bas nema srece kroz karijeru, nek zabije zgoditak i ode na zasluzen odmor u brentford
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Tek se vidi koliko Gakpo davi loptu kad ga nema u ekipi, svi koji se naðu s loptom u nogama po toj strani se 16x brze oslobaðaju iste.
+ nema poklona lopte protivniku sa onim pokusajem šuta. Nerealno koliko je u zadnjih nekoliko utakmica probao da postigne gol tako.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dosta bolje, mogli smo povecati prednost. Da, Milos lici na igraca bez slagiranog Gakpa
Nazad dva dobra bloka konatea i ogromna rupa ostavljena zbog Ryana. Previse slobode prema naprijed ima, zato su je ogromna rupa na 6ici u nekim momentima.
Na desnoj strani, klasika. 3 beka invalida
Nazad dva dobra bloka konatea i ogromna rupa ostavljena zbog Ryana. Previse slobode prema naprijed ima, zato su je ogromna rupa na 6ici u nekim momentima.
Na desnoj strani, klasika. 3 beka invalida
Joj patnje u drugom jbt
-
celikmilan
- Kontakt:
Otkad je Ekitike postao Holanđanin?
Vrijeme za odmor Hugo :/
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hugo leti.
Pa vanjskom mu je cusni, a ne iza leđa...
Nema veze
Nema veze
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 13 dec 2025, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Odusevljava me lik ovu tekmu. Onako kad ga vidiš, visok, strkljav, ali je bas mašina
Masina, valja sad prodati Isaka??? Lol
Šta bi bilo da nije Holanđanin...
Borba za konferenciju, dolazimo 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakva podrška za Slota sa tribina. 
Koji je parazit onaj
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Nemoj Szobo svega ti
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vjerovatno onaj slijepi ili ovi iz prvog reda autisticni povedu navijanje pa ih ostatak navijaca ispostuje, jer drugog objasnjenja za skandiranje imena Arne Slot ne vidim.
Dakle, odustalo se od presinga koji je dovodio do cestih povreda i sada kada igramo umjerenije i sporije imamo vise povreda nego ikad.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa prosle sezone smo imali manje povreda nego ikad a igrao se dosta slabiji presing nego pod Kloppom. Danas s druge strane jako dobar presing za razliku od citave ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.