Euroliga 2025/26

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

arelinho
Kontakt:

Re: Euroliga 2025/26

Post Postao/la arelinho » 16 dec 2025, 22:54

VensanKasel je napisao/la:
16 dec 2025, 22:50
Fenerbahče - Panathinaikos na kraju utakmice nesportska po svim pravilima Baldwin sa leđa pokušava da faulira Nunna koji ga je prošao , sudije sviraju običan faul . Ataman traži izazov naravno , sudije gledaju snimak i mjenjaju odluku u nesportski faul .

Hapoel - Crvena Zvezda ista situacija , Butler sa leđa faulira Bryanta koji ga je prošao plus je bio zadnji igrač , isto sudije sviraju običan faul . Itudis izazov , sudije gledaju i kontra svih pravila ostaju pri prvoj odluci običan faul .

Kako ?
Jesu iste sudije bile?

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 16 dec 2025, 22:59

arelinho je napisao/la:
16 dec 2025, 22:54
Fenerbahče - Panathinaikos na kraju utakmice nesportska po svim pravilima Baldwin sa leđa pokušava da faulira Nunna koji ga je prošao , sudije sviraju običan faul . Ataman traži izazov naravno , sudije gledaju snimak i mjenjaju odluku u nesportski faul .

Hapoel - Crvena Zvezda ista situacija , Butler sa leđa faulira Bryanta koji ga je prošao plus je bio zadnji igrač , isto sudije sviraju običan faul . Itudis izazov , sudije gledaju i kontra svih pravila ostaju pri prvoj odluci običan faul .

Kako ?
Jesu iste sudije bile?
Jesu brate , teleportirali se . Barem u tvom mozgu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 16 dec 2025, 23:02

DRHAUSE je napisao/la:
13 dec 2025, 09:12
Partizan Zvezda jedna obična namještaljka. Lažne povrede Zvezde pred utakmicu su bile dobar signal. Ovako se mrtvi Partizan drži u životu.
Opet obična nameštaljka . Radili telefoni , Netanyahu zvao Vučka , povratak u Izrael poslije toliko vremena ne smije se izgubiti .

Pa samo budala nije primjetila ručnu kod Butlera na kraju utakmice , lafo gubi lopte i promašuje trojke sa 9 metara , baš ofirno ...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 dec 2025, 23:21

16 dec 2025, 22:59
arelinho je napisao/la:

Kako ?
Jesu iste sudije bile?
Čisto sudijsko uvjerenje. Čuj kako dvije iste situacije sa različitim sudijama su drugačije dosuđene. Opet si počeo da lupetaš po ovoj temi kao kad si stalno branio Partizan iako su goli k ove sezone.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 16 dec 2025, 23:48

16 dec 2025, 23:02
DRHAUSE je napisao/la:
Partizan Zvezda jedna obična namještaljka. Lažne povrede Zvezde pred utakmicu su bile dobar signal. Ovako se mrtvi Partizan drži u životu.
Opet obična nameštaljka . Radili telefoni , Netanyahu zvao Vučka , povratak u Izrael poslije toliko vremena ne smije se izgubiti .

Pa samo budala nije primjetila ručnu kod Butlera na kraju utakmice , lafo gubi lopte i promašuje trojke sa 9 metara , baš ofirno ...
Sto ne uporedis 3 faula u napadu u prvom poluvremenu sto su sudili Zvezdi i onaj faul u napadu Tajrika nad Grejemom, koji je dosudjen kao faul odbrane, dakle kos i dodatno slobodno?

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 dec 2025, 00:03

arelinho je napisao/la:
16 dec 2025, 23:21
16 dec 2025, 22:59
arelinho je napisao/la:

Jesu iste sudije bile?
Čisto sudijsko uvjerenje. Čuj kako dvije iste situacije sa različitim sudijama su drugačije dosuđene. Opet si počeo da lupetaš po ovoj temi kao kad si stalno branio Partizan iako su goli k ove sezone.
Kakvo sudijsko uvjerenje , kad imaš jasno propisana pravila ?

Ja branio Partizan ? Vrati moje postove , većinom kritika . Pisao sam i da je vrijeme da Žoc da ostavku .
Da igrači totalno zabušavaju .

Jedino sam ih hvalio da i pored velikih serija protivnika na kraju dobiju utakmicu , mislim da su 5 utakmica tako dobili što je stvarno za ogromnu pohvalu .

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 dec 2025, 00:09

Sanfrancisco je napisao/la:
16 dec 2025, 23:48
16 dec 2025, 23:02
DRHAUSE je napisao/la:

Sto ne uporedis 3 faula u napadu u prvom poluvremenu sto su sudili Zvezdi i onaj faul u napadu Tajrika nad Grejemom, koji je dosudjen kao faul odbrane, dakle kos i dodatno slobodno?
Ja pišem o utakmici Hapoel - Crvena Zvezda .
Partizan - Crvena Zvezda nisam gledao , bio na team buildingu , znaju se prioriteti .

Koliko sam čitao na SPORTKLUB-u , sudijska greška jer je bio faul u napadu Tajrika , ali da Obradović nije tražio izazov , ispravi me ako griješim .

Za 3 faula u napadu , koja utakmica ?

Ako je Partizan , mislim da znam za onaj jedan što sam vidio isto na SPORTKLUB-u , Nwora udara rukom Washingtona u napadu , po tebi nije faul ili ?

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 dec 2025, 00:21

Realno Saša Obradović je odlično postavio utakmicu , Hapoel prangijao trojke . Butler mašina , ali jedina greška Saše što ga nije ranije odmorio .

Loše građenje , posebno Oturua .
Kad se vrati Rivero i Bolomboy biće 5 centara , a najbolje igraju kada je Ojeleye centar .

Kalinić ne zaslužuje ovoliku minutažu , sve je sporiji i sve više lopti gubi . Večeras odličan u odbrani ...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 dec 2025, 11:45

Zvezda je vrlo moguće zajebala sezonu puštanjem Partizanu. Izgubili su momentum, veza igrača i Obradovica nije ista.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 17 dec 2025, 14:15

17 dec 2025, 00:21
Realno Saša Obradović je odlično postavio utakmicu , Hapoel prangijao trojke . Butler mašina , ali jedina greška Saše što ga nije ranije odmorio .

Loše građenje , posebno Oturua .
Kad se vrati Rivero i Bolomboy biće 5 centara , a najbolje igraju kada je Ojeleye centar .

Kalinić ne zaslužuje ovoliku minutažu , sve je sporiji i sve više lopti gubi . Večeras odličan u odbrani ...
Govorim za 3 faula u napadu u prvom poluvremenu koja su sudjena Zvezdi protiv Hapoela. Jedan od njih Odzeleju nidje veze, jer se protivnicki igrac kretao u bloku. Kod faula odbrane u derbiju sto je sudjen Grejemu na prodor Tajrika, grejem je stajao van odbrambenog kruga sa obe noge na parketu. Sudjen je faul odbrane i priznat kos Tajriku i dodatno slobodno. U odlucujecem napadu u derbiju Nvora krece u prodor, Tajrik izbija loptu nogom i ona dolazi do igraca Partizana koji organizuje kontru iz koje Partizan poentira. Vasington radi dva flopinga i dobija 2 faula.....itd itd..
Ali nebitno sve....sinoc Zvezdi sude od 5 napada zaredom, u tri napada faul u napadu koji uopste nisu postojali, jer su se odbrambeni igraci ili kretali u bloku ili bili unutar kruga. E sad bez obzira na sve bilo je gresaka sudijskih i na stetu Izraelaca i ko je kriv Zvezdi da najbolji suter Hapoela Brajant stoji 5 puta sam kao duh na sutu za 3 poena. Gubitak koncetracije.....
Idemo dalje...protiv Virtusa konacno igra i Moneke...

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 dec 2025, 20:04

Vincent is back, napokon.
Nije ga dugo bilo, po meni jedan od najboljih centara Evrope, evo ga ponovo sa Lasom.

Kakav je luksuz imao Real Madrid, i Laso, da uz Tavaresa ima jednog ovakog igraca.

Laso malo zarotirao roster Kai Jones napokon vidio neke minute, Swider odigrao nesto mozda na njih bude vise racunao od Kokoskova.

Dobra igra na teskom gostovanju u prvom poluvremenu.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 dec 2025, 21:44

Jel realno da Kalates ne zna položiti?
Koševo Zapad

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 dec 2025, 22:09

Kakva katastrofa za Vuciceve blizance. Zvezda koja je pod Obradovicem izgledala vrlo dobro pusti Partizan da bi ih digla iz provalije i sama završi u njoj, dok Partizanu nema spasa.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 dec 2025, 22:31

Obavezno ostaviti Ocokoljića , vidi se da je igračima gušt igrati i da se niko ne dere na njih , nema namrgođene face pored linije .

20 razlike od Virtusa kući izgubiti , od Virtusa koji u gostima ima 1-7 , kakav gušt :salut:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 dec 2025, 22:34

stanje redovno, Virtus uzima Partizana u Beogradu, treca godina zaredom
Don't believe the hype.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 dec 2025, 22:34

Nema pomoci ekipi koja je lose konstruisana i koja je ovisna o jednom igracu kao ni jedan drugi tim u EL.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 5 gostiju.