Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la DamirT » 13 dec 2025, 18:48

Klupa logicno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 13 dec 2025, 18:54

DamirT je napisao/la:
13 dec 2025, 18:48
Klupa logicno.
Nadat se da će biti prva izmjena Manu i da će odigrati bar 30min.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 13 dec 2025, 18:59

Yebes PSV, nek ide gdje god samo nek igra. Ovo mu je cista glupost, nema hljeba od 5-10 minuta svake dvije utakmice.

Neznam55
Kontakt:

Post Postao/la Neznam55 » 13 dec 2025, 21:34

Ušao Perišić umjesto Mana, izgleda ni minute neće danas dobiti

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 13 dec 2025, 21:38

Trpaaaaaaajjj Heracles
Bog Bosna i Bošnjaci

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 dec 2025, 21:46

Iskreno ne razumijem.Zadnju utakmicu kada je dobio pola sata meni je licno bio odlican,cak mi je izgledao i bolje nego protiv Volendama gdje je dobio 90min i imao asistenciju.Ne razumijem zasto sada u ligi ne moze dobijati bar pola sata.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 13 dec 2025, 21:47

Bgmi ovo je sada vec lose. Kerim i ono pravo klupirani. Sreca prelazni rok je blizu, ne bi bilo lose da pormijeni sredinu.

Neznam55
Kontakt:

Post Postao/la Neznam55 » 13 dec 2025, 21:50

Driouech dobi čitavo poluvrijeme, evo žuti karton i 4.6 rejting. Bolje da je Perišić ušao umjesto Saibaria, a Esmir umjesto Mana ali eto

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 dec 2025, 21:57

Odlicno je ovo, igrace pred Bozic jos 6 minuta i onda opet u januaru 12 minuta i razvice se u igracinu. :bih:

Ako ne ode u januaru na posudbu i ne krene igrati u kontinuitetu pisi propalo.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 13 dec 2025, 22:01

Ni minute večeras… Gori smo mi što se nadamo :thumbdown: Jbt PSV i Bosz :sick:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 dec 2025, 22:05

Sheyi je napisao/la:
13 dec 2025, 21:57
Odlicno je ovo, igrace pred Bozic jos 6 minuta i onda opet u januaru 12 minuta i razvice se u igracinu. :bih:

Ako ne ode u januaru na posudbu i ne krene igrati u kontinuitetu pisi propalo.
Ja ba, kad kazu sta fali, bolji su tamo treninzi nego negdje utakmice. Ti ako vjerujes u njega, davat ces mu sansu i kad je gusto. Yebo ovo ako udje u nadoknadi da uzme vrijeme ili ono kad je mec rijesen odavno. Na ovakvim mecevima se mladi igraci celice.

Ne znam, meni iskreno djeluje da on ovdje nema neku buducnost. Pogotovo i ono kad bude na terenu, saigrac mu nece dodat taman da je on u golu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 dec 2025, 22:07

Mora ici na posubu sada preko pauze. U godinama je kada mu treba sto vise utakmica u nogama a on svaku utakmicu na klupi ili dobije 10 minuta. Stagnirat ce.

Vjerujem da ce izabrati neki solidan klub gdje se moze isticati.

Majstorinho
Kontakt:

Post Postao/la Majstorinho » 13 dec 2025, 22:14

Mudro biraj sljedeći klub u januaru Esmire. Očito u PSV nije ni treća opcija. Ispred njega su Man, Wanner, a evo sad i Perišić koji inače igra lijevo, ali kada treba uvesti nekoga desno ćelavi bi radije uveo rezervnog golmana nego Esmira. I ovima što pišu dobro je i 10 minuta, velika je konkurencija itd, šta imaš od 10 minuta u kojima ćeš pipnuti loptu 2-3 puta?
Blue is a color
Football is a game

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 13 dec 2025, 22:29

Bosz je ocigledno jedna velika neznalica utakmice dobiva na guzove. Prevara od trenera, nisam ovo vjerovao da cu ikada napisati ali za njega je Faruk Hadžibegić Ferguson.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 13 dec 2025, 22:41

On do 23. godine može biti totalno formiran igrač, mislim da nije tragično da cijelu sezonu igra pomalo u PSV-u, vjerujem da je intenzitet treninga u PSV-u fenomenalan i da može mnogo naučiti u Nizozemskoj.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 dec 2025, 23:00

Jasta je Bosz neznalica, jedva 9 bodova bjezi Feyenordu i u LP vjerovatno prolazi dalje 🤣 sta sve covjek ovdje nece procitati jer ne daje priliku nasem igracu.

Sa druge strane, ovo ni malo ne valja za Esmirov razvoj, a ni nasu reprezentaciju. Bice ovo zanimljiva zima i transfer pojaca, vidicemo sta planiraju sa njim, a bice da je blize nekoj posudbi na obostranu korist
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 13 dec 2025, 23:31

Trenutno nema mjesta u PSVu, niko ne moze rijeci reci o treneru kad covjek glatko vodi ligu i dobri su u LP. Esmir treba ici gdje god moze u Januaru, mozda neka donja ekipa sto se bori za opstanak u holandiji ali s garancijom da ce igrati svaku.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 13 dec 2025, 23:34

Beduin je napisao/la:
13 dec 2025, 23:00
Jasta je Bosz neznalica, jedva 9 bodova bjezi Feyenordu i u LP vjerovatno prolazi dalje 🤣 sta sve covjek ovdje nece procitati jer ne daje priliku nasem igracu.

Sa druge strane, ovo ni malo ne valja za Esmirov razvoj, a ni nasu reprezentaciju. Bice ovo zanimljiva zima i transfer pojaca, vidicemo sta planiraju sa njim, a bice da je blize nekoj posudbi na obostranu korist
Ne radi se ovdje jel on prvi il nije. Meni jest Esmir jako drag kao igrac, ne samo jer je nas vec i jer volim takav tip igraca. Ali Beduine brate ovdje je ocigledno da ga namjerno ignorise i statistički parira ostalim igracima a najmanje vremena dobiva, sta bi tek bilo da ima vise. To je drugo sto jos uvijek ne plaća ceh guranja svojih igraca ali vidio si i sam kako odigra onaj levat sto je usao i žuti pokupio, a Esmir predjedio. Stavi ga od prve min jednu utakmicu ovaj odigra sve dobro I ispravi sto mu je ranije zamjerao i jos asistira ali celavom nije dovoljno. Nije bas uvijek rezultat pokazatelj znanja, sad u Holandiji nema neke konkurencije da je to Feyenord Arnea Slota ili Ajax iz 2018 ne bi on bio prvi.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 13 dec 2025, 23:36

Pa PSV je ekipa realno u rangu nekog stabilnog Premierligasa poput Tottenhama ili Brightona. To je svjetska ekipa, prvak Holandije.
Nemat minute tu sa 20 godina nije neki bauk. Stepenica nize ti je Borenmouth sto dovoljno govori kolko je dobro igrati u PSVu kad t je Bournemouth stepenica nize.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 dec 2025, 23:43

tuzlanskinacin je napisao/la:
13 dec 2025, 23:34
Beduin je napisao/la:
13 dec 2025, 23:00

Ne radi se ovdje jel on prvi il nije. Meni jest Esmir jako drag kao igrac, ne samo jer je nas vec i jer volim takav tip igraca. Ali Beduine brate ovdje je ocigledno da ga namjerno ignorise i statistički parira ostalim igracima a najmanje vremena dobiva, sta bi tek bilo da ima vise. To je drugo sto jos uvijek ne plaća ceh guranja svojih igraca ali vidio si i sam kako odigra onaj levat sto je usao i žuti pokupio, a Esmir predjedio. Stavi ga od prve min jednu utakmicu ovaj odigra sve dobro I ispravi sto mu je ranije zamjerao i jos asistira ali celavom nije dovoljno. Nije bas uvijek rezultat pokazatelj znanja, sad u Holandiji nema neke konkurencije da je to Feyenord Arnea Slota ili Ajax iz 2018 ne bi on bio prvi.
Sve to subjektivno na jednu stranu (dal' iz ovog ili onog razloga ne forsira Esmira), ali reci da trener nema pojma je bas neozbiljno.
Upravo rezultati koje trener pravi sa ovom ekipom mu idu u prilog i govore da itekako ima pojma i zna sta radi. Neozbiljnije bi bilo svaku utakmicu rotirati igrace, gledati da svakome udovoljis, a mi ni 1% ne znamo sta se radi u klubu, na treninzima, odnos trenera i igraca, pritisci menadzera i ljudi oko kluba, vizija buducnosti, kako se trenira, progres, trilion varijanti i razloga.
Druga stvar je to sto mi zelimo gledati naseg igraca kako igra, donosi pobjede, napreduje. Naravno da je ovo los odnos prema Esmiru i naravno da je pogubno za mladog i talentovanog igraca da samo trenira bez minuta na utakmicama, ali nije ni prvi ni zadnji u svijetu, zato je do njega i menadzera da razmotre najbolje za njega. A sigurno se tu pita i klub nesto, a mi cemo vidjeti kakav je plan za njega u ovoj sezoni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Edincapitano, Google [Bot], nebeskasila, Sveti i 74 gosta.