebao
ima mjesta za njega
ogriješili ste dusu nad njim.
nek crknu dusmani, najjaci smo
- dubioza144
- Kontakt:
A koliko je Adzem bio ponosan i sretan sto je dovodio sam i birao sam ove igrace
Ne moze svako bit lider
12:40
12:40
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Jednostavno, ako imaš neka očekivanja po pitanju uspjeha kluba, onda to zaboravi sve dok seljačke metode budu sastavni dio pokušaja da se nešto riješi.delinjo je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:03Jesi to ti Pejicu,trebalo vas je i nalupati josZhustri je napisao/la: ↑17 dec 2025, 19:46Sve dok navijači budu tjerali igrače da skidaju dresove, klub neće napraviti ozbiljan iskorak u bilo kojem smislu.
To diktiraju krkani, koji ni u svojoj kući nemaju mira.
Zeljin dnka treba da bude, ali da ima kvalitetLokomotifa je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:18Najveći je mit da kao Željin DNK je ono što nama treba. Pa nas syebaše ovi što imaju Željin DNK. Pogledajte Željinog Dervišija i ponašanje mu na pressici, pa on poslije ovoga više ni granap ne može voditi. Pogledajte Željinog Adžema i šta je uradio od kluba za 6 mjeseci, pa frajer nas devastirao. Ko god kaže da su i ove dvije utakmice protiv Sloge i Radnika Adžemove, jesu, jer to su njegovi igrači i njegova bezidejna i nikakva igra.
Znaci Dzeko, Osim i tako ti
Ovo ostalo osim djece Zeljine je poptuno nebitno
Mi smo jedni velikan u regionu koji ne moze prisustiti igraca poput Bajica, pa i Dzeko bi dosao da smo ozbiljni
Cim nas je odbio Bajic koji je kategorija igraca u Europi izmedju C i E znaci da smo bas neozbiljni
Dok Zvezda, Dinamo dovode reprezentativce Hrvatske, Austrije, Srbije mi to mozemo sanjati i to je jedna velika razlika
Da smo ozbiljni sad bi nam Dzeko ili Bajic bili sa Kororom u napadu, sad bi nam Pjanic ili neki kvalitetan vezni bio sa Gojakom i iznjedrili bi sa klasom kvalitetne omladince
Imali bi lidere i potencijale
Ovako imamo samo potencijal koji nema lidera
Sto se tice kluba ista stvar imamo potencijal, ali klub treba lidera i to je investitor
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 dec 2025, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Djecu su trebali izdvojiti sa strane. Mislim na Sabica, Kolica, Gojaka i Kororu. Oni nemaju veze sa ovim sramotnim nizom. Njih nije trebalo dirati i to je greska.
Al ove ostale gownare koji vec 8 kola brukaju Zeljin dres je trebalo davno postrojiti i poniziti sa skidanjem dresova. Jos su dobro prosli. Manijaci imaju preveliko razumjevanje i toleranciju za tu bagru.
Đubrad bezobrazna prima platu da bi brukali ovaj klub
Al ove ostale gownare koji vec 8 kola brukaju Zeljin dres je trebalo davno postrojiti i poniziti sa skidanjem dresova. Jos su dobro prosli. Manijaci imaju preveliko razumjevanje i toleranciju za tu bagru.
Đubrad bezobrazna prima platu da bi brukali ovaj klub
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 dec 2025, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bonton, bordobijelisampion, VibeTribeX i 38 gostiju.