Možda su ovi igrači dobri (ne mislim svi) samo nisu iskorišteni. Npr Deni, zavaljen na krilu, ovaj Marokanac znal iko šta igra? Jel odinaka bek u 442 ili je desni vezni u 352?? Cvetanoski 10 puta bolji na lijevoj strani (to misli 80 % navijača), zadnjih 5 desno krilo. Da li je Alić bek za formacije 442 ili 352? Sa li je Osmanović kalibar za nas? Jel Rakić špic za 16-ke, a Jaganjac za upada iz drugog plana? Ko je konings, šta igra? Da li ćemo saznati, ne znam. Znam da Adžem nije ništa napravio, u nekim momentima imaš sreće, u nekim nemaš, neke su ekipe bile u rasulu kad smo dobijali utakmice, kad su se dozvale uništile su nas (Velež, sarajevo). I nejasni su mi likovi koji spominju Osima, Misimovića.. to moraju biti završene priče. A najinteresantniji su ovi što Ćorića na sva usta hvale. Treba nam sistem, treba nam trener koji će izvlačiti maximum iz igrača, pa će onda nam možda pokazati i sedorf i Lagumdžija, a pogotovo Muftić Boljević, Eric, Karamarko da su puno bolji igrači nego što trenutno pokazuju. Da Trouppe nije bezveze igrao za klubove za koje je igrao... A za taj scenario nam treba trener koji će raditi, trener golmana koji će raditi, kondicioni koji će raditi,analitičar.. sve je to jako teško bez ozbiljne love koju mi nemamo, zato treba preuzeti ogroman rizik i pustiti investitora da on upravlja i određuje sve. Koji neće dovesti za trenere tik-tokere, ublehaše i neznalice.
U subotu na Grbavicu uzet tri boda, jer ako ne daj Bože izgubimo od radnika i sloge, biće grčevita borba za opstanak.VTŽ