Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fudbalska Evropa drhti od Zrinskog, a tifo Evropa također drhti od UMrlih. 
Shategabri je napisao/la: ↑17 dec 2025, 12:11Zamišljam mentalni sklop ovih što se motkama za lopate i krampe ganja i gleda da razbije nekom glavu jer navija za drugi klub![]()
Ma pitanje dana je kada će neko ponovo izgubiti glavu, pa ćemo se svi čudom čuditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Combattente87
- Kontakt:
Ja koliko znam Nermin Nikšić ne radi na pijaci....!?Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 dec 2025, 10:51Ako ih uzme investitor čitaj kralj najzdravijeg goveđeg mesa onda zaslužuju da dobiju nadimak Govedari ili Stočari. Pa kada smo mi Pijačari mogu i oni jer su direktno invlolvirani u biznis koji ih finansira![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Camo Ctoka Ckretnicu Cpasava
-
sakahuligana
- Kontakt:
@ajlah vodja tvoje kcerke
Stvarno ljudi bas ste nerealni , budite malo objektivni u tim vasim smrdljivim jadnim zivotima zatrovanim , to sto su vas Ultrasi tukli gdje su stigli nije razlog da ne mozete realno reci svaka cast momcima sto su stali u Poljskoj bilo kojoj ekipi , mi smo binde **** nemamo akciju vec 20 godina napali smo sa Rahmetlijama bus skripara od 15 momaka pobjegli su ludi smo bas hahahaha
Stvarno ljudi bas ste nerealni , budite malo objektivni u tim vasim smrdljivim jadnim zivotima zatrovanim , to sto su vas Ultrasi tukli gdje su stigli nije razlog da ne mozete realno reci svaka cast momcima sto su stali u Poljskoj bilo kojoj ekipi , mi smo binde **** nemamo akciju vec 20 godina napali smo sa Rahmetlijama bus skripara od 15 momaka pobjegli su ludi smo bas hahahaha
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nemojte ovog iznad citirati, slučajno mu jedan komentar pročitam i nemam napretka mjesec
-
sakahuligana
- Kontakt:
jel nisam upravu mrtve ti jbem
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Stvarno je sramotno čitati kakvi likovi blamiraju Manijake
Ovakva dijagnoza nije bila na forumu, odavno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:19nemojte ovog iznad citirati, slučajno mu jedan komentar pročitam i nemam napretka mjesec
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Oni nit su clanovi Manijaka, nit imaju ikakve veze, al i ti si ocito neki digitalacThreeplanetrees je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:26Stvarno je sramotno čitati kakvi likovi blamiraju Manijake
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 17 dec 2025, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Šamo Šaka Šelješčare Špašava
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Nemam pojma vidim mu nick sam se tako predstavlja. Još se uživio u navijačke pričeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:32Oni nit su clanovi Manijaka, nit imaju ikakve veze, al i ti si ocito neki digitalacThreeplanetrees je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:26Stvarno je sramotno čitati kakvi likovi blamiraju Manijake
-
sakahuligana
- Kontakt:
Eto vi ste , ispravite me gdje sam pogrijesio ako ima gdje za te navijacke price i belaje vi navijaci nja mozete se tjesit samo da nije tako , grbavica imas pp ,
@grbavčarhraakkkk neustrasivi huligan iz šipova prepravio post kad je shvatio da je @šakapolumenta vodja manjejaka 
Kao što rekoh već par puta. Parola o papcima potpuno pogodila ciljanu skupinu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pogodila drit'o u ajlaha, dusku i noprofita.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
sakahuligana
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
da je barem 18+ pa da se isplati našamaratiPendulum je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:27Ovakva dijagnoza nije bila na forumu, odavno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:19nemojte ovog iznad citirati, slučajno mu jedan komentar pročitam i nemam napretka mjesec![]()
-
sakahuligana
- Kontakt:
jesam i sta sad ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 dec 2025, 14:06da je barem 18+ pa da se isplati našamaratiPendulum je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:27Ovakva dijagnoza nije bila na forumu, odavno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:19nemojte ovog iznad citirati, slučajno mu jedan komentar pročitam i nemam napretka mjesec![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.

.png)