Sta radi,ja pratim billse i patriotse i gledam kako je secondary od patriotsa sranje
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
FC Barcelona
Arsenal FC
NBA:OKC & BKN
New England Patriots & Green Bay Packers
Arsenal FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Igra sa najgorim O lineom u ligi Pa je primoran da napravi neke nevjerovatne pasove 
Volio bih da pobijede chiefsewadethegreat je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:34Igra sa najgorim O lineom u ligi Pa je primoran da napravi neke nevjerovatne pasove![]()
FC Barcelona
Arsenal FC
Arsenal FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Ode koljeno Mahomesu.
E ybg
Gotov je Mahomes to je to
Gotov je Mahomes to je to
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- wadethegreat
- Kontakt:
Darwin James. Kakav kraj sezone za Chiefse….
josh allen pokazao mvp-ju lošeg rsporeda šta je biti pravi mvp.
a i lijepo je vrabela, jednog od originalnih cheatera, vidjeti kako pjeni kada gubi
nego šta je sa kraftom? tip se pomjeriti ne može, lice zaleđeno….izgleda ko da je tri moždana imao
chiefsi su konačno gotovi, nadajmo se da kod mahomes nije previše ozbiljna povreda
a i lijepo je vrabela, jednog od originalnih cheatera, vidjeti kako pjeni kada gubi
nego šta je sa kraftom? tip se pomjeriti ne može, lice zaleđeno….izgleda ko da je tri moždana imao
chiefsi su konačno gotovi, nadajmo se da kod mahomes nije previše ozbiljna povreda
Rivers izgleda bolje nego je iko ocekivao
Samo da ne dobije upalu misica od urucivanja Tayloru
Al ne baca lose, a cita sve u odbrani, Jones bi vec pick bacio ovdje.
Samo da ne dobije upalu misica od urucivanja Tayloru
Al ne baca lose, a cita sve u odbrani, Jones bi vec pick bacio ovdje.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Velik udarac za Mahonesov legacy je ne ulazak Chiefsa u PO, vidjet ćemo ih dogodine jel se vraćaju
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Maye bolji od allena za tri puta,patriotsima fali samo obrane,a allen je se snasao na Cooku i Kincaidujestamaji je napisao/la: ↑14 dec 2025, 22:22josh allen pokazao mvp-ju lošeg rsporeda šta je biti pravi mvp.
FC Barcelona
Arsenal FC
Arsenal FC
aha, kako da ne ...kad pred ogledalom dovoljno puta ponoviš isto kad tad počneš vjerovati u to ... pitaj edu, coltsi su mu svake godine favoriti za superbowl mada obično ni do playoffa ne mogu
mahomes i parsons obojica poderali prednji ukršteni ligament, mahomes sigurno, parsons vjerovatno ... mogla bi im i iduća sezona biti u pitanju
stafford 95% MVP. ostaje još samo da se vidi ko uzima AFC north i NFC south i onda se manje više znaju svi playoff timovi, jedino se oko zadnjeg WC mjesta u NFC može zakuhati.
vidjećemo kako će se situacija razvijati, mogao bi SNF u zadnjem kolu biti steelres-ravens, to bi bilo sjajno, još ako bude kakvo blato .. .za sladokusce
jedine dvije alternative su kako sada stvari stoje bears-lions i bucs-panthers 
mahomes i parsons obojica poderali prednji ukršteni ligament, mahomes sigurno, parsons vjerovatno ... mogla bi im i iduća sezona biti u pitanju
stafford 95% MVP. ostaje još samo da se vidi ko uzima AFC north i NFC south i onda se manje više znaju svi playoff timovi, jedino se oko zadnjeg WC mjesta u NFC može zakuhati.
vidjećemo kako će se situacija razvijati, mogao bi SNF u zadnjem kolu biti steelres-ravens, to bi bilo sjajno, još ako bude kakvo blato .. .za sladokusce
- muhamedhulk
- Kontakt:
tampa opet prezivjela napad caroline... 
Dallas ko Dallas. Kako samo uspiju zeznuti stvar, nevjerovatno.
steta za miku i patrika.
Dallas ko Dallas. Kako samo uspiju zeznuti stvar, nevjerovatno.
steta za miku i patrika.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma vracaju se, nece Mahomes sa 30 godina pasti u zaborav tek tako. No, tako ti je kad dominiras duzi period, tezi raspored, slabiji si na draftu, moras platiti glavne igrace a Kelce im ove sezone slab. Medjutim on ode u penziju, to ce im osloboditi SC, imat ce bolju poziciju na draftu i laksi raspored sljedece sezone. U sustini kad imas Mahomesa samo ce podesiti roster i to je to.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 23:27Velik udarac za Mahonesov legacy je ne ulazak Chiefsa u PO, vidjet ćemo ih dogodine jel se vraćaju
Ovo je sansa ekipi poput Texansa da osvoje
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma vracaju se oni vrlo brzo mislim zavisi sve od ove povrede Mahomesa ali vracaju se oni.
S obzirom na sve sto im se izdesavalo i kako je grohnuo roster dosta tekmi su na jedan score izgubili. Mislim da su 1 5 tako nesto na 1 score...
@alemsa strah me tekme protiv Texansa sta ce Herbertu uraditi sa ovim O lineom...
S obzirom na sve sto im se izdesavalo i kako je grohnuo roster dosta tekmi su na jedan score izgubili. Mislim da su 1 5 tako nesto na 1 score...
@alemsa strah me tekme protiv Texansa sta ce Herbertu uraditi sa ovim O lineom...
Moraju Texansi dobiti tu tekmu na strani (protiv Chargersa), jer sad pocinje kalkulisanje o pozicioniranju u playoffu. Kako stvari trenutno stoje, igrali bi sa Pats u Bostonu, pa poslije toga (u slucaju pobjede) sa Denverom u Denveru, skoro nemoguce proci obje. Dok u slucaju da uzmu diviziju, igrali bi protiv Jags/Chargers kuci (smatram da ce Bills 5i zavrsiti), pa onda eto mozda Boston ali bi Bills isli na Denver, i vrlo moguce da ce ih dobiti i onda bi Texansi imali Billse kod kuce u finalu AFC. Racunam da ce Denver dobiti Jags, a ako Texansi dobiju sve do kraja, uzet ce diviziju, jer imamo tiebreaker nad Jagsima.wadethegreat je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:28Ma vracaju se oni vrlo brzo mislim zavisi sve od ove povrede Mahomesa ali vracaju se oni.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ubit ce ih Texansi to je jedna od laksih tekmi vjeruj mi...
Nemaju Chargersi O line za takvu odbranu.
Ne mora znaciti, i Chargersima je bitna tekma, i oni bi radije igrali sa Steelerswadethegreat je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:41Ma ubit ce ih Texansi to je jedna od laksih tekmi vjeruj mi...
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma jeste ali jednostavno Herbert bjezi skoro svaki snap.
Previse je to povreda previse su zamjene lose.
Jedino odbrana da ih drzi u tekmi pa da Herbert opet glumi supermena...
Previse je to povreda previse su zamjene lose.
Jedino odbrana da ih drzi u tekmi pa da Herbert opet glumi supermena...
Sad je ovo vise tema za sljedecu sezonu ali nema veze:imate li vi ovde neki fantazi ligu za nfl i ako ima ima li nagrada i kolika je kotizacija?
FC Barcelona
Arsenal FC
Arsenal FC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato su prosle sezone dobili sve takve tekme na jedan posjed, a i to nije normalno tako da se ove to samo izjednacilo, jer su bili losi i prosle godine.wadethegreat je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:28Ma vracaju se oni vrlo brzo mislim zavisi sve od ove povrede Mahomesa ali vracaju se oni.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.