Riješena dilema od neku noć kada je Nodi lagao

zato od centralaca i Lilica ubija nogamaHajdeee je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:25Zulin spid, los i nikakav.sakahuligana je napisao/la: ↑13 dec 2025, 22:51hahahahahaha vi pitari ste najsmijesniji na cijeloj planeti , ne znam cega vas vise treba bit sramota KLUB ZA KOJI NAVIJATE ILI GRUPE KOJA VAM PREDSTAVLJA klub proslo evo 15 dana od derbija jos se slavi pobjeda i Ljajicev prvijenac za 100 hiljada platu i dizete ga u nebesa a dan prije derbija svi mu jbu sta stignu , mislim da ste puno ljepsih golova iz slobodnog vidjeli npr Bekric za 2:2 na grbavici , Stilicev na kosevu , cirkus od kluba i grupe

Znači ipak ste navijači rezultata?sakahuligana je napisao/la: ↑14 dec 2025, 13:563800 po minusu protiv Radnika Bijeljina u nekoj krizi rezultata i svega , a vi protiv Sirokog i Borca po 3 hiljade bravo keru opet si ispao glup hahahahahahahahha kako ste smijesni![]()
Sigurno da neko nije dosao zbog rezultata toga mora imat kako kod vas tako kod nas , ali ti evo malo dumaj pa skontaj zamisli da ste vi u situaciji u kojoj smo mi koliko bi vas bilo ako vas se sad skupi jedva par hiljada ?NeSamSafetee je napisao/la: ↑14 dec 2025, 14:07Znači ipak ste navijači rezultata?sakahuligana je napisao/la: ↑14 dec 2025, 13:563800 po minusu protiv Radnika Bijeljina u nekoj krizi rezultata i svega , a vi protiv Sirokog i Borca po 3 hiljade bravo keru opet si ispao glup hahahahahahahahha kako ste smijesni![]()
nije ni zeljeznicar nego Željezničar , al svakako citao sam ovaj forum bruku prije registracije i prije 2 mjeseca sam skontao da ti Nodi nisi tacan frajer sekunde
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Combattente87, Pablo11, tutankamon1905 i 37 gostiju.