NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
nema sumnje da će se chiefsi vratiti u playoff i tamo biti ozbiljni kontenderi, ali više je nego očito da mahomes pada. to je već dvije godine očigledno, a čak se to i onu sezonu prije kada su uzeli titulu dalo naslutiti
vidjećemo, vjerovatno će se tek za dvije godine moći definitivno reći u kojem smjeru to ide. ja kod njega definitivno ne vidim taj fanatizmus tipa bradyja, cr7, novaka i njima sličnih ali možda se varam
vidjećemo, vjerovatno će se tek za dvije godine moći definitivno reći u kojem smjeru to ide. ja kod njega definitivno ne vidim taj fanatizmus tipa bradyja, cr7, novaka i njima sličnih ali možda se varam
Imate li vi neku fantasy nfl ligu i imate li nagrade na kraju,koliko je kotizacija?Pitam za dogodine posto sam novi ovdjejestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:11nema sumnje da će se chiefsi vratiti u playoff i tamo biti ozbiljni kontenderi, ali više je nego očito da mahomes pada. to je već dvije godine očigledno, a čak se to i onu sezonu prije kada su uzeli titulu dalo naslutiti
FC Barcelona
Arsenal FC
NBA:OKC & BKN
New England Patriots & Green Bay Packers
Arsenal FC
imaju dvije lige, prvu igra nekolicina nas već 12-13 godina, druga postoji nešto kraće. kotizacija je časna pionirska da će se ozbiljno igrati a nagrada je da te edo upiše u neku svoju tabelu i napiše da si pobijedio na sreću i da je ustvari on bio najbolji
Ok,hvalajestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2025, 23:10imaju dvije lige, prvu igra nekolicina nas već 12-13 godina, druga postoji nešto kraće. kotizacija je časna pionirska da će se ozbiljno igrati a nagrada je da te edo upiše u neku svoju tabelu i napiše da si pobijedio na sreću i da je ustvari on bio najbolji
FC Barcelona
Arsenal FC
Arsenal FC
Bude li mjesta u drugoj ligijestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2025, 23:10imaju dvije lige, prvu igra nekolicina nas već 12-13 godina, druga postoji nešto kraće. kotizacija je časna pionirska da će se ozbiljno igrati a nagrada je da te edo upiše u neku svoju tabelu i napiše da si pobijedio na sreću i da je ustvari on bio najbolji
FC Barcelona
Arsenal FC
Arsenal FC
obično bude, moraš pitati ove momke koji igraju u toj ligi
Kako da ne. Zato smo Elmo, mig i ja uvijek u playoffu, jer smo najsretniji, a Blah Blah nikad jer je najnesretniji. Malo morgen.
Ima nešto i u aktivnosti, praćenju, taktici. Blah Blah nije ulazio godinama u playoff, jer ima 4 moves po sezoni. A ima još takvih.
Sreća ima faktor, ali ne veći nego u ostalim sportovima/igrama.
Meni je fascinantno kako ti sa sigurnošću neke stvari tvrdiš, da neko sa strane to čita prvi put odmah bi povjerovao.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Najvjerovatnije ce biti. imacemo te u vidu kad krene nova sezona tamo negdje u augustu. Nasa liga se igra na Sleeper-u.Markinhio je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:57Bude li mjesta u drugoj ligijestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2025, 23:10imaju dvije lige, prvu igra nekolicina nas već 12-13 godina, druga postoji nešto kraće. kotizacija je časna pionirska da će se ozbiljno igrati a nagrada je da te edo upiše u neku svoju tabelu i napiše da si pobijedio na sreću i da je ustvari on bio najbolji
Mozephillies je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:34Najvjerovatnije ce biti. imacemo te u vidu kad krene nova sezona tamo negdje u augustu. Nasa liga se igra na Sleeper-u.Markinhio je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:57Bude li mjesta u drugoj ligijestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2025, 23:10imaju dvije lige, prvu igra nekolicina nas već 12-13 godina, druga postoji nešto kraće. kotizacija je časna pionirska da će se ozbiljno igrati a nagrada je da te edo upiše u neku svoju tabelu i napiše da si pobijedio na sreću i da je ustvari on bio najbolji
FC Barcelona
Arsenal FC
Arsenal FC
Ha ha, gledam snimak kauboja i vikinga i kraj trece cetvrtine, idu reklame i pocinje cetvrta cetvrtina lavova i ovnova
Sou.
noćas seahawks-rams, ako ramsi pobijede imaju skoro siguran bye a stafford MVP a za seahawkse i darnolda je ovo idealna prilika da svima pokažu da su stvarni kontenderi, bilo bi dobro gledati ali bojim se da mi šanse da to napravim nisu baš sjajne 
ne sjećam se kad je TNF zadnji puta bio ovako obećavajući
Najbolja tekma kola, zasluzuje subotu ili nedelju vece, ali haj.jestamaji je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:19noćas seahawks-rams, ako ramsi pobijede imaju skoro siguran bye a stafford MVP a za seahawkse i darnolda je ovo idealna prilika da svima pokažu da su stvarni kontenderi, bilo bi dobro gledati ali bojim se da mi šanse da to napravim nisu baš sjajne
Dobra je i za vikend utakmica Packers-Bears
FC Barcelona
Arsenal FC
Arsenal FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.