Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Mislim da starta u kupu.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Vise iz inata napisano da je neznalica kad mi izvuče živac. Bar utakmicu pripremit moze e sad nezlanica odnosno supak prema Esmiru jeste. Esmir odigra uvijek u najmanju ruku korektno a cak i isporuci zahtjeve, ali uvijek i samo klupa.Beduin je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:43Sve to subjektivno na jednu stranu (dal' iz ovog ili onog razloga ne forsira Esmira), ali reci da trener nema pojma je bas neozbiljno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:34Ne radi se ovdje jel on prvi il nije. Meni jest Esmir jako drag kao igrac, ne samo jer je nas vec i jer volim takav tip igraca. Ali Beduine brate ovdje je ocigledno da ga namjerno ignorise i statistički parira ostalim igracima a najmanje vremena dobiva, sta bi tek bilo da ima vise. To je drugo sto jos uvijek ne plaća ceh guranja svojih igraca ali vidio si i sam kako odigra onaj levat sto je usao i žuti pokupio, a Esmir predjedio. Stavi ga od prve min jednu utakmicu ovaj odigra sve dobro I ispravi sto mu je ranije zamjerao i jos asistira ali celavom nije dovoljno. Nije bas uvijek rezultat pokazatelj znanja, sad u Holandiji nema neke konkurencije da je to Feyenord Arnea Slota ili Ajax iz 2018 ne bi on bio prvi.Beduin je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:00Jasta je Bosz neznalica, jedva 9 bodova bjezi Feyenordu i u LP vjerovatno prolazi daljesta sve covjek ovdje nece procitati jer ne daje priliku nasem igracu.
Sa druge strane, ovo ni malo ne valja za Esmirov razvoj, a ni nasu reprezentaciju. Bice ovo zanimljiva zima i transfer pojaca, vidicemo sta planiraju sa njim, a bice da je blize nekoj posudbi na obostranu korist
Upravo rezultati koje trener pravi sa ovom ekipom mu idu u prilog i govore da itekako ima pojma i zna sta radi. Neozbiljnije bi bilo svaku utakmicu rotirati igrace, gledati da svakome udovoljis, a mi ni 1% ne znamo sta se radi u klubu, na treninzima, odnos trenera i igraca, pritisci menadzera i ljudi oko kluba, vizija buducnosti, kako se trenira, progres, trilion varijanti i razloga.
Druga stvar je to sto mi zelimo gledati naseg igraca kako igra, donosi pobjede, napreduje. Naravno da je ovo los odnos prema Esmiru i naravno da je pogubno za mladog i talentovanog igraca da samo trenira bez minuta na utakmicama, ali nije ni prvi ni zadnji u svijetu, zato je do njega i menadzera da razmotre najbolje za njega. A sigurno se tu pita i klub nesto, a mi cemo vidjeti kakav je plan za njega u ovoj sezoni.
Naravno da je sramota da se ovoliko forsira i ovaj Marokanac koji osim brzine ništa nema. Nisu ista pozicija, ali eto Perišić koji je svemirski brod za sve u ekipi ulazi umjesto Mana, a ova kokoš bez glave umjesto Saibarija. Vala i Man ne isporučuje golove i asistencije da je zabetoniran na starteru.
**** ti on mamu hlupu.decko igra kao da je u 90 ala Susic a tada bi bio karima jer igra u Sloboda Tuzla.a ne prezivia se ni MILOSEVIC,BLAGOJEVIC,itd,to si oni Vlasi koji bili da moraju igrat u Slobodi jer ono Sloboda je bila Muslimanski timtuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:53Vise iz inata napisano da je neznalica kad mi izvuče živac. Bar utakmicu pripremit moze e sad nezlanica odnosno supak prema Esmiru jeste. Esmir odigra uvijek u najmanju ruku korektno a cak i isporuci zahtjeve, ali uvijek i samo klupa.Beduin je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:43Sve to subjektivno na jednu stranu (dal' iz ovog ili onog razloga ne forsira Esmira), ali reci da trener nema pojma je bas neozbiljno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:34Ne radi se ovdje jel on prvi il nije. Meni jest Esmir jako drag kao igrac, ne samo jer je nas vec i jer volim takav tip igraca. Ali Beduine brate ovdje je ocigledno da ga namjerno ignorise i statistički parira ostalim igracima a najmanje vremena dobiva, sta bi tek bilo da ima vise. To je drugo sto jos uvijek ne plaća ceh guranja svojih igraca ali vidio si i sam kako odigra onaj levat sto je usao i žuti pokupio, a Esmir predjedio. Stavi ga od prve min jednu utakmicu ovaj odigra sve dobro I ispravi sto mu je ranije zamjerao i jos asistira ali celavom nije dovoljno. Nije bas uvijek rezultat pokazatelj znanja, sad u Holandiji nema neke konkurencije da je to Feyenord Arnea Slota ili Ajax iz 2018 ne bi on bio prvi.
Upravo rezultati koje trener pravi sa ovom ekipom mu idu u prilog i govore da itekako ima pojma i zna sta radi. Neozbiljnije bi bilo svaku utakmicu rotirati igrace, gledati da svakome udovoljis, a mi ni 1% ne znamo sta se radi u klubu, na treninzima, odnos trenera i igraca, pritisci menadzera i ljudi oko kluba, vizija buducnosti, kako se trenira, progres, trilion varijanti i razloga.
Druga stvar je to sto mi zelimo gledati naseg igraca kako igra, donosi pobjede, napreduje. Naravno da je ovo los odnos prema Esmiru i naravno da je pogubno za mladog i talentovanog igraca da samo trenira bez minuta na utakmicama, ali nije ni prvi ni zadnji u svijetu, zato je do njega i menadzera da razmotre najbolje za njega. A sigurno se tu pita i klub nesto, a mi cemo vidjeti kakav je plan za njega u ovoj sezoni.
Nešto razmišljam, ako bi Kerim otišao iz Salzburga, možda bi Esmiru bilo korisno otići u Salzburg na neku Kerimovu preporuku. Ako će ista biti od njega sigurno bi tamo to pokazao.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Dokle god guraju Ratkova kao projekat, Baidoo će igrati Esmirovu poziciju u Salzburgu, znači to mu ne bi bio mudar potez
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, hansbosna, legendarnadruga, Proximic, rukometubih23 i 51 gost.