FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
65
20%
2. Borbu za Evropu
153
47%
3. Sredinu tabele
57
17%
4. Borbu za opstanak
54
16%

Ukupno glasova: 329

zeljovolimte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolimte » 13 dec 2025, 18:21

Jos je gore od svega da smo mi dobili ovo sve i da smo nekim cudom treci.

Bilo bi ljudi koji bi voljeli da nastavimo ovako poslovati..

Igracki nama najvise nedostaje Al Jaber ja sam ludio kad su napisali da je Erik ta zamjena.
Trenutno vezna linija Erik i Lagumdzija jeste za Goska, a ne za klub kao sto je Zeljeznicar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 dec 2025, 18:22

Neka drita sa kosova igra protiv rayo vallecano za prolazak u nokaut fazu kkonferencijske lige, a mi se patimo sa rudarom, radnikom, slogom

Skupstinoooooooooooooooo uozbiljitee se
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 13 dec 2025, 18:23

Mi da smo imali Krpića i Radovca (pogotovo jer je Šošić povrijeđen) u drugom dijelu sezone, imali bismo barem 5 bodova više.

U 9 utakmica imamo jedva pobjedu protiv Posušja, tri remija i 5 poraza.Sve to nakon povrede Šošića. Ne možeš zavisiti od igre jednog pojedinca.

Umjesto da ostaviš Dangubića i platiš ga malo više, dovodiš Koningsa i Rakića, koji su sve samo fudbaleri nisu.

Tek danas ubacuju Šabića, a Adžem došao da afirmiše nekoliko Željinih omladinaca, malo sutra.

Sve fula za fulom.

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 13 dec 2025, 18:25

Zhustri je napisao/la:
13 dec 2025, 18:20
Arma00 je napisao/la:
13 dec 2025, 18:14
Jedina nada je u investitoru, možda ako dođe i ugrabimo Europu.. Na zimu se zahvalit 70% ekipe i pokušat dovest adekvatna pojačanja. Protiv Sloge ne treba niko doći i tim prije svega poslat poruku skupštini, a onda i igračima.
Ma kakav investitor. Ne igraju pare, nego dobro vođena ekipa. Pitari imaju "investitora" pa imamo isto bodova i utakmicu manje...
Tu se mora pročistiti korov koji iz Želje izvlači svoj vlastiti interes kao prioritet. Igrači su kvalitetni za našu ligu, ali kada nam dođe ekipa, koja poput. Radnika ima kvalitetno i ponizno rukovodstvo, onda oni izgledaju ozbiljnije od Želje u smislu zacrtanog cilja.

Investitor može popraviti kadar za nijansu, ali ni to nije velika promjena, ako vodstvo bude loše.
Prijatelju od ulaska investitora Pitari imaju osvojene 2 lige i 3 kupa, a mi apsolutno ništa već 8 godina.
Ili investitor da pokušamo nešto ozbiljnije, ili smo kroz par sezone u federalnoj

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 13 dec 2025, 18:26

Hrammm1921 je napisao/la:
13 dec 2025, 18:16
TefalTava je napisao/la:
13 dec 2025, 18:15
13 dec 2025, 18:08
Jesu pustene karte, sta se komentarise? Mrsh po karte balye
Bravo klocu evo ti banana sto si nam zanimljiv :guz:

Ni jedne da te nisam cuo, mrsh po karte ke ru
Bravo muflonu pitarski, i ovaj jad se navija navijacem zelje to si karna a ne navijač želje jadu bezlicni

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 13 dec 2025, 18:27

Ovi zale za Krpicem i Radovcem ubjedljivo dva najgora igraca proslo proljece.
Radovac ima 5-10 kg viska lik od ksd je potpisao ugovor oprostio se od fudbala.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 13 dec 2025, 18:28

Ja da sam Gojak, tražio bih slobodne papire i išao tamo gdje ću igrati. Žao mi djeteta ko da je moj.
U petak se nadam da će nas se što više okupiti, čisto da oni koji budu mudrovali znaju da živi sa stadiona neće izaći.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 dec 2025, 18:28

ZaZelju je napisao/la:
13 dec 2025, 18:23
Mi da smo imali Krpića i Radovca (pogotovo jer je Šošić povrijeđen) u drugom dijelu sezone, imali bismo barem 5 bodova više.

U 9 utakmica imamo jedva pobjedu protiv Posušja, tri remija i 5 poraza.Sve to nakon povrede Šošića. Ne možeš zavisiti od igre jednog pojedinca.

Umjesto da ostaviš Dangubića i platiš ga malo više, dovodiš Koningsa i Rakića, koji su sve samo fudbaleri nisu.

Tek danas ubacuju Šabića, a Adžem došao da afirmiše nekoliko Željinih omladinaca, malo sutra.

Sve fula za fulom.
Dangubic nije nista specijalni i bolji je Sosic od njega
Jedino sad kad nema Sosica valjao bi nam na amf, jer ovdje niko ne zna to igrati, a vidim Kororu nece da ubace i volio bih da Korora ode iz Zelje i napravi karijeru
Isto Gojak, Dragovic..
Realno i ovaj Milisevic smijesan prvom do sebe i to je to od njega, jedini plus uz to sto ne gubi loptu, a ostalo sve nula
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 dec 2025, 18:30

Mrznes se dva sata da bi gledao Boljevica kako fula sanse :thumbdown: Ma mrsh svi odreda.

I nemojte opet o Krpicu i Radovcu, kako vam ne dopizdi vise. Ko da nam nedostaju Xavi i Messi, a ne da ta dva raspala truta.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 13 dec 2025, 18:30

13 dec 2025, 18:16
TefalTava je napisao/la:
13 dec 2025, 18:15
13 dec 2025, 18:08
Jesu pustene karte, sta se komentarise? Mrsh po karte balye
Bravo klocu evo ti banana sto si nam zanimljiv :guz:

Ni jedne da te nisam cuo, mrsh po karte ke ru
Najlakse sa foruma pisati klocu glupi.
Fk Željezničar.

Allosio
Kontakt:

Post Postao/la Allosio » 13 dec 2025, 18:33

BarbareZeljin je napisao/la:
13 dec 2025, 18:06
Allosio je napisao/la:
13 dec 2025, 18:01
Sve vec receno. Takticki ocajni i kraj price. Da je nekako Slogu dobiti lakse bi se disalo.

Nadam se da ce doci neki dobar trener sa strucnim stabom i ovu ekipu razdrmati na proljece.
Ove samo mozes od batina razdrmat. I ono minimalno sto valja je unisteno. A sve ovo je dokaza kakav je majstor Madzid Sosic. Od kada se on povrijedio mi akcije nismo u stanju napraviti. Na sve to dodaj ovaj ocaj i jad od netalenta koji posjedujemo,mi smo zadnjih 7 kola najlosija ekipa lige.
3 utakmice ne mozes nista Radniku,
Rudar te nadigra u 2 tekme,
Sve nam je bilo na hajc i momentum i evo sad je dokaz gdje smo i sta smo.
Tacno tako, sve na hajc i momentum. Kada nas je opalio samar realnosti onda ajjj pomozi Boze, sta je ovo??? Hiljade i hiljade upitnika a ne vidimo dalje od nosa.

Skupstina kluba, uprava, odbor sta vec, oni su doveli trenera i treneru igrace, plus talovi sa menadzerima i dovodjenje stranaca (holanđana) i na kraju sve to dodje na naplatu, stigne te kosmička pravda kada ti je najljepse.

Fakat pojedini igraci nisu ni za Posusja (uz duzno postovanje prema tom klubu, Željo je naravno puno veci klub), ali eto opet se bore, trce, daju od sebe sto mogu. Na kraju nisu oni krivi sto ne mogu, ne znaju. Ne mogu reci ja danas nisam spreman, ne mogu doci u Zelju da igram itd. Svi misle da mogu igrati, a tereb je mjerilo. Taj isti teren je cini mi se nekima presudio. Prvi bih volio da se u klubu napravi zdrava sredina, da napokon stanemo na svoje noge u svakom smislu, neovisni od svega, ali daj Boze.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 13 dec 2025, 18:33

Hvala upravi, hajd da mi nismo imali para da dovedemo pojačanja, nego nikad više para u nekom prelaznom roku :rol: :rol:

Džaba nama i 16 investitora ako nemamo strategiju
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 dec 2025, 18:35

NoDi80 je napisao/la:
13 dec 2025, 18:28
ZaZelju je napisao/la:
13 dec 2025, 18:23

Sve fula za fulom.
Dangubic nije nista specijalni i bolji je Sosic od njega
Jedino sad kad nema Sosica valjao bi nam na amf, jer ovdje niko ne zna to igrati, a vidim Kororu nece da ubace i volio bih da Korora ode iz Zelje i napravi karijeru
Isto Gojak, Dragovic..
Realno i ovaj Milisevic smijesan prvom do sebe i to je to od njega, jedini plus uz to sto ne gubi loptu, a ostalo sve nula
Dangubic je Zidane za sve ove levate ovdje. Sa njim je Krpic izgledao ozbiljno, a danas bi Jaganjac bio sigurno bolji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 13 dec 2025, 18:39

Lynx je napisao/la:
13 dec 2025, 18:33
Hvala upravi, hajd da mi nismo imali para da dovedemo pojačanja, nego nikad više para u nekom prelaznom roku :rol: :rol:

Džaba nama i 16 investitora ako nemamo strategiju
U pravu si za ovo. Malo ljudi zna da je ovo jedna od najskupljih ekipa u historiji Željezničara. Ali način kako igramo i kako se odnosimo prema plavom dresu je kriminalan. Dakle, moje mišljenje je da niti jedan, ali niti jedan član stručnog štaba ne treba ostati na proljeće u FK Željezničar. Možda oni vole klub, to ne sporim, ali problem je što ne znaju. Mi već mjesecima loše igramo, nemotivisano i neorganizovano, pa nama je zadnja dobra utakmica bila derbi protiv pitara na Grbavici, to je tako davno bilo da se ne sjećam kad smo igrali. Eto toliko.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 dec 2025, 18:41

Otkad su nas pokrali mi smo pali
Evo pogledajte
Do Sirokog i Radnika nismo imali ni jedan poraz, a nakon kradje u Bijeljini pali smo psihicki i ne mozemo ni drugoligase pobjediti

slika

slika
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 13 dec 2025, 18:43

Joj nodi
Grupa iznad svakog pojedinca.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 13 dec 2025, 18:44

Ovi sto ne dolaze na tekme su najglasniji na forumu. Kad bude saopstenje da je ostao mali broj karata za Evropu,onda bude prica grupa podijelila izmedju sebe. Eto vi cete zabrinuti nekoga sto ne dolazite jer su losi rezultati.
Samo budala je mislila da ce proigrati, isti strucni stab osim adzema. Sigurno ce pomocnik iz Gorazda smisliti taktiku..
Fk Željezničar.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 dec 2025, 18:45

Pablo11 je napisao/la:
13 dec 2025, 18:44
Ovi sto ne dolaze na tekme su najglasniji na forumu. Kad bude saopstenje da je ostao mali broj karata za Evropu,onda bude prica grupa podijelila izmedju sebe. Eto vi cete zabrinuti nekoga sto ne dolazite jer su losi rezultati.
Samo budala je mislila da ce proigrati, isti strucni stab osim adzema. Sigurno ce pomocnik iz Gorazda smisliti taktiku..
:thumbup:
I ovo je istina.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 dec 2025, 18:46

Riquelme1921 je napisao/la:
13 dec 2025, 18:43
Joj nodi
To su cinjenice bez poraza dvije velike kradje za cistih 6 bodova s kojima bi sad bili treci i sigurno ne bi ovoliko pali

slika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 dec 2025, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 13 dec 2025, 18:47

NoDi80 je napisao/la:
13 dec 2025, 18:46
Riquelme1921 je napisao/la:
13 dec 2025, 18:43
Joj nodi
To su cinjenice
Imam osjecaj da Bog cita samo tvoje postove, kazni nas namjerno. Pa sta god si napisao nama je suprotno bilo, uzmemo ove dvije ko da sa varesom igramo. Pa protiv sloge bod ako uzmemo, treba im aplaudirati..
Fk Željezničar.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Hrasno15 i 64 gosta.