Bil ti da smo na njihovom mjestu ? Kad pogledas sad njih, ko su im vlasnici kakve se pare obrcu i sta su postigli time ?perodeformero je napisao/la: ↑15 dec 2025, 19:09U komsiluku ti juniorska ekipa trenutno vise vrijedi nego kompletan prvi tim Zelje, eto sta se radi, ljudi imaju regeneracijske treninge za kadetsku ekipugodrina je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:14Mene vala malo strah tog investitora. Samo pogledam u komsiluk i vidim sta se radi. Pogotovo me strah jer smo u fazonu evo druze uzmi nas, tvoji smo.
Imam osjecaj da bi od 10 ponuda izabrali neki sljam. Daj Boze da se varam, da taj lik ako dodje da mu cilj bude jak i uspješan klub pa nek uzima pare na igracima posle LP utakmica.
Bas je atmosfera haman pa ocajna u klubu.
Jedino sto mi daje nadu je sto se spominje Nijaz. Valjda je ovaj Mirvic neki normalni a ne egomanijak i ovisnik o nekim ajlama poturama i slicne robe.
Oni su savrsen primjer za dzaba ti i pare kad ne znas. Normalno je da ce imat uspjeha ponekad u ovih desetak godina ili koliko vec al trebalo je i moralo daleko vise.
Znam ja @nodi sta mi sve nemamo. Nisam ja tvrdo protiv tog nekog imaginarnog investitora samo kazem da ne mora striktno to odma znacit titule, slavu i oblake.
Mi smo uz sav taj potencijal koji imamo do sad bukvalno morali imat bolju situaciju a nismo ne jer nemamo investitora nego jer nemamo znanja. Ne treba nama ba investitor da kaze da od tri ovogodišnja napadaca nema hajra, da od desetak novih igraca i 3 trenera godisnjeg nema hajra.
Sve je x puta lakse kad imas para ali bgm kvalitetan rad i znanje bi moglo donijet nesto. A mi konstantno lutamo ponavljamo greske.
Volio bi ja da je ovaj lik ok, da ima zelju da uspije, da ima plan i viziju, da na kraju hoce da bude bolji od brata.
Na hajr.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)