5:2<4:0...Zabilježi ovo negdje glupko.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Totalno smo izludjeli i navukli k'o mladog majmuna ovog mučenika koji je pritom glup k'o ku.rac, a danas im je i sedmina silovanja.
Ja o petardi, a ovaj mongoloid i dalje o nekoj gol razlici
ne moze retard da skonta ni iz petog pokusaja
Dule ga hajca ko majmuna, a on zapjenio jer ne konta. Iskljucite mu internet, ne dajte idiotu da pise vise.
Dule ga hajca ko majmuna, a on zapjenio jer ne konta. Iskljucite mu internet, ne dajte idiotu da pise vise.
Pa upravo zato što pričaš o petardi i jesi težak degenerik, samo ne kontaš, iz Bog zna kojeg pokušaja.
Nadovezao si se na post momka koji je napisao 4:0 i očigledno je aludirao na razliku, a ti udavi s peticom uz koju ste primili dva. Koga boli **** za peticu kad primiš dva? To odma' nije ta petica.
Neću se umoriti s pokušajima da ti objasnim da je 4:0 > 5:2. Zanemariću i činjenicu da imaš poteškoće u kontanju, vjerovatno prouzrokovane teškim djetinjstvom i odrastanjem u siromašnoj porodici, a ja imam razumijevanja za takve slučajeve.
Joj ima da te jašem čitavu noć.
Odmah po porodici, jel...i to siromasnojNoProfit je napisao/la: ↑14 dec 2025, 01:11Pa upravo zato što pričaš o petardi i jesi težak degenerik, samo ne kontaš, iz Bog zna kojeg pokušaja.![]()
Nadovezao si se na post momka koji je napisao 4:0 i očigledno je aludirao na razliku, a ti udavi s peticom uz koju ste primili dva. Koga boli **** za peticu kad primiš dva? To odma' nije ta petica.![]()
Neću se umoriti s pokušajima da ti objasnim da je 4:0 > 5:2. Zanemariću i činjenicu da imaš poteškoće u kontanju, vjerovatno prouzrokovane teškim djetinjstvom i odrastanjem u siromašnoj porodici, a ja imam razumijevanja za takve slučajeve.![]()
Joj ima da te jašem čitavu noć.![]()
Vjerovatno ti je majka pusila po dvije kutije dok je bila trudna sa tobom
Tvoja vjerovatno nije pušila kad je tebe pravila, a bolje da te progutala, realno.let3 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 01:15Odmah po porodici, jel...i to siromasnojNoProfit je napisao/la: ↑14 dec 2025, 01:11Pa upravo zato što pričaš o petardi i jesi težak degenerik, samo ne kontaš, iz Bog zna kojeg pokušaja.![]()
Nadovezao si se na post momka koji je napisao 4:0 i očigledno je aludirao na razliku, a ti udavi s peticom uz koju ste primili dva. Koga boli **** za peticu kad primiš dva? To odma' nije ta petica.![]()
Neću se umoriti s pokušajima da ti objasnim da je 4:0 > 5:2. Zanemariću i činjenicu da imaš poteškoće u kontanju, vjerovatno prouzrokovane teškim djetinjstvom i odrastanjem u siromašnoj porodici, a ja imam razumijevanja za takve slučajeve.![]()
Joj ima da te jašem čitavu noć.![]()
Sad mi te zao jer si poprilicno mentalno ogranicen
6 puta pokusavam da ti objasnim kako uopste ne pricam o gol razlici, al ne vrijedi.
Vjerovatno ti je majka pusila po dvije kutije dok je bila trudna sa tobomnema drugog objasnjena za ovako maluomne postove koje pises, al fakat.
Nadovezao si se na post o gol razlici, koga boli krasni qrac o čemu ti pričaš, poenta je u onome na što si se nadovezao, ali si toliko ograničen da to i shvatiš.
Nadovezao sam se na post korisnika Zeko87, tebi se nisam ni obracao, niti si mi interesantan jer znam od ranije da si pamecu limitiran i da volis Duskinu cundaru da
Ne znam koji qrc mi se uopste obracas, kad nisi sposoban da razmisljas i komuniciras ko normalan insan. Posto ne mozes shvatiti ni iz 100-tog puta o cemu pisem, ne vrijedi dalje pricati.
Navlačim te već sat vremena k'o francusku sobaricu, ali ti nisam interesantan.let3 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 01:30Nadovezao sam se na post korisnika Zeko87, tebi se nisam ni obracao, niti si mi interesantan jer znam od ranije da si pamecu limitiran i da volis Duskinu cundaru da![]()
Ne znam koji qrc mi se uopste obracas, kad nisi sposoban da razmisljas ko normalan insan. Posto ne mozes shvatiti ni iz 100-tog puta o cemu pisem, ne vrijedi dalje pricati.
Upravo tako, nadovezao si se na post Zeko87 u kojem je pisalo kako se nikad, otkako se igra zajednička liga, nije desilo 4:0 i počeo daviti s petardom u kojoj ste primili i dva gola. I sad sam ti ja kriv jer skrećem pažnju na to koliku si glupost napisao, ali sada shvatam da je to tvoj domet jer si i sam teški degenerik.
PS: Tata ti voli ćundaru.
Nista onda, cujemo se sutra, pa cemo nastaviti da me navlacis ko sobaricuNoProfit je napisao/la: ↑14 dec 2025, 01:41Navlačim te već sat vremena k'o francusku sobaricu, ali ti nisam interesantan.let3 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 01:30Nadovezao sam se na post korisnika Zeko87, tebi se nisam ni obracao, niti si mi interesantan jer znam od ranije da si pamecu limitiran i da volis Duskinu cundaru da![]()
Ne znam koji qrc mi se uopste obracas, kad nisi sposoban da razmisljas ko normalan insan. Posto ne mozes shvatiti ni iz 100-tog puta o cemu pisem, ne vrijedi dalje pricati.![]()
![]()
Upravo tako, nadovezao si se na post Zeko87 u kojem je pisalo kako se nikad, otkako se igra zajednička liga, nije desilo 4:0 i počeo daviti s petardom u kojoj ste primili i dva gola. I sad sam ti ja kriv jer skrećem pažnju na to koliku si glupost napisao, ali sada shvatam da je to tvoj domet jer si i sam teški degenerik.
PS: Tata ti voli ćundaru.![]()
A ti nastavi sisati Duletovu cundaru
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
Hahahahahahaha
E jesam ispreskakao papka, pomalo mi i žao sada. Što bi Maminjo rekao: "Eto, sad si dobio svoje". Ne vadiš ćundaru iz usta, a mene prozivaš bez ikakvog osnova.
E jesam ispreskakao papka, pomalo mi i žao sada. Što bi Maminjo rekao: "Eto, sad si dobio svoje". Ne vadiš ćundaru iz usta, a mene prozivaš bez ikakvog osnova.
Kone misle da pregovaraju
Nema tu nikakvih pregovara. Ogromna je razlika izmedju pregovarati i moliti! Vi bukvalno molite ovog stocara da vam udje, isto kao sto ste molili sisoju i jos neke ljude. Iduce sedmice ce se znati sta je odlucio. Nek vam je sa srecom.
Tačno kad čovjek čita ove postove NoProfita, čovjek ima osjećaj ko da ga je Pitar6785 pravio. 

Qrac mu iz usta ne izlazi. 

A pri tome kad se uzme u obzir da je na porodu zapeo nosom za majčin klitoris i da je imao nedovoljan dotok zraka u mozak, dođemo do zaključka da je dijete blago retardirano.

A pri tome kad se uzme u obzir da je na porodu zapeo nosom za majčin klitoris i da je imao nedovoljan dotok zraka u mozak, dođemo do zaključka da je dijete blago retardirano.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Jesu li manijaci uspjeli ukloniti Zuku sa transfermarkta?
U kojoj fazi je taj podmukli projekat?
U kojoj fazi je taj podmukli projekat?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ajmo ademe, ristovski, guli, renane, do bar boda, abd i tri boda

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trehnut čemo ih danas vjerovatno. Odmorniji smo, samo je šteta što to vama ide trenutno u korist ali to je fudbal.Nekom rat nekom brat.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Bice to dobra utakmica u Mostaru. Remi bi nama bio topcina, a dvica jos bolja… idemo Divevi 
-
zamirLaganini
- Kontakt:
borcu danas idu tri boda dogovoreno sve oni se drze zajedno guraju borac nisu ko mi jedan drugom prs u oko
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: successminator, trunks1946 i 14 gostiju.