Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

CAGarfia
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la CAGarfia » 13 dec 2025, 23:52

Mislim da starta u kupu.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 13 dec 2025, 23:53

Beduin je napisao/la:
13 dec 2025, 23:43
tuzlanskinacin je napisao/la:
13 dec 2025, 23:34
Beduin je napisao/la:
13 dec 2025, 23:00
Jasta je Bosz neznalica, jedva 9 bodova bjezi Feyenordu i u LP vjerovatno prolazi dalje 🤣 sta sve covjek ovdje nece procitati jer ne daje priliku nasem igracu.

Sa druge strane, ovo ni malo ne valja za Esmirov razvoj, a ni nasu reprezentaciju. Bice ovo zanimljiva zima i transfer pojaca, vidicemo sta planiraju sa njim, a bice da je blize nekoj posudbi na obostranu korist
Ne radi se ovdje jel on prvi il nije. Meni jest Esmir jako drag kao igrac, ne samo jer je nas vec i jer volim takav tip igraca. Ali Beduine brate ovdje je ocigledno da ga namjerno ignorise i statistički parira ostalim igracima a najmanje vremena dobiva, sta bi tek bilo da ima vise. To je drugo sto jos uvijek ne plaća ceh guranja svojih igraca ali vidio si i sam kako odigra onaj levat sto je usao i žuti pokupio, a Esmir predjedio. Stavi ga od prve min jednu utakmicu ovaj odigra sve dobro I ispravi sto mu je ranije zamjerao i jos asistira ali celavom nije dovoljno. Nije bas uvijek rezultat pokazatelj znanja, sad u Holandiji nema neke konkurencije da je to Feyenord Arnea Slota ili Ajax iz 2018 ne bi on bio prvi.
Sve to subjektivno na jednu stranu (dal' iz ovog ili onog razloga ne forsira Esmira), ali reci da trener nema pojma je bas neozbiljno.
Upravo rezultati koje trener pravi sa ovom ekipom mu idu u prilog i govore da itekako ima pojma i zna sta radi. Neozbiljnije bi bilo svaku utakmicu rotirati igrace, gledati da svakome udovoljis, a mi ni 1% ne znamo sta se radi u klubu, na treninzima, odnos trenera i igraca, pritisci menadzera i ljudi oko kluba, vizija buducnosti, kako se trenira, progres, trilion varijanti i razloga.
Druga stvar je to sto mi zelimo gledati naseg igraca kako igra, donosi pobjede, napreduje. Naravno da je ovo los odnos prema Esmiru i naravno da je pogubno za mladog i talentovanog igraca da samo trenira bez minuta na utakmicama, ali nije ni prvi ni zadnji u svijetu, zato je do njega i menadzera da razmotre najbolje za njega. A sigurno se tu pita i klub nesto, a mi cemo vidjeti kakav je plan za njega u ovoj sezoni.
Vise iz inata napisano da je neznalica kad mi izvuče živac. Bar utakmicu pripremit moze e sad nezlanica odnosno supak prema Esmiru jeste. Esmir odigra uvijek u najmanju ruku korektno a cak i isporuci zahtjeve, ali uvijek i samo klupa.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 13 dec 2025, 23:56

Naravno da je sramota da se ovoliko forsira i ovaj Marokanac koji osim brzine ništa nema. Nisu ista pozicija, ali eto Perišić koji je svemirski brod za sve u ekipi ulazi umjesto Mana, a ova kokoš bez glave umjesto Saibarija. Vala i Man ne isporučuje golove i asistencije da je zabetoniran na starteru.

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 14 dec 2025, 06:34

13 dec 2025, 23:53
Beduin je napisao/la:
13 dec 2025, 23:43
13 dec 2025, 23:34
Ne radi se ovdje jel on prvi il nije. Meni jest Esmir jako drag kao igrac, ne samo jer je nas vec i jer volim takav tip igraca. Ali Beduine brate ovdje je ocigledno da ga namjerno ignorise i statistički parira ostalim igracima a najmanje vremena dobiva, sta bi tek bilo da ima vise. To je drugo sto jos uvijek ne plaća ceh guranja svojih igraca ali vidio si i sam kako odigra onaj levat sto je usao i žuti pokupio, a Esmir predjedio. Stavi ga od prve min jednu utakmicu ovaj odigra sve dobro I ispravi sto mu je ranije zamjerao i jos asistira ali celavom nije dovoljno. Nije bas uvijek rezultat pokazatelj znanja, sad u Holandiji nema neke konkurencije da je to Feyenord Arnea Slota ili Ajax iz 2018 ne bi on bio prvi.
Sve to subjektivno na jednu stranu (dal' iz ovog ili onog razloga ne forsira Esmira), ali reci da trener nema pojma je bas neozbiljno.
Upravo rezultati koje trener pravi sa ovom ekipom mu idu u prilog i govore da itekako ima pojma i zna sta radi. Neozbiljnije bi bilo svaku utakmicu rotirati igrace, gledati da svakome udovoljis, a mi ni 1% ne znamo sta se radi u klubu, na treninzima, odnos trenera i igraca, pritisci menadzera i ljudi oko kluba, vizija buducnosti, kako se trenira, progres, trilion varijanti i razloga.
Druga stvar je to sto mi zelimo gledati naseg igraca kako igra, donosi pobjede, napreduje. Naravno da je ovo los odnos prema Esmiru i naravno da je pogubno za mladog i talentovanog igraca da samo trenira bez minuta na utakmicama, ali nije ni prvi ni zadnji u svijetu, zato je do njega i menadzera da razmotre najbolje za njega. A sigurno se tu pita i klub nesto, a mi cemo vidjeti kakav je plan za njega u ovoj sezoni.
Vise iz inata napisano da je neznalica kad mi izvuče živac. Bar utakmicu pripremit moze e sad nezlanica odnosno supak prema Esmiru jeste. Esmir odigra uvijek u najmanju ruku korektno a cak i isporuci zahtjeve, ali uvijek i samo klupa.
**** ti on mamu hlupu.decko igra kao da je u 90 ala Susic a tada bi bio karima jer igra u Sloboda Tuzla.a ne prezivia se ni MILOSEVIC,BLAGOJEVIC,itd,to si oni Vlasi koji bili da moraju igrat u Slobodi jer ono Sloboda je bila Muslimanski tim

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 dec 2025, 09:47

Translate please ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 dec 2025, 15:24

Nešto razmišljam, ako bi Kerim otišao iz Salzburga, možda bi Esmiru bilo korisno otići u Salzburg na neku Kerimovu preporuku. Ako će ista biti od njega sigurno bi tamo to pokazao.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Neznam55
Kontakt:

Post Postao/la Neznam55 » 14 dec 2025, 16:30

Dokle god guraju Ratkova kao projekat, Baidoo će igrati Esmirovu poziciju u Salzburgu, znači to mu ne bi bio mudar potez

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, hansbosna, legendarnadruga, Proximic, rukometubih23 i 51 gost.