Pa možda bi ipak trebali prestat slavit pobjede protiv njih, kad ovako malo bolje sagledaš.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MNON
- Combattente87
- Kontakt:
Al oni bi da gase nekogaRule_hz je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:11Dolazi vakat polahko mi zeljana celik velez ce se dizati postepeno a ove ustasko hdz i snsd cetnicke ekipe ce pasti to je svima jasno ko dan. Pitanje je vremena kad ce se to desiti i lagano druga liga jug i hercegovina i rs.. lagano se gase i gube se...bolan ce im pad bitia do tad ce raditi ovo sto trenutno rade mimo svakog sporta, zato ih niko ne **** ni 2% da osvoje konferencijsku ligu karne ce biti bez navijaca kluba duše i svega ostalog , mnogi igraci ih zaobilaze u sirokom luku kao i treneri. I to im najteze pada
![]()
Znači preslikano kao i političko sarajevo već 25 godina, ista spika, isto razmišljanje, stajemo vam u kraj, gotovi ste, dolazi naš vakat, gasimo vas, bankrot, nemate hljeba da jedete, a realnost je prđenje u prazan čabar i ništa od navedenog se nije desilo...
On bi nekome govorio o veličini, a u BL kad se igralo za ime Borac i takmičilo, njegov klub bio fiskulturno društvo, a nastao kao IZROD partije i politike koju toliko mrzi.Najlicemjerniji navijači na planeti, do juče ste tjerali i kleli Adema po medijima, psovali mu i rod i porod a danas je čarobnjak, fuj !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bio Papa Benedikt XVI, pa Papa Franjo pa sad Papa Lav.
Bitcoin bio 13 dolara danas 89,772.26 dolara
Šta dalje od tog pričati. Trojica papa se promijenila.
Oni su faktor otprilike ko Iphone 5s.
Ali samo da pobjede ovu zaostalu.
Bitcoin bio 13 dolara danas 89,772.26 dolara
Šta dalje od tog pričati. Trojica papa se promijenila.
Oni su faktor otprilike ko Iphone 5s.
Ali samo da pobjede ovu zaostalu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 dec 2025, 09:30, ukupno mijenjano 2 puta.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Lijep pocetak sedmice
Opstanak mislim da je osiguran, iducu polusezonu se okrećemo borbi za Europu. Kazu Salčin završen i nadam se da će nastaviti u ovom ritmu i iducu polusezonu i na svojoj poziciji koju zapravo nije igrao do dolaska u Gošk( ko li ga je u Sarajevu stavio na beka? totalni promasaj), nadam se jos nekom napadacu. Nadam se da ce i Ibro ostat na klupi al zdravlje je najbitnije, valja nama on i kao sportski direktor. Vrtimo se i oko onog malog iz Čelika al tu je jaka konkurencija, sumnjam mali da ce igdje otic, i ne treba još, nek pomogne Čeliku da se vrate u PL.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Gre’ota.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Haj kad se Hercegovci jave da nešto podbajaju, ali kad se jave ove meljine junoše tačno bude tragikomično. Skoro dva mjeseca su bez pobjede, ni na šta ne liče, isprangijani na derbiju uz jedan poveći bukkake, po parkinzima Bosmala se međusobno lemaju i šamaraju, imaju 40 igrača na spisku od kojih je jedno 15 doveo tiktoker kako bi se ugradio u njihove plate, dakle jedno opšte rasule, i na sve to se ono našlo da komentariše nas.
Combattente87 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:25Al oni bi da gase nekogaRule_hz je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:11Dolazi vakat polahko mi zeljana celik velez ce se dizati postepeno a ove ustasko hdz i snsd cetnicke ekipe ce pasti to je svima jasno ko dan. Pitanje je vremena kad ce se to desiti i lagano druga liga jug i hercegovina i rs.. lagano se gase i gube se...bolan ce im pad bitia do tad ce raditi ovo sto trenutno rade mimo svakog sporta, zato ih niko ne **** ni 2% da osvoje konferencijsku ligu karne ce biti bez navijaca kluba duše i svega ostalog , mnogi igraci ih zaobilaze u sirokom luku kao i treneri. I to im najteze pada
![]()
Care nas ustaše nisu uspjele ugasiti kada su pola grada preklali a ti mi našao od ranog jutra držati moralne pridike i predviđati budućnost.
Znači preslikano kao i političko sarajevo već 25 godina, ista spika, isto razmišljanje, stajemo vam u kraj, gotovi ste, dolazi naš vakat, gasimo vas, bankrot, nemate hljeba da jedete, a realnost je prđenje u prazan čabar i ništa od navedenog se nije desilo...
On bi nekome govorio o veličini, a u BL kad se igralo za ime Borac i takmičilo, njegov klub bio fiskulturno društvo, a nastao kao IZROD partije i politike koju toliko mrzi.Najlicemjerniji navijači na planeti, do juče ste tjerali i kleli Adema po medijima, psovali mu i rod i porod a danas je čarobnjak, fuj !
Kakve veze to ima sa situacijama koje se dešavaju mimo zelenog terena, zabrane navijacima , novonarima i slicno? Velicanje ratnih zlocinaca a ne snositi nikakve odgovornosti, sudijske kradje i slicno. Psovanja je vazda bilo kod raznih pojedinaca i kako god, nesto ti i ne ide ta prica. Vi kao osvajaci titula grupa u evropi imate prosjek milju i dvjesta gledalaca...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Za početak Đani naše mostarsko dijete na svojoj poziciji i cvajmetar u špicu. Nije loše
Znaš i ti normalno pisati kad hoćeš. Hvala na čestitkama.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
jurisicduska
- Kontakt:
- Combattente87
- Kontakt:
Još mi ti kreni i o posjeti pričati, koji imaš za cijelih 143 čovjeka veću posjetu od nas....zemljo otvori se da propadnem !Rule_hz je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:40Combattente87 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:25Al oni bi da gase nekogaRule_hz je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:11Dolazi vakat polahko mi zeljana celik velez ce se dizati postepeno a ove ustasko hdz i snsd cetnicke ekipe ce pasti to je svima jasno ko dan. Pitanje je vremena kad ce se to desiti i lagano druga liga jug i hercegovina i rs.. lagano se gase i gube se...bolan ce im pad bitia do tad ce raditi ovo sto trenutno rade mimo svakog sporta, zato ih niko ne **** ni 2% da osvoje konferencijsku ligu karne ce biti bez navijaca kluba duše i svega ostalog , mnogi igraci ih zaobilaze u sirokom luku kao i treneri. I to im najteze pada
![]()
Care nas ustaše nisu uspjele ugasiti kada su pola grada preklali a ti mi našao od ranog jutra držati moralne pridike i predviđati budućnost.
Kakve veze to ima sa situacijama koje se dešavaju mimo zelenog terena, zabrane navijacima , novonarima i slicno? Velicanje ratnih zlocinaca a ne snositi nikakve odgovornosti, sudijske kradje i slicno. Psovanja je vazda bilo kod raznih pojedinaca i kako god, nesto ti i ne ide ta prica. Vi kao osvajaci titula grupa u evropi imate prosjek milju i dvjesta gledalaca...
Uživaj u fudbalu, jer vidiš da je sve rega sada,a vi proigrali i neka ste jer imate odličnu ekipu, ako treba i stignite nas, samo prestanite više o nekim gašenjima, sahranama i ostalim glupostima...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- BiHSportman
- Kontakt:
Hvala Bogu pa se priznalo da vam se namještalo.Combattente87 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 10:00Još mi ti kreni i o posjeti pričati, koji imaš za cijelih 143 čovjeka veću posjetu od nas....zemljo otvori se da propadnem !Rule_hz je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:40Combattente87 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:25
Al oni bi da gase nekogaCare nas ustaše nisu uspjele ugasiti kada su pola grada preklali a ti mi našao od ranog jutra držati moralne pridike i predviđati budućnost.
Uživaj u fudbalu, jer vidiš da je sve rega sada,a vi proigrali i neka ste jer imate odličnu ekipu, ako treba i stignite nas, samo prestanite više o nekim gašenjima, sahranama i ostalim glupostima...
1921!
Nema nikakvog leta, ne seri bezvezetutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 05:23Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjedaama bas nikad necete naucit
https://sportsport.ba/fudbal/igor-stima ... evo/512707
Majku j.ebali
Isto vrijedi i za tebe, ne seriVirtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2025, 06:34Nikad, ali nikad neće naučiti. Ovo odgovara samo Mirviću da skine pritisak, ako ga uopšte i doživljava. Naravno da ovakva ekipa mora imati seriju dobrih rezultata, previše je tu kvaliteta, a onda pogledaš tabelu i zapitaš se jesu li normalni?
Oni su se u svojim glavama podesili da se utrkuju sa nama i sa Veležom, a njihov jedan igrač ima godišnju platu kao skoro čitav roster Želje i Veleža.
Sad imaju mir u kući, zaboravili su brukanje sa početka sezone, ponašaju se kao da se nije desilo i da je tek prošlo kolo počela sezona.
Sve već viđeno bezbroj puta.
Kompletan post, od prve do zadnje riječi ti je smiješan. Uostalom, navikli smo na ovako nešto od tebe.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 15 dec 2025, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
worchester
- Kontakt:
Jesam gledao i ta jedna situacija ga ne definise kao nekog mrzitelja. Na kraju krajeva,dudic ga je namjerno cacnuo sto je izazvalo reakciju lalata(koju ne opravdavam).Napapijri je napisao/la: ↑14 dec 2025, 23:19Ocito nisi gledao press i nacin kako se obracao Dudicu, pa si zakljucio da nema predrasuda prema drugim vjerama i nacijamaworchester je napisao/la: ↑14 dec 2025, 22:57Lalat brt je za sve druge dobar osim za klub u kojem radiLalat voli da cirkusi u toku utakmice ali se u zivotu prema svima ophodi korektno,nema predrasude prema drugim vjerama i nacijama poput ovog umisljenog klovna. Njihovi karakteri su nebo i zemlja i neuporedivi su. Sa Lalom je zabava zagarantovana!
Nadam se da ce ostati na klupi do utakmice sa Borcem![]()
![]()
![]()
De jel ti ovo stvarno misliš ili se samo praviš glup?
A sta vas opravdava i cime se vi zadovoljavate evo 15 godina.? Došli ste na nivo Sloge iz Doboja otprilike, toliko ste bitan faktor. Cime opravdavate katastrofalno dovodjenje igraca, struke, rad uprave. Nekakve masno plaćene holandjane? (Konings igra za sicu, de nam reci) Imal opravdanja kakvog?Virtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2025, 06:34Nikad, ali nikad neće naučiti. Ovo odgovara samo Mirviću da skine pritisak, ako ga uopšte i doživljava. Naravno da ovakva ekipa mora imati seriju dobrih rezultata, previše je tu kvaliteta, a onda pogledaš tabelu i zapitaš se jesu li normalni?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 05:23Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjedaama bas nikad necete naucit
Oni su se u svojim glavama podesili da se utrkuju sa nama i sa Veležom, a njihov jedan igrač ima godišnju platu kao skoro čitav roster Želje i Veleža.
Sad imaju mir u kući, zaboravili su brukanje sa početka sezone, ponašaju se kao da se nije desilo i da je tek prošlo kolo počela sezona.
Jel Adzem stavio kakav status jesi li provjerio? Brukate i blamirate klub godinama, ALI najvažnije je zaviriti kod komsije.. Fuj
- OldTownDistrict
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑15 dec 2025, 10:22A sta vas opravdava i cime se vi zadovoljavate evo 15 godina.? Došli ste na nivo Sloge iz Doboja otprilike, toliko ste bitan faktor. Cime opravdavate katastrofalno dovodjenje igraca, struke, rad uprave. Nekakve masno plaćene holandjane? (Konings igra za sicu, de nam reci) Imal opravdanja kakvog?Virtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2025, 06:34Nikad, ali nikad neće naučiti. Ovo odgovara samo Mirviću da skine pritisak, ako ga uopšte i doživljava. Naravno da ovakva ekipa mora imati seriju dobrih rezultata, previše je tu kvaliteta, a onda pogledaš tabelu i zapitaš se jesu li normalni?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 05:23Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjedaama bas nikad necete naucit
Jel Adzem stavio kakav status jesi li provjerio? Brukate i blamirate klub godinama, ALI najvažnije je zaviriti kod komsije.. Fuj
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80