Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Od Montoye se moze napravit kvalitetan desni bek, ali mislim da ce vam trebat trenutno neko jaci ako zelite da ciljate na vise.. Valencia ima prejaku vezu i napad, Ever ,Tino i Topal su se fino uklopili i nadomjestit ce Baraju i eventualno povlacenje Albelde.. Soldado proradio,jos da se Aritz oporavi i ekstra..
Raduje cinjenica sto je sve sto se u Baskiji moze pokupit ,Bilbao je pokupio i za sljedecu sezonu u kojoj ce vjerovatno biti u Ligi Evrope bit ce pojacani za 15 miliona vrijednog mladog igraca kojem sam na zalost zaboravio ime,spominje se dolazak Aduriza i pregovara se i za Azpilicuetu.. Azpilicueta,San Jose,Amorebieta,Javi Martinez,Munain,Aduriz,Llorente,Iraola..
Villareal planira dovodjenje Giovinca i stopera.. Athletico Madrid Edena Hazarda.. Raduje me cinjenica da se spanska liga znatno pojacava i da cemo gledat dobar fudbal sljedece sezone.. Na to ce mnogo uticat Malaga i Racing koji krecu u ljetnu kupovinu sa seikovim parama..
Raduje cinjenica sto je sve sto se u Baskiji moze pokupit ,Bilbao je pokupio i za sljedecu sezonu u kojoj ce vjerovatno biti u Ligi Evrope bit ce pojacani za 15 miliona vrijednog mladog igraca kojem sam na zalost zaboravio ime,spominje se dolazak Aduriza i pregovara se i za Azpilicuetu.. Azpilicueta,San Jose,Amorebieta,Javi Martinez,Munain,Aduriz,Llorente,Iraola..
Villareal planira dovodjenje Giovinca i stopera.. Athletico Madrid Edena Hazarda.. Raduje me cinjenica da se spanska liga znatno pojacava i da cemo gledat dobar fudbal sljedece sezone.. Na to ce mnogo uticat Malaga i Racing koji krecu u ljetnu kupovinu sa seikovim parama..
Znam i ja da se pita Pablo,ali ce se pitati i ValenciaAndres je napisao/la:Ma kakv Tottenham.ne pitaju se samo klubovi.Vjeruj mi Pablu nema nigdje bolje nego na Mestalli.to i nisu neke pare za mladica koji je super talenat plus je vec sada reprezzentativac Spanije.
Banega je meni ono jedan od omiljenih igraca i lik je fkt medju top igracima na svojoj poziciji, nadam se dace ostati, Tino takodjer.Desni bek je mjesto gdje ne stima toliko, pridodamo super talentovanog Adila Ramija i jednog pouzdanog desnog beka koji je odlicno izbalansiran , jer Valenciji treba jedan bek koji je odlican u oba smjera, nesto pput Mathieu-a.
i jos jedan ono top veznjak , eh da je Silva tu

Ma za desni bek ce navodno biti angazovan Montoya,jer tvrde da je veliki talenat pa cemo vidjeti kako ce ici sa njim

Iskreno ovo je ono sto treba da raduje svakog tko voli Španjolsku ligu,biti ce puno zanimljivije i pratiti samo takmicenje.L_blancos je napisao/la:Od Montoye se moze napravit kvalitetan desni bek, ali mislim da ce vam trebat trenutno neko jaci ako zelite da ciljate na vise.. Valencia ima prejaku vezu i napad, Ever ,Tino i Topal su se fino uklopili i nadomjestit ce Baraju i eventualno povlacenje Albelde.. Soldado proradio,jos da se Aritz oporavi i ekstra..
Nadam se da ce bodovna razlika između Barce,Reala i ostalih se smanjiti na nekih podnosljivih 5-6 bodova,tek onda ce nam biti pravo zanimljivo pratiti ligu

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Treba reci da je Vicente zabio gol uz pomoc nase Barbikeizzo je napisao/la:Šteta za Vincentea, kakav je to igrac bio, strahota....sjecam se kad nama u Zenici uvali golcinu.Adi_Zepce je napisao/la:Ma Emery ih je ucinio boljim ove sezone,svi su nam predviđali 5-6 mjesto a mi opet direktno u Ligu prvaka.izzo je napisao/la:Valencia ima strašan tim po i po kvaliteti i po imenima (nešto kao Atl.Madrid samo što je Valencia još jaca i ozbiljnija ekipa) ...pogotovu naprijed (Mata, Hernandez,Soldado...sredina Banega,Costa, iskusni Joaquin i Vincente)... ali Emery ih nije izbalansirao tako da su dosta utakmica prenaivno gubili (najbolji primjer protiv Šalkea u LP).
Odbrana nije na nivou veze i napada, tu dosta škripi...mislim da bi eventualni povratak Beniteza preporodio Valenciu.
Slazem se ovo oko odbrane,te jedva cekam novu sezonu da i taj dio tima promjenimo.A sto se tice Vicentea nije to onaj strani Vicente,ovaj skoro pa nista ne pokazuje.
A što se tice naredne sezone...mnogo toga ce se promjeniti u španskom fudbalu, Barca i Real ce i dalje držati primat ali ce se i ostali klubovi poceti približavati definitivno, prije svega kroz prava na TV prenose i sponzore, samim tih i kroz opticaj novca kroz klubove...predsjednici ostalih klubova kroz njihovo udruženje ligaša su ovaj put jedinstveni i odlucni da krenu u nivelaciju i balans lige (iskreno receno ,meni to kao simpatizeru Barse i ne odgovara bašali time se liga dodatno podiže na još veci nivo).
Dolazi novo vrijeme za španski fudbal kada klubovi poput Valencie, Seville, Atletico Madrida,Villareala i ostali nece morati prodavati svoje najbolje igrace da bi preživjeli naredne 2-3 godine...i ako ih budu prodavali, prodavat ce ih da bi doveli jednako kvalitetne njima.

Vrijeme je bolan da se liga malo uozbilji,ovako nije zanimljivo isto kao Skotska liga je postalo

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
problem lige je sto su Barca i Real opcenito prejaki.Ostali klubovi su jaki ali mogu biti mnogo jaci i bit ce nadam se.Posebno mislim na ove velikane.Betis ce se sada pridruzit Ligi , sto je dodatni plus jer znamo kakva je krv Andaluzana i koji su to borci ubice 
Sto se tice Montoye , mladic je veliki potencijal i nadam se da ce se razvit u beka kakovg se i predvidja

Sto se tice Montoye , mladic je veliki potencijal i nadam se da ce se razvit u beka kakovg se i predvidja

sta vam real cini uuuuu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Čak 9 golova na utakmici između Reala i Valencie šteta što su šišmiši izgubili
King Kevin Durant
Poraz smo zasluzili,igrali smo ocajno 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
mizerno...dno dna...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Valencia zeli pojacati svoju ekipu Velom (Arsenal) i Zabaletom (Man.City) dok bi tim mogli od onih važnijih igrača napustiti Pablo,Banega i Mata.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Nail for Real
- Kontakt:
I opet ista stvar. Pa bolje i da ne odete u Ligu Sampiona ako cete da rasprodate najbolje igrace.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Adi_Zepce je napisao/la:Valencia zeli pojacati svoju ekipu Velom (Arsenal) i Zabaletom (Man.City) dok bi tim mogli od onih važnijih igrača napustiti Pablo,Banega i Mata.

Bolje da Valencia nesramoti Spaniju u LP

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Kakav Vela taj je dobar za WBA ili Racing nikako za jednog velikana kao sto je Valencia,cini mi se da nije ni standardan u BromuAdi_Zepce je napisao/la:Valencia zeli pojacati svoju ekipu Velom (Arsenal) i Zabaletom (Man.City) dok bi tim mogli od onih važnijih igrača napustiti Pablo,Banega i Mata.

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 27 apr 2011, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Bila bi steta ako odu Mata i Banega.. Vela i Zabaleta i nisu toliko losa pojacanja,Veli odgovara juznjacki stil pa bi makar bio dobar joker..
Doveo ga je drugi trener (Di Mateo), koji voli napadacku igru dok Hodzson ne voli igrace koji imaju talenta i vole driblati, vec vise ove 'snagatorske' igrace, da se tako izrazim...juznjak> je napisao/la: Kakav Vela taj je dobar za WBA ili Racing nikako za jednog velikana kao sto su Valencia,cini mi se da nije ni standardan u Bromus druge strane Zabaleta bi bio odlicno pojacanje u odbrani sa Ramijem to bi bio pravi bedem u odbrani ... koja je slabiji dio ekipe . Sto se tice prodaje Mate,Banege i Pabla ne vjerujem da ce do toga doci mozda Pablo a ocekujem da se Joaquin vrati u Betis .
Ne znam, ja mislim da bi Vela mogao dosta toga uraditi u Valensiji, ali isto tako mislim da ga Venger sigurno nece prodati, vec da je ova posudba ista stvar kao posudba Vilsera u Bolton prosle sezone..
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Zabaleta mozda jeste kloc,ali Vela sigurno nije.Los_Blanos2 je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Valencia zeli pojacati svoju ekipu Velom (Arsenal) i Zabaletom (Man.City) dok bi tim mogli od onih važnijih igrača napustiti Pablo,Banega i Mata.Pojacati ekipu sa klocevima..
Bolje da Valencia nesramoti Spaniju u LP
Dalje,po cemu je to Valencia osramotila Španiju u Ligi prvaka?
Tako je Carlos Alberto Vela (op.a samo 22 godine) je jako kvalitetan i talentovan igrac,a ja sam doznao da bi ga Wenger mogao prodati iz razloga sto Vela ni u WBA nije skoro nista pokazao (nije bas mnogo ni igrao),Meksiknci su vec pisali da je njihov napadac nadomak Valencije.Bertrand je napisao/la:Doveo ga je drugi trener (Di Mateo), koji voli napadacku igru dok Hodzson ne voli igrace koji imaju talenta i vole driblati, vec vise ove 'snagatorske' igrace, da se tako izrazim...juznjak> je napisao/la: Kakav Vela taj je dobar za WBA ili Racing nikako za jednog velikana kao sto su Valencia,cini mi se da nije ni standardan u Bromus druge strane Zabaleta bi bio odlicno pojacanje u odbrani sa Ramijem to bi bio pravi bedem u odbrani ... koja je slabiji dio ekipe . Sto se tice prodaje Mate,Banege i Pabla ne vjerujem da ce do toga doci mozda Pablo a ocekujem da se Joaquin vrati u Betis .
Ne znam, ja mislim da bi Vela mogao dosta toga uraditi u Valensiji, ali isto tako mislim da ga Venger sigurno nece prodati, vec da je ova posudba ista stvar kao posudba Vilsera u Bolton prosle sezone..
P-S Sto se tice prodaje nekih igraca,ja bi prija prodao Matu za 30.mil neko Pabla jer Matu cemo zamjeniti mozda Chori Castro.
U novu sezonu iako prodamo nekog od pomenutih uci cemo jaci jer klub zeli pojacati odbranu sa 2-3 nova igraca,u veznom redu bi mogli prodati Banegu ali zato kupiti nekog od ovih Piatti (Almeria),Arteta (Everton),Sanchez (Valencienes) sve jako kvalitetni nogometasi.
Takođe mogli bi kupiti i u napadu Kevina Gameira,ubojitog strijelca iz Lorienta.
Sve u svemu biti ce ovo zanimljivo ljeto za Valenciu

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Prema francuskom radiju RMC Kevin Gameiro od ljeta u Valenciji 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
jedva cekam da EMery ode, dosadilo mi je da bojkotujem vise...
AMUNT VALENCIA!
Jedini klub kojeg sam uvijek uzimao na socceru
Dr. Vicente :ugeek:
Btw. Evo sad malo citam o Valenciji, ne znam je l' ko spominj'o, al' postoji zanimanje i za A. Becka i Sammira iz D. Zagreba...
EFE El Valencia está preparando una oferta para comprar al centrocampista brasileño Jorge Sammir, actualmente en las filas del Dinamo de Zagreb, una operación que el propio jugador ha asegurado le gustaría que se llevara a cabo, según informó hoy la prensa croata...
El rotativo asegura que el Valencia lleva tiempo siguiendo a este jugador y que el club croata podría pedir hasta 10 millones de euros por él.
Sto se Montoye tice, pa ni Barca nema zamjene za Alvesa
Ako ga uzmete, bice odlicno po vas.
Zadnji put je uprava Valencie grdo pogrijesila dovodjenjem Hildebranda, nadam se da nece i sa Beckom, jer nekak Valenciji ne leze svabe, bas.

Dr. Vicente :ugeek:
Btw. Evo sad malo citam o Valenciji, ne znam je l' ko spominj'o, al' postoji zanimanje i za A. Becka i Sammira iz D. Zagreba...
EFE El Valencia está preparando una oferta para comprar al centrocampista brasileño Jorge Sammir, actualmente en las filas del Dinamo de Zagreb, una operación que el propio jugador ha asegurado le gustaría que se llevara a cabo, según informó hoy la prensa croata...
El rotativo asegura que el Valencia lleva tiempo siguiendo a este jugador y que el club croata podría pedir hasta 10 millones de euros por él.
Sto se Montoye tice, pa ni Barca nema zamjene za Alvesa

Zadnji put je uprava Valencie grdo pogrijesila dovodjenjem Hildebranda, nadam se da nece i sa Beckom, jer nekak Valenciji ne leze svabe, bas.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Gameiro "El Valencia es un grande e ir a la Liga, mi sueño" Vjerujem da ne treba prijevod . Bice to fantastican napadacki tandem Soldado -Gameiro .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
sNek im ode Aduriz nije potreban.Ima onaj Jonas bice on strasan sljedece sezone.juznjak> je napisao/la:Gameiro "El Valencia es un grande e ir a la Liga, mi sueño" Vjerujem da ne treba prijevod . Bice to fantastican napadacki tandem Soldado -Gameiro .
Ostanu Pablo, Ever,Mata , Tino ,Mathieu , dolazi Rami. Valencija ce biti prestrasna ekipa....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.