Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Sto je steta ljudi dosli jasno sa ciljem da uzmu tri boda, pa u derbiju drugo pol su bili bolji od zrinjskog, ista sloga je nas pobjedila, da se ne vracamo unazad bilo proslo, sutra pokazati damu i probati dobiti ako budemo znali iskoristiti njihove neke mane.
Nama u Mostaru ništa nisu napravili.KosevoZove je napisao/la: ↑13 dec 2025, 18:36Sto je steta ljudi dosli jasno sa ciljem da uzmu tri boda, pa u derbiju drugo pol su bili bolji od zrinjskog, ista sloga je nas pobjedila, da se ne vracamo unazad bilo proslo, sutra pokazati damu i probati dobiti ako budemo znali iskoristiti njihove neke mane.
nemoj te spominjat titulu tako vam svega, prije Prijedora se uveliko pocelo procati o tituli pa smo prizemljeni zivotom.Pitar6785 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 19:43Sutra je jako vazna utakmica, i nadam se da su igraci arhivirali derbi i da su se STRIKTNO I OZBILJNO OKRENULI VEC OD PONEDELJKA ZA OPERACIJU ZVANA LAZNI MOSTARCI.
Iako je kukavicki i ne sportski, ovo sto su odradili za nase navijace, vidi se da im je bitno i da su podredili sve miguce nemoguce.
Nesmijemo uc u mec oni su umorni, moramo uc svom snagom u utakmicu, IMAM OSJECAJ DA CE SUDIJA siljit bas maksimalno za njih.
Pobjedim nad njima i remi u zaostaloj izmedju borca i svinjskog bi nama oskrinula vrata za titulu. Obje pobjede protiv borca i pobjeda protiv zrinjskog u cetvrtom krugu bi nama otvorila totalno vrata za titulu.
Ubjedjen sam da bi imali bar 5 bodova vise da je Zekic ostao, a da nismo ostali bez 6 igraca (povrede) BANIC Mujkic Adem, Elezi, beganovic, cimirot veliki broj crveni jatte, realno bili bi sad prvi.
Pričaju o tituli a prvi loš rezultat će im j.bavati mater svima.SHZ82 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 20:12nemoj te spominjat titulu tako vam svega, prije Prijedora se uveliko pocelo procati o tituli pa smo prizemljeni zivotom.Pitar6785 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 19:43Sutra je jako vazna utakmica, i nadam se da su igraci arhivirali derbi i da su se STRIKTNO I OZBILJNO OKRENULI VEC OD PONEDELJKA ZA OPERACIJU ZVANA LAZNI MOSTARCI.
Iako je kukavicki i ne sportski, ovo sto su odradili za nase navijace, vidi se da im je bitno i da su podredili sve miguce nemoguce.
Nesmijemo uc u mec oni su umorni, moramo uc svom snagom u utakmicu, IMAM OSJECAJ DA CE SUDIJA siljit bas maksimalno za njih.
Pobjedim nad njima i remi u zaostaloj izmedju borca i svinjskog bi nama oskrinula vrata za titulu. Obje pobjede protiv borca i pobjeda protiv zrinjskog u cetvrtom krugu bi nama otvorila totalno vrata za titulu.
Ubjedjen sam da bi imali bar 5 bodova vise da je Zekic ostao, a da nismo ostali bez 6 igraca (povrede) BANIC Mujkic Adem, Elezi, beganovic, cimirot veliki broj crveni jatte, realno bili bi sad prvi.
Nama je ova sezona opet 3. mjesto i kup.
Nadat se da ce Zrinjski u Europi dobip Rapida i imat srece za dalje i jos nabit koeficient, pa ako bude srece da pobkednik kupa ide u Europa ligu.
Titula je zaboravljena prica nakon Husrefove epizode
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.