FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 27 apr 2011, 08:50

kinder_jaje je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:moze li zeljo osvojit kup al realno mislim sa ovakvom igrom koju pruza u zadnje vrijeme
Yes We Can - Obama :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: e jbga pitam ozbiljno
Yes We Can(ABis) :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 apr 2011, 08:56

bilinopolje je napisao/la:e buraz da ti ja kazem navijac celika sam nije mi puno cener opste to sto ce neko iz zenice gledati besplatno tekmu neznaci da neko iz sarajeva nece u zenici gledati besplatno jeli tako ....a 10km nebi bio problem, da je to bilo receno prije 7 dana da se zna a ne ovako 13 buseva popunjeno i sada karta 10km iskreno .jeli to realno pitam iskljucivo navijace zelje koji idu na gostovanja i znaju sta je to ....pozdrav iz uzavrelog grada
Sta reci, ne određujemo mi cijenu grupa TM je predložila da ulaz bude besplatan (sto je i logicno jer dva puta poslije kupa igramo na bilinom), ali ovi levati iz uprave nisu prihvatili ili se nisu dogovorili ... :oops:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 apr 2011, 09:05

Generalno nisam previse upucen u igrace Celika,ne zanimaju me previse ali znam da kroz igre imaju solidnu ekipu sa par imena koja posjeduju kvalitet,znam i da igraju otvoreno u zadnje vrijeme...mislim da smo kvalitetniji i da u dvije utakmice mozemo dobiti ovaj duel.Jedini problem je nas sistem igre koji je procitan,pa sada ovisi puno od naseg raspolozenja u tom sistemu odnosno od postavke igre protivnicke ekipe...Nema nesto puno ni nacina a ni vremena da se ponesto promijeni oko nase igre,vjerujem i racunam da ce nasi biti posebno motivisani i da ce trenutnim nadahnucem uspjeti vec u prvoj utakmici nesto znacajnije uraditi...Ne smijemo vise komotno ulaziti u utakmicu kao sto se desavalo u zadnje vrijeme na Grbavici,i mislim da ce to biti glavni zadatak Amara Osima,da motivise igrace na taj neki ratnicki,borbeni nacin...
Potrebno je vise nego ikada da neki nasi glavni igraci budu nadahnuti u ovim duelima,da ih ponese utakmica i da daju ono najbolje sto mogu,u tom slucaju nas kvalitet ce doci do izrazaja u odnosu na Celik...Celik treba ispostovati na terenu,ali mi bi trebali biti ti koji ce da se razmasu.
Optimista sam,a ono sto je do nas je da u sto vecem broju dodjemo i damo podrsku nasem voljenom klubu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 27 apr 2011, 09:28

Samo da im nebude klempa za ovo kup je nas :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 apr 2011, 09:38

BLU SKY je napisao/la:
Neće ne brini se ;)
Čelik Zenica 1945

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 apr 2011, 09:45

BLU SKY je napisao/la:
Oni samo navijaju NE STAMPAJU MAJE

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 27 apr 2011, 09:48

FCS-FCS je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
Razligu sa rasprave o finalu kupa, rjesavajte svoje probleme sa zalizanim i nestankom hrenovki u gradu :o :roll:
Zadnja izmjena: scorpion, dana/u 27 apr 2011, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 27 apr 2011, 09:53

FCS-FCS je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
Jbg mi bar imamo za sta stampat, dok vi mozete istampati : Mirza odlazi,uprava napolje, ostalo je samo ime,hocemo titulu,nema struje, jedemo hrenovke itd :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 apr 2011, 10:04

Realno, Čelik je došao u rijetku priliku da se bori za neki pehar u okviru BH fudbala, ta činjenica im daje dodatni motiv. Vidi se da je u Zenici klubska euforija, koja odavno nije zabilježena. Velike zasluge za to ima Abdulah Ibraković, koji je u Amara Osima i onoga trenera Zvijezde (ne mogu se sjetiti kako se zove) , najbolji i nekako najtemeljitiji fudbalski stručnjak u našoj liZi... :D Znači tog Ibrakovića cijenim maksimalno. Onda Nermin Šabić, reprezentativac, Bosanac, patriota...to sam se uvjerio gledajući nedavno jedan prilog u kojem je Nermin pokazao duboke emocije prema prije svega Bosni i Hercegovini, a onda i prema fudbalu. Zaključak je da u Zeničkom klubu počinje da vlada fudbal i sportski duh, to me raduje. Treba Bosni i Hercegovini jak FK Čelik.

Sva ta motivisanost FK Čelika da pobijedi Želju u dva navrata može našem Želji biti dodatni motiv. Pa da ih pobijedimo i vamo i tamo, da im damo motiva da napreduju u svom jačanju, u nadi da će nas nekada u budućnosti pobijediti. Mislim da je sve moguće, ali ukoliko se na Grbavici ponovi FK Sloboda ili NK Široki, onda možemo govoriti o značajnom padu forme. Mislim da Amar takav luksuz sebi neće dozvoliti. Ipak sudeći prema utakmici sa Veležom, rekao bih da je igra popravljena i da su odčepili golgeteri. Lazo bi ga trebao zavuć Čeliku, a i Stančeski je zreo da zabije ili asistira...

Dakle želim pobjedu, želim da Željo pokaže da je jači od Čelika i da uzmemo taj Ćup. A ako Čelik osvoji kup, nije ni to kraj Svijeta. Ono što nebih želio, to su kojekakvi "navijački" ispadi.

8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 27 apr 2011, 10:08

AYAN je napisao/la:Realno, Čelik je došao u rijetku priliku da se bori za neki pehar u okviru BH fudbala, ta činjenica im daje dodatni motiv. Vidi se da je u Zenici klubska euforija, koja odavno nije zabilježena. Velike zasluge za to ima Abdulah Ibraković, koji je u Amara Osima i onoga trenera Zvijezde (ne mogu se sjetiti kako se zove) , najbolji i nekako najtemeljitiji fudbalski stručnjak u našoj liZi... :D Znači tog Ibrakovića cijenim maksimalno. Onda Nermin Šabić, reprezentativac, Bosanac, patriota...to sam se uvjerio gledajući nedavno jedan prilog u kojem je Nermin pokazao duboke emocije prema prije svega Bosni i Hercegovini, a onda i prema fudbalu. Zaključak je da u Zeničkom klubu počinje da vlada fudbal i sportski duh, to me raduje. Treba Bosni i Hercegovini jak FK Čelik.

Sva ta motivisanost FK Čelika da pobijedi Želju u dva navrata može našem Želji biti dodatni motiv. Pa da ih pobijedimo i vamo i tamo, da im damo motiva da napreduju u svom jačanju, u nadi da će nas nekada u budućnosti pobijediti. Mislim da je sve moguće, ali ukoliko se na Grbavici ponovi FK Sloboda ili NK Široki, onda možemo govoriti o značajnom padu forme. Mislim da Amar takav luksuz sebi neće dozvoliti. Ipak sudeći prema utakmici sa Veležom, rekao bih da je igra popravljena i da su odčepili golgeteri. Lazo bi ga trebao zavuć Čeliku, a i Stančeski je zreo da zabije ili asistira...

Dakle želim pobjedu, želim da Željo pokaže da je jači od Čelika i da uzmemo taj Ćup. A ako Čelik osvoji kup, nije ni to kraj Svijeta. Ono što nebih želio, to su kojekakvi "navijački" ispadi.

8-)

Nema pravo nastupa

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 apr 2011, 10:11

AYAN je napisao/la:Realno, Čelik je došao u rijetku priliku da se bori za neki pehar u okviru BH fudbala, ta činjenica im daje dodatni motiv. Vidi se da je u Zenici klubska euforija, koja odavno nije zabilježena. Velike zasluge za to ima Abdulah Ibraković, koji je u Amara Osima i onoga trenera Zvijezde (ne mogu se sjetiti kako se zove) , najbolji i nekako najtemeljitiji fudbalski stručnjak u našoj liZi... :D Znači tog Ibrakovića cijenim maksimalno. Onda Nermin Šabić, reprezentativac, Bosanac, patriota...to sam se uvjerio gledajući nedavno jedan prilog u kojem je Nermin pokazao duboke emocije prema prije svega Bosni i Hercegovini, a onda i prema fudbalu. Zaključak je da u Zeničkom klubu počinje da vlada fudbal i sportski duh, to me raduje. Treba Bosni i Hercegovini jak FK Čelik.

8-)
Stančeski i Jamak nemaju pravo nastupa u KUP utakmicama, jer su već igrali u istim za Borac i Čelik.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 27 apr 2011, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 apr 2011, 10:12

Sto ne vratite lovu raji za one maje...bilo bi posteno . Plus lajbe poslije veleza ;) ;)izgleda da je ona milja za trans bila kap na punu casu
Kad par vasih likova tipa nikad izvini-banovan i slicni razgule sa nase teme ili bar budu rega i normala isto ce se desiti i na ovom vasem forumu. Do tada procitajte par postova vasih likova kod nas u zadnja 24 h i prestanite glumiti fgr

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 27 apr 2011, 10:14

Raja zapamtite dobro šta ću vam reći,
sutra ( četvrtak ) ćemo rastočiti Čelika, znači ono protiv Dinama je bila nula, kako ćemo sutra odigrati.
Zašto? Zato što je ovo utakmica u kojoj osvajamo trofej, svi smo svjesni da nema ništa od titule, a pogotovo igrači, tako da će izginuti na terenu, a znaju da mogu odigrati dobro samo im treba motiva.

S druge strane, sjetim se uvijek onog finala sa Slobodom 3-1, kad je Burek pogodio prečku s pola terena ( jedini put u karijeri :D ) tada smo bili odron od ekipe, ali kad su istrčali na teren kao da je Manchester istrčao, pregazili smo ih.

Ja vjerujem da će tako biti i sutra , jer ako ovdje ne daju sve od sebe onda stvarno ne znam kad će.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 apr 2011, 10:18

FCS-FCS je napisao/la:Sto ne vratite lovu raji za one maje...bilo bi posteno . Plus lajbe poslije veleza ;) ;)izgleda da je ona milja za trans bila kap na punu casu
Kad par vasih likova tipa nikad izvini-banovan i slicni razgule sa nase teme ili bar budu rega i normala isto ce se desiti i na ovom vasem forumu. Do tada procitajte par postova vasih likova kod nas u zadnja 24 h i prestanite glumiti fgr
Ama i bez maja, mi smo uvijek spremni za Želju dati cenera, bar znamo da to ide Želji. No, da te nešto tampi: Je li istina da je umjesto premija za Vaše igrače, nakon što se gledali tekmu na Koševu na onom kino-platnu, lovu klepio Blekson za odlazak na utakmicu LP u Milanu?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 apr 2011, 10:21

FCS-FCS je napisao/la:Sto ne vratite lovu raji za one maje...bilo bi posteno . Plus lajbe poslije veleza ;) ;)izgleda da je ona milja za trans bila kap na punu casu
Sve teme ,što se nalaze na ovom Forumu, su vlasništvo ovog Foruma. To da je neka tema nečija ili nečijih navijača, to je smiješno. Pitari, Manijaci i drugi imaju svoje posebne forume, na koje mogu doći samo oni... Zato ukoliko je tebi stalo da uživaš u rečenicama pitarskih umova, bez mješanja drugih, onda furaj na forum FK Sarajeva, ako ti to dozvole. I de ba okanite se više tih dječijih bubica...Vaša tema, naša tema.

FGR je prije svega neko ko se razumije u pravila foruma i ko se drži tih normativa, a sudeći po tome da ti govoriš o Vašim i Našim temama na forumu SportSport.ba, nebih rekao da si ikako pročitao pravila foruma, a kamo li da si FGR... ;)
Željo i samo Željo...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 apr 2011, 10:23

avlami97 je napisao/la: Stančeski i Jamak nemaju pravo nastupa u KUP utakmicama, jer su već igrali u istim za Borac i Čelik.
Ok moja greška... pratim dešavanja koliko mogu... pa eto izgleda da nisam dovoljno "mogao" da pratim... :)

U glavnom hoćemo pobjedu.
Željo i samo Željo...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 apr 2011, 10:25

AYAN je napisao/la:
Sve teme ,što se nalaze na ovom Forumu, su vlasništvo ovog Foruma. To da je neka tema nečija ili nečijih navijača, to je smiješno. Pitari, Manijaci i drugi imaju svoje posebne forume, na koje mogu doći samo oni... Zato ukoliko je tebi stalo da uživaš u rečenicama pitarskih umova, bez mješanja drugih, onda furaj na forum FK Sarajeva, ako ti to dozvole. I de ba okanite se više tih dječijih bubica...Vaša tema, naša tema.

FGR je prije svega neko ko se razumije u pravila foruma i ko se drži tih normativa, a sudeći po tome da ti govoriš o Vašim i Našim temama na forumu SportSport.ba, nebih rekao da si ikako pročitao pravila foruma, a kamo li da si FGR... ;)
To je "tvoj" rekao prvi njemu:
scorpion je napisao/la:Razligu sa rasprave o finalu kupa, rjesavajte svoje probleme sa zalizanim i nestankom hrenovki u gradu :o :roll:
Čelik Zenica 1945

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 apr 2011, 10:29

avlami97 je napisao/la:
Ama i bez maja, mi smo uvijek spremni za Želju dati cenera, bar znamo da to ide Želji. No, da te nešto tampi: Je li istina da je umjesto premija za Vaše igrače, nakon što se gledali tekmu na Koševu na onom kino-platnu, lovu klepio Blekson za odlazak na utakmicu LP u Milanu?
jest jest..istina je
u bordo dresu sa mepas reklamom na istom ...jasuci slovenacki bager a u dzepu mu milion evra od kloca

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 apr 2011, 10:38

Nimla_RZ je napisao/la: To je "tvoj" rekao prvi njemu:
Ja sam govorio općenito.
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Hrasno15, sebalos i 65 gostiju.