Euroliga 2025/26

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

arelinho
Kontakt:

Re: Euroliga 2025/26

Post Postao/la arelinho » 16 dec 2025, 22:54

VensanKasel je napisao/la:
16 dec 2025, 22:50
Fenerbahče - Panathinaikos na kraju utakmice nesportska po svim pravilima Baldwin sa leđa pokušava da faulira Nunna koji ga je prošao , sudije sviraju običan faul . Ataman traži izazov naravno , sudije gledaju snimak i mjenjaju odluku u nesportski faul .

Hapoel - Crvena Zvezda ista situacija , Butler sa leđa faulira Bryanta koji ga je prošao plus je bio zadnji igrač , isto sudije sviraju običan faul . Itudis izazov , sudije gledaju i kontra svih pravila ostaju pri prvoj odluci običan faul .

Kako ?
Jesu iste sudije bile?

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 16 dec 2025, 22:59

arelinho je napisao/la:
16 dec 2025, 22:54
Fenerbahče - Panathinaikos na kraju utakmice nesportska po svim pravilima Baldwin sa leđa pokušava da faulira Nunna koji ga je prošao , sudije sviraju običan faul . Ataman traži izazov naravno , sudije gledaju snimak i mjenjaju odluku u nesportski faul .

Hapoel - Crvena Zvezda ista situacija , Butler sa leđa faulira Bryanta koji ga je prošao plus je bio zadnji igrač , isto sudije sviraju običan faul . Itudis izazov , sudije gledaju i kontra svih pravila ostaju pri prvoj odluci običan faul .

Kako ?
Jesu iste sudije bile?
Jesu brate , teleportirali se . Barem u tvom mozgu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 16 dec 2025, 23:02

DRHAUSE je napisao/la:
13 dec 2025, 09:12
Partizan Zvezda jedna obična namještaljka. Lažne povrede Zvezde pred utakmicu su bile dobar signal. Ovako se mrtvi Partizan drži u životu.
Opet obična nameštaljka . Radili telefoni , Netanyahu zvao Vučka , povratak u Izrael poslije toliko vremena ne smije se izgubiti .

Pa samo budala nije primjetila ručnu kod Butlera na kraju utakmice , lafo gubi lopte i promašuje trojke sa 9 metara , baš ofirno ...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 dec 2025, 23:21

16 dec 2025, 22:59
arelinho je napisao/la:

Kako ?
Jesu iste sudije bile?
Čisto sudijsko uvjerenje. Čuj kako dvije iste situacije sa različitim sudijama su drugačije dosuđene. Opet si počeo da lupetaš po ovoj temi kao kad si stalno branio Partizan iako su goli k ove sezone.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 16 dec 2025, 23:48

16 dec 2025, 23:02
DRHAUSE je napisao/la:
Partizan Zvezda jedna obična namještaljka. Lažne povrede Zvezde pred utakmicu su bile dobar signal. Ovako se mrtvi Partizan drži u životu.
Opet obična nameštaljka . Radili telefoni , Netanyahu zvao Vučka , povratak u Izrael poslije toliko vremena ne smije se izgubiti .

Pa samo budala nije primjetila ručnu kod Butlera na kraju utakmice , lafo gubi lopte i promašuje trojke sa 9 metara , baš ofirno ...
Sto ne uporedis 3 faula u napadu u prvom poluvremenu sto su sudili Zvezdi i onaj faul u napadu Tajrika nad Grejemom, koji je dosudjen kao faul odbrane, dakle kos i dodatno slobodno?

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 dec 2025, 00:03

arelinho je napisao/la:
16 dec 2025, 23:21
16 dec 2025, 22:59
arelinho je napisao/la:

Jesu iste sudije bile?
Čisto sudijsko uvjerenje. Čuj kako dvije iste situacije sa različitim sudijama su drugačije dosuđene. Opet si počeo da lupetaš po ovoj temi kao kad si stalno branio Partizan iako su goli k ove sezone.
Kakvo sudijsko uvjerenje , kad imaš jasno propisana pravila ?

Ja branio Partizan ? Vrati moje postove , većinom kritika . Pisao sam i da je vrijeme da Žoc da ostavku .
Da igrači totalno zabušavaju .

Jedino sam ih hvalio da i pored velikih serija protivnika na kraju dobiju utakmicu , mislim da su 5 utakmica tako dobili što je stvarno za ogromnu pohvalu .

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 dec 2025, 00:09

Sanfrancisco je napisao/la:
16 dec 2025, 23:48
16 dec 2025, 23:02
DRHAUSE je napisao/la:

Sto ne uporedis 3 faula u napadu u prvom poluvremenu sto su sudili Zvezdi i onaj faul u napadu Tajrika nad Grejemom, koji je dosudjen kao faul odbrane, dakle kos i dodatno slobodno?
Ja pišem o utakmici Hapoel - Crvena Zvezda .
Partizan - Crvena Zvezda nisam gledao , bio na team buildingu , znaju se prioriteti .

Koliko sam čitao na SPORTKLUB-u , sudijska greška jer je bio faul u napadu Tajrika , ali da Obradović nije tražio izazov , ispravi me ako griješim .

Za 3 faula u napadu , koja utakmica ?

Ako je Partizan , mislim da znam za onaj jedan što sam vidio isto na SPORTKLUB-u , Nwora udara rukom Washingtona u napadu , po tebi nije faul ili ?

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 dec 2025, 00:21

Realno Saša Obradović je odlično postavio utakmicu , Hapoel prangijao trojke . Butler mašina , ali jedina greška Saše što ga nije ranije odmorio .

Loše građenje , posebno Oturua .
Kad se vrati Rivero i Bolomboy biće 5 centara , a najbolje igraju kada je Ojeleye centar .

Kalinić ne zaslužuje ovoliku minutažu , sve je sporiji i sve više lopti gubi . Večeras odličan u odbrani ...

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.