Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 14 dec 2025, 00:51

Totalno smo izludjeli i navukli k'o mladog majmuna ovog mučenika koji je pritom glup k'o ku.rac, a danas im je i sedmina silovanja.

5:2<4:0...Zabilježi ovo negdje glupko. :beba:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 dec 2025, 00:57

Ja o petardi, a ovaj mongoloid i dalje o nekoj gol razlici :urnebes: ne moze retard da skonta ni iz petog pokusaja :rol: :tokralju:
Dule ga hajca ko majmuna, a on zapjenio jer ne konta. Iskljucite mu internet, ne dajte idiotu da pise vise.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 dec 2025, 01:11

let3 je napisao/la:
14 dec 2025, 00:57
Ja o petardi, a ovaj mongoloid i dalje o nekoj gol razlici :urnebes: ne moze retard da skonta ni iz petog pokusaja :rol: :tokralju:
Dule ga hajca ko majmuna, a on zapjenio jer ne konta. Iskljucite mu internet, ne dajte idiotu da pise vise.
Pa upravo zato što pričaš o petardi i jesi težak degenerik, samo ne kontaš, iz Bog zna kojeg pokušaja. :urnebes:

Nadovezao si se na post momka koji je napisao 4:0 i očigledno je aludirao na razliku, a ti udavi s peticom uz koju ste primili dva. Koga boli **** za peticu kad primiš dva? To odma' nije ta petica. :lol:
Neću se umoriti s pokušajima da ti objasnim da je 4:0 > 5:2. Zanemariću i činjenicu da imaš poteškoće u kontanju, vjerovatno prouzrokovane teškim djetinjstvom i odrastanjem u siromašnoj porodici, a ja imam razumijevanja za takve slučajeve. :beba:

Joj ima da te jašem čitavu noć. :twisted:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 dec 2025, 01:15

NoProfit je napisao/la:
14 dec 2025, 01:11
let3 je napisao/la:
Pa upravo zato što pričaš o petardi i jesi težak degenerik, samo ne kontaš, iz Bog zna kojeg pokušaja. :urnebes:

Nadovezao si se na post momka koji je napisao 4:0 i očigledno je aludirao na razliku, a ti udavi s peticom uz koju ste primili dva. Koga boli **** za peticu kad primiš dva? To odma' nije ta petica. :lol:
Neću se umoriti s pokušajima da ti objasnim da je 4:0 > 5:2. Zanemariću i činjenicu da imaš poteškoće u kontanju, vjerovatno prouzrokovane teškim djetinjstvom i odrastanjem u siromašnoj porodici, a ja imam razumijevanja za takve slučajeve. :beba:

Odmah po porodici, jel...i to siromasnoj :lol: Sad mi te zao jer si poprilicno mentalno ogranicen :( sest puta pokusavam da ti objasnim kako uopste ne pricam o gol razlici, al ne vrijedi.
Vjerovatno ti je majka pusila po dvije kutije dok je bila trudna sa tobom :beba: nema drugog objasnjena za ovako maloumne postove koje pises, al fakat.

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 14 dec 2025, 01:20

slika

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 dec 2025, 01:22

let3 je napisao/la:
14 dec 2025, 01:15
NoProfit je napisao/la:
14 dec 2025, 01:11
let3 je napisao/la:

Odmah po porodici, jel...i to siromasnoj :lol: Sad mi te zao jer si poprilicno mentalno ogranicen :( 6 puta pokusavam da ti objasnim kako uopste ne pricam o gol razlici, al ne vrijedi.
Vjerovatno ti je majka pusila po dvije kutije dok je bila trudna sa tobom :beba: nema drugog objasnjena za ovako maluomne postove koje pises, al fakat.
Tvoja vjerovatno nije pušila kad je tebe pravila, a bolje da te progutala, realno.

Nadovezao si se na post o gol razlici, koga boli krasni qrac o čemu ti pričaš, poenta je u onome na što si se nadovezao, ali si toliko ograničen da to i shvatiš.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 dec 2025, 01:30

NoProfit je napisao/la:
14 dec 2025, 01:22

Nadovezao si se na post o gol razlici, koga boli krasni qrac o čemu ti pričaš, poenta je u onome na što si se nadovezao, ali si toliko ograničen da to i shvatiš.
Nadovezao sam se na post korisnika Zeko87, tebi se nisam ni obracao, niti si mi interesantan jer znam od ranije da si pamecu limitiran i da volis Duskinu cundaru da :beba:
Ne znam koji qrc mi se uopste obracas, kad nisi sposoban da razmisljas i komuniciras ko normalan insan. Posto ne mozes shvatiti ni iz 100-tog puta o cemu pisem, ne vrijedi dalje pricati.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 dec 2025, 01:41

let3 je napisao/la:
14 dec 2025, 01:30
NoProfit je napisao/la:

Nadovezao sam se na post korisnika Zeko87, tebi se nisam ni obracao, niti si mi interesantan jer znam od ranije da si pamecu limitiran i da volis Duskinu cundaru da :beba:
Ne znam koji qrc mi se uopste obracas, kad nisi sposoban da razmisljas ko normalan insan. Posto ne mozes shvatiti ni iz 100-tog puta o cemu pisem, ne vrijedi dalje pricati.
Navlačim te već sat vremena k'o francusku sobaricu, ali ti nisam interesantan. :urnebes: :urnebes:

Upravo tako, nadovezao si se na post Zeko87 u kojem je pisalo kako se nikad, otkako se igra zajednička liga, nije desilo 4:0 i počeo daviti s petardom u kojoj ste primili i dva gola. I sad sam ti ja kriv jer skrećem pažnju na to koliku si glupost napisao, ali sada shvatam da je to tvoj domet jer si i sam teški degenerik.

PS: Tata ti voli ćundaru. :thumbup:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 dec 2025, 01:42

NoProfit je napisao/la:
14 dec 2025, 01:41
let3 je napisao/la:
14 dec 2025, 01:30
NoProfit je napisao/la:

Ne znam koji qrc mi se uopste obracas, kad nisi sposoban da razmisljas ko normalan insan. Posto ne mozes shvatiti ni iz 100-tog puta o cemu pisem, ne vrijedi dalje pricati.
Navlačim te već sat vremena k'o francusku sobaricu, ali ti nisam interesantan. :urnebes: :urnebes:

Upravo tako, nadovezao si se na post Zeko87 u kojem je pisalo kako se nikad, otkako se igra zajednička liga, nije desilo 4:0 i počeo daviti s petardom u kojoj ste primili i dva gola. I sad sam ti ja kriv jer skrećem pažnju na to koliku si glupost napisao, ali sada shvatam da je to tvoj domet jer si i sam teški degenerik.

PS: Tata ti voli ćundaru. :thumbup:
Nista onda, cujemo se sutra, pa cemo nastaviti da me navlacis ko sobaricu :salut:
A ti nastavi sisati Duletovu cundaru :beba:

PajoZdjelar
Kontakt:

Post Postao/la PajoZdjelar » 14 dec 2025, 01:46

slika
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 dec 2025, 01:47

Hahahahahahaha

E jesam ispreskakao papka, pomalo mi i žao sada. Što bi Maminjo rekao: "Eto, sad si dobio svoje". Ne vadiš ćundaru iz usta, a mene prozivaš bez ikakvog osnova. :rol:

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 14 dec 2025, 03:49

Kone misle da pregovaraju :rol: Nema tu nikakvih pregovara. Ogromna je razlika izmedju pregovarati i moliti! Vi bukvalno molite ovog stocara da vam udje, isto kao sto ste molili sisoju i jos neke ljude. Iduce sedmice ce se znati sta je odlucio. Nek vam je sa srecom.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 14 dec 2025, 07:08

Tačno kad čovjek čita ove postove NoProfita, čovjek ima osjećaj ko da ga je Pitar6785 pravio. 😆😆😆 Qrac mu iz usta ne izlazi. 😆😆😆

A pri tome kad se uzme u obzir da je na porodu zapeo nosom za majčin klitoris i da je imao nedovoljan dotok zraka u mozak, dođemo do zaključka da je dijete blago retardirano.
😆😆😆😆😆
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 14 dec 2025, 07:49

Jesu li manijaci uspjeli ukloniti Zuku sa transfermarkta? :urnebes:
U kojoj fazi je taj podmukli projekat? :mrgreen:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 14 dec 2025, 08:27

Ajmo ademe, ristovski, guli, renane, do bar boda, abd i tri boda :bih: :bow: :opaopa:
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 14 dec 2025, 08:32

Riziko je napisao/la:
14 dec 2025, 08:27
Ajmo ademe, ristovski, guli, renane, do bar boda, abd i tri boda :bih: :bow: :opaopa:
Trehnut čemo ih danas vjerovatno. Odmorniji smo, samo je šteta što to vama ide trenutno u korist ali to je fudbal.Nekom rat nekom brat.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 14 dec 2025, 08:42

Bice to dobra utakmica u Mostaru. Remi bi nama bio topcina, a dvica jos bolja… idemo Divevi :D

zamirLaganini
Kontakt:

Post Postao/la zamirLaganini » 14 dec 2025, 09:12

borcu danas idu tri boda dogovoreno sve oni se drze zajedno guraju borac nisu ko mi jedan drugom prs u oko

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 14 dec 2025, 09:14

Mic po mic, stvari dolaze na svoje mjesto, 3 od zadnje 4 ekipe iz RS-a.

slika
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: PapakIzSa i 19 gostiju.