0-0 90 min i zabijemo liudilooooooo. Nakon 5 min var ga ponisti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako je za titulu tako bi i bilo, il bi nam ponistili iz kola prijebordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:580-0 90 min i zabijemo liudilooooooo. Nakon 5 min var ga ponisti![]()
.
Ako izade ko protiv mitomana sa onakvim veznim redom i napadom ne vidim kako cemo izgubiti opet ko je na centru svega moze biti. Samo pametno sutra pobjeda puno znaci puno.
A ko je ustvari na centru? Naši su trazili izuzeće?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
2-2
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Otrest cemo ih ako ne bude lakrdija.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Realno ako pobjedimo zrinjski 2x pobjedimo borax 2x, nevidim razlog da se mi borimo za titulu pa jos je 18 kola, posebno ako mamic sredi sudjenje.
Ja sam ubjedjen ako nas klub bude imao financisku moc da finansira trenutni roster i da dovedemo spica koji ce moci dat 9-10 golova u 17 utakmica. Ova ekipa moze komtno dobit svih 17 utakmica
Ja sam ubjedjen ako nas klub bude imao financisku moc da finansira trenutni roster i da dovedemo spica koji ce moci dat 9-10 golova u 17 utakmica. Ova ekipa moze komtno dobit svih 17 utakmica
Zanemari tu maštu ako će se čekat derbi protiv kona za titulu kako bi se brojke na AFH popravile. Mi smo što se tiće posjete generalno gledano tanki, obzirom kakav je kvalitet lige i stanje u FNS/BiH i ovo što nas dolazi svaku kući je pohvalno. Ja godisnje tri članske i sezonsku jednu sebi uzmem, malo nešto iz shopa koliko finansije dozvole. Narodu je jednostavno 'najbitnija' sporedna stvar totalno nebitna postala po pitanju naše lige. Gledam omladinu, velika večina uopšte ne prati BiH klubove iako prati fudbal, prati komercijalne klubove putem malih ekrana. Ali šta je tu je.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Pa nismo Real ili Juve iz prime - a snizite očekivanja, pa možda nešto i bude pozitivno od ovih nerealnih maštarija, e čuj 17 pobijeda.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 01:52Realno ako pobjedimo zrinjski 2x pobjedimo borax 2x, nevidim razlog da se mi borimo za titulu pa jos je 18 kola, posebno ako mamic sredi sudjenje.
-
bordobijeli
- Kontakt:
I da pobjedis nije dovooljno . Pola je prvensta Borac ima 3 poraza da ih stignemo mi moramo dobit sve a oni 6 utakmica da izgube , tako da ove godije ne mozemo ni u mašti do titule.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 01:52Realno ako pobjedimo zrinjski 2x pobjedimo borax 2x, nevidim razlog da se mi borimo za titulu pa jos je 18 kola, posebno ako mamic sredi sudjenje.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Odbrana nam je tanka, nije kvalitet toliko koliko je neuigranost. Majku mu ne znam jesmo li sastavili dvije utakmice sa istom odbranom.
Ristovski, ja sam mislio da će on biti više van terena nego igrati, čovjek odigra full sezonu.
Ja bi više volio da igramo sa 4 nazad.
Ristovski, ja sam mislio da će on biti više van terena nego igrati, čovjek odigra full sezonu.
Sto je tankaDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 dec 2025, 09:43Odbrana nam je tanka, nije kvalitet toliko koliko je neuigranost. Majku mu ne znam jesmo li sastavili dvije utakmice sa istom odbranom.
10 utakmica sa Cvitanovicem 5 golova primljenih, i to 2 Rudar 2 Radnik 1 Lazni
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma iz razloga što nema Bralića, koliko god ga mi osporavali na početku sezone, pretvorio se u glavnog igrača odbrane. Ima kikseva ali opet što kažeš od dolaska Cvitanovića nekako se to uteglo a sad idemo dole bez njega. Kad igramo sa tri nazad taj centralni stoper mora biti iskusan i da zna iznjeti loptu kroz sredinu i Bralić to super radi u poslljednje vrijeme. Evo ne znam koga sad staviti na tu poziciju sa tri nazad i plus otvara ti se problem desnog wing-beka.bvsic je napisao/la: ↑14 dec 2025, 09:46Sto je tankaDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 dec 2025, 09:43Odbrana nam je tanka, nije kvalitet toliko koliko je neuigranost. Majku mu ne znam jesmo li sastavili dvije utakmice sa istom odbranom.
Ja bi stavio Ristovskog, Turdu, Marudžu, Mujkića u zadnju liniju a ostalo sve kao na derbiju. Ono što mene brine jeste da dva stopera nisu nikad igrali zajedno uostalom koga god stavi bit će im prva utakmica i zbog tog mislim da smo tanki.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Realno nas niko nije nadigrao od kako je Cvitanovic tu . U Prijedoru nisi zavrsio utakmicu i kaznjen si ove nerjeseno Velez,Zrinjski,Siroki smo dominirali , nema se Mariju sta puno zamjeriti.
Gdje je receno da idemo bez Bralica? Je li Beganovic spreman?DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 dec 2025, 10:05Ma iz razloga što nema Bralića, koliko god ga mi osporavali na početku sezone, pretvorio se u glavnog igrača odbrane. Ima kikseva ali opet što kažeš od dolaska Cvitanovića nekako se to uteglo a sad idemo dole bez njega. Kad igramo sa tri nazad taj centralni stoper mora biti iskusan i da zna iznjeti loptu kroz sredinu i Bralić to super radi u poslljednje vrijeme. Evo ne znam koga sad staviti na tu poziciju sa tri nazad i plus otvara ti se problem desnog wing-beka.bvsic je napisao/la: ↑14 dec 2025, 09:46Sto je tankaDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 dec 2025, 09:43Odbrana nam je tanka, nije kvalitet toliko koliko je neuigranost. Majku mu ne znam jesmo li sastavili dvije utakmice sa istom odbranom.
Ja bi stavio Ristovskog, Turdu, Marudžu, Mujkića u zadnju liniju a ostalo sve kao na derbiju. Ono što mene brine jeste da dva stopera nisu nikad igrali zajedno uostalom koga god stavi bit će im prva utakmica i zbog tog mislim da smo tanki.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ocekujem pobjedu danas i miran zavrsetak polusezone a onda na zimu zaganjati nekog opasnog napadaca, rijesiti se nekih sto samo plate uzimaju i na proljece kup i superkup zaganjati!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Zagor i 14 gostiju.

.png)