Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Od drugog kola kruga tj nakon grupne faze aBd.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ASD
- Kontakt:
Pavlović tek zadnje 3 godine igra 4 na 4. Kada je potpisao za Radnik, a Marinković uvijek bio spor, čitavu karijeru, to mu je i bila boljka.ferroviere87 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 08:49
Pavlović i Marinković nisu igrali 4 na 4, ima 7 ako ne i više godina. Pa ja ne znam koliko si ti gledao ovu sezonu, Marinković ne igra odbranu u 90% slučajeva jer nema snage. Pored toga, nabrojao si tri igrača, a ako ti misliš da u futsalu tri igrača mogu iznijet sezonu, onda nemamo o čemu dalje da pričamo.
Pogledaj malo bolje šta sam napisao. Individualni kvalitet imaju. Fali im širine, i pročitan sistem igre igraju.
-
ferroviere87
- Kontakt:
Igrali su oni svi haman za Beli Anđeo prije toga.ASD je napisao/la: ↑12 dec 2025, 21:59Pavlović tek zadnje 3 godine igra 4 na 4. Kada je potpisao za Radnik, a Marinković uvijek bio spor, čitavu karijeru, to mu je i bila boljka.ferroviere87 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 08:49
Pavlović i Marinković nisu igrali 4 na 4, ima 7 ako ne i više godina. Pa ja ne znam koliko si ti gledao ovu sezonu, Marinković ne igra odbranu u 90% slučajeva jer nema snage. Pored toga, nabrojao si tri igrača, a ako ti misliš da u futsalu tri igrača mogu iznijet sezonu, onda nemamo o čemu dalje da pričamo.
Pogledaj malo bolje šta sam napisao. Individualni kvalitet imaju. Fali im širine, i pročitan sistem igre igraju.
Ovaj današnji futsala zahtijeva brzinu i trku, a ti ako misliš da je njihov bilo koji igrač brz i da ima snage, varaš se
- ASD
- Kontakt:
Pavlović nije.
Ja uopšte ne veličam tu ekipu. Njima je mjesto u donjem domu.
Ja uopšte ne veličam tu ekipu. Njima je mjesto u donjem domu.
-
ferroviere87
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Džombić ne bi mogao?ferroviere87 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 13:54Pavlović je jedini igrač koji bi možda mogao igrat 4 na 4. Šta misliš da li je to dovoljno da ikog pobijede?
-
ferroviere87
- Kontakt:
36 mu je godina, niko ne osporava kvalitet ni Marinkovića ni Džombića ali ko bi trčao u toj ekipi?ASD je napisao/la: ↑13 dec 2025, 17:06Džombić ne bi mogao?ferroviere87 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 13:54Pavlović je jedini igrač koji bi možda mogao igrat 4 na 4. Šta misliš da li je to dovoljno da ikog pobijede?
Šta je sa turnirima? Imaju li kakvi klipovi 
Srdjan Ivankovic raskinuo ugovor u Poljskoj. Ode u Finsku izgleda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma pametan, uzima pare dok još može, majstor je futsala
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Kazu SAM SE NUDIO Bubamari 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
to sam na forumu pročitao negdje, fakat je na nivou bajki
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Moj Juka ljudi misle da se futsal igra od kako su oni usli u PL BiH. Njihovi navijaci pisu "Gazi mali Mostar SG" i slicne gluposti...
Ne znaju da im Borko iza ledja dogovara preuzimanje crno-belih na kraju sezone...ali zato znaju sve sta se desava u drugim klubovima
Ja sam to procitao ovdje, da se je nudio. Mozda i jeste? Al kad je postavio uslove ovi rekli neka HvalaNazorUso je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:43Moj Juka ljudi misle da se futsal igra od kako su oni usli u PL BiH. Njihovi navijaci pisu "Gazi mali Mostar SG" i slicne gluposti...
Ne znaju da im Borko iza ledja dogovara preuzimanje crno-belih na kraju sezone...ali zato znaju sve sta se desava u drugim klubovima![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma vidi ja imam samo poštovanje prema klubu iz Cazina, ali realno upravu si, malo su se uzdigli, ko što kažeš ispade da liga postoji samo otkad su oni u njoj. A te sad neke priče Ivanković se nudio su nebuloze, takav igrač ne nudi se nikom, nego se bore za njegove uslugeNazorUso je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:43Moj Juka ljudi misle da se futsal igra od kako su oni usli u PL BiH. Njihovi navijaci pisu "Gazi mali Mostar SG" i slicne gluposti...
Ne znaju da im Borko iza ledja dogovara preuzimanje crno-belih na kraju sezone...ali zato znaju sve sta se desava u drugim klubovima![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Al najjace kazu nudio se pa odustao poslije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bilo je kontakta, ali da se sam čovjek nudio 

i meni je smiješno... Iskreno nije sjajna situacija, biće zajebano...
Naravno da svaki klub zasluzuje respekt. Posebno klub koji dovede Perica, Osredkara, Deka, Gostu, Bundavicu...ali navijaci su se uzdigli previse. Tvrdoglavi krajisnici, ne mo's im nista objasniti 
Sto bi nas narod reko: Zinula gujca.
Uspjeh je sam po sebi dovesti upravo gore nabrojane igrace, u prvoj sezoni osvojiti ligu i kup, organizovati i ucestvovati u ligi prvaka.
Ne znate vi nas krajisnike kako treba izgleda, mi cemo se nasaditi na glavu ali cemo biti najbolji
Uspjeh je sam po sebi dovesti upravo gore nabrojane igrace, u prvoj sezoni osvojiti ligu i kup, organizovati i ucestvovati u ligi prvaka.
Ne znate vi nas krajisnike kako treba izgleda, mi cemo se nasaditi na glavu ali cemo biti najbolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.