Boston Celtics

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Citizen-X
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la Citizen-X » 18 apr 2011, 04:34

zguzise me seltiksi za 2 gajbe pive hebo ih otac u kadilakima :mrgreen: :lol:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2011, 12:16

Ray Allen with the clutch three pointer - ce da moze
Carmelo Anthony for a win - nece da moze

[youtube][/youtube]

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 22 apr 2011, 10:42

Citizen-X je napisao/la:zguzise me seltiksi za 2 gajbe pive hebo ih otac u kadilakima :mrgreen: :lol:

:mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 26 apr 2011, 11:24

4:0.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

monsteR.
Kontakt:

Post Postao/la monsteR. » 26 apr 2011, 11:44

MaGiCa je napisao/la:Ray Allen with the clutch three pointer - ce da moze
Carmelo Anthony for a win - nece da moze

[youtube][/youtube]
Koja sreća stvarno, Allen rules. :)
"Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't."

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 27 apr 2011, 08:28

slika

Dajte Miami da se igramoooooooo igramoooooo igramooooooooo :mrgreen: :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

monsteR.
Kontakt:

Post Postao/la monsteR. » 27 apr 2011, 08:29

Haha, jedva čekam mečeve protiv Celticsa. Biti će odlični i uz to naravno LBJ će riješiti večinu mečeva. :)

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 27 apr 2011, 08:31

slika

Game Time!! Let's go Celtics!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

monsteR.
Kontakt:

Post Postao/la monsteR. » 27 apr 2011, 09:05

Stvarno Dream-Team meč, jedva čekam susrete!

Let's go Heat, Let's go! :)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 27 apr 2011, 11:20

ma stisnuti u odbrani, jako, muski i to je to... :mrgreen:

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 27 apr 2011, 12:16

Dajem ovdje prednost Bostonu. KG ce staviti u dzep Bosha. Wade je klasa, LBJ je zvijer, ali ga u zavrsnici nema, dok svi znamo kakvi su clutch igraci Allen i PP. Boston ima Ronda kojeg nema ko cuvati, jos ako se vrati Shaq. Jednom rijecju, bice drama!!!
Allez

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 apr 2011, 16:23

Ammare je napisao/la:Dajem ovdje prednost Bostonu. KG ce staviti u dzep Bosha. Wade je klasa, LBJ je zvijer, ali ga u zavrsnici nema, dok svi znamo kakvi su clutch igraci Allen i PP. Boston ima Ronda kojeg nema ko cuvati, jos ako se vrati Shaq. Jednom rijecju, bice drama!!!
James ce cuvati Ronda ko da gledam ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 apr 2011, 16:29

monsteR. je napisao/la:Biti će odlični i uz to naravno LBJ će riješiti večinu mečeva. :)

Znaci Boston u 6 utakmica maksimalno :D

Bice ovo odlicna serija...na samom pocetku play offa sam nekako vise bio za Miami na istoku ali sad polako stvari dolaze na svoje...zeleni se vracaju u formu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 apr 2011, 16:32

adnan24 je napisao/la:
monsteR. je napisao/la:Biti će odlični i uz to naravno LBJ će riješiti večinu mečeva. :)

Znaci Boston u 6 utakmica maksimalno :D

Bice ovo odlicna serija...na samom pocetku play offa sam nekako vise bio za Miami na istoku ali sad polako stvari dolaze na svoje...zeleni se vracaju u formu.
da,da inace nisu pobjedili New York nego Anthonya :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 apr 2011, 16:35

L-Train je napisao/la:
da,da inace nisu pobjedili New York nego Anthonya :mrgreen:

Nebitno...evidentno je da su Rondo i PP na putu da se vrate u svoju staru formu,Allen je uvijek tu negdje kao i KG a uz povratak 2 O'Neala oni su veoma opasni .

Po toj logici i Lakersi igraju samo protiv Paula pa vidis kako se muce...ovo je nba play off i svaka pobjeda od 4-0 je za respekt

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 apr 2011, 17:41

Rondo će biti prevaga Big3 vs Big3 & Rondo logično je ko će pobjedit.Žao mi Brona opet će ga RR izbacit drugu godinu zaredom :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 apr 2011, 20:10

LBJ MVP je napisao/la:Rondo će biti prevaga Big3 vs Big3 & Rondo logično je ko će pobjedit.Žao mi Brona opet će ga RR izbacit drugu godinu zaredom :?
Nebi se ja kladio u to , ipak je ovo Wade-ova ekipa , a Wade za razliku od Lebrona zna kako se pobjedjuje favorit u playoff-u . Ako budu igrali da Lebron i donekle Bosh nose igru Miami-a u 3/4 , a Wade preuzme 4/4 onda imaju velike sanse.
Zamisli samo pick and roll Wade - Lebron - STRASNO :!: , Jedina mahna je sto vecinom uzme Wade loptu a Lebron stoji bna trici i obrnuto :roll: .

Neznam koja to 2 igraca mogu braniti pick and roll da lebron stoji kao visoki pick kao centar a da je Wade play , po fizickoj snazi i skill-u ova dva igraca mislim da je to neodbranjiv napad :!: , Moze neka vrsta zone , pa zivis i umires od Lebronovog sutasa poludistance koji nebi bio cuvan , neznam nije Lebron niej neki shuter , ali otvorene suteve mislim da bi igrac za kojeg se prodaje morao pogoditi ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 apr 2011, 20:16

Kobe Bryant je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Rondo će biti prevaga Big3 vs Big3 & Rondo logično je ko će pobjedit.Žao mi Brona opet će ga RR izbacit drugu godinu zaredom :?
Nebi se ja kladio u to , ipak je ovo Wade-ova ekipa , a Wade za razliku od Lebrona zna kako se pobjedjuje favorit u playoff-u . Ako budu igrali da Lebron i donekle Bosh nose igru Miami-a u 3/4 , a Wade preuzme 4/4 onda imaju velike sanse.
Zamisli samo pick and roll Wade - Lebron - STRASNO :!: , Jedina mahna je sto vecinom uzme Wade loptu a Lebron stoji bna trici i obrnuto :roll: .

Neznam koja to 2 igraca mogu braniti pick and roll da lebron stoji kao visoki pick kao centar a da je Wade play , po fizickoj snazi i skill-u ova dva igraca mislim da je to neodbranjiv napad :!: , Moze neka vrsta zone , pa zivis i umires od Lebronovog sutasa poludistance koji nebi bio cuvan , neznam nije Lebron niej neki shuter , ali otvorene suteve mislim da bi igrac za kojeg se prodaje morao pogoditi ;)
Ma kakav p&r Bron i Wade možda i ne bi bilo loše,ali oni to nikada nisu igrali tako da ništa od toga.Jedina šansa Miamija je da Wade,Bron i Bosh igraju odbranu kao Ray,KG i PP,ali ako oni budu igrali takvu odbranu onda neće biti u napadu tako efikasni a tu je onda problem dok Boston ima još igrača koji mogu zabit 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 apr 2011, 20:32

Ma sta god uradili, Miami ce biti PRVI favorit slijedece godine , mozes misliti kada se uvjezbaju sa nekoliko akcija , dok Boston ima ove godine eventualno slijedece i to je sve od ove generacije.
tako da ce i to ici na ruku Miami-u koji mogu iti neoptereceni , a dok ce se veteranima iz Bostona motati po glavi da im je to mozda posljedna sansa ;)

Bez obzira na sve favorit serija za gledanje u drugoj rundi , posto nenavijam ni za jedne ni za druge mogu opusteno gledati i uzivati u kosarci ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 apr 2011, 20:41

Kobe Bryant je napisao/la:Ma sta god uradili, Miami ce biti PRVI favorit slijedece godine , mozes misliti kada se uvjezbaju sa nekoliko akcija , dok Boston ima ove godine eventualno slijedece i to je sve od ove generacije.
tako da ce i to ici na ruku Miami-u koji mogu iti neoptereceni , a dok ce se veteranima iz Bostona motati po glavi da im je to mozda posljedna sansa ;)

Bez obzira na sve favorit serija za gledanje u drugoj rundi , posto nenavijam ni za jedne ni za druge mogu opusteno gledati i uzivati u kosarci ;)
A biće i ovim zeznuto valja se dokazat da su bolji od Raya,Perca i Garnetta :?

Odgovori

Natrag na “Boston Celtics”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.