41 igrac pod ugovorom,6 trenera u strucnom stabu,malo li je.perodeformero je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:09I sad su investitora očekuje da iskešira ove raskide ugovora, pa ovdje četiri mirvića trebaju najmanje za početak
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Brko iz druge galaksije!
Slazem se,Gojak ce kod svakog normalnog trenera imat znacajnu minutazu.Nabijemo na kuraacc Adzema i nestrucni stab.MrAmarOsim je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:10Ja se fakat nadam da će Gojak ostati. Mali je strašan. I da, da nabijem na neku stvar one koji su mi ovdje protestovali kad sam rekao da bih volio 4-3-3 sa vezom Ismail - Gojak - Milošević. Ova veza ako se uigra na pripremama će naredne polusezone pregaziti sve i jedan vezni red ove lige.
Brko iz druge galaksije!
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Zasto Ismail?MrAmarOsim je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:10Ja se fakat nadam da će Gojak ostati. Mali je strašan. I da, da nabijem na neku stvar one koji su mi ovdje protestovali kad sam rekao da bih volio 4-3-3 sa vezom Ismail - Gojak - Milošević. Ova veza ako se uigra na pripremama će naredne polusezone pregaziti sve i jedan vezni red ove lige.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Jel adzeme admire objasni nam strucnjace kako gojak nije minute dobio a laik koji pogleda trening vidi da dijete ima kvalitet. Jel zoharu jedan pisam ti se u tvoju strucnost i tebi i ovim neznalicama, mrs svi amateri. Bitno je menadzerima gladit m.uda yebo Zelju.
Nemaš potrebe razumjevati njegovo mišljenje. Uloga hulahopke i jeste da trola, Željo mu na zadnjem mjestuBarbareZeljin je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:08Ko je sastavio ekipu bolan. Ko se busao da je ovo njegov tim i da mu ne treba,ko je dovodio napadace koji daju golove.
Mozes dovesti najboljeg trenera na svijetu ako ti je ovo selekcija igraca,nemas se cemu nadati.
Ok postujem svacije misljenje,ali hajde malo razmislite sta pisete. Adzem nije tu ali ovo je sve Adzemov rucni rad i posljedice njegove demagogije i igranja Amara Osima.
Jebbo vam Kadrija mrtve svima,od trenera,strucnog staba,uprave,svima,SVIMA!
Brko iz druge galaksije!
Bas tako, a normalni navijaci se pitaju 0%, svoje posteno plate sjednu i odgledaju. Evo kad se samo sjetim Evropu smo kupovali na +40 fizicki i to po jednu kartu - u 21. stoljecu. Zato bojkotovat treba, ne vidim drugaciji nacin da se ista promijeni. Pa nek idu oni placenici nek harlaucu.zeljovolimte je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:09Normalni navijaci su krivi jer podrzavaju, placaju karte, clanske, godisnje.. i finansiraju ovo sve.F1921B je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:07Ma cirkusanti brate, nego ne mogu da vjerujem da raja ne konta da su na platama. Ne pricam nista napamet, u zlatna vremena ne bi niko do trafike smio otic, a kamo li glumit manekena po instagramu. A sad je sve rastaljeno, a mi normalni gledamo unistavanje kluba
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Svi klub napustite i nodi forum napusti!
Svima ce nam bolje krenuti
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Samo da se KANA ne vrati do skupstine,inace smo ga popusili za sva vremenaavalPacidoroP je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:15Svi klub napustite i nodi forum napusti!
Jedina sansa da se ovo ispravi donekle je da svi u skupstini dignu ruku za invesitora.Toliko su sranja napravili u ove cetiri godine da je to najmanje sto mogu uradit.Sve drugo je ravno katastrofi.Uz sve to,niko nesmije ostat u klubu,ni Dino Pekic.Ovo je jedno leglo uhljeba,neznalica,luzerski mentalitet je prisutan u svakom cosku kluba,pocev od prvog tima do pjetlića.INVESTITOR i SVE RASCERAT!
Brko iz druge galaksije!
Necu napustiti pogotovo mi neces ti reci
Koliko pojma nemas dovoljno govori cinjenica da ti je adzem za sve kriv
Povrsni ljudi koji vide na 10 metara, a na 50 im ostaje sve ono sto je bilo do tih 10 metara
Koliko pojma nemas dovoljno govori cinjenica da ti je adzem za sve kriv
Povrsni ljudi koji vide na 10 metara, a na 50 im ostaje sve ono sto je bilo do tih 10 metara
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 dec 2025, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Brko vrati se molimo te ko Boga. Sve ti je oprošteno
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
Gojak vrlo lako može postati Adžemov Al Jaber. Trebao bi objasniti zašto je svojevremeno u sredini počinjao stoper, zašto je igrao sa dva špica zbog "nedostatka" veznjaka. Ali kao i sve drugo odlaskom iz Kluba se ne spominje.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
I ovog Kolica ako cita nabijem na neku stvar za guranje malog koji ne moze u svom selu igrati.
Sta nam uradi Adzeme, psihijatrija ce i nama trebati ne samo njemu.
Sta nam uradi Adzeme, psihijatrija ce i nama trebati ne samo njemu.
Fk Željezničar.
Veliki potencijal, za voditi grill
Nije Adžem ništa kriv, nego uprava koja ga je dovela u 2025.-oj
Nadamo se Mirviću sada da rastjera sve od uprave do igrača
Nadamo se Mirviću sada da rastjera sve od uprave do igrača
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 49 gostiju.