Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Fiat je zavrsena prica, juventus je mediokriteriran vec kao i ita fudbal.
Jedino ta bogatstva agnellija mogu jos to izvuci, ali ih ocigledno trenutno svasta drugo zanima a ne juventus.
Jedino ta bogatstva agnellija mogu jos to izvuci, ali ih ocigledno trenutno svasta drugo zanima a ne juventus.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo mi i liči na majmuna Komolija da će uraditi, dati Kefrena za ovog invalida Fratezija, **** me svak ako ovo ne uradi u Januaru debil.
Kao što je glupan dao Kostu za Marija
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
I mene bi začudilo da u januaru ne napravi neki umobolan potez.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 16:09Ovo mi i liči na majmuna Komolija da će uraditi, dati Kefrena za ovog invalida Fratezija, **** me svak ako ovo ne uradi u Januaru debil.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tako je elkane, ajde sad popravi klub, metni prave ljude....mani se amerika svojih
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pišu da će Paolo sada ponuditi dvije milijarde, pratimo situaciju 
MANIJACI JUG 1987
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sve je u redu derpe Elkann...vrati nam Andreu, tebe Juve ne interesuje i u zivotu sam se naslusao PREVISE SHUPAKA, i njihovih prica, kako su za "Narod" i boljitak...bla bla bla...**** ti zajedno sa Ferrarijem...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Veceras ogromna vazna utakmica. Nadam se da cemo i dobiti i tako se pribliziti top 4 .
Valjda bologna ”osjeca ” malo umora jer su igrali u cetvrtak.
Valjda bologna ”osjeca ” malo umora jer su igrali u cetvrtak.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nema kod njih umora kad se igra protiv najvećeg kluba u Italiji, to se nafura na maksimum da su sinoć igrali utakmicu
MANIJACI JUG 1987
Ocekujem da cemo iznenadjujuce dobro stojati, ali da ce opet neki glupi splet okolnosti nas dovesti da se borimo zivotom za bod(ove).
Gol Berne vec vidim, tradicija da nam bivši igrači zabiju je neprikosnovena. Pa i Orsolini je bio nas iako nije nikada zaigrao.
Bologna odlična ekipa, izbalansirana, kod Celte neku noc odigrali jako dobro, preteska tekma, a poslije njih Roma. Nažalost imamo bas tezak raspored u ovoj sezoni, bili smo i pored kikseva tu negdje blizu vrha, a sad 2 preteska meca koja te mogu udaljiti i definitivno, Napulj je bio mec gdje smo morali uzeti bod bar i pokazati karakter, a bilo sve kontra.
Bologna odlična ekipa, izbalansirana, kod Celte neku noc odigrali jako dobro, preteska tekma, a poslije njih Roma. Nažalost imamo bas tezak raspored u ovoj sezoni, bili smo i pored kikseva tu negdje blizu vrha, a sad 2 preteska meca koja te mogu udaljiti i definitivno, Napulj je bio mec gdje smo morali uzeti bod bar i pokazati karakter, a bilo sve kontra.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 dec 2025, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma Valjda ce i nas sreca pogledati. Taman da i ugasimo u prvi 45BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 11:59Nema kod njih umora kad se igra protiv najvećeg kluba u Italiji, to se nafura na maksimum da su sinoć igrali utakmicu
Evo nam pojacanje
Arkadiusz Milik today returned to training with the full squad for the first time in 550 days.”
Arkadiusz Milik today returned to training with the full squad for the first time in 550 days.”
Muharemovića moramo vratiti sad gledam orotiv milana sigurno novi vrhunski stoper
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ono malo gledam, kako bi rekli, skiljim...pa ne vjerujem..
Sassuolo 21 gol, Cremoneze 18, Juve 18....i onda kazu nije do trenera, taktike, kretanja, akcije....pa mi sa foruma da se skupimo, skuplji smo od napadaca Creme i Sasse...
Mi smo pravi engleski klub iz 1960...svaki napad ide na stranu i ubacaj...taj ubacaj obicno dodje nakon 5 minuta bezpotrebnog dodavanja okolo...naravno, treba dopostiti protivnickoj odbrani da se postavi po propisima i standardima...i onda ga "osini" u box...
Sassuolo 21 gol, Cremoneze 18, Juve 18....i onda kazu nije do trenera, taktike, kretanja, akcije....pa mi sa foruma da se skupimo, skuplji smo od napadaca Creme i Sasse...
Mi smo pravi engleski klub iz 1960...svaki napad ide na stranu i ubacaj...taj ubacaj obicno dodje nakon 5 minuta bezpotrebnog dodavanja okolo...naravno, treba dopostiti protivnickoj odbrani da se postavi po propisima i standardima...i onda ga "osini" u box...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.