Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Serie A
Inter bio i ostao naša kurvetina. Pozdrav za biščionea. 
Najprecijenjiniji igrač ikad. Prema naprijed top, nazad rupetina neviđena...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Da smo vas pobijedili Ćelo bi dobio otkaz a želimo da što duže ostane na klupi da vam se nastavi ova agonija, pa je zato Bastoni namjerno napravio penal.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:02Inter bio i ostao naša kurvetina. Pozdrav za biščionea.![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I dalje smo nekako drugi, bilo bi dobro kada bi zadržali dobili mi dodatno mjesto LŠ ja mislim
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
To ti je ukupni koeficijent, a gleda se samo za ovu sezonu 25/26. Tako da je Italija treca, a ne druga.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 00:15I dalje smo nekako drugi, bilo bi dobro kada bi zadržali dobili mi dodatno mjesto LŠ ja mislim
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
E jbg do mene, ali se možda i može do drugog
MANIJACI JUG 1987
Yebes svabe, ti racunaj da su Italijani drugi
pa puno je do kraju, i rano je jos za bilo kakve racunice, jos je to sve u pola boda 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sve ovisi o Napoliju, odnosno Conteu. Ako ispadne u LP nakon ove prve faze, teško Italija može do Top 2. Njemačka vjerovatno gubi jednu ekipu u LP nakon prve faze (Eintracht), a Španija potencijalno dvije (Villareal i Bilbao)
"We’re playing games every 3 days, the same players are always playing.
We had to travel, Benfica had an extra 2 days of rest. They deserved it more than us but all these games worry me & not having enough energy to face them"
-Conte to Sky after loss to Benfica
Zar se niste prošle sezone odmorili dovoljno za dvije sezone?
We had to travel, Benfica had an extra 2 days of rest. They deserved it more than us but all these games worry me & not having enough energy to face them"
-Conte to Sky after loss to Benfica
Zar se niste prošle sezone odmorili dovoljno za dvije sezone?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.